8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79

_____##########*_____ ___________________ __*##############______________________ __################_____________________ _##################_________**##*______ __##################_____*##########___ __##################___*#############__ ___#################*_###############*_ ____#################################*_ ______###############################__ ______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________*####################=______ ____________*##################________ _____________*###############__________ _______________#############___________ ________________##########_____________ ________________=#######*______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ __________________#___________________
  • salsoul
    Igaz királynak az való aki nem vágyik a királyságra ;)
  • NessieGraf
    Yes!

#2491 Te akarsz egy komoly kapcsolatot. Ne akard. Viselkedj úgy társaságban, mint akit nem érdekel, hogy ránéz egy nő, vagy nem. Meg fogsz lepődni, milyen kapós leszel.
  • Nandusz
    Sztem meg elég békés és kiváró típus, aki nem ugrik minden őt becsmérlő megjegyzésre. Nagy erénye, hogy a szellemi igazságszolgáltatáson alapszik a lelke és nem hagyja magát befolyásolni egy alacsony rendű és pusztán érzelmeken alapuló megítélési rendszer által.
  • salsoul
    Okés...

látom megint kezdődik...
    a téma velejéig hatoló kérdésekre soha sem kapok választ
    mindenki kibúvokat keres a válaszadás alól...
  • Rita79
    Most nincs türelmem visszaolvasgatni minden hsz-edet, de azt már tudom, hogy addig nem hagyod abba a kérdezősködést, amíg kielégítő választ nem kapsz.
    Tehát eddig csak annyit tudok mondani, hogy elég akaratos egy személyiségnek tünsz.
  • Rita79
    Tudom mire gondolsz, de olvashattunk itt olyat is, hogy bármiféle kapcsolatot elutasít a lányokkal.
  • salsoul
    Szóval kedves Rita valamennyire már ismersz a hozzászólásaim alapján.
    Tudod miként gondolkodok párkapcsolat, házasság témákban.
    És kérdésem most az volna, hogy tudnál-e velem élni?
  • Rita79
    "Csak figyeltél hogy ki törte fel az SG szervert, mi?"
    Ezt nem értem!
  • Dick Riddick
    Khm, a "bármiféle" szó nagyon sokmindent takar. És ebben a formában nem is igaz!
  • Rita79
    Ha meg ezek közül egyik tulajdonsággal sem rendelkezünk, akkor "rakjunk egy csere táblát a hátára és mondjunk egy viszlátot az arcába" igaz?
  • csgj
    Oh, hát ez elég elszomorító... :S Ilyenkor sajnálom a lányokat. De azt nem tagadhatom, hogy én meg gyakran képes vagyok a bátortalanságra és gyávaságra, ezért nehezen ismerkedem a lányokkal. Szóval hiába keresek kapcsolatot, nem találok. Meg hát, nem is túlzottan kellek a lányoknak. Legalábbis eddig úgy tűnt. Nem mintha fel akarnám adni :P
  • salsoul
    Annak vegye aminek írtam Mademoiselle
  • Dick Riddick
    Én is elkezdtem egyet, pár képkocka van meg belőle, majd egyszer befejezem. Kb. három hónapja készül /időhiány/.

Rita: Csak figyeltél hogy ki törte fel az SG szervert, mi?
  • Rita79
    Most ezt vegyem lánykérésnek?
  • NessieGraf
    Bocs, hogy belepofázok. Igazából nagyjából bárkivel lehet élni. Csak némelyekhez több türelem és megértés kell. Másokhoz meg esetleg némi mazochizmus.
  • Rita79
    Akkor rendes vagy! Mert ahogy az elmúlt cirka 2500 hsz után látom, elég kevés az olyan fiúk száma, akik bármiféle kapcsolatra is vágynának a másik nemmel.
  • salsoul
    Valamennyire már ismersz a hozzászólásaim alapján.
    És kérdésem most az volna, hogy tudnál-e velem élni?
  • csgj
    Én ezt nem tudhatom... Ha lett volna, vagy lenne barátnőm, ő megmondhatta volna :P De a banneres kérdés "Igen!" válasza rám is vonatkozik, mert valóban egy igazi, normális, szerelmi kapcsolatra vágyok. Szóval ebből a szempontból számíthatok rendesnek. de ez csak egy szempont :)
  • salsoul
    Ha én házasság párti lennék és az ilyen szerződésnek szükségességét érezném tuttira nem házasodnék meg.

Két egymást szerető érett házas közt ilyen osztoszkodási probléma nem merülhet fel.

