251
-
#51 Thx Nexxuss -
#50 NHL09 vidoteszt! (MAGYARUL!) -
#49 Szia Karesz rég láttalak :) -
CzKaresz22 #48 Sziasztok!
NEm tudom érdekel e valakit de mi egy páran a haverokkal XBOX36-n nyomjuk online a meccseket a 09-el!
NEm tudom van e itt olyan akit érdekel a dolog esetleg boxon.
Aki nem próbálta még boxon a játékot és megteheti próbálja ki. Ég és föld a 2 verzió... -
#47 Üdv az FHL Liga indít a válogatott csapatokkal egy bajnokságot, mert hogy az nhl-09 ennyit csúszik és addig le is, menne ez a bajnokság, aki szeretne jelentkezni a bannernál a link -
#46 Na akkor vissza térhetsz addig Te is a 08 :) -
#45 Basszus ne már :( -
#44 Okt 21-ig kel varni a PC valtozatra baszus az tobb mind egy honap meg -
#43 A hun-e :)) -
Tass #42 lássuk azta bannert -
Tass #41 hess Tass????? Miez? Na ne bassz-Tass :D
hihihihihi -
#40 Az úgy jó lenne akkor a bannerbe be is lehetne rakni a linket nem ? :) -
#39 hess Tas:DD -
Tass #38 http://fbl.jatekok.hu/nhl/index.php
Itt már van aktiv bajnokság.
És a 09essel is indul majd egy. Csak kevés mindig a jelentkező. Meg nem is kitartóak, mert nem tudják a legtöbben elviselni, hogy a többség erősebb nála. Úgyhogy ha ti is indíttok itt egy bajnokságot, akkor nektek is lesz vagy 5-8 emberetek. Nekünk is. S úgy meg nem frankó. Októberbe gyertek ide. -
#37 Gyors egy alap oldalt összedobtam link -
#36 Hát remélem ez már jobb lesz, mint az eddigiek, mert egy oldalt gyorsan összedobok a bajnokságnak :) -
#35 Egy jo ideje nem jatszok mar az NHL08-al hogy jo kiehezve jatszhasak a 09-el, remelem nem lesz egy csalodas :) -
#34 Oks -
#33 Egyszer nezuk meg hogy erdemes-e vele jatszani, majd oktoberbe... -
#32 Nem csinálunk a 09 egy sg-bajnokságot? -
#31 -
#30 Ne most már összekevertek :) úgy volt mind 3-at egyszerre adják ki 31-én de, azt tudom, hogy xboxra már kiadták, mert a bajnokságban már próbáljuk pc-re meg csak október ne már :( -
#29 Hogy vartam a mai napot, s most vetem eszre csak hogy Xbox es Ps3-ra jelenik meg 10-en, PC-re valamikor Oktoberbe jon. -
Gipsz75 #28 Remélem is, szerintem sajna ugyanolyan sz*r lesz mint az utóbbiak, de ha ez igaz, pár meccset tuti nyomok Palkóékkal :) -
#27 A magyar jégkorongválogatott a jégkorong vb főtáblájára jutott, az EA NHL '09 játékában benne lesz a teljes magyar válogatott névvel, mezzel, mezszámmal, felállással. -
#26 biztos hogy nem :\ -
#25 Jó kérdés:) -
mikiking #24 next gen grafika lesz ????? mert egy videoban nagyonugy nézett ki a grafika -
-
Gipsz75 #22 Nekem itt sorakozik a polcon az NHL2001-2006 utána mára sz összes sz*r volt, szinte egyikkel sem fejeztem be 1 teljes szezont...a régiekkel meg volt ,h ogy 2x is (84 meccses alapszakasz+rájátszás, 6-8 perces harmadokkal) de szép is volt....a mostanikaról inkább nem nyilatkozom, a legutóbbi is 3 meccsig volt csak a gépemen vendégségben..félek ez sem lesz tovább :S Kár érte... -
#21 Tudtommal nem :) -
#20 lol -
#19 Sziasztok nincs meg valakinek a Mortal kombat Deception konquest végigjátszása magyarul nem találom sehol? -
#18 Érdekesnek hangzik a 6v6 csak nemtudom mennyire lesz élvezhető az internetkapcsolatok miatt.De megoldható mondjuk mert régen játszottam egy játékkal amiben kb 4-4 ellen játszottunk és volt olyan meccs ami nagyon akadozott de 10-ből 8 élvezhető volt.Tegyük hozzá az nem áll grafikailag ilyen magas(?) szinten. -
Djemba #17 mikorra várható? -
moor09 #16 jah én sem fűzök sok reményt hozzá, az utóbbi években nem azért játszom EA-s játékokkal mert azoknak van a legjobb grafjuk pl. hanem mert szórakoztatnak, ha az emlékezetem nem csal talán a 08-nál is nagy változásokat igértek........ -
#15 német meg cseh liga eddig is volt.
ez egy NHL 2006 v.3 lesz
-
sylas #14 csak benne lessz mivel felkerültek a nagyok közé a hazaiak -
moor09 #13 az az igazság hogy német bajnokság már jó ideje benne van sőt a 08-ban a cseh is benne van, de asszem már a 07-ben is, úgyhogy bővülés/újjítás ezen a téren max az orosz liga..... -
#12 király...végre hugom is fog játszani :D