8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#2584 Persze úgy van ahogy mondod, csak poénként vissza akartam neki vágni :)
-
#2583 Tévedsz, de nem könnyű feladat. Az meg pláne, aki normálisan néz ki emellett és beszélgetni is lehet vele. -
#2582 Csajbol még elfogadhatót se találni... -
ricsimaster #2581 Nem ritka egyszerűen nincs rendes fiú :) -
#2580 Ezek szerint tényleg ritka rendes fiút találni. -
#2579 már nem esik az eső, mindenki kapcsolatozik :) -
Jacky #2578 Mit csináltok jó emberek? -
#2577 ki hal a topik... :S -
#2576 Ma még nem volt hsz?
-
Jacky #2575 Örülj neki, tapintatosak (lesznek) veled. -
#2574 kiegésziteném a saját hszem vipjog hijján :(
MÉG nincs ilyen gondom... de sztem még ráérek ezen aggodni 20-25 év mulva, v ha elüt 1 rohadt kocsi :) -
#2573 én csak olyanokat ismerek, akiknek eszük ágába sincs titkolni...
és nem erre reagáltam, de most igen :)
amugy kijavitanálak:
sok szarságot, átlátszo kifogást kitalálnak, ha nem v jo az ágyban :P
szerencsére (lekopogom) még nincs ilyen gondom :) -
Jacky #2572 Én meg azt mondom, ugyanúgy kívánják a nők is a szexet, csak jobban tudják titkolni ill. nem vallják be. -
#2571 nők állitják ezt az arányt, és mivel több a nő a Földön, mint pasi, ezért szavazati arányokat nézve ezt mexavazhatják :)
ugyh kénytelen vok hinni nekik :D -
#2570 Nője válogatja. Ezért kell figyelni. -
#2569 És mit szeret a nő? -
Jacky #2568 Ha van vkinek egy kis sütnivalója, már nem sorolható be oda. Márpedig sokaknak van. -
Jacky #2567 Egyébként tényleg nemcsak a méret számít. Hanem, hogy mit tud vki kezdeni egy lánnyal. Akár kis hímvesszővel is ki lehet elégíteni egy lányt, ha tudja az ember fia, mit/mivel/hogyan érdemes tennie és van benne annyi, hogy odafigyel mit szeret a nő. -
#2566 Igazad van: még nagyobb az arányuk. -
Jacky #2565 Jaj, csak nagyon teccett! -
Jacky #2564 -
Jacky #2563 Azt te csak hiszed, hogy ennyien vannak. Ez is egy olyan általános közvélekedés, ami teljesen valótlan. -
#2562 Mondtátok, ne a nyúl vigye a puskát. Mióta ezt láttam: nyula válogatja! -
#2561 A párom ma anyóslátogatóban van. Onnan küldte át neten. Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van köztük olyan, amelyiknek van, vagy lesz párja. Egy régebbi tv műsor volt, ahol hasonlót láttam. Ott volt olyan miniméretű, akiért versengtek a nők, mert ezer megoldást ismert hiányossága kompenzálására. De mondtam már: a jó szex mágia. -
#2560 Nincs a szereplők között a választottam, de nem a méretük miatt!
Szánalmas! -
#2559 Ezek szerint neked sem sikerül? -
#2558 Beszélj "veszett farkassal" a cseten, ő biztos eligazít majd a kapcsolatok terén.
Neked van szükséged a tanácsaira, ne nekem ajánlgasd priviben.
-
n3whous3 #2557 neszójjá be, csak benéztem
köcs :OOOOOooo xdd -
#2556 szegénykék :l
vajon hány csaj dobhatta őket -
#2555 Hát ez valami csodálatos volt...
Nem gondoltam volna, hogy ilyen emberek is léteznek. -
#2554 Azért lányok érdemes megnézni, a választott a szereplők között van-e.
Mert más bánásmód kell. -
#2553 ritka rendes fiút találni :( -
#2552 A jó szex már túl van a pszichológián. Az már a mágia egyik fajtája. -
#2551 taníts mester! :D
sztem odafigyeléssel lehet kontrollálni az érzelmeket -
#2550 rajtam pl. nem fog a psychologia... és csak sexszel se lehet megfogni annyira, h ha szar a kapcsi, akkor ne lépjek ki
de mondjuk gáz, h nem vok átlagosan farkuk által irányitott pasi, mint a 98% :D -
nyehhencs #2549 és miről? elkérted a cipőkanalat? -
#2548 Ma voltam vásárolni a WestEndben. Majd' egy óráig voltam egy boltban, pedig csak egy rövid nadrágot vettem. Az eladó hölgyel több, mint fél órát beszélgettem. Nagyon jó fej volt. Szóval lehet ismerkdeni bárhol. -
#2547 Osztozkodni akkor kell, ha tisztázatlanok a tulajdonviszonyok. Azért nagyon gáz, mikor mindenből kettőt vesznek. -
#2546 Nem csak a nőkön fog :D -
#2545 pü ment