Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy mondod. Én se tudom egy lányról, hogy rendes-e, amíg nem tapasztalom (vagy az ellenkezõjét ugye).
Kovács legény
amúgyis honnan tudhatná hogy nem tetszik neki amig nem nézte meg?😊

www.czekoart.hu

Nandusz, ne azért nézd meg mert "alapfilm" hanem azért mert marhajó. Ajánlom neked.
Kovács legény
másnak a hszét nullázta

www.czekoart.hu

ThisZip
a linket teszed [ /flash] tag-ek közé. így copyztam ki, lol, mert nálam egy nagy üres semmi van

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

zorrobomber
OFF pont ma írta vki másik fórumban hogy zárójellel mûködik..

Rita79
Kétszer egymás után jött ki ugyanaz a hsz-ed, ezért töröltem.
Írd be mégegyszer.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

zorrobomber
(flash)http://youtube.com/watch?v=EHLfMTRIDUU(/flash)

én csak a kettõt láttam

zorrobomber
hát, látatlanban nehéz beleszeretni bárkibe, én inkább szolíd vitageneráló kötekedésnek nevezném amit csinálunk

n3whous3
Azt se tudom mi az.

púúúúú

n3whous3
Valakinek kiütöttem a hsz-ét :-|

púúúúú

zorrobomber
1ébként a Torrente is alapfilm minden rendes fiúnak, ha már itt tartunk 😄

Rita79
Te figyelj már egy picikét, meg a haverod is torrente!
Itt nem én vagyok a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy belémszerettetek?
Olyanok vagytok, mint az óvodások! Aki tetszik nektek, azzal kikezdtek.
Tipikus eset!<#nevetes1>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nandusz
Szarok az alap filmekre, azt nézek ami nekem jön be, nem az alapokat.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Kovács legény
Ford Fairlane alap film valjuk be, meg azt is hogy Nagy Fero dob a filmen egy hatalmasat😄

www.czekoart.hu

zorrobomber
tudjuk hogy nincs "partnered" 😄

zorrobomber
hadd viccelõdjön már. rossz fényben tünteted fel magad, senki nem szereti a fapapucsokat

Rita79
Már megint itt vagy?
Azt hittem átmentél "viccelõdni" egy másik topikba!
<#bohoc>

n3whous3

púúúúú

n3whous3
😄

púúúúú

n3whous3
"Aki a Ford Fairlane kalandjait látta, sikeres ember nem lehet"

púúúúú

zorrobomber
kultuszfilm

zorrobomber
Kedvencem amikor BASZOGAT a csaj hogy bazmeg te szar alak ne legyen már mindig rossz kedved. Elmegy a csaj és kivirulok.

n3whous3
Akkor meg adj esélyt annak, hogy felvidítson valami és akkor nem ok nélkül lesz jobb kedved.

púúúúú

Nandusz
Én se láttam a filmet, mindenesetre a beszólásod überbrutál tajparaszt volt.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

n3whous3
helószia

púúúúú

zorrobomber
viccelszbolondozol

torrente
Na, megjelent "Mrs Nemértem a poént, mert nem láttam a filmet".
A Ford Fairlane-bõl idéztem, de nem is akarok ilyen nõt magamnak, mint te, akinek mindent el kell magyarázni és nem tud nevetni vagy egyszerûen átsiklani dolgok felett. Szerencsére vannak olyanok, akik gyorsan veszik a lapot, sõt, ráraknak egy lapáttal. Azok az igazi nõk! <#worship>

BEAST
De akkor megint eljutunk oda hogy szinhazosdizunk, mert megjatszuk hogy jo kedvunk van amikor nincs :d ... persze erre lehet mondani hogy akkor ne varjam el hogy kedveljenek, nem is varom el. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez így van. Társkeresõben is többen írnak egy mosolygós képpel rendelkezõ srácnak mint annak aki világfájdalmas vagy éppen semleges képet tesz fel magáról.
n3whous3
Sokkal meggyõzõbb dolog a nõk szemében az, ha látszik rajtunk az, hogy jó a kedvünk meg elégedettek vagyunk... És ha szar a kedv, ha nem, ezt jó mutatni inkább, mint a búskomor valónkat, mert azt nem szereti senki. Már ha számít nektek, hogy ilyenkor ki mit gondol rólatok vagy úgy általában...

