Ritka rendes fiút találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Kicsit pontosítok,szóval nincs most senki más aki számomra érdekes lenne,akihez megpróbálnék közelebb kerülni.Én igazából bárkit el tudnék viselni szvsz,csak jönne már vki,mert így unalmas az élet.Utálom,hogy mikor felkelek nincs mellettem senki és sokszor nincs kihez szólni.Holnap folyt.köv jó8.

anno 1987

jhetedikj
Csak épp nem volt a közelben senki más,meg amúgy a csaj jól néz ki,csak emiatt.😊

anno 1987

salsoul
Egyébként valóban: nem a legjobb általánosítás volt tõlem
salsoul
Egy idiótánk miért kel esély?
jhetedikj
régen*

anno 1987

jhetedikj
"Legyünk õszinték (legalább magunkhoz): itt inkább önbizalomhiányos, instabil lelki roncsok vannak, akik még egy lányt sem mernek megszólítani."

Nem ott van a probléma!
Egyébként már réren tudtam,hogy a csaj egy idióta,csak gondoltam adok neki egy esélyt!<#vigyor2>

anno 1987

salsoul
S miként kapcsolódik ez hozzám?
Ill. mi a probléma?
jhetedikj
Vasárnap elhívtam egy ismerõsömet sétálni,ma vettem észre,hogy törölt iwiwrõl!<#szomoru1><#wilting>

anno 1987

Rita79
De jó neked!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Daffit
- Drágám itt a fejfájás elleni gyógyszered.
- Nem is fáj a fejem!
- Akkor d*g*nk!!!

#2673: csupa nagybetû vagyok. Király!<#vigyor2>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

salsoul
Lehet.
Nandusz

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

soulhunter
az ismijeim mindig ezt mondták nekem is, üdv a csapatban DAFFIT 😛

amugy #2670-ben a megoldásod, ah Nessie is mondta 😊
ha a nõ választ ki téged, akkor nem lesz baj 😊 - de ez rajtad is mulik...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Daffit
Én rendes vagyok, csajokat is le merek szólítani, nincsennek gátlással kapcsolatos problémáim, csupán mindig rosszul választok...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

NessieGraf
Azért a nõk között is vannak Merlin leszármazottak!

Azért tényleg csodákra képes dolog, ha az ember összetalálkozik a számára megfelelõvel. Az alkoholista ugyan nem szokik le a piáról ettõl, de a keresgélési vágy erõsen csökken. A kölcsönös bizalom is jót tesz, hiszen a lelkiismeret nagy úr, ha sokan nem is élnek vele.

#2664 Nem olyan biztos! Lehet, hogy aki visszahúzódó, nem mer kezdeményezni, csak a kezdeti lökést nem kapta meg még.

#2670 Nálad a pont. Én ezt próbáltam megértetni, mikor azt mondtam, hogy a nõ választ. Nyugodtan elhihetitek: mire egy férfinek eszébe ötlik egy nõrõl, hogy az is ott van, addigra a nõ már rég leadta a jelzéseket.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

soulhunter
tapasztaltaim szerint az a legjobb modszer, ha nem keresünk, hanem a másik talál ránk...
nekem anno pl. csak 1 jelet kellett dobnia a csajnak, h én is bejövök neki, aztán én tettem a dolgom 😛
azota is együtt és heppi 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Én maradok a rendes, illedelmes, udvarias viselkedésemnél 😊, bár szülõk kicsit furcsán néznek rám mikor slayer-es polóban meg fekete gatyában bakancsban megjelenek 😊, és udvariasan köszönök bemutatkozok... Életemben nem csaltam meg még egyik barátnõmet sem... nem is áll szándékomban 😊. Szerintem mondhatom magam rendes fiúnak. 😊

Z
Rám nyilván nem lesznek kíváncsiak, ha rendes srácot keresnek, mivel bevallottan nem vagyok az, és hiába próbálok megváltozni, egyelõre sajnos nem megy...<#zavart1>

Viszont köszönjük, hogy javítasz a nemek szerinti létszám arányán! <#worship>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

salsoul
magadra > önmgadra

/így pontosabb/
salsoul
Azt hiszem ott ahol magadra is.
Rita79
És hol lehet rátalálni?
Segíts sorstársaidnak!<#help>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

salsoul
Legyünk õszinték (legalább magunkhoz): itt inkább önbizalomhiányos, instabil lelki roncsok vannak, akik még egy lányt sem mernek megszólítani.

És ha nõ volnék nekem sem kellenének az ilyen hímnemûek, akár milyen rendesek is (leginkább "félénkségbõl"), mert ugyan hogyan állnának ki bármiért is az életben.

Az a kapcsolat lesz a legjobb amelyik mindenféle akarás, kierõszakolás és trükközés nélkül saját magától létrejön.

Párt nem lehet keresni, csak egszer csak rátalálni.

Szerintem.
Rita79
Tényleg van egy pár rendes fiú itt, de neveket most nem említenék.<#zavart1>

NessieGraf
Azért érdekes gondolat lenne belátni a színfalak mögé is. <#wink>

Éppen ma beszélgettünk egy barátommal arról, hogy a nehezen ismerkedõ, szerény emberekrõl sokan azt hiszik: nem is élnek. Ha hasonló stílusú párt találnak akkor viszont nagyon szép, hosszú, boldog kapcsolat várhat rájuk, hiszen a türelem és a megértés nagyon fontos a kapcsolatokban.

