Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rita79
Te nem is fogod meglátni az értelmét, mert neked még egyetlen normális beszólásod nem volt, csak a pocskondiázás.
Ezek után mit is vársz tõlem?<#levele>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
Jólvan, visszavonom... Csak ezen is felidegesedtem, hozzá nem szóltam egy rossz szót se és erre leszól az elsõ pillanatban. Gondoltam így 50-50.

púúúúú

n3whous3
OK, kicsit túlléptem a célon, de a lényeg az lett volna, hogy: ha valaki csak szûk körben szerzett tapasztalatot, az nem feltétlenül az igazat látja. Én se vagyok tapasztalt, de logikus, hogy van több társadalmi meg szociális réteg, ahol más dolgok érvényesülnek.

Egyik csaj ismerõs ugye rocker, nem szólom le a stílust meg semmi, de alap náluk már az ivászat is. Legalábbis nagyobb arányban, mint esetleg másoknál. Nem biztos persze, csak ez is egy példa. Meg stb...

púúúúú

Pretorian
Na jó, nem erõlködöm...nem látom értelmét....XD
Bébi, az elõzõ két oldalon legalább 3 embernek szóltál be, olyanoknak, akik tök normális hangnemben írtak.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ezt most nem értem, miért pont õt cseszegeted? A neve miatt? És ha én azt mondom neked, hogy ez itt egy magyar fórum, miért angol a nickneved??
És írok valamit, hogy mert felületes vagy biztos és nemtörõdöm, de bocs, ha tévedek?
Na ez kb. most olyan lett volna, mint amit te írtál.
Pretorian
Jól vagyok mucika. Veled mi van? Gyerek, asszony? (szmájli)
Bolt jól megy? XD

Ez az egy-két mondatod azért nem volt ám szép: "Gondolom te is ismersz 1-2 millió családot és van statisztikád az ilyenekrõl. Hülye vagy -.- "

Többet vártam tõled. Remélem belátod, hogy hibáztál, mert akkor még fejlõdõképes vagy.
Rita79
Nekem a számomra nem szimpatikus vélemény is vélemény, ezért nyitottam a topikot.
Nem a trágárkodni akaró emberek miatt.
Arra ott van a gumiszoba! Tehát, aki továbbra sem tud értelmeset hozzászólni annak:<#wave>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
Neved alapján meg valamiért az az érzésem, hogy Árpád-sávos zászló volt a jeled még az óvodában is, szóval nem is adok az ilyen embereknek a véleményére. HA tévednék, akkor bocsánat, mindenesetre nem nyitok flémet ebbõl sem, szóval intézheted nekem a válaszokat, én nem szólok vissza,

púúúúú

ték
Biztos, hogy a 988-as hsz-edet jó helyre címezted? Merthogy Etelközinek ment válaszul.
n3whous3
de szép ték volt 😊

púúúúú

n3whous3
Intéztem hozzád 1-2 mondatot, erre te leszólsz engem. Van nekem is modorom, van neveltetésem és véleményem is. És mivel racionálisan gondolkodom és nem csak magamból hanem ismerõsökbõl is kiindulok, nem 1-2 tapasztalatból, ezért valószínûleg több értelme is van a véleményemnek.

púúúúú

Rita79
Ha nem vetted volna észre, akkor a 992. hsz-nél tartunk, azóta egy pszichopata nõgyilkos hsz-ét töröltem, azonkívûl 3 embernek szóltam be, amelyikbõl az egyik bizony te vagy!
Olvasd vissza a topikot az elejétõl és akkor majd meglátod, hogy mikor szóltam be valakinek!
A trágárságot nem viselném el akkor sem, ha nem lennék házigazda.
Eddig itt nem volt gyûlölködés, csak mióta betoltad ide a képedet a többi flamekeltõ haveroddal együtt.

Csak azokat küldi el akik "picsáznak", rombolják a topicot. Én is elküldeném õket.
Miért nem lehet normálisan hozzászólni valamihez? Ja, hogy nem tud? Akkor inkább fogja be!
n3whous3
Nem haragszom, csak általában nem elég 3-4 ember véleménye arra, hogy elküldjön egy potencionálisan flémkeltõ embert a topikból és melléjük álltam. Kb ennyi az okom erre, engem ugyan nem idegesítettél fel.

púúúúú

Azokat küldi el akik picsáznak stb. Én is elküldeném õket.
Na, na, nyugi. Nincs semmi baj Vata hozzászólásával. És bizony igazat mondott az elsõ verziójában. Én vagyok rá az élõ példa.
Nandusz
ikszdé --->(szmájli)
mi a helyzet papa...elgurult a gyógyszered?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

ennek én is örülök

Pretorian
Menj má' innen fiam, milyen tapasztalatod van neked, eeeee?
Cukorfalat...(szmájli)
Olvasd el az elõzõ kommentemet.

