8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Nagyon sok ilyen hosszú távú együttélésre van példa.
    Örülök, hogy Salsoul is olvasta ezt az üzidet, de látod még ennek ellenére is azt mondja, hogy a nagyszüleid szeretete egymás iránt csak álca.
  • Rita79
    A totális reménytelenséged egyenlő ezzel az állításommal.
  • chhaya #3103
    kiskakasok, lol
  • salsoul
    1.
    Ne vedd rossz néven, de egy őszinte mesementes beszélgetés keretében kérdezd meg őket a témáról.

2.
    Aki a helyére tette magában a halált és az elmúlást, annak már nem lesz szar kedve meg hasonlók.
  • HTS s3rg1nh00
    hm,apám 46 éves lesz pár hónap múlva...a szülei még mindig szeretik egymást(lehet,hogy már nem szerelemmel,de az biztos h.nem 3 év alatt múlt el),és boldogok,kurvára nem gondolkoznak az elmúláson és a halálon,pedig nagyapám 86.Élvezik még az életet amennyire lehet,és én őket tartom követendő példának.Néha beleesek én is abba,hogy elgondolkozok ilyeneken,és ilyenkor van szar kedvem meg hasonlók,egyébként meg tök heppi vagyok,néhányan szerintem még így is követendő példának tartanak(egészséges egoizmus...)
  • salsoul
    "Attól még elmúlik - minden remény hiába ás hiába és hiába..."

Okés, hova van ebbe bekódolva hogy szerintem szar a világ?
  • Rita79
  • salsoul
    Melyikkel mondtam és hol? /De tényleg/
  • salsoul
    Ugyan azt mint nekem.
  • Rita79
    Ezzel a szóval, hogy szar, tényleg nem mondtad. Igazad van.
  • Nandusz
    Te tévedésben vagy kicsit.....Nekem az eddigi produkcióid alapján (melyeket tekinthetsz bizonyítéknak is) támadt egy jogos és objektív felvetésem irányodba, melyet szavakba, kérdésekbe öntöttem itt a topikban.
    Na most akkor a felvetést továbbra is fenntartva kérdem: mit kell nekem bizonyítanom (sztem semmit, mert nem is tudom, hogy mit kéne, amit neked a hsz-edben leírt nyurga-murga, indokolatlan megjegyzésedet követően nem kellene? )
  • salsoul
    lelki akarom mondani leki csőd
  • salsoul
    Okés lehet hogy én szerinted jogosan vagyok lelki, de most azt keressük, hogy én hol mondtam, hogy a világ szar.
  • Rita79
    "Attól még elmúlik - minden remény hiába ás hiába és hiába..."

Mi ez, ha nem a totális lelki csődöd?
  • salsoul
    Néztem: fajfenntartó ösztön.

Nem érdemes.
    Élő példát kell hozni.
  • salsoul
    Okés lehet hogy az életem szerinted jogosan szar, de most azt keressük, hogy én hol mondtam, hogy a világ szar.
  • Rita79
    Nézz természetfilmet.

"Lehet hogy arra vágyik csak abban a formában amiben vágyik rá soha sem fogja elérni.
    Ha mégis, csak egy embert mutass nekem aki elérte és eletében végigvitte."
    LOL
    Ezek után neked érdemes magyarázni?

• salsoul
    Nos ugyan annyi a bizonyíték az enyémre mint a tiedre.
    Semmivel sem több vagy kevesebb.
  • salsoul
    Például? /Az embert leszámítva/

Lehet hogy arra vágyik csak abban a formában amiben vágyik rá soha sem fogja elérni.
    Ha mégis, csak egy embert mutass nekem aki elérte és eletében végigvitte.
  • Nandusz
    Mintha én egy rólad, bennem keltett benyomásról próbáltalak volna megkérdezni, amire egy egyoldalú és indoklás mentes választ adtál. Nem értem mit kéne nekem akkor most bizonyítanom?
  • Rita79
    Hát amikor te a halálon és az elmúláson gondolkozol és nem élvezed az élet szépségeit, mert ugye szerinted az puszta álomvilág, akkor a te életed nem lehet valami felemelő, tehát sz@r.
  • Rita79
    Hát igen Salsoul, ha visszaolvasod sok fórumozó hsz-eit, a többség szerelemre, örökké tartó párkapcsolatra vágyik.
    Ami teljesen természetes a természetben.
    Csak nézd meg az állatokat. A többségük egy életre választ párt magának.
  • salsoul
    Mi az ellenkezőjére a bizonítékod?
  • salsoul
    Azt a hozzászólás keresseték meg nekem légyszi' ahol én azt mondtam, hogy szar a világ.
  • Rita79
    Remélem azért nem fogsz valami butaságot művelni magaddal, mert ilyen szar a világ............
  • Nandusz
    Nem mondanék igehelyeket, csak olvass bele.

