8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Nandusz
    Te egy gyenge mátrix filmek adta virtuálmanus vagy nem? Csak mert ott olvastam(inkább hallottam, amikor néztem) ilyesmiket, amikor Morpheus átadta Neonak a kék és a piros kapszulákat.
    Csak tudod nagyon kezd úgy lejönni, hogy te és nessigraf éltek illúziókban és nem létező világban. Próbáljátok meg elhinni, hogy a létező világban vannak maradandó értékek és a szeretet meg sosem múlhat el (pl. lásd Pál apostol I. Khorintus levél 13. fejezet)
    Mondjuk az már régen lejött számomra, hogy meggyőzni titeket nem lehet, viszont meggyógyítani is nehéz feladat. Ugyanis leginkább az utóbbit kéne alkalmazni.
  • Nandusz
    Még mindig nem értem miért képzeled(képzelitek) azt, hogy csak mert sajátos demagógiákat benyomtok ide, akkor az azt jelenti, hogy ti aztán kajak mód a valóságot látjátok és mindenki, aki veletek egyet nem ért, az fél a valóságtól. ...Röhej.
    A másik, látom, hogy bassza a csőrödet ez a "harc" szócska...de ezuton tájékoztatnálak, hogy harc nélkül nem megy semmi. És nem az érzésért kell harcolni, hanem azokért a negatív impulzusok miatt, melyek pl. a te életedbe is bejöttek és sajna determinálják is az életedet rendesen. Aminek a következménye lehet az általatok oly nagyon kedvelt szavakkal leírt életérzések: halál, elmúlás, bukás, kiégés, stb. Na meg nem utolsó sorban az olyan hazudozások, melyeket ide beszemetelsz és ami miatt már rég lebuktál, viszont megcáfolni képtelen vagy, mert a logikád nem eléggé kifejlett részint ahhoz, hogy megtegyen bárminemű cáfolatot, részint meg ahhoz, hogy ELEVE logikusan nyilatkozzon meg.
  • Rita79
    És milyen jó érzés is így élni...........
  • salsoul
    Valóban, a legjobb dolog az élet racionalizmusából az érzelmek illuzionzmusába menekülni.

Az érzelmeitek tudati foka az álomképek nívóján mozog.
  • Rita79
    Akkor te még nem hallottál arról, hogy igenis egy kapcsolatért nap mint nap ha nem is harcolni, de tenni kell?
    És ezt nem én találtam ki, hanem ez így van.
  • NessieGraf
    Nem értem, mert nekünk nem szar. És egyáltalán nem negatív. Negatívnak csak az gondolja, aki fél a valóságtól. Aki tele van kisebbségi érzéssel és elhiszi: ász lett, mert valaki képes őt is szeretni, hiszen még magát is utálja.

Mit gondolsz, miért akarják egyesek erőszakkal megtartani a párjukat? Mert alkalmatlanok arra, hogy az őmiattuk maradjon velük. Szerintem az eddigiek alapján te nem ilyen vagy. Minden okod megvan feltételezni, hogy személyiségednek van akkora varázsa, hogy amiatt is veled marad. Innentől értem nehezen, mi a problémád.

Mert akik csukott szívvel és aggyal járnak erre, akik a papír erejét használnák önmaguk helyett, akik "megharcolnak" a kapcsolatokért, azoknak van mitől tartani. Végig kell élniük egy jó hosszú, töküres életet. Ahol az egyetlen jó érzést az kelti: leszólok mindent, amihez nem értek, mert ha leszólom, én leszek a nagyobb. Nagyobb is lesz...
  • Nandusz
    Tényleg, ezer bocs...
  • Rita79
    Ha novemberben szakítottak, akkor már nem lehet arról szó, hogy övé-e a gyerek vagy sem
  • Rita79

