8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Rita79
    Talán ezt Soulhuntertől kellene megkérdezned!
    És még ő herótozik engem..........
    LOOOOOOOOOOOOOL
  • salsoul
    Na ennek mi köze a topikhoz?
  • Rita79
    Soulhunter újabb privije nekem:

Feladó: soulhunter
    Elküldve: 2008. 08. 22. 08:56
    Tárgy: imádom
    imádom, amikor igy tombolsz te leélt szuka :D
    neked még normális kapcsolatod se lehet, ha mindenáron rajtam akarsz uralkodni :D
    uralkodj a félrebaszo idióta pasidon, ha tudsz, de kurva gyorsan szállj le rólam :P

és MÉG MINDIG TE V AZ, AKI FÉL MEGKERESNI VESZETT FARKAST!!! :P

hülye gyáva leélt szuka v, csak a pofád jár :D
  • soulhunter
    nyugi salsoul...
    nem te, nem Nessie, és nem is én :)
    bizonyiték: én mindent megtettem a kapcsimér, és most jo uton haladok :)

tod, a házigazda néha tullő a célon, és személyes sértésnek veszi, h másnak lehet normális kapcsija, neki meg sose lesz (mivel kapcsolatban IS ilyen diktatorikusan akarja irányitani a pasiját) :)
  • salsoul
    Kik az érintettek?
  • soulhunter
    akkor most név nélkül:
    - némelyek nincsenek tisztában, mi is az a forum
    - a moderátorság c. topicban leirtak tökéletesen tükrözik azt, amit itt láthatunk
    - még nem irtam semmi offot IDE, amikor igen, akkor az törlésre került (az a baj, h nemcsak az)
    - mivel még mindig a kapcsolatokról pofázok, ezért most sincs offolás
    - némelyek nem látnak bele a PÜ-imbe, ugyh megkérnék minden pocskondiázomat, h előbb olvasson, aztán irjon
    - én nem mentem még tul az SG szabályzatán, ha mégis megtenném, azt észre fogom venni büntipontok formájában

és kitartok továbbá amellett, h:
    PTK szólásszabadság:
    "61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."

magyarul: nekem jogom van ide gépelgetni, mert jogom van megosztani másokkal a rendes fiuk VS rendes lányokkal kapcsolatos nézeteim, továbbá felelősségem teljes tudatában kijelentem, h jogom van megismertetni másokkal ezen közérdekü informácioim.
    vagy azért, mert az én hirtelen változásaimbol okulhat a többi normális srác, v azé, h néhány nő észrevegye, hol vannak a gondok.
    továbbá kijelenthetem ide minden offolás nélkül, hogy még nem irtam offot, se konkrét neveket.

azok, akik elitélnek amiatt, mer merek PTK-ra hivatkozni, azok nem érdekelnek, majd ha nekik is annyi bajuk lesz a rendőrséggel, akkor ők se biztos, h ügyvédre akarják költeni a lovéjukat, inkább meg merik nézni azt, ami közhasznu, és kint van a neten.

továbbá felelősségem tudatában kijelentem, h még mindig nem fenyegetőztem, még mindig nem ripliztem (2 hszben igen, ezt elismerem), de azota nem, és igy büntetlen maradhatok.

és igen, csakazé is fogok szolni a kapott hisztik miatt 1 modinak, mert ez tulmegy a személyiségi jogaim megsértésén, továbbá tul diktatorikussá váltja a topicot

hivatkozási pont:
    moderátorság c. topic #65
  • Rita79
    Ajánlom az érintettek figyelmébe a banner alatti szöveg betartását!
  • Rita79
    Köszi!
  • Rita79
    Egyébként, ha még nem vetted észre én vagyok a házigazda, tehát a nem ide illő hsz-eket, személyeskedéseket, jogom van törölni.
    Ha nem tetszik, válassz ki egy olyan topikot, ahol elnézőbbek veled és ott éld ki beteges hajlamaidat.
  • Rita79
    "többre nem tlak értékelni, mer már most is tombolsz, törlöd a hsz-eim szépszámmal, amikhez tulképp nem lenne jogod, mivel nem olyan durvák, csupán az igazságot mutatják
    én azt mondom: h mig 1 moderátor nem töröl, addig az nem sértő, és neked milyen jogon van merszed föléjük tenni magad?

neked szexhiányod van vazzzeeee, de légyszi ne rajtam éld ki..."