Pretorian
Nem fogok...bazzeg...ne legyen má' mindenki ilyen kis üntyülüm püntyülüm anyámasszony katonája...most komolyan....mért kell minden apró kis savazást felvenni...?
Egyébként topiknyitónak javaslom, hogy ne küldjön el mindenkit csípõbõl a f@szba, meg nem kell minden csávót azonnal lehurrogni, aki neki nem tetszõ véleménynek ad hangot, ezzel lehet a legkönnyebben tönkrevágni a topikot.
Tudjuk, hogy Te vagy a házigazda, de nem biztos, hogy jó ötlet ezzel visszaélni...
Ez csak egy javaslat volt, remélem nem haragszol meg, de már elég régóta járok ide...de ha megharagszol, az sem baj. Tegyek ide sok szmájlit? 😊

Statisztikám nincs. Véleményem van. Valamint modorom és neveltetésem.
Tehát a 4-bõl 3.
Neked viszont ezekbõl minimum 3 hiányzik...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

n3whous3
<#eljen>

púúúúú

n3whous3
Gondolom te is ismersz 1-2 millió családot és van statisztikád az ilyenekrõl. Hülye vagy -.-

púúúúú

Nandusz
Neked feltett szándékod lett topikot rombolni lúzerkém? Gondolom b@ssza a csõrödet más ember értékelhetõ véleménye/élettapasztalata errõl a témáról mi?

Fejtsd már ki a hosszabb verziót lécci! Érdekelne. Van sejtésem, de azért jobb biztosat tudni.
n3whous3
Hát ha olyan gyûlölködést fogsz te is szítani, mint itt egyesek, akkor jah. Szóval

púúúúú

Pretorian
Ne aggódj édesem, azokba is beírtam már h pics@ 😊

n3whous3
Már nem volt erõm végigolvasni mindent, mi ez a gyûlölködés? Nemrég még egy halom dologban egyet értettünk, most meg...

És nem minden 17 éves alatti csaj keresi a bajt. Bnõmnek volt egy pasija még 1-2 éve, az elsõ. Jobb módúbb volt nálam, de mivel õ meg kijelentette, hogy "jobb is, hogy kiszállt az életébõl, mert engem megismert", gondolom még nem is a pénz számított. Mi volt a szakítás oka? A faszi elment egy messzi városba dolgozni és szinte szó nélkül, úgy tûnt el, hogy õ nem is tudta elõször, hogy mi van.

Lehet, hogy nagyon ritka eset, de érjétek már fel ésszel, hogy mindenre van példa meg ellenpélda és azokból se annyira kevés. Nem kéne feladni azt az elgondolást, amit egyszer még naív korotokban a fejetekbe vettetek, bármi is volt az, mert sikerülhet. Azért kúródik el ez a világ, mert senki nem hisz semmiben. Nem vagyok vallásos, de mindenkinek kell valamiben hinni, a meggyõzõdés erõt is ad.

púúúúú

Rita79
Miattad meg a hozzád hasonlók miatt!
Úgy látom divat lett itt a pics@ szó!
Ki kérte, hogy ide irogassatok?
Van még más 70000 topik!

Pretorian
😄 😄 😄 Na...hol vannak azok a jó csávók? Hol vannak azok a sukár dzsigolók, akik külsõleg és belsõleg is elfogadhatóak? Elvitte õket a róka? 😄
Amindenit má' !!!

Pretorian
Tudom h nincs közöd hozzá, csak hülyéskedtem. Ennyi erõvel bármi más is lehetne különös 😊

Jahh,

shootaboy -> Ikrek, 25-30 között

pretorian -> Ikrek, 25-30 között

Mivel te is rátettél egy lapáttal a 975-ös hsz-edben, miért csodálkozol?
Zorro: Szerinted. Nem kötelezõ itt lenni. Pápá.

Pretorian: semmi közöm Nanduszhoz, nézd meg lécci mikor regeltem ...
Miért kell utánoznod az okoskát? Te is büntit akarsz?

Kezd elmenni ez a topic egy rossz irányba, mert megjelentek az idióták.
Pretorian
Felháborító ami itt történik. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ezt a topikot naon-naon hamarosan be fogják zárni...

Pretorian
lol (?) 😄 😄 😄

Pretorian
picsa.

Pretorian
Milyen érdekes...

Jacky -> 35-40 között
Nandusz -> 35-40 között

Felettébb különös...lol(?)

BEAST
Nem mintha barki is kenyszeritene hogy olvasd 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zorrobomber
Hát lehet hogy duplareg meg okoska, de akkor is baromság a topik

Na ezt az okoskát kell innen törölni. Sõt, ban-t neki!
Rita79
Irogassál csak! Remélem nem sokáig!<#levele>

Milyen érdekes...
Az ég kék, a fû zöld.

picsa.

Rita79
Legfõképpen azért nem törlöm ki, mert ez már a sokadik idióta hsz-ed, tehát nem véletlenûl írtad........Ennyi!

Nandusz
Milyen érdekes..
Regisztráció idõpontja: 2007. 05. 21. ----> shootaboy
Regisztráció idõpontja: 2007. 05. 22. ----> Narxis

Rita79
Nem törlök ki semmit, égesd csak magad!<#bohoc>

Sziasztok! Érdekes topik, bele-bele olvasgattam, ha már ez a legnépszerûbb, vagy legjobban pörgõ...

Ez a fõcíme: Ritka rendes fiut találni.

Nyílván a nõk gondol(hat)ják így.

Nekem van egy rövid és egy hosszú válaszom erre (az én eddigi tapasztalataim alapján, amúgy 35 éves vagyok, egy néhány kapcsolattal a hátam mögött):

1. Rövid: a nõknek nem kellenek a rendes fiúk, fõleg nem hosszú távra.
2. Hosszú: azt most nem fejtem ki.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Narxis
A házigazda legyen szíves kitörölni, ne lásssák, hogy ilyen benga vok. Kösszencs.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.