púúúúú

gabo91
ja hát mondjuk nem erre montam, hogy kicsiben
ugy kicsiben, hogy nem kell hozzá pár nonap pár hét.
állt minden pofára esés után elég fura vagyok...
hangulatfüggõ a dolog
egyiknap el sajnáltatom magam a problémák végett, stb. másik nap leszarom a dolgokat, köv nap meg hogy hát van más nõ is rajta kivül stb.
egyébként pár hét, hogy ill. honét számolod... elég szerintem az is ha nincs köztetek semmi csak jóban vagytok és hetekig szivatják a fejed a végén meg pofán röhögnek

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

BEAST
Jo persze tulzok en is, de azert el tudom rontani par ember napjat mar csak azzal ha ramneznek, hat meg ha meg is szolalok :d ... de nem szandekosan teszem, csak en ilyen vagyok, ha szar a kedvem nem mosolygok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gabo91
ugyan ez, csak kisebben...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

n3whous3
Mondjuk valahogy így lennék én is, ha...

púúúúú

n3whous3
Ez az amit nem szabad.

púúúúú

BEAST
hatooo, akkor lehet jobb is ha nem talalok "majdnemtokeletes" part, a par hetes/honapos kapcsolat utan is honapokon at arad belolem a negativ eletkedv, ilyenkor jobb is engem messzire elkerulni, nem egy haver/barat(no) fordult el tolem amikor eppen vilagfajdalmam volt :o

gabo91
na igen...
vakít, és butit a szerelem...

volt már rá példa, hogy nem hallgattam olyanra aki barát volt, hogy csak roszat akar, a végén pedeig se csaj se barát...
nem szabad kockáztatni, de ugyanakkor veszélyes is mert bármikor hátba szúrhatnak...
mind1 itt megint hogy férfi vagy nõ kockáztat-e

Kovács legény
😞
de azért nem mindegyik ilyen

www.czekoart.hu

n3whous3
Nem szabad elfelejteni, hogy akármennyi gond is van egy kapcsolatban, ha még mindig ott van valami köztük, ami miatt egymáshoz tartoznak, akkor... akkor még mindig van remény. Akármennyire is elkúrt a dolog. Fene tudja, reálisabb, ha ilyenkor szakítás van, de az ember már csak ilyen.

púúúúú

Rita79
Pofára lehet esni évek múltán is, csak akkor nagyobbat koppan az ember.
Ha egy pár hónapos kapcsolat után csalódsz, azt hamarabb kihevered, mint egy több éves kapcsolatot.

gabo91
Hát nem volt olyan tökéletes, sõt épp mélyponton voltak... de öszevesznek kibékülnek ... mindig durvább a dolog picit hoszabb tart az öszeveszés de a csaj ugyis mindig megbocsájt és faintos minden...
ez már papucsság... szoval ezért kell(ene) hagyni
Meg ez már az eröltetett kategoria, és igen lehet jönni azzal hogy de már X év telt el. Y idõ mulva meg azért nem fognak szakitani mert X+Y idõ telt már el... vagyis akármi lehet az idõre mindig lehet hivatkozni, de picit ha viszagondolnának a dolgokra hogy az X idõbõl menyi volt ami problémanélkül ment rendesen... és menyi volt eröltetve...

Rita79
Ez már megint egy értelmes reakció volt!
Isten hozott!<#bohoc>

n3whous3
Neked meg kuss a neved.

púúúúú

n3whous3
Igenis kell vele foglalkozni, amíg rózsaszín a felhõ, addig kell keresni a hibát, racionálisan nézni a dolgot és ha nem megy a hiba keresés, vagy csak épphogy találtál valamit... akkor lehet megnyugodni (részben).

púúúúú

ez szép és jó...csak ilyenkor lehet nagyot pofára esni...

igaz

n3whous3
Igaz, de ez nagyobb kockázati tényezõ, akkor is.

púúúúú

zorrobomber
<#gunyos1>