Így van. Egy kapcsolat arról szól, hogy minél inkább megszereti az ember a másikat, egyre jobban és jobban, nem arról, hogy paráznak mind a ketten, hogy úgyis vége lesz!?
    Akkor meg minek belekezdeni egy kapcsolatba?
    Az tölti el jó érzéssel az embert, hogy tudja szereti a másikat és az is viszontszereti. Ennél jobb dolog nincs a Földön.
    Valószínű tényleg érzelmileg kiégtek, mert képtelenek átadni magukat a mindent elsöprő szerelem érzésének.
  • Nandusz
    De akkor majd azzal fogja őt nyaggatni, hogy hányadik hétben van, meg hogy majd végezzenek DNS vizsgálatot, mert szerinte a gyerek tőle van...stb. stb.
    Sztem simán le kell szarni, az emailjeit meg törölni kitartóan. Felesleges hazudozásokkal manipulálni. Mindig az egyenes utat kell követni.
  • Rita79
  • Jacky
    Lol, ez jó! Mini kiütéssel fog győzni!
  • Jacky
    Még szerencse, hogy nem olyanok vagyunk mint ők. Érzelmileg kiégett, negatív, önző emberek.
  • Rita79
    Szerintem mondd meg neki, hogy szerelmes lettél valakibe, elkezdtetek járni és legyen szíves ne irogasson tovább. Ez hatni fog!
    Sőt, ha ennek ellenére még mindig kitartó, pár hét múlva nyögd be neki, hogy terhes vagy.
  • Rita79
    Jacky nálad jobban már én sem fogalmazhatnék.
    A szeretet két ember között nem a negatív gondolatokról kell, hogy szóljon, hanem arról, hogy egyre jobban érezzék az összetartozás örömét.
  • Rita79
    Teljesen egyetértek veled.
    És már mi is rájöttünk Nandusszal, meg veled egyetemben, hogy Nessi meg Salsoul a saját kudarcai miatt el sem tudja képzelni, hogy egyesek úgy szeretik egymást, hogy nem azon gondolkoznak közben, hogy úgy is vége lesz nemsokára.
    Bődület!
  • Jacky
    Erről beszélek öreg. Olyan negatív vagy, hogy az már fáj. Miért nem leszel öngyilkos, ha ennyire rossznak gondolod a világot?
  • Jacky
    De nem érted, hogy úgy jön le, a fantasztikusan negatív duótok salsoullal mintha azon munkálkodna, legyen nekünk is olyan szar, mint ahogy ti érzitek?
  • Nandusz
    Hogy minden jót megkaphass tőle
    Te jó ég...ennél egoistább felfogással ritkán lehet találkozni. De egyébként maga az egész hsz-ed ismét csak ellentmondásokba ütközik az eddigi véleményeiddel. Úgy látom te is csak okoskodni jársz ide fel, merthogy épkézláb, értelmes hsz-ed nem volt ebben a kategóriában (de egyébként a photoshoposban sem, ahogy olvasgattam), az hótziher.
  • Z
    Küldd fel ide a fórumra. Úgyis azt fogja mondani, hogy márpedig van örök szerelem! És ő hisz benne, és nem kopig meg sosem. És minél elutasítóbb vagy vele, annál jobban fog küzdeni érted.

Megjegyzem, a nők sok esetben elég ravaszak. Mi, férfiak sokszor dacból is az ellenkezőjét csináljuk annak, amit a nő mond nekünk, így a nők úgy érik el céljukat, hogy pont arra bízatnak, amit nem akarnak. Bár a te esetedben ez valószínűleg nem segítene... hehehe

De hát úgy látszik, nem csak a fórumon kelt feszültséget az egyik nézet (elmúlik/megkopik a szerelem = a kapcsolatodban Te), és a másik nézet (van igaz, soha el nem múló szerelem = a fórumon Rita, és Nandusz) találkozása.
  • ThisZip
    Ha nem zaklat mobilon, akkor még viszonylag "szerencséd" van. Valszeg ennyi idő alatt már mindenhogy le próbáltad beszélni, szal az marad hátra, hogy egyáltalán nem reagálsz, semmire sem. Ne add alá a lovat, hogy menj a fenébe, mert akkor látja, hogy foglalkozol vele. Ha naponta ír 1 mailt, akkor lazán töröld ki, ha többször, akkor a mailcsere a megoldás.....
  • NessieGraf
    Jacky! Könyörgöm, senki nem azt várja, ne fuss neki. Azt mondom, menj tovább kapcsolatod elmélyítésében. Hogy minden jót megkaphass tőle és megmaradjon neked, míg úgy akarod. Harc nélkül, erőszak nélkül.

Ha ez neked negatív, nem tudok segíteni.
  • salsoul
    Ez nem segít csak seggít...
  • Rundstedt17
    Küld el a francba lehetőleg minél bunkóbb módon próbálva megsérteni,persze ha ezt nem akarod vagy nem használ változtass e-mail címet,ennyi probléma megoldva.Megbeszélni nem lehet vele hiszen az elmondottak alapján képtelen feldolgozni a szakítás tényét.Szóval úgy kell csinálni hogy felfogja.
  • minigirl
    Üdv mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem. Arról van szó, hogy novemberben szakítottam egy sráccal, és egészen konkrétan megmondtam neki, hogy soha többé nem akarok hallani róla. Namármost: azóta sem hagy békén, és egyfolytában íméleket küldözget. Szerintetek mit lehet egy ilyennek csinálni? Csak mert már nagyon elegem van... :S
  • salsoul
    Attól még elmúlik - minden remény hiába ás hiába és hiába...
  • Jacky
    Mindenki tudja, hogy elmúlik egyszer a szerelem. És? Attól még nem fogok úgy nekifutni egy kapcsolatnak, hogy juj, úgyis vége lesz!
    Micsoda negatív hozzáállás már ez!?
    Igenis teljes ember kell egy jó kapcsolathoz és nem azon rágódni, hogy mi lesz majd később, ha esetleg elmúlik a lila köd. Ez megrontja már a elején is az egészet!!
  • salsoul
    A fülig-szerelmeseknek:
    http://videa.hu/videok/zene/catullus-eljunk-lesbia-fr-Kp3oLHUmMyOpn1iX

