8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Te ritkán szólalsz meg, de az legalább szórakoztató!
  • ThisZip
    240 új hozzászólás----> ki lett boncolgatva vmilyen érdekes téma, vagy még egymás csipkelődése van?
  • Dick Riddick
    Végre egy használható megoldás!
  • Nandusz
    Salsoul....igaz nem nekem szegeződött a kérdés, de itt egy megoldás: ha kint állna az öngyi partnerem az erkélyen, akkor azt hazudnám neki, hogy vele maradok és szeretem. Majd miután bejött a szobába, lekötözném és hívnám az illetékeseket, hogy vigyék el a megfelelő helyre, ahol nem árthat többé magának (néha meglátogatnám emberségből, ha az időm engedi:D) Tehát egy hazudással megmentettem az életét. Ennyi....
  • Dick Riddick
    Nekem ne mondd, 100 kép közül 1 ha jó.
  • Sanyix
    Ahhoz nemkell kép, csak a haverok, és jóked, és kész a bolondokháza, kollektívan.
  • Rita79
    Csak nem! De, ha engedsz neki, akkor azután, ha éppen nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő azt elképzeli, mindig öngyilkos akar majd lenni, hogy elérje a célját.
  • Dick Riddick
    Vagy csak kihozzák a képek az igazi éned?
  • Sir Quno Jedi
    Ja, amelyik nő most megzsarol, hogy öngyi lesz, az ha gyermekeink lesznek, majd azoknak az életével is zsarolni fog, vagy mi van?! :D

Fel kell venni hangfelvételre mikor fenyegetőzik és kérni a dilidokit, hogy nyilvánítsa ön- és közveszélyesnek (kis kenőpénzért szíves örömest megteszi). Mehet intézetbe leszedálva... (mondjuk az drága, mert durva őrülteket is elengednek hely hiányában, de azokért is lehet fizetni és voilá) Gyerekek elhelyezése félig máris megoldva, a bíróság nehezen adhtaj egy elmeháborodottnak a gyerekeket, pláne, ha az apa színjózan jófiú. :DDD
  • Dick Riddick
    Nem akarom hogy félreérts, én valószínűleg kidobnám.
    Sőt, általában elég kemény tudok lenni ilyen helyzetekben.
    Az öngyilkossági kísérletek nagy része mint tudjuk segélykérés. Az ember önfenntartó ösztöne az egyik legerősebb.
    Ettől függetlenül azt mondom hogyha nem is engedsz a zsarolásának, nem egy módja van hogy segíts neki. Egy komoly beszélgetés, vagy felhívod rá a szülők/barátok figyelmét.
    Minden attól függ mennyire sz*rod le hogy később mi történik vele. És attól nem vagy rossz ember.
  • Rita79
    "képenmindighülyébbennézekkimintvalóságban kinézet"
    Ez tetszik!
  • Dick Riddick
    Eddig normális hozzászólásokat írtál, kár lenne felvenni ezt a stílust...
  • Rita79
    Válaszok:
    Aki egyszer zsarolt már valakit öngyilkossággal, az tuti, hogy előbb is már megtette.
    Kiábrándulok belőle azonnal, még ha szerettem is, mert elkezdek félni tőle, mivel ezek után ki tudja mire lesz képes?
    Igen, valószínű, hogy érzelmi sokk érte korábban, nincs önbizalma és minden veszteséget ezek szerint olyan tragédiaként fog megélni örökké, hogy mindig az öngyilkosság gondolata fog a fejében mocorogni.
    Ki akar egy ilyen lelkileg sérült emberrel együtt maradni?
    Szerintem senki.
  • Sanyix
    Gyanakvásra nincs ok, rólam jó kép még nemnagyon készült (nekem ilyen képenmindighülyébbennézekkimintvalóságban kinézetem van) :D
  • Rita79
    Azért magadat rakd ki, mert ha túl jó lesz, még gyanakodni fogunk, hogy talán nem is te vagy rajta!
  • Dick Riddick
    Elolvastam ezt az egy oldalnyi hozzászólást.
    És mindenki mondja a véleményét, csak egy dologról nem esett szó, pedig ilyen szituációban ez a legfontosabb.
    Aki öngyilkos akar lenni a szakítás miatt, korábban is zsarolt már ilyesmivel? Vagy csak egy fellángolás miatt volt?
    Én hogy állok hozzá? Szeretem még? Nem szeretem már? Kiábrándultam belőle?
    Vajon miért akar meghalni? Tudok róla hogy érzelmi sokk érte korábban? Vagy mindig is ilyen alkat volt?
    Sok kérdés van ezzel kapcsolatban, a válasz nem igen vagy nem.
  • Sanyix
    de akkor is, alapjában ájtí fórum.
    de majd én rakok fel képet, bevállalom :D... majd ha otthon leszek.
  • Rita79
    Én voltam!
  • Rita79
    Csak egy dolgot felejtesz el, hogy ez nem egy szakmai topik!
  • Daffit
    Raktam fel képet, mert valaki mondta itt, hogy arc nélkül dumélunk :P
  • Sanyix
    (btw sokmindenkit a név alapján meg lehet találni közösségi oldalakon, csak keresni kell :D)
  • Sanyix
    ez nem közösségi oldal, ez fórum ide szakmai képek kerülnek :)
  • Rita79
    Jacky! Nem tudhatjuk, hogy milyen élete van. Amilyen bölcsességeket ír, az alapján Nessy a legkiegyensúlyozottabb ember a világon.
    Tudja és bírja is irányítani a sorsát.
    Ha meg nem úgy vannak a dolgok nála, ahogy leírja őket, azt meg ő is érzi!
  • Rita79
    Úgy látom egyte több ritka rendes fiú meri vállalni az arcát és rak fel képet magáról.
    Ez csak egy meglátás volt, mert eddig csak mindenféle számítógépes kütyük voltak kint a galériákban.
  • koryne
    Nekem is. De attól még nem dugunk :P
  • NessieGraf
    Szerintem ha úgy éli a kapcsolatát ahogy mondja, többet vállal fel, mintha megnősülne. Mert lehet mindent ad és mellé azt a lehetőséget, hogy a másik kötöttségek nélkül felállhasson és azt mondhassa: Szia!
  • Jacky
    Nem fogok bemenni a te utcádba, akárhogy akarod is. Ne térjetek már el a főútról állandóan!
    Szerintem inkább te vagy a beszari, nem mersz felvállalni semmit.
  • NessieGraf
    Örülök, hogy sikerült ilyen társat találnod. Tartson sokáig! Egy jókívánság nektek:

