8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Jacky
    Nem érzem magam önbizalomhiányos, instabil roncsnak, bármennyire is ezt szeretnéd hinni. És úgy látom, sokan mások sem azok itt.
  • Nandusz
    Nem adod el nekem? Jó lenne beleöntögetnem a sok száz liter házi pálinkámat.
  • Rita79
    Jaja! Egyedül!
    És hosszú évek óta gyüjtögetem a pincében az üvegeket.
  • Sanyix
    Egy kattintással meg lehet nézni miért kaptam. Hattalmas szemétség miatt :DDD mellesleg direkt, mert szépek ezek a jelek.
  • Daffit
    Csókolom, ezt egyedül tetszett meginni? Agancsos kóla
  • Rita79

• Rita79
    26? Ezentúl csókolommal köszönj!
  • Daffit
    26 vagyok. Még pár évig mondhatom, aztán tényleg igaz lesz
    De a pia jó ötlet, csakhát dolgozom...
  • soulhunter
    te vén öreg :D

25-30 közt :D :D :D

inkább igyál , ne irogass
  • Daffit
    Ezek a mai fiatalok! Csak a drog meg a szex! Bezzeg az én időmben!
  • Rita79
    Fiatal voltam még..........
  • Rita79
    Bizony!
  • Daffit
    Ha jól emlékszem, akkor valamelyik foci topikban hoztad rá a frászt az emberekre.
  • Rita79
    Nekem is volt már tíltásom, mégis rendes vagyok.
  • Z
    A "Merlinákkal" kapcsolatban azért tisztában vagyok a képességekkel.
  • Daffit
    Nem, nem ismerünk, de valahonnan kaptál három felkiáltó jelet. Biztos, mert nagyon rendes vagy.
    Az is lehet, hogy tényleg noooormális vagy, csak nem tudod értelmesen kifejezni magad...
  • Sanyix
    Hát nem. Attól hogy te csak azt láttad amikor a hülyeséget próbálom megcáfolni, és a szart védőket oltani, attól még segítettem pár embernek itt is a fórumon. Mellesleg rohadtul nem ismersz egy fórumból...
  • salsoul
    Inkább fájdalmasan fársztó vagy mint rendes...

És asszem' ezt az sg-s tagok 99%-alá is írná.
  • Sanyix
    én említek akkor :D
    itt vagy pl egy név 3 gyönyörű sárga síkidomon, 3 fantasztikus felkiáltójel mellett :DD
  • jhetedikj
    Kicsit pontosítok,szóval nincs most senki más aki számomra érdekes lenne,akihez megpróbálnék közelebb kerülni.Én igazából bárkit el tudnék viselni szvsz,csak jönne már vki,mert így unalmas az élet.Utálom,hogy mikor felkelek nincs mellettem senki és sokszor nincs kihez szólni.Holnap folyt.köv jó8.
  • jhetedikj
    Csak épp nem volt a közelben senki más,meg amúgy a csaj jól néz ki,csak emiatt.:)
  • salsoul
    Egyébként valóban: nem a legjobb általánosítás volt tőlem
  • salsoul
    Egy idiótánk miért kel esély?
  • jhetedikj
    régen*
  • jhetedikj
    "Legyünk őszinték (legalább magunkhoz): itt inkább önbizalomhiányos, instabil lelki roncsok vannak, akik még egy lányt sem mernek megszólítani."

Nem ott van a probléma!
    Egyébként már réren tudtam,hogy a csaj egy idióta,csak gondoltam adok neki egy esélyt!
  • salsoul
    S miként kapcsolódik ez hozzám?
    Ill. mi a probléma?
  • jhetedikj
    Vasárnap elhívtam egy ismerősömet sétálni,ma vettem észre,hogy törölt iwiwről!
  • Rita79
    De jó neked![boci szemekkel néz]
  • Daffit
    - Drágám itt a fejfájás elleni gyógyszered.
    - Nem is fáj a fejem!
    - Akkor d*g*nk!!!

#2673: csupa nagybetű vagyok. Király!
  • salsoul
    Lehet.
  • Nandusz
  • soulhunter
    az ismijeim mindig ezt mondták nekem is, üdv a csapatban DAFFIT :P

amugy #2670-ben a megoldásod, ah Nessie is mondta :)
    ha a nő választ ki téged, akkor nem lesz baj :) - de ez rajtad is mulik...
  • Daffit
    Én rendes vagyok, csajokat is le merek szólítani, nincsennek gátlással kapcsolatos problémáim, csupán mindig rosszul választok...
  • NessieGraf
    Azért a nők között is vannak Merlin leszármazottak!

Azért tényleg csodákra képes dolog, ha az ember összetalálkozik a számára megfelelővel. Az alkoholista ugyan nem szokik le a piáról ettől, de a keresgélési vágy erősen csökken. A kölcsönös bizalom is jót tesz, hiszen a lelkiismeret nagy úr, ha sokan nem is élnek vele.

#2664 Nem olyan biztos! Lehet, hogy aki visszahúzódó, nem mer kezdeményezni, csak a kezdeti lökést nem kapta meg még.

#2670 Nálad a pont. Én ezt próbáltam megértetni, mikor azt mondtam, hogy a nő választ. Nyugodtan elhihetitek: mire egy férfinek eszébe ötlik egy nőről, hogy az is ott van, addigra a nő már rég leadta a jelzéseket.
  • soulhunter
    tapasztaltaim szerint az a legjobb modszer, ha nem keresünk, hanem a másik talál ránk...
    nekem anno pl. csak 1 jelet kellett dobnia a csajnak, h én is bejövök neki, aztán én tettem a dolgom :P
    azota is együtt és heppi :)
  • ricsimaster
    Én maradok a rendes, illedelmes, udvarias viselkedésemnél :), bár szülők kicsit furcsán néznek rám mikor slayer-es polóban meg fekete gatyában bakancsban megjelenek :), és udvariasan köszönök bemutatkozok... Életemben nem csaltam meg még egyik barátnőmet sem... nem is áll szándékomban :). Szerintem mondhatom magam rendes fiúnak. :)
  • Z
    Rám nyilván nem lesznek kíváncsiak, ha rendes srácot keresnek, mivel bevallottan nem vagyok az, és hiába próbálok megváltozni, egyelőre sajnos nem megy...

Viszont köszönjük, hogy javítasz a nemek szerinti létszám arányán!
  • salsoul
    magadra > önmgadra

/így pontosabb/
  • salsoul
    Azt hiszem ott ahol magadra is.
  • Rita79
    És hol lehet rátalálni?
    Segíts sorstársaidnak!