Nandusz:
    “Minden barátságban szükséges egy bizonyos vágyódás, amely összeköt,- és forrasztja a lelkeket; ellenben a megunásig való együttlét, amely nem ismeri időnként a távollét okozta vágyat, az elteltség túlsága folytán eltávolítja az embereket egymástól.” (Platón)

korrekció #3011-hez:
    Nem Homérosz, hanem Hérodotosz.
  • Nandusz
    Persze, hogy nem mernél engedni senkit, hisz tele vagy frusztrációval és ez az életérzés határozza meg (köti béklyóba) a gondolkodásodat.
    Arról, meg hogy ki keresi a valós tartalmat a kapcsolatában én is mondom most neked, hogy nem pont neked kéne itt kiselőadást tartani, meg papolni. A tőled olvasottakból simán leszűrhető, hogy közöd nincs egy valós érzelmekkel és értékekkel átszőtt kapcsolathoz, de még csak részed sem volt ilyesmiben.
    Azt meg hagyjad már, hogy elmúlik, hisz már unalmas ezt olvasni tőled. Mindenki tisztában van rajtad kívül az élet törvényeivel, de tudod én azért magamnak rásegítek annyit, (mint ahogy te is tetted ezt a munkád területén), hogy kezembe veszem annak irányításait. És ha te azt mondod papagáj módára utánozva magad, hogy két ember megunja egymást és elmúlik az érzés, ami lángol, akkor azt kell mondjam, hogy egy gyenge és életre alkalmatlan, sőt harcképtelen ember vagy, aki képtelen új területeket felfedezni és meglátni a másikban a végtelent.
  • NessieGraf
    Tudod, minden kérdésedre válaszoltam. Az indulatos fröcsögés meg inkább a te stílusod, mert nem akarod elfogadni: ami a földön megszületik, az meg is halhat. Ez többnyire be is következik.

Nem mersz belegondolni az időbe, mikor a mostani lángoló szerelem elmúlik, mert magad is tudod: semmi más tartalom nincs a kapcsolatodban. Kapkodsz fűhöz-fához, szaladsz esküvőre: majd a papír megvéd a hátralévő időre.

És mikor érkezik egy hang: Ember! Ne mástól, ne papírtól várj megoldást! Együtt alakítsátok ki pároddal a tartalmat! Akkor azt mondod: beteg elme, keserű élettel aki szólt és indulatból válaszolsz. Igaz, az is érzés, csak értéktelen.

Azért nagyon remélem, hogy még maradnak emberek, akik szánnak időt egymás megismerésére, a hosszú távra alkalmas szeretet és kapcsolati tartalom megteremtésére.

Van aki azt gondolja: mikor a dolgok múlásáról írok, az azt jelenti: elmúló kapcsolatról. Nem. A kapcsolat valamely időszakának múlásáról. Aki megmarad a felszínen, ahonnan te vagdalkozol, annak a kapcsolat is múlik. Aki bele mer menni saját párkapcsolat mélyebb rétegeibe, annak nem múlik a kapcsolat, az érzés, függetlenül attól, van papírja / nincs papírja. Ha rajtam múlna senkit nem engednék házasságot kötni, míg ezen az úton el nem indul.
  • Dick Riddick
    Azt hiszem innentől én is csak lelkes olvasója maradok.
  • Rundstedt17
    érdekes fordulatot vett ez a topik:D
  • salsoul
    Én nem vettem észre kiosztást.
  • Nandusz
    Azt hiszem párszor téged is kiosztottalak gyors és gyakorlatias válaszaimmal. Annak ellenére tudtam ezt tenni, hogy sztem magad sem értetted saját kérdéseidet.
  • salsoul
    Arról, hogy ki mire válaszol....
    nem neked kéne papolnod.
  • Nandusz
    Valahogy mégis mindig én veszem észre a foltokat a nagyképű, érzelmi allűröktől hemzsegő, de tartalmatlan dumáidon, amikre választ egyelőre nem kapok.
    Bár nem is várok választ tőled, neked jobban áll a fröcsögés...na meg akit lebuktatnak folyamatosan, az jobb ha lapít mi nessi?
  • NessieGraf
    Na de... És nem mondani akarom, hanem legnagyobb sajnálatodra igaz is.

#3027 A tudottan agyilag csökkentekhez való egyszerű alkalmazkodás élő példája: veled beszélgetek.
  • Rita79
  • Nandusz
    Gondolom, mint ahogy azt tetted a jelenlegi pároddal is nem?
  • Rita79
    Naaaaaaaaaaaa neeeeee!
    Talán csak nem azt akarod megmagyarázni, hogy egy idősnek néznek titeket?