8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Jacky #3811 Bocsi, de te most nem számítasz. Túl friss még a csalódásod. Kihevered, csak idő kell. -
Jacky #3810 Az lenne az emberiség ellen elkövetett bűn, ha nem ellensúlyoznád sürgősen vagy egy tucat lurkóval a sok kis sárgát, akik nemsoká ellepik a Földet. -
#3809 Ki van csukva, az mar kimeritene az emberiseg ellen elkovetett bun fogalmat -
#3808 Még egyel több hely :D -
Jacky #3807 Pár év múlva, amikor a kis Beastek kergetőznek majd körülötted, visszatérünk erre -
#3806 Maganyosan fogunk megoregedni mindketten... marmint a szoszi meg en is. De! Orom az uromben, igy tobb hely marad nektek "szerelmeseknek" -
Jacky #3805 Addig maradsz "remete" amíg be nem csap a ménkű -
#3804 Hát szegény szöszinek a bannerban így tényleg nehéz lesz ritka rendes fiút találnia..... -
#3803 Mert gondolom az alcim, es az altalanositas meg csak meg sem kozeliti a "kotozkodest"... jobb is hogy "remete" maradok, jobb hely lesz igy a vilag :D -
#3802 Attól, hogy a többség úgy gondolja, még nem biztos, hogy úgy van. (Valami híres meber mondta, hogy a legbutább állat a tömeg) -
#3801 Nem baj....
Ők így gondolják, de ha megnézed többen vagyunk azonos hozzáálláson, mint ők!
Éljen a Szerelem! -
Jacky #3800 Muszáj ugye újra bizonygatni a - többünk számára nem megfelelő - hozzáállásotokat?
Muszáj folytatni, magatokat erősítgetni? Ez is a bizonytalanságotokra utal.
Muszáj kötözködni ugye?
Muszáj magatokat más fölébe helyezni ugye?
Muszáj .... -
#3799 Ismét sikerült rátapintanod mondanivalóm lényegére... -
Nandusz #3798 Segítek, hogy honnan lett koppintva az dolog, amit az "egyik" könyvben olvastál...
1 Thessz 5,21--" Mindent megpróbáljatok, ami jó azt megtartsátok.." -
Rundstedt17 #3797 Pontosan -
#3796 "Mindig a kellemeseből, a szenzációból keletkezik az unalom, mert a kellemetlent nem unjuk, hanem az első pillanattól kezdve utáljuk." - mondja Dubrovszky László -
#3795 Vagy nem úgy gondolkodnak, és látják a világot miként jómagad ;)
És esetleg más dolgok vezérlik őket.
"Nem szabad abba a hibába beleesni, hogy az életet az ember csak úgy tudja elképzelni, ahogyan eddig megszokta." - mondja Dubravszky László -
#3794 Meg úgy sem, hogy azért mégsem unjuk meg a rántott csirkét, hiába az van minden nap!
Sőt....
Minden nap újra és újra várjuk, hogy megint csak beleharaphassunk. -
#3793 Egy könyvben olvastam:
"Nézz meg mindent, s ami jó, tartsd meg."
s aztán
"Nézd meg és menj tovább" -
Rundstedt17 #3792 Sokan az ellenkezőjét állítják pedig igenis az elsődleges az.De akkor egy lehetőség állhat fenn azoknál akik tagadják a fontosságát a "lángoknak":1,ők maguk nem képesek érezni vagy még nem érezték.
Így müködik a világ,a felemelő érzés nélkül nem müködhet egy kapcsolat ez tény,vagy nagy valószínűségel nem tart sokáig. -
#3791 -
Rundstedt17 #3790 Hogy fontosak-e?.Az egész a lángokra épül. -
#3789 "Megismerés + egymással törődés + szeretet"
Ezzel egyetértek teljes mértékben, de a lángok azért nagyon fontosak. -
#3788 Régebben írtál két könyvről. Az egyiket elkezdtem olvasni, és úgy vettem észre, hogy nem csak érdekes, de nagyon tanulságos könyv is. Egyetlen dolog bánt picit, hogy 1950 táján íródott, így néhány dolog nyilvánvalóan nem lehet benne a mai világgal kapcsolatban. De így legalább van némi gondolkodni valóm. :)
Mindenesetre kösz a tippet! Ajánlom én is a többieknek. -
#3787 Én csak annyit írtam, hogy a forma követi a funkciót -
#3786 Én még mindig azon az állásponton vagyok: nem elvesztett tárgy egy társ, hogy megtalálni kelljen!
