8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#2745 A hsz-eid tartalmaiból következtettem, amikből nekem az jött le, hogy "kicsit" más az elképzelésünk arról, hogy milyen egy normális nő vagy normális kapcsolat.
De úgy látszik nem is vagy annyira "elferdült". -
#2744 Nem azért rajonganak értük ahogy öltöznek, hanem azért ami mögötte van. Hülye ruhák, hülye festés mögött, előfordulhat egy jó csaj. Rossz öltözködés sem tud minden finomságot eltakarni :) -
#2743 Saztán honnan vetted, hogy nekem tecccenek-e az ilyesféle abominációk?! -
#2742 Bevalom csak ne üss! -
#2741 Valld be! De mit? -
#2740 Remélem nem jár érte bünti pont, de javaslom a napiszar olvasgatását a témában. -
#2739 Nézegettem az új topikot itt az sg-n, így már van valami fogalmam róla, hogy mik ezek!
Szvsz borzasztóan néznek ki és csak ámulok-bámulok, hogy egyes hímneműek mennyire rajonganak értük. -
#2738 Hát vissza vannak húzódva. Főkén az emos fiúkat látni az utcán, felismerhetőek arról, hogy mind full feketében jár, izompólóban (persze izom nincs), a hajuk meg a szemükre van fésülve, orrkarika, fülbevaló, stb, feketére festve szem körül, és úgy néznek ki mint a buzik. A az emos lányok szintén full feketében járnak, feketére festve a szemük körül, kb olyanok mint egy fekete özvegy :D Kedvenc mondatuk: "Szarazélet!". -
#2737 Természetes élőhelyük a pláza -
#2736 Hadd kérdezzem már meg.
Ezek az EMOsok hol élnek? Valami sötét lukakban, barlangokban, Isten háta mögötti helyeken?
Mert én ezekről eddig még csak hallottam, de találkozni eggyel sem találkoztam még eddig. /szerencsére/
Bár valószínű azért, mert nem egy helyre járunk. -
#2735 Jedi megleptél!
Azt hittem neked tetszenek ezek a "szülemények"!
Pozitívan csalódtam. -
#2734 Most mémondod? :D Vannak egész jó emos csajok, azok közül ki lehet fogni egyet, és talán ki lehet nevelni belőle a baromságokat, és még akár valami is lehet belőle :D -
#2733 Nem is kéne gyomláljon nálam. -
Nandusz #2732 Maximálisan egyet értek veled annyi kitétellel, hogy én ezeket az elfajzottakat nem igazán méltatnám még arra sem, hogy a kertembe gyomláljanak. -
#2731 Jaja, má' megyek is és keresek egy ilyen emós csajszingert! :D Kutyáim kaptak külön tálat, ő azt sem fog, csak a földről kell majd egyen a kertben, már ha kap enni éppen... Hmmmm! :DDD Teccenek-e ezek a modern trendek! :DDDDDD -
Nandusz #2730 áhhháháháhá:)))) [térdet csapkod] -
#2729 Azt én sem tudom. Én felpofoznám őket. Arra végülis jók, hogy egész nap csak pofozgassad, megalázgasd félpercenként, néha megerőszakolgasd akarata ellenére és kényszerítsd erre-arra, lényeg hogy fájjon. Úgyis azt szeretik, vagy csak pózolnak. :D Viszont idővel ez is unalmassá válik, meg folyton a mentőket hívogatni, ha felvágja az erecskéit...és akkor mi marad ?!?!? :DDD
De viccen kívül, egy normális nőben azé legyen má tartás BAZKI! -
#2728 Az emós csajok között még van egy-két jól kinéző, de az összes fiú b*zi. Maga az egész emó egy betegség. -
Nandusz #2727 Félre értetted Jedi mestert...ő nem azt mondta, hogy jó nők, hanem hogy JÓL nőkről. Nagy különbség. Egyébként az az emos csajos rágerjedés számomra is nevetséges.... -
#2726 Én már igazából nem is tudom, hogy egy férfinek mit jelent az, hogy jó NŐ?
Az új EMO-s topik olvasása után kicsit elbizonytalanodtam, hogy ezeken a "rém" csajokon mit lehet szeretni? -
Nandusz #2725 Valószínű nem. -
#2724 És akkor most jártok? -
Nandusz #2723 Én is jól szoktam magam érezni, ha elmegyek egyedül pl. moziba. Na de egy szexnél semmi sem lehet jobb:) -
#2722 Állandóan csak a szex! Számomra is fontos, de semmiképp nem hívnám randinak ha csak a szex lenne a cél.
Azért volt jó, mert jó volt. Ezen nem túl sokat kell szerintem magyarázni. Én is és ő is jól érezte magát. -
#2721 Me' nőkkel többnyire nem lehet jól nőkről beszélgetni, mivel elfogultak. -
#2720 Nanduszkám! Folyton csak a szex........ -
Nandusz #2719 Hogy lehet randizni egy 'jót'? Esetleg dugással végződött, mert sztem ez az egyik jele a 'jónak'. -
#2718 Naaaaaaaaa! Gratulálok! Mesélj! -
#2717 Mióta NessieGraf beszervezett 3 nőt, azóta kihalt a topik (illetve mással foglalkoztunk). Rendes fiúk aktiváljátok magatokat!
Mindenesetre én tegnap randiztam egy jót -
#2716 Köszi, hogy szóltál, nincs honlapom, véletlenül oda is beírtam az e-mail címemet. -
#2715 Honlap: http://[email protected]
ez külöben mi? -
#2714 blöblö, jóhogy tökmás témával jösz, de kösz hogy szóltál, mert így eszembe jutott az a video is amit a melóhelyen nem tudtam megnézni, mert mindig mire hazaértem elfelejtkeztem róla. És mellesleg megcsináltam a tesztedet is abba a topikba... -
#2713 Szívesen! -
#2712 OFF
Maradjunk annyiban, hogy a tények elől megfutamodtál.
Az ogg-os hallgatási tesztem még mindig él, és még mindig nevezhetsz rá, és még mindig kiválaszthatod az eredetit, az mp3-at, meg az ogg-ot.
Oh, bocs. Tudom. Már jön a kifogás, hogy miért nem...
ON
-
#2711 Ezt a képet egy kedves jó barátom nagyon értékelni fogja!
Köszi. -
#2710 Nekem teljesen mindegy ;) -
#2709 Nem! Gyüjtöm! -
#2708 -
Jacky #2706 Ne sajnáld! -
#2705 Valahogy ez jutott eszembe: "Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé… raf… raffiakötő állvány, amihez hozzá voltak erősítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este rakták oda este nyolc körül."
Brian élete