/És ha szó szerint nézzük a házassággal kapcsolatos a dolgokat, akkor minden a férfi tulajdonában van, még a nő is.
    (feleségül vesz - férjhez megy)/
  • Rita79
    Naaaaaaaaaaaa!
    Akkor most rendes vagy vagy nem?
  • Rita79
    Ha neked tetszik.....
    De annyira narancssárga, hogy már zavaró!
    A régi jobb volt.
  • Nandusz
    Ne csináld már...tök sok aprólékos munka van benne...sztem nagyon jó lett.
  • csgj
    Kösz! :) De én ettől még nem tartom olyan nagyon rendesnek magamat. Ezernyi más dolog van még, amiben rossz arc lehetek :S Igazából nem is tudom, hogy mennyire vagyok rendes.
  • Nandusz
    Külön kell ezt a dolgot kezelni...és nem a válásra asszociálva kell megkötéseket tenni, hanem az esetleg felmerülő viták elkerülése végett, melyek csak rontanának egy kapcsolaton. De ha kiherélik az ilyetén probléma gócokat egy frappáns szerződéssel, akkor mindenki nyugodt maradhat.
    (Hozzáteszem gyorsan, hogy én nem mindenáron ezt fogom követni, sőt, nagy valószínűséggel nem ezt. Viszont ennek tartalmával maxi egyet értek.)
  • Rita79
    Üdvözöllek a ritka rendes fiúk ritka táborában!
  • Rita79
    Egyetértek. Hogy mehet valaki úgy az oltár elé, hogy már látja a válóperes ügyvédet is a szemei elött?

Akkor inkább ne is házasodjon.
  • csgj
    "Léteznek-e egyáltalán olyan férfiak, akik kapcsolatra vágynak? Igen!" Ezt jó "hallani" :) Azt hittem már én vagyok az egyetlen, aki igazi kapcsolatra vágyik, és mindenki más csak egy éjszakára akarja a csajokat -.- Jó, persze, ezt inkább a 18 év alattiaknál vettem észre, ott vmi őrület az, ami megy... De náluk a lányok is simán belemmenek ebbe az értelmetlenségbe.
  • Rita79
    Bocsi, mivel azt írtad, hogy fejléc, elég félreérthető volt.
    Egyébként szerintem Nandusz új logója enyhén szólva nem szép, sőt zavarja a szememet.
  • salsoul
    Nem paradox, hogy megfogadjátok egymásnak az (esküvőn) hogy amíg a halál el nem választ addig együtt maradtok, s közben meg a válási forgatókönyvet írjátok?
  • NessieGraf
    Igazából célszerű házassági szerződést kötni. Jó, ha papíron van, ki mit vitt az induláskor. Néha kellemetlen meglepetések érik egyes házasfeleket. Kimutatott nagy szerelemnek látszik, hosszú együttévek, ilyenek. Aztán nem minden papsajt.

Anyám egyik főnökét érte olyan meglepetés, hogy mikor hazament a munkából tök üres volt a lakás. Még a gyerekágy se sehol. A gyerek megvolt, mert azt ő vitte haza az óvodából. Már indult volna a rendőrséget hívni, hogy betörés történt, mikor megtalált egy cetlit az ajtó belső oldalán. A felesége, egyben közös gyermekük anyja kézírásával. Az asszony közölte: elköltözött, a lakás berendezését azért vitte el, mert az neki jár. A gyereke ágyát azért, mert kelleni fog, hiszen terhes az új pasijától.

A másik dolog: A házasságellenesség. Magam részéről egyáltalán nem az érzelmek hiánya az oka. Egész egyszerűen az, hogy a hivatalok, munkahelyek visszaélnek a házasok kapcsolatával. Más a fizetés (kevesebb, mert van még kereső), zsarolhatóvá válnak bankok és egyéb intézmények jóvoltából. Én ebből nem kérek.
  • salsoul
    Nem vezettél félre.
    Igazából a 2443-ra mondtam azt amit.
  • Nandusz
    Egyébként kösz...ma délután kreáltam...kicsit sok időt vett el, de jót szórakoztam:)
  • Dick Riddick
    Új fejléc?
    Nagyon ördögi lett.
  • Dick Riddick
    A mindenségit, én is rossz embernek címeztem.
    Sorry Csacsi.
    Z-nek ment.
  • Dick Riddick
    Egyedül abban az esetben jöhet ez szóba, ha csak a házassági okirat kell a párnak.
    Főleg annak fényében hogy a nők az első találkozás alkalmával megállapítják hogy le tudnák-e élni ezzel a fickóval az életüket.
    Ha szeret egy nő és te a házasság előtt ezt a szemébe mondod... maradjunk annyiban hogy este már magadnak csinálod a lasagne-ét.
  • Rita79
    Ha neked ez nem világos, akkor nincs mit magyarázni.
    Mellesleg Csacsi megadta a választ: 2463#
  • Csacsi
    Lehet, hogy hülyén fogalmaztam, de pont azt mondtam, hogy nálunk nincs anyagiak megosztása. Sem pénzbeni, sem tárgybeni. Nálunk minden közös, és én ebben értek egyet. Bocsánat, ha félrevezettelek.
  • Nandusz
    Hol üti egymást a kettő?
  • Rita79
    Igazad van Salsoul, akinek ez eszébe jut, az már nem biztos a kapcsolat sikerében.