8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#3147 "Csak nézd meg az állatokat. A többségük egy életre választ párt magának." --- ez téves, kevés állat tesz így. Komolyan mondom. Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg egy biológust. -
#3146 Ettől még továbbra is a #3140 van érvényben.
Meg a diszlexia...
Plusz az érzelmi intelligenciád szigorúan monoton csökkenő. -
#3145 -
Nandusz #3144 [élvezkedik abban, hogy rita partnere lehet ideig óráig is]))))) -
#3143 És le is csaptad. Végtelenül jól szórakozom emiatt kedves hóhér! -
Nandusz #3141 Hagyd rám őket, hisz jóformán szarrá vannak alázva saját maguk általi kijelentések miatt...
Nekem itt már csak a 'hóhér' szerep jut olyan értelemben , hogy lecsapjam a magas labdát. -
#3140 Te azt mondtad, hogy én azt írtam, hogy szar a világ.
Kérésemre azt beírásomat nem tudtad elővenni amiben valóban ezt mondtam vona.
Tudod miért?
Mert sehol sem mondtam.
Persze én vagyok a (kötsög) mert nem azt olvasod ami le van írva... -
#3139 Sajnos kénytelen leszel a válasz érdekében számodra szokatlan tevékenységet végrehajtani. -
#3138 "Egyébként neked mostanában már nem lesz gondod, hiszen ha a jelenlegi kapcsolatoddal bármi történik a következő méltó párod már megvan."
Akkor ki a következő méltó párom, mert azt mondtad, hogy már megvan.
Csak azért kérdezem, mert én nem ismerem. -
Ejnyebejnye... tudhatnád hogy Ritus rátalált az örök szerelem nyitjára...
-
#3136 Nem párodat, méltó párodat említettem. És nem hiszem, hogy bárki nevét említettem volna. -
Nandusz #3135 Na de gyerekek... én Ritával már régóta szerettem volna egy kapcsit, miután megláttam itt a képeit. Viszont nekem TÉNYLEG egy komoly kapcsolatom van, amit sose fogok feladni, mert szeretem a jelenlegi párom. nessi kedvéért beírogatok ide néha, mert egyébként is szánalmas az usere, de mindegy is...
Én nagyon is jól megvagyok a jelenlegi és mindörökké tartó szerelmem mellett. -
#3134 Nem. Te egy szóra sem érdemes lény vagy..........
Eddig is csak azért válaszoltam neked, mert annyiszor tetted fel ugyanazt a kérdést, hogy nem akartam, hogy csak a te hsz-eidből álljon a topik.
Nem veszed észre, hogy ha valaki nem válaszol neked, akkor nem kell újra megkérdezni ötször is, mert lehet, hogy nem tartja az illető fontosnak, hogy válaszoljon az értetlen kérdésedre?
Vedd már észre magad!
Te csak kérdezősködni tudsz folyamatosan és erőszakosan. -
#3133 Talán csak nem Nanduszra gondolsz, mint a következő kapcsolatom?
Ebből látszik, hogy mennyire nem tudsz olvasni a sorok között.......... -
#3132 Örülök, hogy végre megtanultál olvasni. A saját gondolataidban.
Egyébként neked mostanában már nem lesz gondod, hiszen ha a jelenlegi kapcsolatoddal bármi történik a következő méltó párod már megvan. -
Nandusz #3131 ok. -
#3130 csak én most a magyar változatot írtam és nem a latint -
#3129 Várjá', kitalálom: én egy érzéketlen faragatlan hidegvérű mumus vagyok -
Nandusz #3128 *dyslexia (még mindig) ---> ehh, egyre súlyosabb hibákat ejtessz. -
Nandusz #3127 Ez nessigraf valamelyik üzijére ment volna..... -
Nandusz #3125 Egyébként mi lenne, ha mondjuk egyszer a saját életednek mondanád ezt: JÓL VAN, TE JÓL GONDOLKOZOL, A TETTEID ÉS A MÚLTAD IS ERRŐL TANÚSKODNAK?
