8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Legyünk őszinték (legalább magunkhoz): itt inkább önbizalomhiányos, instabil lelki roncsok vannak, akik még egy lányt sem mernek megszólítani.

És ha nő volnék nekem sem kellenének az ilyen hímneműek, akár milyen rendesek is (leginkább "félénkségből"), mert ugyan hogyan állnának ki bármiért is az életben.

Az a kapcsolat lesz a legjobb amelyik mindenféle akarás, kierőszakolás és trükközés nélkül saját magától létrejön.

Párt nem lehet keresni, csak egszer csak rátalálni.

Szerintem.
  • Rita79
    Tényleg van egy pár rendes fiú itt, de neveket most nem említenék.
  • NessieGraf
    Azért érdekes gondolat lenne belátni a színfalak mögé is.

Éppen ma beszélgettünk egy barátommal arról, hogy a nehezen ismerkedő, szerény emberekről sokan azt hiszik: nem is élnek. Ha hasonló stílusú párt találnak akkor viszont nagyon szép, hosszú, boldog kapcsolat várhat rájuk, hiszen a türelem és a megértés nagyon fontos a kapcsolatokban.
  • Rita79
    Jaaaaaaaa!
    Ha ez a célod, akkor mindent bele!
  • Rita79
    Lányok írjatok!
    Igaz, hogy ritka rendes fiút találni, de ez a topik hemzseg tőlük!
  • NessieGraf
    Örülök, hogy fontos dolgokkal foglalkozók is járnak erre.

A többiek meg majd eljátsszák a homousion és a homoiusion vitát. Elvégre a jó színház is az élet része.

Eddig 3 lánynak szóltam, látogasson el ide közénk. Egyik se pláza, egyik se nyafka, mindegyikkel lehet beszélgetni (fiúk szerint is) van köztük nagyon csinos, van köztük átlagos megjelenésű, de jólesik rájuk nézni. Azt gondolom ez a legfontosabb egy ember kinézetében. Egy aggyal párosuló lélek egy emberben sok apró szépséghibát hamar elfeledtet.

Ők egyelőre külsősként olvasgatnak. Úgyhogy én, mint mór megtettem kötelességem, a többi az ő dolguk.
  • Sanyix
    De tudok, a vótamot majd 2 hét múlva ismétlem (elvileg annyi idő amíg lemennek a büntipontok), és akkor már csak 4x kell eljátszanom, és bekerülök a top100-ba :D
  • Jacky
    Pedig Lineage II-ben elfogadtuk, hogy olyan vagy amilyen. Igaz, az nem a valódi világ volt.
  • soulhunter
    van, hülyeleány :P
  • sapkafej
    get a girlfriend, dude
  • Rita79
    Te ennél többet egyik topikban sem tudsz hozzászólni?
    Vótam!
  • soulhunter
    az emberi hülyeség kiszámithato és irányithato
    a világür nem
  • Daffit
    És? Nem idézhetek ha a szituációra illik egy idézet, mert "vótmá"?
  • BEAST #2651
    Pedig elvagyok onmagamban is, az aprobb pillanatnyi gyengesegeket nem nezve =D ... meg amugy is, milyen onzo dolog lenne tolem hogy elvarjam masok elfogadjanak amilyen vagyok :D
  • Sanyix
    vótmá
  • Rita79
    "Alaposan téved az, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincs szüksége senkire, de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy őnélküle nem lehetnek meg a többiek!"
  • Daffit
    Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.
  • soulhunter
    tyüüüü, ez szép volt :) - erre nemtok köpnyi-nyelni se, h vki 1 kezdőbetü miatt igy reagáljon :)

a fene essen bele az önérzetetekbe :D
  • Rita79
    Még jó, hogy te legalább nem vagy unalmas, így a beszólásaid színesítik a topikot!
    Köszönjük neked a részvételt!
  • Rita79
  • Daffit
    Kedves SoulHunter.

