Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

újabb értelmetlen vita van kibontakozóban

n3whous3
Meg úgy általában persze, csak az ilyen helyek szoktak a söpredéknek a gyülekezõje lenni. Nem söpredékkel van tele, nem akarok általánosítani, de aki szar, annak mindig ott a helye.

púúúúú

n3whous3
Ne mondd, hogy nem láttál már discoban jópár elvetemült undorító fejet. Kikérem magamnak, hogy egy szinten említsenek minden hímivarút...

púúúúú

Sanyix
Az meg a másik... minden egyforma, de azéé nem mindegy melyik.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

n3whous3
Neked meg szerintem az igényeid nagyok, mert kurvára nem igaz, amit mondasz. Nem a legmenõbb diszkós picsákat kell hajkurászni és meglátod, hogy majd kellesz a többi csajnak -.-

púúúúú

a nõk azt mongyák minden férfi egyforma 😊😊 akkor csak az nem értem miért válogatnak? egyébként hogy a fenébe lesz egy ien hülye téma az elsõk közt😊

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Sanyix
pff loáltopig.

Loál az is amikor, amikor a csajok azért sírnak mert nem találnak rendes pasit. Hát baze, mert pont a nem rendeset keresitek!
A legtöbb csajnak, a kigyúrt, ragyásképû, tarajos keményfiúk kellenek, amik ugye pont nem a "rendesek". Akkor meg mit kell sírni? Olyan mintha azt akarnád, hogy egy farkas legyen "cuki" kis öleb...
Vagy hogy a kocka legyen gömb 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bardocz
<#nyes>
n3whous3
😄

púúúúú

BEAST
Ezt meg el is hiszem, talan ... 14 evesen a 15 szorszallal legalabb nem lesz problemad, de gyurjal kicsit kulturara is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bardocz
én kurvarendesvagyokám
n3whous3
jah

púúúúú

na ez már loller

Rita79
Ha nem emlékszel rá, akkor nem is lehet olyan lényeges.
Egyébként tényleg törlõdött mind a kettõ egyszerre. Sorry!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

bazze, ez el van tévedve 😄
na, de ennek a csajnak se rám van szüksége.
"180+++++", és "izmos, de legyen Rambo"
akkor ezek szerint csak rambó 180 centi fölötti verziója jó neki?
Sylvester Stallone elég alacsony ember :C

de bazz ez odatesz 😄 majd fogom neki számolgatni a szõrszálakat a mellkasomon, ha kibújik a tizenhatodik akkor kihúzgálom 😄
hülye picsa
n3whous3
Hasszelhóf egy részeg paraszt.

púúúúú

n3whous3
ok

púúúúú

zorrobomber
térjünk vissza a mellkasszõr témára

BEAST
mert ilyenkor a hsz szama is megegyezik, ha az egyiket torlod megy a masik is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

n3whous3
<#pardon1>

púúúúú

n3whous3
Miért nem lehetett volna csak az egyiket törölni? A f*szom se emlékszik már mi volt... <#pardon>

púúúúú

Zetorg
én is szerencsére 😊

zorrobomber
én is

Zetorg
kár hogy 4 oldalt dob ki a nevére a keresõ. ezek után kiváncsi lennék hogy néz ki ez az idióta...

_Atti_
de nem tette hozzá hogy ér e borotválni?😄 (áááááá najo inkább kiestem ennél a pontnál😄 )

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

salsoul
okés, így okés
ThisZip
és megszámolja <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Zetorg
"A mellen max. 15 szor"

baszki...az oké hogy ne legyen szõrös, de számmal behatárolja mennyi lehet <#idiota>

ThisZip
Lol, naszóval. Hozzáfûzésként írtam, hogy akinél gond van, annál lehet, hogy ez a topik nyitja fel a szemét, mert ráeszmél a vakságára. Aki normális azzal nincs gond, szal hülyén fogalmaztam.. 😊

salsoul
Mivan?
ilyen az élet -.-
nem mindig szép és jó

ThisZip
Aki normálisan elvan egymással, õket nem egy ilyen topik fogja megzavarni....

zorrobomber
én azért így nem sarkítanék. 😊

ThisZip
<#eljen><#eplus2>

salsoul
Érdekes látni, hogy idõ közben mennyire elszabadultak a primitív gyerekes indulatok, és hogy mennyire nem sikerül kezelni azokat.