Legyetek mindig fiatalok, egészségesek és gazdagok, de törődjetek egymással úgy, mintha öregek, betegek és szegények lennétek!
  • Jacky
    Ne járjon a szád! Rég beszart az életed, mit magyarázol?
  • Daffit
    Ha valaki öngyilkossággal fenyegetőzne, adnék neki egy-két pofont aztán kinyitnám az ajtót, hogy menjen haza és ott legyen öngyilkos, mert engem nem érdekel.
    Az, hogy valakik szakítanak, nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak. Legutolsó barátnőmmel havonta szakítottunk. Három évig voltunk együtt.
  • salsoul
    csak úgy mint a társfüggők ;)

• Rita79
    Egyetértek Jedivel meg azokkal, akik azon a véleményen vannak, hogy akik öngyilkossággal fenyegetőznek, azok nagyon-nagyon gyenge emberek lelkileg és már csak ezért sem lennének öngyilkosok.
    Ugyanis ahhoz elég nagy bátorság kell.
    Engem egyáltalán nem érdekelne, ha valaki ilyet mondana nekem, menekülnék tőle azonnal minél messzebb.
    És ha esetleg mégiscsak öngyilkos lenne, akkor azért nem lenne lelkifurdalásom, mert ha nem miattam, akkor később valami más kudarc miatt tette volna meg, mert az ilyen emberek sajnos betegek.
  • MaSzKa
    tök jó nekem is van origami könyvem :P
  • koryne
    Tök jó neked.
  • MaSzKa
    ÉN rendes fiú vagyok csajok vegyetek fel msn
    :)))))))))
  • koryne
    Ő 2 tesóját látta végülis kicsi koruktól felnőni, egyiknél 8 évvel, a másiknál 14-gyel idősebb. Én elég tapasztalatlan kis csitri vagyok hozzá képest, bár igyekszem. Hamarosan remélhetőleg nekünk is lesz saját gyerekünk és jó tudni, hogy egy ilyen ember lesz az apja. Ugyanis ismerek gyerekhez nem értő apát is, aki inkább csinál még1 zenekart (pedig már az elsővel sem keres egy kanyit se), minthogy néha otthon legyen a gyerekkel meg az anyukával :(
  • salsoul
    Kutyaharapást szőrivel
  • salsoul
    Szimplán beszari alak vagy.
    Jár a szád, ám ha valódi helyzetbe kerülnél...
    Te lennél az első aki hagyná ugrani.

Vagy hozzámennél akaratod ellenére és gyerekeket csinálnál neki?
  • NessieGraf
    Szép is lenne, ha már nem lennének gyerekhez értő apák se. :D Egyébként az előzőleg elmondott reakciójából a rendeset is sejtettem.
  • koryne
    Ja, sokat tanulok tőle gyereknevelés fronton, pedig ő a férfi :)
    Na, ő pl egy rendes "fiú", nem csak ezért ;)