8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Nandusz #3025 Jahh valóban...egyelőre még a megválaszolatlan millió észrevételemre se tudott köpni-nyelni sem. -
#3024 Nem szakadt el. A cérna marad. A hsz-ek is maradnak a jószándéknál. Csak mint említetted: az agyilag sérültekkel nem mindenki tud együtt élni. Én is nehezen. Akikről alapból tudom, hogy azok, azokhoz könnyebben alkalmazkodom. -
#3023 Bizonyos mértékű ostobaságon a legjobb jószándék is megtrörik. -
Nandusz #3022 Odass nessinél elszakadt a cérna, ami sajnálatos , mert innen n kezdve tényleg fog tudni értelmeset hozzá szólni (na nem mintha ez eddig összejött volna neki) -
#3021 Még ma is csak az tudja, hogy van köztünk korkülönbség, akinek megmondjuk. Mert az idő se egyformán múlik mindenki felett.
De nem nevelem, mint a gyerekem, abból van saját. Igaz az is túl van rajta, hiszen felnőtt. A párom a saját életét éli. Azért velem, mert így döntött. Bár lehet, hogy ez számodra nehéz gondolat lesz. -
#3020 Ez pont rád igaz!
A saját korosztályod szóba sem állt veled, csak egy kisfiút tudtál magad mellett tartani, aki ki tudja milyen okok miatt állt le veled?
Mert tegyük hozzá, azért egy ilyen kapcsolatba, ahol a nő 20 évvel idősebb a fiúk csakis érdekből mennek bele.
Az én volt kapcsolataimról nem mondtam azt, hogy ők rugtak ki vagy nem, de annyit azért elmondok neked, hogy a saját korosztályomból kerültek ki.
És most sem 15 éves barátom van! -
Nandusz #3019 Megint hazudsz...tudod gépész vagyok és matekból elég jó voltam.
Nos...ha 17 volt, amikor elkezdődött a 20 éves kapcsolatod, aki 20 évvel fiatalabb nálad, akkor te 37 éves voltál. Ehhez plusz hozzájön a "sikeres és szeretetben gazdag" 20 éves viszony, akkor te jelenleg 57 éves vagy.
Miért van a regedben 50-55 év megjelölve?
Szégyenled a korodat?
Tényleg elhiszed, hogy elhisszük, hogy egy most 37 éves férfi viszonya egy 57 éves nénihez az egészséges kapcsolat?
Meg azt is elhiszed, hogy elhisszük, hogy mindez igaz?
NA hagyjad máá... -
#3018 Akkor róla is megvan a véleményem.
Anyakomplexus?
Akkor nem csodálkozom rajta, hogy úgy neveled, mint a gyerekedet! -
#3017 Viszont én már tudom, miért indítottad a topikot! Mert iszonyúan zavart, hogy minden pasi kirúgott. Be akartad bizonyítani a világnak: igenis van aki beléd szerelmes, mégha ideig-óráig is. -
Nandusz #3016 Nem kell ám rosszra gondolni, lehet egy autista anyakomplexusos srác volt. Tehát fel kéne nézni nessgrafra, hogy a "gondozásába" vette -
#3015 Liliomtiprásért nem jelentettek fel?
LOL Nessykém!
Ez fúúúúúúúúúl durva!!!!!!!!!!!! -
#3014 17 volt. És 20 évvel fiatalabb. -
Aztaaaaaaaaa!
13 éves pasival járt 30 éves korában?
Akkor már mindent értek.
Ezentúl no comment! -
Nandusz #3012 "1. Igen, elég elvont vagyok."
Akkor miről is beszélsz itt? Maradj magadnak és az elvont szemléletednek, nem kell a betegségedet terjeszteni (mondjuk nem is tudnád, mert ahhoz kevés vagy, de legalább a vergődést fejezhetnéd be) -
#3011 Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy király kit Kambüszésznek hívtak. Ez a király egy eléggé elborult elméjű király volt. A feljegyzések szerint életében halála előttig nem sok tiszta pillanata volt.
Kegyetlenül urlakodott a népen.
Egy nap megkérdezte szolgáját szolgája fia jelenlétében, hogy mit gondol róla a nép. A szolgáló azt mondta, hogy a nép iszákos őrültnek tartja.