-Mert megcsalnak az érzéseid. ----> mi erre a bizonyítékod?

-Mert megcsal a látásod. ----> mi erre a bizonyítékod?

A továbbiakban meg a halál és elmúlás kérdését szívesen kivesézem veled egy arra hívatott topikban, ha van kedved. De azt hiszem, hogy itt a reményt keresőkbe (mert gondolom sokan vannak akik reményt keresik és a kiutat) nem kellene az elbukást és a hamis nézeteidet plántálni.
  • Rita79
    Ezeket honnan veszed, amiket leírsz?
    Valami fa körül táncolsz hétvégente pár alvilági gondolkodású szektataggal?
    Mert amiket állítasz, azt evilági embertől még nem hallottam.
  • salsoul
    Csak nem ijesztő?
  • Rita79
    "Nem köpöködök pánikomban mérget mikor arról beszélek, hogy a szerelem max 3 év alatt elmúlik, mint ahogy szép lassan az ember teste is és minden mater..."

Atyavilág!
    Ne ijezgess!
  • salsoul
    És nem én társítottam sötét negatív, pesszmista képeket a halálhoz és az elmúláshoz.
  • Rita79
    Népszerű témák
    1. Euro Truck Simulator
    2. Football Manager
    3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    4. Milyen gépet vegyek MOST?
    5. Radeon HD Series
    6. Máv Ábe-s helyzet
    7. SG's first Connection: Miskolc
    8. Ritka rendes fiút találni
    9. Namiez?
    10. Jaccunk mi is szoláncot
  • salsoul
    "Nem köpöködök" = "nem én köpködök"
  • salsoul
    Mondjál igehelyeket.

"miért van az az érzésem, hogy a halált és az elmúlást épp te nem tudod elfogadni és a helyén kezelni?"
    -Mert megcsalnak az érzéseid.

"Miért látom azt, hogy másokat vádolsz ezek el nem fogadásával és tagadásával?"
    -Mert megcsal a látásod.

"Csak mert nem minden nap ezzel foglalkozunk, és nem erről beszélünk, az nem jelenti azt, hogy nem vagyunk készek szembenézni ezekkel."
    -Nem köpöködök pánikomban mérget mikor arról beszélek, hogy a szerelem max 3 év alatt elmúlik, mint ahogy szép lassan az ember teste is és minden mater...

A szerelem vak és múlandó, a szeretet ellenben szemes és örök.
    És nem csak egy általam kiválasztott dologhoz kötődik.
  • Rita79
    Hát igen, akinek folyton a halálon meg az elmúláson jár az esze, azt sajnos be szokták utalni bizonyos intézetekbe.
    De olyanról még nem hallottam, hogy valakit azért küldtek elmeorvoshoz, mert képes szerelmes lenni a párjába.
    Ez nem betegség, hanem egy normálisan működő ember alapvető igénye.
    Tehát nem kell kigyógyítani belőle.
  • Nandusz
    Egyébként nincs olyan távol egymástól a szeretet és a szerelem, mint ahogy azt te hinnéd...olvasgasd el az Énekek Énekét, lehet ledöbbensz. De elég, ha a Zsoltárokba belenyálazol.
    Másfelől meg: miért van az az érzésem, hogy a halált és az elmúlást épp te nem tudod elfogadni és a helyén kezelni? Miért látom azt, hogy másokat vádolsz ezek el nem fogadásával és tagadásával?
    Csak mert nem minden nap ezzel foglalkozunk, és nem erről beszélünk, az nem jelenti azt, hogy nem vagyunk készek szembenézni ezekkel.
  • salsoul
    És fatális hiba szerelmet és a szeretet egy kalap alá venni. >>> és azonosnak tekinteni.
  • salsoul
    #3065 -re
  • salsoul
    Igen, csak Pál apostol sehol sem beszélt szerelemről.

És fatális hiba szerelmet és a szeretet egy kalap alá venni.
  • Nandusz
    impulzusok miatt = impulzusok ellen
  • salsoul
    És a te/ti demagógiád/demgaógiátok mennyivel jobb?

Harcra (erőszakra) nincs szükség.
    Csak önzetlen áldozat hozási képességre, és türelemre.

Miért probléma hogy valaki szembenéz és letisztázza magában az élet alapvető dolgait: a halált és az elmúlást.
    Egyikben seincsen semmi rossz, az élet velejárója.
    Akkor is ha nem beszélek róla, akkor is ha magamba folytom a kérdéseket, és ha nem merek szembesülni a ténnyel.

Aki ezeket a dolgokat tisztába teszi magában sokkal szabadabban lesz boldog.