Ritka rendes fiút találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Írd be mégegyszer.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Itt nem én vagyok a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy belémszerettetek?
Olyanok vagytok, mint az óvodások! Aki tetszik nektek, azzal kikezdtek.
Tipikus eset!<#nevetes1>#nevetes1>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
www.czekoart.hu
Azt hittem átmentél "viccelõdni" egy másik topikba!
<#bohoc>#bohoc>
púúúúú
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A Ford Fairlane-bõl idéztem, de nem is akarok ilyen nõt magamnak, mint te, akinek mindent el kell magyarázni és nem tud nevetni vagy egyszerûen átsiklani dolgok felett. Szerencsére vannak olyanok, akik gyorsan veszik a lapot, sõt, ráraknak egy lapáttal. Azok az igazi nõk! <#worship>#worship>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
púúúúú
ugy kicsiben, hogy nem kell hozzá pár nonap pár hét.
állt minden pofára esés után elég fura vagyok...
hangulatfüggõ a dolog
egyiknap el sajnáltatom magam a problémák végett, stb. másik nap leszarom a dolgokat, köv nap meg hogy hát van más nõ is rajta kivül stb.
egyébként pár hét, hogy ill. honét számolod... elég szerintem az is ha nincs köztetek semmi csak jóban vagytok és hetekig szivatják a fejed a végén meg pofán röhögnek
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
vakít, és butit a szerelem...
volt már rá példa, hogy nem hallgattam olyanra aki barát volt, hogy csak roszat akar, a végén pedeig se csaj se barát...
nem szabad kockáztatni, de ugyanakkor veszélyes is mert bármikor hátba szúrhatnak...
mind1 itt megint hogy férfi vagy nõ kockáztat-e
púúúúú
Ha egy pár hónapos kapcsolat után csalódsz, azt hamarabb kihevered, mint egy több éves kapcsolatot.
ez már papucsság... szoval ezért kell(ene) hagyni
Meg ez már az eröltetett kategoria, és igen lehet jönni azzal hogy de már X év telt el. Y idõ mulva meg azért nem fognak szakitani mert X+Y idõ telt már el... vagyis akármi lehet az idõre mindig lehet hivatkozni, de picit ha viszagondolnának a dolgokra hogy az X idõbõl menyi volt ami problémanélkül ment rendesen... és menyi volt eröltetve...
Isten hozott!<#bohoc>#bohoc>
púúúúú