Erra Kambüszész begurult és azt mondta, hogy - ha ezzel a nyillal eltalálom fiad szívének közepét nem lehetek őrült, hisz egy örűlt nem tud így célozni.
Kambüszész el is találta fiú szívét, testét feldaraboltatta és valóban a fiú szívének kellős közepébe a fúródott a nyil.
Kambüszész ezek után azt mondta a szolgálónak: - egy őrült iszákos ember nem tud így célozni.
Persze a szolgáló rögtön tudta hogy őrültel van dolga...
/Pontosabb történet: Homérsz: A gorög-persza háború/ -
Nandusz #3010 És ha egyszer végigértelmeznéd amiket mondok
Na akkor pár kiragadott megnyilvánulás tőled egy hsz-en belül, többnyire a kritika igénye nélkül:
"ha jelenlegi közel 20 éves kapcsolatom" ----> akkor mikor kezdtél el járni a nálad 17 évvel fiatalabb sráccal? Tehát ő hány éves volt?
"kellő mennyiségű szexuális vággyal kombinált érzésen alapul." ----> tehát ezt is porciózott mértékkel, nem érzelmekből és egészséges vágyból.
ÉS a végére a csattanó, amihez tényleg no comment:
"szerelemnek nevezett érzésnél"
-
#3009 "A párkapcsolatod határozza meg a boldogságodat, nem a karriered."
Ez hülyeség, is-is szerintem. Az ember az idejének szerintem a felét (az alvást nem számolva) a munkahelyén tölti. -
#3008 Miért érzem úgy, szerintem jogosan, hogy te a munkádban éled ki magad.
Már a sokadik hsz-edben írsz erről, hogy te miket értél el a munkád területén.
Ez a kutyát nem érdekli.
A párkapcsolatod határozza meg a boldogságodat, nem a karriered.
A szerelem meg tényleg elmúlik, de attól még lehet nagyon mély érzelmekkel viszonyulni a másik felé.
Kár, hogy ilyen idős létedre ezt még neked magyarázni kell. -
#3007 Te? -
#3006 Még egyszer, utoljára. Csak neked, mert a szellemileg nehézkesek is megérdemlik a törődést:
1. Igen, elég elvont vagyok.
2. Már sokakkal előfordult, hogy kimondták: nem mernének olyan szabadok lenni, mint én.
3. Az életkedvem és az életem rendben, még akkor is, ha jelenlegi közel 20 éves kapcsolatom a lángoló szerelem helyett szeretet nevű, kellő mennyiségű szexuális vággyal kombinált érzésen alapul.
4. A szerelem mindig elmúlik. Akkor is, ha neked ez nem tetszik. De legalább egy anatómia tankönyv adrenalin fejezetét olvasd el, mielőtt erre válaszolsz.
5. A legnehezebb az volt életemben, amíg a munkával kapcsolatos szabadságot elértem. Hogy azt dolgozhatok, amit szeretek csinálni, úgy, hogy magam osztom be az időmet. Amennyiben úgy gondolod, ez helytelen, nyugodtan maradj alkalmazott egy életen át. Válassz olyan munkát, és olyan kollégákat, hogy legyen mire panaszkodni.
De kérlek, legalább ne akarj meggyőzni arról, hogy igazad van! Én véleményt mondok. Van, aki érti, van, aki nem. De senki számára nem kényszer. Aki az érzelmekkel kapcsolatban megfogadja, hogy saját párjával nem marad meg a felszínes, életalapnak nagyon kevés, viszont erőteljes, szerelemnek nevezett érzésnél, nem hiszem, hogy rosszul fog járni.
És ha egyszer végigértelmeznéd amiket mondok, észrevennéd: nem mondtam senkinek, hagyja ott a párját. Azt mondtam: építsen vele komolyabb, erősebb kapcsolatot. Akkor ki a hülye? -
Nandusz #3005 Oké rajtam aztán nem múlik, oda sorollak, ahova akarod, ha ez téged heroikus érzelmekkel tölt fel. -
#3004 Egyetértek. Ő akar váltani, mert teljesen 0 az élete, de nem tud, mert nem alkalmas normális párkapcsolatra, mégpedig azért, mert a szerencsétlen párját folyton azzal idegesítené, hogy biztos ki fognak majd egymásból szeretni.