Milyen törölgetésekről beszélsz te egyáltalán????????????
    1000 hsz-el előbb töröltem a személyeskedő hsz-eidet, amivel engem pocskondiáztál, meg fenyegetőztél a szerencsétlen haveroddal!
    Te égeted magadat kisgyerek, nem én!
    Mi az, hogy félek a szerencsétlen haverodtól?
    Egyszerűen nem méltatom még csak egy szóra sem.
    Mondtam már itt egy párszor, hogy neked is, másnak is itt hamarabb kell felkelnie, hogy engem fenyegessen.
    Örülj neki, hogy nem törlöm az összes hsz-edet, pedig rászolgáltál.
    Mit képzelsz te magadról, hogy folyamatosan engem és másokat pocskondiázol?
    És nyugodtan mehetsz a moderátorokhoz, hajrá!!!!!!!!!!!!!
  • MaSzKa
    jók az új képeid nagyon
  • soulhunter
    aki hülye, azt meg kell ölni :)
    és amugy igen, én IS személyeskedtem, de én legalább ismerem az SG szabályzatát, és a PTK-t, továbbá a BTK-t :P

ez már 1általán nem személyeskedés, csupán a törvények betartatása
  • NessieGraf
    Szerintem korábban. És nem a topikban kell keresni a hibák okát. Információzajnak hívják a dolgot szerintem.
  • Mirk
    Szerintem ott kezdődtek a hibák amikor az első illető elkezdett személyeskedni a topikban. Ez jelenleg is folytatódik és lassan kihat mindenkire.
  • soulhunter
    kiegésziteném előző hszem:
    ha a modik nem adtak még büntipontot, akkor ők nem látják sértőnek a megnyilvánulásaim

te meg törölgetsz...
    ez azt mutatja, h mennyire nem v képes elfogadni más álláspontját, ami nem a te elképzeléseid szerint van megfogalmazva

én a modik helyében már sgről is kivágtalak vna a hisztijeid miatt (amiket bezzeg nem törölsz)

ezzel pedig megsérted
    a szabad véleménynyilvánitáshoz valo jogaim.

"61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."

sztem ha hülyeségeket irtam, azért kellőképpen le lettem oltva másoktól...

te meg önkényesen törölgetsz, mert neked nem tetszik, h más esetleg többet tud a kapcsolatokról, és nem nyivákol minden szir-sz*rér, ha neki nem tetszik vmi...

legjobb pl:
    telefonálgatás :P
    mit mondtam?
    1 régi életszakaszom, és ajánlottam helyette 1 ingyenes megoldást...
    jött rá válasz?
    NEM!!!
    MIÉRT nem?
    mert igazam van, csak mindenki tul büszke hozzá, h beismerje :P
  • soulhunter
    pfffff...
    zaklatás:
    1 püt kaptál tőlem, nem többet :P
    és amit idéztél, az nem zaklatás, nem fenyegetés, csupán a haverom, aki lelketlenül bánik az emberekkel, aki nekem mégis sokat segit, ha dobok 1-1 smst...

te nem merted megkeresni, most meg hisztizel itt minden szir-szarér...

többre nem tlak értékelni, mer már most is tombolsz, törlöd a hsz-eim szépszámmal, amikhez tulképp nem lenne jogod, mivel nem olyan durvák, csupán az igazságot mutatják
    én azt mondom: h mig 1 moderátor nem töröl, addig az nem sértő, és neked milyen jogon van merszed föléjük tenni magad?

neked szexhiányod van vazzzeeee, de légyszi ne rajtam éld ki...

amugy igen, perme okos, te meg ne hisztizz itt
    a hisztijeiddel nem engem járatsz le kincsem ;)
  • salsoul
    Olyan ez, mint az Istenben való hit.
    Csak a hitetlenek számára kell állandóan jelt adnia Istennek.
  • salsoul
    Egy igaz kapcsolatban pedig nincs szükség a szeretet érzése felőli szóbeli és tettbeli bizonygatásokra.

Ez vagy van és akkor érzik, és akkor nem kell bizonygatni...
    Vagy nincs, és akkor meg már úgyis megette a fene...

De ami a legrosszabb, ha bizonygatni kell: valamiféle alattomos függőség meg félelem meg bizalmatlanság áll fennt. Ami - nevezzük nevén a gyerekekt - kinyírja a boldogságot.
  • salsoul
    Van egy ismerősöm, aki pontosan így tesz a barátnője felé.
    ("Úgy, ahogy a férfi teszi egy nővel. Többször biztosítja szóval és tettel hogy szereti, tehát ölelgeti, puszilgatja, ahova csak lehetősége nyílik hívja magával.
    Röviden ennyi.
    Sőt hosszú távra tervez vele és ezt ki is nyílvánítja.
    Tehát, ha egy nő már családtervezésről beszél, akkor biztos, hogy nagyon szeret téged.")