Megismerés + egymással törődés + szeretet a lángok helyett. A házasság, vagy nem házasság lényegtelen. A válásnak sincs jelentősége, hiszen a sasfiókot is elengedjük, ha annak van itt az ideje. Ha ez megvan, kiérdemeltük, hogy elkezdődjön egy kapcsolat.
Hogy erre a szintre nem hamar lehet eljutni? A kapcsolatnak nem számít az idő. A hetek, hónapok is csak annak, akinek fontosabb saját státusza, mint az, akivel kapcsolatot épít.
És a nem mindig, mindent együtt? Abban mindannyian egyetértettünk, hogy bármennyire finom a rántott csirke, ha mindig azt kell nézni és kötelező enni, bármelyikünk sírva menekül előle.
Erről most miért? Mert bármilyen komoly egy kapcsolat, elkezdeni könnyű. Belemerülni, ha a másik fél is alkalmas, még könnyebb. Hosszú távon, szabad akaratból fenntartani (itt az egyik fontos érv a házasság ellen, mert a papírok erősen befolyásolják a szabad akaratot) már nehezebb. És mindezek után évtizedeken keresztül nem megunni, na az már egy igazi embert próbáló feladat. -
Gyakorlatilag a topik forgalmának legalább 80%-át én és NessieGraf generáltuk azzal, hogy álláspontotok igazságát - melyhez makacsul ragaszkodtok - megkérdőjeleztük.
S bár mindannyian a harmonikus párkapcsolat csónakjában evezünk mi - remetének és életellenesnek lettünk megbélyegezve.
/Hogy miért azt fölösleges tovább ragozni: az elmúlt hozzászólások magukért beszélnek. Persze abból is mindenki csak azt látja aminek a látására képes/
És ezen a ponton: nincs értelme tovább vizsgálni a témát, mert megoldásra nem lehet jutni.
Ugyanakkor a másik ponton sem mert: már minden el lett mondva.
A topik legeslegeredetibb témáját illetően pedig #3765-ben van az igazásg, mikor Chocho tag - tudatosan vagy sem mindegy - azt mondja, hogy:
"ezt a "nehéz találni" szöveget azok a csajok találták ki, akik azt sem tudják, mit jelent ez a kifejezés"
Ez persze fordítva is igaz a másik nemre.
S mégis hol találni?
Nos, a forma követi a funkciót.
aki érti érti -
#3784 én már nem tudom... -
#3783 Éreztesd vele, hogy szereted és soha ne mond le a találkát, amit megbeszéltél vele, csak azért, mert éppen nincs kedved vele találkozni.
Mindig tartsd be, amit ígértél, vagy ha nem tudod betartani ne ígérj inkább semmit.
Ne hazudj neki, mert később megbánhatod és lehet, hogy életed szerelmét veszíted el egy hirtelen kimondott hülyeség miatt.
Röviden ennyi... -
#3782 Mi van itt?
Mindenki hallgatott a fejlécre?
Remélem nem mindenki remete? -
#3781 -
Jacky #3780 Az biztos, hogy a jó szex a jó kapcsolat fontos összetevője.
De mint a 3770-ben körülírja, úgy látom ezzel nincs problémájuk -
#3779 A jó szex nélkül az egész semmit sem ér. -
Jacky #3778 Csinálj, adj neki apróbb meglepetéseket! Gondolok itt egy csokira, vagy akármilyen más apróságra. Lehetőleg olyat adj neki, amit szeret
Mindenki szereti a figyelmességeket. Még a férfiak is.
A mosoly a legszebb hála érte.
Ha mosoly van, gond nincs. -
Jacky #3777 Kösz Rita. Legalább vki értékeli. -
#3776 -
Nandusz #3775 -
#3774 Nandusz!
Már megint azt gondolod, hogy ami a sablonos 0 kis életedben tragédia lenne, t.i. mit szólnak mások, ha nem én látszom a legjobbnak az másnak is az?
Amíg meg nem tanulsz dolgokat értelmezni, addig a magántelefonjaidon kívül semmibe ne szólj bele.
És bármennyire furcsa, torz gondolataid ellenére a #3770 -es üzenetben van a pont. -
Nandusz #3773 Mert ezen az elvének túlzott sulykolása vezetett életének legnagyobb tragédiájához, amit abszolút figyelmen kívül hagyva osztja itt az álszent üzeneteit.
Ja és hogy miért is sejtettem ezt róla? Mert a hsz-ei alapján okot adott nekem erre. -
#3772 Miért is?