Ez az igazi hosszú távú kapcsolat titka!
Tanulni nem fogok belőle az biztos! -
Nandusz #3003 külvilág felé adminisztrált kapcsolataitok súlya késztet titeket arra, hogy másokat leszóljatok!
Na ez is érdekes és hsz-eidben többször előforduló motívum: a kapcsolat, mint a külvilág felé képviselt manifesztátum.
Ehhez is csak gratulálni tudok és egyben megérteni, hogy miért is tartasz itt lelkileg és érzelmileg. -
#3002 "az ingadozó lábakon álló üres, maximum szexuális és külvilág felé adminisztrált kapcsolataitok súlya késztet titeket arra, hogy másokat leszóljatok!"
"És inkább választjátok a bármit, minthogy saját partneretekkel valós érzelmeken alapuló hosszú távú kapcsolatot építsetek ki."
Mind a ketten Nandusszal azt írjuk folyamatosan, hogy imádjuk a párunkat, szerelmesek vagyunk belé, hosszú távra tervezünk, te ugyan már miről beszélsz???????????????
A te kapcsolatodról beszélsz úgy folyamatosan, hogy nem vagy vele megelégedve és le fogod cserélni.
De tudod mit, örülj, hogy van melletted valaki, mert te szeretetet képtelen vagy adni úgy látom bárkinek is. -
#3001 Nagyon sok ponton egyetértek velük, úgyhogy nyugodtan sorolj közéjük engem is! -
Nandusz #3000 Azért nessigraf...ha összegeznénk és a szellemi töltetei alapján megítélnénk itt a hsz-eidet, akkor egy normális ember tuti azt gondolná, hogy valami nem stimmel nálad:
1. megfoghatatlan, nehezen értelmezhető, elvont meglátásaid vannak.
2. saját szerencsétlen sorsodat másokra is örök érvényűnek akarod tekinteni. (gondolom itt a zsigereidből fakadó "nehogymá neki jobb legyen, mint nekem" életféltékenység beszél belőled)
3. SÜT belőled a keserűség és a magadra kényszerített 'életkedv' (gondolom a spontán, egészséges életkedv már réges-rég eltűnt belőled)
4. a 3. pont miatt egyértelműen börtönben élsz...és a szabadság, amiről beszélsz, az messze-messze elkerül téged. Ez után csak sóvárogsz, de sosem tudtad megszerezni és birtokolni.
-
#2999 "Nekem nem ez az első komoly kapcsolatom az életemben, már kettő hosszú véget is ért, de attól még nem úgy megyek bele egy újabba, hogy "ennek is úgy is vége lesz egyszer"!" --- de nem is azt mondták, hogy úgy kell belemenni egy kapcsiba (elnézést, ezt muszáj volt...), hogy márpedig ennek valamikor vége lesz. Ha törik, ha szakad, úgyis vége lesz valamikor. Csak arra hívták fel a figyelmed, hogy a lángoló szerelem múlik el. A rózsaszín világ lesz más. Ha nem is feltétlenül múlik el, azért megkopik elég rendesen az a pink köd.
Bár lehet, hogy nálad nem. Akkor más a biokémiád, mint az emberiség 99.999999%-ának, és irigyellek érte! ;P
"És nem vagyok már annyira fiatal, hogy ne lennék biztos az állításom igazában." --- mé', mennyi vagy? Tizeeeen...? -
#2998 "Te ne mondd meg nekem, hogy milyen témában és hol kellett volna megnyitnom a topikot."
Valóban, öszes mondandóm közt ez volt leglényegesebb pont, a G pont.
Nandusz:
Csak attól lesz valami keserű, hogy keserűséget társítunk hozzá.
S nem azért mert valójában az.
A szerelemnek köze nincs a szeretethez.
És egy kapcsolat csak szeretet alapon maradhat fenn.
A LEGNAGYOBB ÚR MINDENEN A SZOKÁS.
--------------------------------------
Au revoir
http://csernusest.hu/home/video.php
-
#2997 #2995 és #2996 A szabadság nem frusztrál. Ellentétben a szemellenzős ostobasággal. Pont olyanok vagytok mindketten, mint a topik nagy pszichiátere. Mellveregetés a semmire. Fel nem fogjátok, hogy senki semmit nem akar rátok kényszeríteni, csak az ingadozó lábakon álló üres, maximum szexuális és külvilág felé adminisztrált kapcsolataitok súlya késztet titeket arra, hogy másokat leszóljatok!
