NHL 09
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
NEm tudom érdekel e valakit de mi egy páran a haverokkal XBOX36-n nyomjuk online a meccseket a 09-el!
NEm tudom van e itt olyan akit érdekel a dolog esetleg boxon.
Aki nem próbálta még boxon a játékot és megteheti próbálja ki. Ég és föld a 2 verzió...
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erõs kis munkaállomás:)
hihihihihi <#vigyor3>#vigyor3>
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erõs kis munkaállomás:)
Itt már van aktiv bajnokság.
És a 09essel is indul majd egy. Csak kevés mindig a jelentkezõ. Meg nem is kitartóak, mert nem tudják a legtöbben elviselni, hogy a többség erõsebb nála. Úgyhogy ha ti is indíttok itt egy bajnokságot, akkor nektek is lesz vagy 5-8 emberetek. Nekünk is. S úgy meg nem frankó. Októberbe gyertek ide.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
én mondtam h Maddenben ezt má rég bekellett volan vezetni a multiban ,dehát erre emg nem elvitték only konzolra az egészet? picsába, legalább az NHL jön pécére :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ez viszont jóhír.
Yo, Bitch!