Rita79
Jaaaaaaaa!
Ha ez a célod, akkor mindent bele!<#eplus2>

Rita79
Lányok írjatok!
Igaz, hogy ritka rendes fiút találni, de ez a topik hemzseg tõlük!<#szomoru1><#zavart2><#hehe>

NessieGraf
Örülök, hogy fontos dolgokkal foglalkozók is járnak erre. <#eljen>

A többiek meg majd eljátsszák a homousion és a homoiusion vitát. Elvégre a jó színház is az élet része.

Eddig 3 lánynak szóltam, látogasson el ide közénk. Egyik se pláza, egyik se nyafka, mindegyikkel lehet beszélgetni (fiúk szerint is) van köztük nagyon csinos, van köztük átlagos megjelenésû, de jólesik rájuk nézni. Azt gondolom ez a legfontosabb egy ember kinézetében. Egy aggyal párosuló lélek egy emberben sok apró szépséghibát hamar elfeledtet.

Õk egyelõre külsõsként olvasgatnak. Úgyhogy én, mint mór megtettem kötelességem, a többi az õ dolguk.

Sanyix
De tudok, a vótamot majd 2 hét múlva ismétlem (elvileg annyi idõ amíg lemennek a büntipontok), és akkor már csak 4x kell eljátszanom, és bekerülök a top100-ba 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Pedig Lineage II-ben elfogadtuk, hogy olyan vagy amilyen. Igaz, az nem a valódi világ volt.
soulhunter
van, hülyeleány 😛

sapkafej
get a girlfriend, dude

György

Rita79
Te ennél többet egyik topikban sem tudsz hozzászólni?<#wilting>
Vótam!<#idiota>

soulhunter
az emberi hülyeség kiszámithato és irányithato
a világür nem

Daffit
És? Nem idézhetek ha a szituációra illik egy idézet, mert "vótmá"?

BEAST
Pedig elvagyok onmagamban is, az aprobb pillanatnyi gyengesegeket nem nezve =D ... meg amugy is, milyen onzo dolog lenne tolem hogy elvarjam masok elfogadjanak amilyen vagyok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sanyix
vótmá

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Rita79
"Alaposan téved az, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincs szüksége senkire, de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy õnélküle nem lehetnek meg a többiek!"<#nezze>

Daffit
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.

soulhunter
tyüüüü, ez szép volt 😊 - erre nemtok köpnyi-nyelni se, h vki 1 kezdõbetü miatt igy reagáljon 😊
<#eljen>

a fene essen bele az önérzetetekbe 😄

Rita79
Még jó, hogy te legalább nem vagy unalmas, így a beszólásaid színesítik a topikot!
Köszönjük neked a részvételt!<#worship>

Rita79
<#taps>

Daffit
Kedves SoulHunter.

Eddig nem akartam beleszólni, mert a Te dolgod. Viszont a #2640-es hozzászólásod egy kicsit felkavart. Nem akarlak elemezni vagy kritizálni, egyszerûen csak megkérni, ha valami bajod van velem, akkor nyugodtan küldj el oda ahova akarsz, elemezd anyukámat is akár, de megkérlek, hogy tisztelj meg azzal, hogy Daffit-nak szólítasz!
Köszönöm.

soulhunter
az... de legalább addig se vok unalmas, szürke, befásult emberi fajba tartozo, emberszabásu, többsejtû individum 😊

elég szélsõséges nézeteim vannak, átmenet nélkül...
sztem ezzel megmondtam magamrol mindent...

a további elemzésemrõl a vitákat befejezném 😊

Z
Becenevem: Merlin... <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST
furcsa ember vagy...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

soulhunter
tévedsz 😊
vannak, akiket nagy betüvel irok neten is 😛
van pár topic, ahol már irtam nagy betüvel neveket, de pl. Hitler, Napoleon. etc etc 😊 - szal azokat, akikre hasonlitok vmiben 😊
aztán DMC, Sátán VS. isten 😊, NET, és nem net 😛
nem is tom, még mit irjak 😊
de cseten pl. Crocky nevét nagy kezdõbetüvel irom, mer õt pl. ismerem személyesen is, és kiérdemelte a tiszteletem 😛

sztem ne vetits arrol, h nekem mik a szokásaim, meg mik nem... nem ismersz, és kész 😊

BEAST
<#unalmas>

Nem unod meg? Egy darab nagybetut nem hasznalsz, ja de, amikor eppen beragad a caps lock es hulyesegeket beszelsz. Szerinted kit erdekel ez a "nem tisztelem azert nem irom nagy betuvel a nevet" szoveg? 😄 Neten igy szoktad meg, ez van, lapozzunk... de az ilyen baromsagokat hanyagoljuk 😄

soulhunter
attol még, h nem szaroztam vele, és nem játsza a diktátort, és nem ir oltári hülyeségeket, attol még nem kell tisztelnem 😊
ugyh nem bukott semmilyen elmélet 😊
a kisbetük meg maradnak, a nagybetük meg elférnek hivatalos levelekben, v esetleg monogrammokban 😊

salsoul
Ahaaaa, csak erre játszik a védelem <#taps>
Szívesen. Mikor randizunk? <#awink>