Csak egy a gond.
    A gondolatai - mivel mások által, s még a barátnője által is kontrollálhatatlanok - minden féle elcsatangolnak... S amikor a barátnője nincs ott akkor nem csak az...
    Fizikailag nem csalja meg, csak gondolatban.
    Naponta többször is... és ez sokkal rosszabb mint a fizikai...
  • MrSpock
    Attól,ahogy beszél veled,ahogy rádnéz,ahogy viszonyul minden szavadhoz,tettedhez,és ha valami oylant csinálsz ami neki kedves viszonozza.Érezteti,hogy szeret,egy ölelés,egy puszi.De ezt lehet érezni,hogy ha egy lány igazán szeret.Akkor az ember megnyugodhat,ha rendes fiú,és őszintén szeretheti.
    Ennyi.:-)
  • Rita79
    Akkor nem sajnállak. Bocsi.
    Csak érdekes volt a kérdésed, hogy nem tudod miből lehet leszűrni, hogy egy lány odavan érted.
    A legegyszerűbb teszt szerintem az, hogy issza a szavaidat és csillogó szemekkel néz rád....
  • Mirk
    Nem kell sajnálnod, elég a válasz is.
  • Rita79
    Sajnállak, hogy ezt még nem tapasztaltad meg....
    Úgy, ahogy a férfi teszi egy nővel. Többször biztosítja szóval és tettel hogy szereti, tehát ölelgeti, puszilgatja, ahova csak lehetősége nyílik hívja magával.
    Röviden ennyi.
    Sőt hosszú távra tervez vele és ezt ki is nyílvánítja.
    Tehát, ha egy nő már családtervezésről beszél, akkor biztos, hogy nagyon szeret téged.
  • Mirk
    A partenerem mivel erősíti meg hogy odavan értem és ogy fontos vagyok neki?
  • NessieGraf
    Szerintem a találkozó nem rossz ötlet, csak ne feledd: az SG többnyire ritka rendes fiúkból áll! Meg, hogy minden bizonnyal lenne a kevés lány között is olyan, akit a párja dafke nem engedne egyedül egy ilyen találkozóra. Hiszen ő se töltheti az idejét ellenőrizetlenül kedve szerint sose, a vele járó hölgy nem engedi. Akkor miért legyen ő engedékeny?

Még az is lehet, csak azért tenné, hogy párjának megmutassa, már most tele a hócipője azzal a gondolattal: ha ebből házasság lesz, lehet, hogy egy életen át börtönben él anélkül, hogy valaha bűnt követett volna el.
  • Rita79
    Volt már erre felvetés, szervezzétek meg.
  • csn tamás
    sziasztok! arra gondoltam mi lenne ha csinálnánk egy találkozót a ritka rendes lányt s a ritka rendes fiut találni topikok forumozóinak!? lehet hogy uj kapcsolatok születnének!
  • Rita79
    Te mondtad!
  • gercse
    akkor nekem részben mégis csak baj van az agyammal, rendes fiú már nem lehetek
  • Rita79
    Ja!
    Az a gondja, hogy nincs társa!
  • gercse
    de aki társ nélkül nem tud élni (kiegyensúlyozottan), annál is gondok vannak...
  • Rita79
    Ezt én sem értem.
    Bár minek is értelmezni az ilyen höjeséget?
    A legszebb dolog a világon az, hogy megszeretünk valakit, ez adja az értelmet a hétköznapoknak és az ünnepeknek, aki meg az ellenkezőjét mondja az lelki sérült, vagy remete, azaz lelki sérült.
    Az ember társas lény és aki nem így gondolja, annak valami baja van az agyával.
  • salsoul
    Mívaaan?
  • NessieGraf
    Egyfolytában arról írsz velem együtt, hogy a boldog kapcsolat alapja, ha nem törődsz a másikkal, nem figyelsz rá, és nem szereted!

<b>Vagy csak én beteg voltam, mikor olvasni és értelmezni tanítottak volna?</b>
  • salsoul
    Hóóóó.... anyám...

Hol írtam én arról, hogy egyedül kell élni?
  • Rita79
    Akkor élj egyedül és tegyen boldoggá, hogy a szomszédodban is egy boldog ember lakik, így legalább nem kell "tojtotnotok" egymást.
  • gercse
    ebben van valami, így lenne normális egy kapcsolat, csak ritka, hogy két ilyen ember megtalálja egymást
  • salsoul
    Egyértelmű, hogy semmitmondó.

Egyértelmű, hogy semmitmondó az ha két önmagában is boldog ember talál egymásra, s ezért nem függ a boldogságuk egymás tojtatásától.
    Számukra bármit is tesz a másik: boldogok maradnak, mert nem egymástól boldogok, hanem önmaguktól belülről.
    Ezért akarva akaratlanul csak boldogságot tudnak adni egymásnak.
  • Rita79
    Te fogod a fejed?
    A hsz-eid olyan semmitmondóak, mint te magad!
  • salsoul
    És ha akar valamit akkor azt nyiltan elmondja anélkül, hogy dekóder kellene hozzá.

Mi a baj?
    Semmi... Hagyjuk...

Soha nem viszel el sehova, sehova se megyünk el.
    Hová szeretnél menni?
    Hát nem tudom... semmi... hagyjuk...

Miért mindig csak ez meg az van?
    Mi legyen akkor?
    Hát nem tudom... semmi... hagyjuk...