NHL 09

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dezs
Thx Nexxuss

Nexxuss

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sada01
Szia Karesz rég láttalak :)

Sziasztok!

NEm tudom érdekel e valakit de mi egy páran a haverokkal XBOX36-n nyomjuk online a meccseket a 09-el!
NEm tudom van e itt olyan akit érdekel a dolog esetleg boxon.
Aki nem próbálta még boxon a játékot és megteheti próbálja ki. Ég és föld a 2 verzió...

Sada01
Üdv az FHL Liga indít a válogatott csapatokkal egy bajnokságot, mert hogy az nhl-09 ennyit csúszik és addig le is, menne ez a bajnokság, aki szeretne jelentkezni a bannernál a link

Hakan
Na akkor vissza térhetsz addig Te is a 08 :)

Sada01
Basszus ne már :(

blory
Okt 21-ig kel varni a PC valtozatra baszus az tobb mind egy honap meg <#rinya>

Sada01
A hun-e :))

lássuk azta bannert

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erõs kis munkaállomás:)

hess Tass????? Miez? Na ne bassz-Tass :D
hihihihihi <#vigyor3>

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erõs kis munkaállomás:)

Sada01
Az úgy jó lenne akkor a bannerbe be is lehetne rakni a linket nem ? :)

Sada01
hess Tas:DD

http://fbl.jatekok.hu/nhl/index.php
Itt már van aktiv bajnokság.
És a 09essel is indul majd egy. Csak kevés mindig a jelentkezõ. Meg nem is kitartóak, mert nem tudják a legtöbben elviselni, hogy a többség erõsebb nála. Úgyhogy ha ti is indíttok itt egy bajnokságot, akkor nektek is lesz vagy 5-8 emberetek. Nekünk is. S úgy meg nem frankó. Októberbe gyertek ide.

Hakan
Gyors egy alap oldalt összedobtam link

Hakan
Hát remélem ez már jobb lesz, mint az eddigiek, mert egy oldalt gyorsan összedobok a bajnokságnak :)

blory
Egy jo ideje nem jatszok mar az NHL08-al hogy jo kiehezve jatszhasak a 09-el, remelem nem lesz egy csalodas :)

Hakan
Oks

blory
Egyszer nezuk meg hogy erdemes-e vele jatszani, majd oktoberbe...

Hakan
Nem csinálunk a 09 egy sg-bajnokságot?

Sada01
http://www.youtube.com/watch?v=qOx0NOJu-iU

Sada01
Ne most már összekevertek :) úgy volt mind 3-at egyszerre adják ki 31-én de, azt tudom, hogy xboxra már kiadták, mert a bajnokságban már próbáljuk pc-re meg csak október ne már :(

blory
Hogy vartam a mai napot, s most vetem eszre csak hogy Xbox es Ps3-ra jelenik meg 10-en, PC-re valamikor Oktoberbe jon.

Remélem is, szerintem sajna ugyanolyan sz*r lesz mint az utóbbiak, de ha ez igaz, pár meccset tuti nyomok Palkóékkal :)

Sada01
A magyar jégkorongválogatott a jégkorong vb fõtáblájára jutott, az EA NHL '09 játékában benne lesz a teljes magyar válogatott névvel, mezzel, mezszámmal, felállással.

jbal
biztos hogy nem :\

Sada01
Jó kérdés:)

next gen grafika lesz ????? mert egy videoban nagyonugy nézett ki a grafika

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Sada01

Nekem itt sorakozik a polcon az NHL2001-2006 utána mára sz összes sz*r volt, szinte egyikkel sem fejeztem be 1 teljes szezont...a régiekkel meg volt ,h ogy 2x is (84 meccses alapszakasz+rájátszás, 6-8 perces harmadokkal) de szép is volt....a mostanikaról inkább nem nyilatkozom, a legutóbbi is 3 meccsig volt csak a gépemen vendégségben..félek ez sem lesz tovább :S Kár érte...

Sada01
Tudtommal nem :)

Sada01
lol

Roy77
Sziasztok nincs meg valakinek a Mortal kombat Deception konquest végigjátszása magyarul nem találom sehol?

4kos
Érdekesnek hangzik a 6v6 csak nemtudom mennyire lesz élvezhetõ az internetkapcsolatok miatt.De megoldható mondjuk mert régen játszottam egy játékkal amiben kb 4-4 ellen játszottunk és volt olyan meccs ami nagyon akadozott de 10-bõl 8 élvezhetõ volt.Tegyük hozzá az nem áll grafikailag ilyen magas(?) szinten.

mikorra várható?

jah én sem fûzök sok reményt hozzá, az utóbbi években nem azért játszom EA-s játékokkal mert azoknak van a legjobb grafjuk pl. hanem mert szórakoztatnak, ha az emlékezetem nem csal talán a 08-nál is nagy változásokat igértek........

jbal
német meg cseh liga eddig is volt.
ez egy NHL 2006 v.3 lesz

csak benne lessz mivel felkerültek a nagyok közé a hazaiak

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

az az igazság hogy német bajnokság már jó ideje benne van sõt a 08-ban a cseh is benne van, de asszem már a 07-ben is, úgyhogy bõvülés/újjítás ezen a téren max az orosz liga.....

SimaSuna
király...végre hugom is fog játszani :D
Botond
És ebben lesz végre magyar válogatott, mint ahogy mindig vannak 'A' ligás válogatottak? :)
Legend Killer
:D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

robotnyk
lassan személyit kap ez a grafikai motor, olyan öreg. -.-
Legend Killer
sirály
én mondtam h Maddenben ezt má rég bekellett volan vezetni a multiban ,dehát erre emg nem elvitték only konzolra az egészet? picsába, legalább az NHL jön pécére :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ForzaInter
A csapatok száma bõvülni fog a cseh, orosz és német profiliga csapataival.

ez viszont jóhír.

Yo, Bitch!

baaka
Hát az a kur*a nagy változás most se sikeredett!!!Én úgy vettem észre a 2006 a mostani sorozatok alapja és minden évbe csak ráépítenek egy kevéskét ami sz*rt sem ér.Lehetne több csel akkor a nagy szereléseknél meg nem ez az idétlen felesés na meg persze több verekedés,úgy hogy az ellenfél is kezdeményezzen.

Sada01
Hát ja az elég gagyi

a nézõket normálisan megcsinálhatnák, hofy ne csak az elsõ pár sor mozogjon a többi meg mintha papírból lenne

Sada01
Hát még annyit változtattak hogy a játékosok mezén felvan tüntetve a nemzetiségük de ebben a részben már a multiplayer részen lesz a hangsúly hát kíváncsi leszek rá

Sada01
Nó egy két kép is akkor már:)