És aki itt nem tudja kezelni a dolgot, az a párkapcsolatában sem fogja tudni mikor az élet a kicsit sötétebb oldalát is megmutatja.

És már látni amint a korábban egymást faló szerelmesek japán bárddal kergetik egymást...
Kovács legény
anyós nem mindíg baj, csak lakjon pont annyira messze, hogy ne zavarjon😊

www.czekoart.hu

zorrobomber
mert pl csak forgat

Rita79
Ezekbõl a pontokból az 1,4,5-ös szimpatikus.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

NessieGraf
Én igazán örülök, hogy neked már van. Én eddig csak a fõ szempontokig jutottam:

1. Nõtlen
2. Árva gyerek
3. Nem baj, ha néma

Ezek elõnye: se feleség, se anyós és vissza se pofázik.

4. Egyben legfontosabb: Nem kell, hogy eltartson, de ne kelljen eltartanom.

5. Ha mégse néma, lehessen vele beszélgetni is. Mert az agyilag hátrányos helyzetûek akár született, akár alkoholos áztatás következménye nem tartoznak a vágyálmaim közé.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

ThisZip
Szõke herceg fehér lovon?
Ébredj fel kislány, mert a kezed belelóg a bilibe.... (vagy hogy volt a Sub Bass Monster-es szöveg? <#idiota> )

Pretorian
Egyre inkább emlékeztet a topik arra az iwiw-es topikra, amit Ferenczi Katalin nevû, rendkívül intelligens és jó képességû hölgy nyitott annak idején a site-on. 😊

A címe ez volt, szó szerint:

Ez lehet hulyen fog hangzani, de teljes komoly...Van egy ertelemes magyar legenyke valahol,aki ertelmes, kedves, magas es nem hazas...etc...

A topik leírása pedig ez, szó szerint:

A eltetelek:Magas legalabb 180+++++, izmos, de legyen Rambo. Lehet kis hasa, de ne legyen Lagzi Lajcsi. Intelligens, jol tajekozodott, de legyen Einstein vagy MR "en mindig mindent jobban tudok"...es ne csak a focit kelljen allandoan bamulni. Apolt (szeru), ne legyenek 10 forintos nagysagu sarga pattanasai, amik kiabalnak, hogy nyomjal kiii!
Ne legyen szoros hatu ill. mellu. A mellen max. 15 szor.szep fogak, kez, fenek es lab a legfontosabbak.
Humorerzek se art ha van.
A kort szukitem ezen a rostan nem hiszem, hogy sokan fennmaradnak...

😄 XD

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ThisZip
De ha átk**ja a fejed, akkor miért csesztetne, amikor rég kirúgtad? 😄

gabo91
ték 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

<#boxer><#violent><#kocsog><#banplz>
gabo91
Kicsit bután fogalmaztad meg a mondanivalódat, de valami ilyesmi a helyzet.
Mikor átk**ja a fejed, egyértelmû hogy nem leszel túl jó paszban, de csak azért is ba**at hogy miért vagy ilyen, meg mert peszimuzmus stb. meg mert seminek se tudunk örülni...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

zorrobomber
Jaj, félreírtam, ha nem rendes, akkor kell dobni!

Rita79
Látod mit csinálsz? És még te mondod, hogy én kötekszem!
Egy értelmes hsz-ed nincs, mióta beszabadultál ide.<#levele>

Kovács legény
ha pont egyszerre küldik akkor az egyik megy a levesbe amásik meg duplázodik

www.czekoart.hu

zorrobomber
Ezért kell "megtapasztalni" õket elõször. Aztán ha rendes akkor dobni kell 😄

Rita79
Köszi az infót! Ilyet még nem láttam.