Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek után mit is vársz tõlem?<#levele>#levele>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
Egyik csaj ismerõs ugye rocker, nem szólom le a stílust meg semmi, de alap náluk már az ivászat is. Legalábbis nagyobb arányban, mint esetleg másoknál. Nem biztos persze, csak ez is egy példa. Meg stb...
púúúúú
Bébi, az elõzõ két oldalon legalább 3 embernek szóltál be, olyanoknak, akik tök normális hangnemben írtak.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
És írok valamit, hogy mert felületes vagy biztos és nemtörõdöm, de bocs, ha tévedek?
Na ez kb. most olyan lett volna, mint amit te írtál.
Bolt jól megy? XD
Többet vártam tõled. Remélem belátod, hogy hibáztál, mert akkor még fejlõdõképes vagy.
Nem a trágárkodni akaró emberek miatt.
Arra ott van a gumiszoba! Tehát, aki továbbra sem tud értelmeset hozzászólni annak:<#wave>#wave>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
púúúúú
púúúúú
Olvasd vissza a topikot az elejétõl és akkor majd meglátod, hogy mikor szóltam be valakinek!
A trágárságot nem viselném el akkor sem, ha nem lennék házigazda.
Eddig itt nem volt gyûlölködés, csak mióta betoltad ide a képedet a többi flamekeltõ haveroddal együtt.
Miért nem lehet normálisan hozzászólni valamihez? Ja, hogy nem tud? Akkor inkább fogja be!
púúúúú
mi a helyzet papa...elgurult a gyógyszered?
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Cukorfalat...(szmájli)
Olvasd el az elõzõ kommentemet.
Egyébként topiknyitónak javaslom, hogy ne küldjön el mindenkit csípõbõl a f@szba, meg nem kell minden csávót azonnal lehurrogni, aki neki nem tetszõ véleménynek ad hangot, ezzel lehet a legkönnyebben tönkrevágni a topikot.
Tudjuk, hogy Te vagy a házigazda, de nem biztos, hogy jó ötlet ezzel visszaélni...
Ez csak egy javaslat volt, remélem nem haragszol meg, de már elég régóta járok ide...de ha megharagszol, az sem baj. Tegyek ide sok szmájlit? 😊
Tehát a 4-bõl 3.
Neked viszont ezekbõl minimum 3 hiányzik...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
púúúúú
És nem minden 17 éves alatti csaj keresi a bajt. Bnõmnek volt egy pasija még 1-2 éve, az elsõ. Jobb módúbb volt nálam, de mivel õ meg kijelentette, hogy "jobb is, hogy kiszállt az életébõl, mert engem megismert", gondolom még nem is a pénz számított. Mi volt a szakítás oka? A faszi elment egy messzi városba dolgozni és szinte szó nélkül, úgy tûnt el, hogy õ nem is tudta elõször, hogy mi van.
Lehet, hogy nagyon ritka eset, de érjétek már fel ésszel, hogy mindenre van példa meg ellenpélda és azokból se annyira kevés. Nem kéne feladni azt az elgondolást, amit egyszer még naív korotokban a fejetekbe vettetek, bármi is volt az, mert sikerülhet. Azért kúródik el ez a világ, mert senki nem hisz semmiben. Nem vagyok vallásos, de mindenkinek kell valamiben hinni, a meggyõzõdés erõt is ad.
púúúúú
Úgy látom divat lett itt a pics@ szó!
Ki kérte, hogy ide irogassatok?
Van még más 70000 topik!
Amindenit má' !!!
Jahh,
shootaboy -> Ikrek, 25-30 között
pretorian -> Ikrek, 25-30 között
Pretorian: semmi közöm Nanduszhoz, nézd meg lécci mikor regeltem ...
Miért kell utánoznod az okoskát? Te is büntit akarsz?
Kezd elmenni ez a topic egy rossz irányba, mert megjelentek az idióták.
Jacky -> 35-40 között
Nandusz -> 35-40 között
Felettébb különös...lol(?)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az ég kék, a fû zöld.
Regisztráció idõpontja: 2007. 05. 21. ----> shootaboy
Regisztráció idõpontja: 2007. 05. 22. ----> Narxis
Ez a fõcíme: Ritka rendes fiut találni.
Nyílván a nõk gondol(hat)ják így.
Nekem van egy rövid és egy hosszú válaszom erre (az én eddigi tapasztalataim alapján, amúgy 35 éves vagyok, egy néhány kapcsolattal a hátam mögött):
1. Rövid: a nõknek nem kellenek a rendes fiúk, fõleg nem hosszú távra.
2. Hosszú: azt most nem fejtem ki.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC