8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • MrSpock
    Szerintem egy normális pasi is igényli,mert nem birtokolni akar,hanem egy társat,és szeretni.És szerintem képes akár minden percben udvarolni,bókolni,kedveskedni a szíve hölgyének,és kimondani,vagy éreztetni,hogy szereti.
  • Jacky
    Bizonygatás és érzelmek kimutatása igen gyakran hasonló és összemosódó dolgok. Nem gondolod, hogy így is lehetett értelmezni a hsz-edet?
    Ezt magyarázom már régóta, hogy fogd fel végre, nem mindenki fogja úgy értelmezni, ahogy te szeretnéd!
  • Jacky
    Akkor kicsit jobban kéne magyaráznod. Tudod nem mindenki a te fejeddel gondolkodik. Elmondom neked, hogy senki sem.
    Attól mert te leírsz egy mondatot és azt hiszed majd jól megérti mindenki, nem fogja. Főleg akkor nem ha a szokásos módon kb. 1-2 mondatosak a hozzászólásaid és értelmezhetetlenek.
  • salsoul
    Jacky,
    Én kérjek elnézést azért mert nem birod felfogni amit leírok és mert arra reagálsz amit a számba adsz és nem arra amit valóban mondtam?
  • Rita79
    Ne lássák be!
    Azért ilyen kapcsolatellenesek, mert nincs egy nő, akit meg tudnának tartani maguknak.
  • MrSpock
    Mondjuk ugyanez vonatkozik a rendes lányra is,ha egy rendes fiút szeretne,vagy épp megtalálta,és megszeretné tartani.Bár a rendes fiú az nem lázadozik,nemolyan típus,csak esetlegeg egy időután belátja,hogy ez így nemmegy,és továbbáll.
    Törődni kell a másikkal,de nemkötelességből,hanem szívből.
  • Jacky
    Neked valami kényszered van, hogy a tiéd legyen az utolsó szó? A gumiszoba nem itt van...
  • Jacky
    Így van, de azért a férfiak is igénylik, csak ritkábban.
  • salsoul
    Nalátod, és én végig a bizonygatásról szóltam.
    A #3686-ban általad idézett részben is.
  • Daffit
    Nem vitatkozom, mert egyet értek. A férfiaknak annyit kell megérteniük, hogy a nők igénylik az egyértelmű jelzéseket (kimondani, hogy szeretlek, megölelni, megpuszilni, bókolni stb.). A nőknek pedig azt, hogy a férfiak erre nem képesek minden percben.
  • Sanyix
    szíp ám ez :D
    5 perce néztem meg a topigot, és máris 30 új hozzászólás. Megy a flém látom :)
  • Jacky
    De azt nem értem, ezt miért nem lehet normális, ép ésszel belátni?
  • Jacky
    Pontosan, elhagyja és annyi.
  • Jacky
    Nem bizonygatásról van szó! Hanem az érzelmek kimutatásáról! Már megint 2 malomban őrölünk.
  • Rita79
    Ezt írtam én pár hsz-el ezelőtt!
    Ha a lány nem érzi a törődést, akkor meg fogja keresni másnál.
  • Jacky
    Látom sajnos, állandóan téged ócsárol ...
    Úgy néz ki beállt erre és mást nem tud.
  • salsoul
    Egy igaz kapcsolatban pedig nincs szükség a szeretet érzése felőli szóbeli és tettbeli bizonygatásokra.

Ez vagy van és akkor érzik, és akkor nem kell bizonygatni...
    Vagy nincs, és akkor meg már úgyis megette a fene...

• Jacky
    Nem arról beszélek, hogy gép módjára félóránként egy ölelés. Hanem igenis mutassa ki a másik iránt mit érez valaki.
  • Rita79
    Remélem azért olvassátok Soulhunter hsz-eit, mert egyetlen olyan sincs köztük, amiben ne ócsárolna folyamatosan....
  • Jacky
    Ne magyarázz már! Olvasd el te amiket írtam! Végre és fogd is fel!
  • Jacky
    Képzeld, elolvastam. Csak nem fogom szó nélkül hagyni azt, amikor valaki ilyet beír. Az én véleményem teljesen más és úgy érzem az enyém sokkal közelebb áll a normalitáshoz.

Még annyit, ha nem mutatod ki, ha nem érezteted vele, hogy szereted, úgy elhagy, annyit se tudsz mondani: fapapucs!
  • Daffit
    Ha 2 ember igazán szereti egymást, azt nem kell bizonyítgatni. Ezek olyan érzések, hogy ránéz az egyik a másikra és anélkül, hogy egy szót is váltanának vagy érintkeznének, tudják.
    Az ölelésnek és a szép szavaknak is maguktól kell jönnie nem pedig óránként egy ölelés, félóránként egy kedves szó gép módjára.
    Akik voltak már szerelmesek és a párjuk is az volt beléjük, azok tudják miről beszélek.
  • salsoul
    Próbáld meg mégegyszer elolvasni és értelmezni azt amit a következőkben írtam: A #3663, #3664, #3665
  • Rita79
    Topikrombolásért ban jár.
    Ő mocskolódik, ezért kell azt tennem, ami a feladatom, mivel én vagyok a házigazda.
  • Jacky
    Ha ez jön le vkinek a hsz-eiből, akkor mások így látják. Nem gondolod, hogy nem ok nélkül?