Eddig nem akartam beleszólni, mert a Te dolgod. Viszont a #2640-es hozzászólásod egy kicsit felkavart. Nem akarlak elemezni vagy kritizálni, egyszerűen csak megkérni, ha valami bajod van velem, akkor nyugodtan küldj el oda ahova akarsz, elemezd anyukámat is akár, de megkérlek, hogy tisztelj meg azzal, hogy Daffit-nak szólítasz!
    Köszönöm.
  • soulhunter
    az... de legalább addig se vok unalmas, szürke, befásult emberi fajba tartozo, emberszabásu, többsejtű individum :)

elég szélsőséges nézeteim vannak, átmenet nélkül...
    sztem ezzel megmondtam magamrol mindent...

a további elemzésemről a vitákat befejezném :)
  • Z
    Becenevem: Merlin...
  • BEAST #2641
    furcsa ember vagy...
  • soulhunter
    tévedsz :)
    vannak, akiket nagy betüvel irok neten is :P
    van pár topic, ahol már irtam nagy betüvel neveket, de pl. Hitler, Napoleon. etc etc :) - szal azokat, akikre hasonlitok vmiben :)
    aztán DMC, Sátán VS. isten :), NET, és nem net :P
    nem is tom, még mit irjak :)
    de cseten pl. Crocky nevét nagy kezdőbetüvel irom, mer őt pl. ismerem személyesen is, és kiérdemelte a tiszteletem :P

sztem ne vetits arrol, h nekem mik a szokásaim, meg mik nem... nem ismersz, és kész :)
  • BEAST #2639

Nem unod meg? Egy darab nagybetut nem hasznalsz, ja de, amikor eppen beragad a caps lock es hulyesegeket beszelsz. Szerinted kit erdekel ez a "nem tisztelem azert nem irom nagy betuvel a nevet" szoveg? :D Neten igy szoktad meg, ez van, lapozzunk... de az ilyen baromsagokat hanyagoljuk :D
  • soulhunter
    attol még, h nem szaroztam vele, és nem játsza a diktátort, és nem ir oltári hülyeségeket, attol még nem kell tisztelnem :)
    ugyh nem bukott semmilyen elmélet :)
    a kisbetük meg maradnak, a nagybetük meg elférnek hivatalos levelekben, v esetleg monogrammokban :)
  • salsoul
    Ahaaaa, csak erre játszik a védelem
  • Jacky
    Szívesen. Mikor randizunk?
  • Jacky
    Látod, már lopnak is! Mi lesz még itt?
  • Rita79
    Naaaaaaaaa!
    Ezt én raktam ki előbb!
  • Rita79

Köszi Nandusz és Jacky a "védelmeteket".
  • MaSzKa
    _____##########*_____ ___________________ __*##############______________________ __################_____________________ _##################_________**##*______ __##################_____*##########___ __##################___*#############__ ___#################*_###############*_ ____#################################*_ ______###############################__ ______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________*####################=______ ____________*##################________ _____________*###############__________ _______________#############___________ ________________##########_____________ ________________=#######*______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ __________________#___________________
  • salsoul
    ezért jó a kisebtüs név
  • zoliapu
    Pont idevág beszélgetésűnk a kolégákkal. Vagy valaki a dolgozik folyamtosan, vagy a családdal foglalkozik, az arany középút a közelben sincs. Csodálkoznak, hogy nincsenek amortizálódva a családok.
  • Nandusz
    Lehet...na de ilyen retardáltan tenné ezt?
  • Daffit
    Biztos a lelkünket akarja
  • Nandusz
    Ehehehe...úgytűnik soulhunter inkább belemagyarázza kínos szokásait abba, hogy a célszemély miatt teszi azt amit. Nos veled szemben abszolút bukott ez a kis-nagy betűs elmélet, mert nem szarozott még veled itt, ellenben amit Ritával művelt. Bár szvsz ezzel a művelésével javarészt magát égette.
  • Daffit
    Nem is vettem bírálatnak.
    (Engem azért írhattál volna nagy D-vel )
  • NessieGraf
    Szerintem én is róla beszélek, mint nem ijedős.