Gondolom ott helyben esne össze a maradék önérzeted, amit annyira féltesz és nem mered kockára tenni, mert beszari vagy valakit IGAZÁN szeretni:)))) -
#3124 Az én teszteredményem rólad: te szeretetet adni, nyújtani, elfogadni, megélni, átélni képtelen ember vagy!
Egy érzelemmentes világban élsz, mert erre kényszerített a sajnálatos sorsod, amit magad alakítottál ilyen ridegre és üressé. -
#3123 Abszolút magánvélemény: te a szerelmet és a szeretetet együtt éled. De ezt már tudom rólad az első perc óta. Ahhoz nem kellett itt hozzászólnod. -
#3122 Bocs, de a teszt végeredményéről még nem nyilatkozhatok. Kb. egy hónap. :D -
Nandusz #3121 Lehet, de nem fogadnám el, mert tudom, hogy sok mindent meg kell még tanulnom. -
#3120 Te már megérdemelnéd a tiszteletbeli polihisztor címet. -
Nandusz #3119 Hát jahh...ugyan sok mindenhez értek, de legfőképp a szakmámhoz, de ahhoz nagyon. Polihisztornak nem képzelném magam semmi esetre sem, mert ma már ilyenek nem léteznek (ha igen, akkor azok félistenek, akik Zeusz egyenesági leszármazottjai). Ellenben elég sok dolgot értek és kenek-vágok (isten bocsássa meg ezt nekem) -
#3118 okés, jöhet -
Nandusz #3117 Sztem lesz még itt több nem nyelvtant, de az én általam lefektetett tényeket bizonyító észrevételem is veletek szemben...... -
Nandusz #3116 A teszteredmények végre kielégítőnek bizonyultak.
Ezek szerint a labor eredményeid is alátámasztják, hogy nekünk volt igazunk? -
#3115 ööö, a nyelvtani hibáim észrevételét és javítását illetően védenem kell Nanduszt. Mert igaza van. -
#3114 Srácok! Köszönöm a közreműködést! A teszteredmények végre kielégítőnek bizonyultak.
Nandusz! Légyszíves jelentkezz a Nobel döntőbizottságnál! Ott már régóta keresnek egy polihisztort. Olyat meg aki nemcsak mindenhez ért, de mindenhez jobban, most találnak - személyedben - a világon először. -
#3113 Jogos. Köszönöm. -
Nandusz #3112 Pár grammatikai korrekció:
elégszek --->(helyett) elégszem (ikes ige)
mond azt. --->(helyett) mondd azt (2d, mert felszólító módba helyezted az igét)
A többit azt nem javítanám, mert azok "csak" szemantikai hibák (valószínű félreütések folytán) -
#3111 Gratulálok!
Ez az egészséges gondolkodás.
Szeressétek egymást, mert így kerek a világ. -
#3110 Ha szerinted attól szar a világ, hogy a szerelem nem tart örökké akkor mond azt.
Mert én nem montdam azt, hogy a szerelem (vagy akármi más) múlandóságától szar lenne a világ. -
#3109 Én csak nem elégszek meg a felszínes dolgokkal. -
#3108 Ezzel még mindig csak ott tartunk hogy szerinted én milyen vagyok és nem ott ahol én azt mondtam, hogy szar a világ.
Ne tegyél hozzá a dolgokhoz olyan dolgokat amik nincsenek ott! -
#3107 de hogy ne legyek off...
első igazán komoly kapcsolatomban vagyok, és nem érzem a szerelem, meg a szeretet, meg a megszokás meg a semminek a hiányát.SZERETEM! érte élek.
mégis megfordul az ember fejében hogy hoppá micsoda nő, ááh, miért van barátnőm ha nem lenne ... és mivel van nem lépek félre, józan ésszel átgondolom és megy minden ahogy ment eddig is.
ez természetes, hogy eljár az ember esze, de mégis.
no értitek :] várom a tudálékoskodásom eredményét! :D -
#3106 3000hsz-be nem fért bele 5karakter?
[center][apro]VRSDM