Ha ilyeneket irkálsz, hogy egy kapcsolatban nem kell kimondani, hogy szeretlek és tettekkel sem bizonyítani azt, reménytelen eset vagy. Egy kapcsolatban igenis ki kell mondani ezt, akkor is ha férfi vagy! Nemcsak a nők mondják ki ezt és nemcsak a nőknek kell törődniük a férfival, hanem fordítva is. Rita épp ezt magyarázza már vagy 5 hsz-en keresztül.
    A NŐKNEK IGÉNYÜK VAN A TÖRŐDÉSRE! Felfogtad végre?
    Egyébként meg a férfiaknak is. Jó esetben, ha tényleg érdekli őket a leányzó. Az meglehet, hogy kevésbé mint a nőknek, de igényük van rá.
  • Daffit
    Én értem, csak nem erről szól a topik. Rita legyél te az okosabb (amúgy is a házigazda vagy) és fejezzétek be az egymást szarral való dobálást. Térjünk vissza a témához. Nem Te fogod megváltoztatni SoulHuntert ezt a tényt el kell fogadnod. Ő ilyen Te olyan. PONT
  • salsoul
    Esetleg érzi anélkül, hogy különösebben az éreztetésén kellene dolgoznia, vagy éreztetést várna el?

Egyébként nem terelek, csak el kellene olvasnod, hogy mit írtam teljes egészében.
  • salsoul
    Inkább azt mond el hogy hol írt bárki is remeteségről és kapcsolatellensségről, hogy lássam.

Nem illik olyan dolgokat mások szájába adni amit nem mondtak.
  • Jacky
    Ne terelj! Ki kell mutatni az érzéseinket, különben honnan tudja a másik, hogy szereted?
    Ha nem mutatod ki, ha nem mondod, hogy szereted, ha nem öleled meg, ha nem kedveskedsz neki, milyen lesz az a kapcsolat? Uramatyám, egy sivár és nagy nulla, nem is kapcsolat!
  • Rita79
    Bármilyen furcsa is neked, én egyetlen privát üzenetet nem küldtem neki.
    Amit gondolok, azt vállalom és leírom a közösben.
    Ellenben vele, aki folyamatosan zaklat a mocskos dolgaival.
  • Jacky
    Kéne a banner alatti mondatba még egy kiegészítés, valami olyasmi, hogy "nagyképű" és akkor meglenne mindhárom okoska említve aki itt terjeszteni próbálja a nem normális nézeteit.
  • soulhunter
    tökéletesen igazad van :)
    mivel ez tulságosan is személyeskedésnek minősülne az SG szabályzatában :) de látod, h a kiscsajnak fogalma sincs erről :)

ah vki itt irta nekem pü-ben (nevet nem emlitek - hivatkozás: személyiségi jogok megsértése lenne)
    az agya befele zárva, kifele meg dől a sok baromság, hiszti, tombolás, diktatórikus hajlam

de mostmár meguntam... nem 1 modi fog idejönni rendet tenni, mert én ugy döntöttem :)
  • salsoul
    #3686:
    A #3663, #3664, #3665 hozzászólásokat is elolvastad hozzá?

#3687:
    Nem dohányzom, nem iszom, vacsorámat elkészítem és nem hinném, hogy egy nő attól lenne nő, hogy csicskázik nekem.
  • Daffit
    OFF
    Rita (és soulHunter) ez a Ti privát ügyetek, ami sehogy sem tartozik a topikba! Legyetek szívesek ezt pü-ben elintézni és nem vagyunk kiváncsiak, hogy miket üzentek egymásnak.
    /OFF
  • Rita79
    Ja! LOOOOOOOOOOOOL!
    Hát akkor mire van szüksége, hogy minden este ott legyen a sör meg a vacsora az asztalon, oszt jó éjszakát?
  • Jacky
    "Egy igaz kapcsolatban pedig nincs szükség a szeretet érzése felőli szóbeli és tettbeli bizonygatásokra."

Ez mekkora marhaság!
  • salsoul
    Azért irta privátban mert nem a topikhoz tartozik.
  • Rita79
    Azért nem privát ügy, ugyanis ő annyira nyuszi, hogy ezt az üzit nem merte a közösbe beírni, hanem csak privátba.
    És azért tettem közzé, mert ő folyton azt állítja, hogy ő ugyan nem személyeskedik, ő ugyan nem bánt meg senkit, ő ugyan nem csinál olyat, hogy bünti pontot kapjon.
    Hát akkor legyen nagylegény és herótozzon a közösben, hogy mindenki lássa mekkora egy bunkó!!!!!!!!!!!!!
  • soulhunter
    bocs, most én is offolok :)

salsoul #3680
    tökéletesen igazad van
    amit rita79 csinál, az már tömény OFF és ripacskodás, és hiszti :)

és ezzel a screenshottal fogom bebizonyitani az igazam (modiknak), h tullő a célon, ha vki okosabb, és tapasztaltabb nála :)

ttam én, h ki kell ugrasztanom a bokorbol a nyuszikát, ha eredményt akarok :)

valld be rituska, belesétáltál nyusziként 1 medvecsapdába :P :D
  • salsoul
    Nem ő írta ide, és nem is ide nükünk a topiknak szánta.
    Ez a te privát ügyed.