A kényszer a változtatásra már előttetek áll. Nagyon közel, ahogy a válaszaitokból hallom. Csak nehéz vele szembenézni...
És inkább választjátok a bármit, minthogy saját partneretekkel valós érzelmeken alapuló hosszú távú kapcsolatot építsetek ki. Inkább leszólni mást, értetlenkedni, magatokat hősnek mutatni, mindegy. Gratulálok. Szép életetek lesz. Szép kesernyés. -
#2996 Ja mivel szabad vagy, valószínű azért vagy flusztált is.
Éjszaka dolgozik a párod?
Ha van!
Nem is csoda, hogy ilyenkor csak a keserűség jön belőled.
Bár, ha valakinek szépek a nappalai a párjával, akkor nem ír ilyen negatív dolgokat egy kapcsolatról.
Tehát orvos képzettség nélkül is látszik, hogy neked egy kudarc az életed és te is írod ki magadból a problémáidat, mint salsoul barátod. -
Nandusz #2995 Azt hiszem sok, számodra ismeretlen szellemi harc részese vagyok, amiről neked mondjuk lövésed sincs [rámosolyog kedvesen nessire]
Tehát ne akarj elkezdeni itt papolni nekem csalódásokról, meg hasonló számodra szükségszerű kudarcokról, mert ez max. téged fog a további sanyarú életedben érni, mást nem biztos. Engem meg pláne nem...
Magyarán eddig megpróbáltam veled olyan lenni itt, mint rendes Atya a búúúta és reménytelen fiával, tehát kézzelfoghatóan fogalmaztam, hogy te is megértsd. -
#2994 Te azt csak hiszed! -
#2993 Anyám!!!!!!!!
Te ezeket, amiket írsz tényleg komolyan is gondolod, akkor neked minek van párod?
DE TUTI, HOGY NINCS! -
#2992 Sőt, nem hogy ilyeneket írnak, még megpróbálják megmagyarázni a normális párkapcsolatban élőknek, hogy úgy is elmúlik majd, meg hogy fiatalok vagytok, meg hogy majd meglátjátok pár év múlva.
Tipikus besavanyodott, az életet megunó, nem élvező, megkeseredett, irigy megnyilvánulások ezek, amiket ők írnak.
A normális gondolkodású ember örül a másik boldogságának és minden jót kíván, nem elkezdi ecsetelni, a saját életének a kudarcait.
Úgy, hogy kifejezésre juttatja, hogy biztos veletek is ez lesz.
Hát felvilágosítalak titeket, hogy biztos, hogy nem lesz így, mert képzeljétek el léteznek jól működő párkapcsolatok is. -
#2991 Te, számodra sajnos, hogy keserűségeket fogsz átélni. Én, mint említettem már, szabad vagyok és boldog. Te egyik sem leszel talán soha. Úgyhogy kellemes dagonyázást az általad valóságnak képzelt ábrándban továbbra is. -
#2990 élvezet titeket olvasni. :) -
Nandusz #2989 Azért sok eretnek és ehhez hasonló illúzióromboló állításotok volt mondjuk az egészséges párkapcsolattal kapcsolatban, azt hiszem ebben egyet érthetünk. Bár azt a sajnálatos dolgot, hogy ti (salsoul, nessigraf) keserűségből írtok számotokra értelmesnek és igaznak hitt meglátásokat, azt szerintem nem kéne abszolutizálni és másokra kényszeríteni. Csak annál az egyszerű indoknál fogva, hogy itt emberek vannak és egyéni sorsok. Tehát nem salsoul és nessigraf sorsa (az hogy ezek valszínű zátonyra futott sorsok, az triviális) -
#2988 Te ne mondd meg nekem, hogy milyen témában és hol kellett volna megnyitnom a topikot.
Te max annyit tehetsz, hogy nem nézel be ide és nem irogatsz badarságokat.
Kérlek tegyél így!
Viszlát! -
#2987 "Mert minden nap meghalsz..." - Sok, sok halál egy életen át. -
#2986 Mert én akkor dolgozom, mikor akarok. Mert magamnak teszem. A munkámban is szabad vagyok.