251
-
#131 Szia, sehova mert nem bírod, ha mezjavítást szeretnél felrakni, letöltöd link -
Tomas 87 #130 Sziasztok! Nekem az volna a kérdésem hogy hol kell beirni azt a kódot ami aktiválja a 3rd számu mezeket mert már 1000 variációt probáltam de idáig nem sikerult :( elore is koszonom :) -
Tass #129 Sziasztok. Jöhettek nyugodtan, minél többen az FHLre. A vérfrissítés kell! És köztetek lehet egy potenciális új bajnok, vagy Divizió győztes! De sok kisliga is megy nálunk. Lehet van akinek az európai lassabb de taktikusabb hoki jön be. Ott most a német-cseh-svéd bajnokságok futnak.
Az AHL most fog indulni, ott még a csapatok nagyrésze üres. Ggyertek nyugodtan.
Jelentkezni az [email protected] email címen lehet, vagy a fórumon, vagy a következő ICQ számokon:
419925252 - Djul
484349762 - Tas -
#128 A jelentkezés részhez írjátok a dolgokat meg az ICQ számotokat is innen bírjátok letölteni ICQ -
#127 Oké -
#126 Akkor benézek az oldalra. -
#125 Lehet az AH L-be -
atti73 #124 Csatlakozom Smici-hez én is kipróbálnám magam. -
#123 Az FHL bajnokságba lehet jelentkezni még? Mert szívesen kipróbálnám magam ott. -
#122 Szia az 1 Game Modes 2 Play Online és ott vagy Create Server ezt akkor ha hozzád csatlakoznak és ha Te csatlakozol máshoz akkor Joing Server és az IP Address-hez be írod a másik fél ipé címét de ha van ruter akkor az gondot okozhat -
Zsike12345 #121 Sziasztok!
Légyszi segítsetek,hogy hogy tudok a játékkal online játszani. Sajnos a leírása alapján nem tudtunk felcsatlakozni sehova, és nem csinál semmit. Köszi előre is a segítséget! -
#120 Nem lehet! -
#119 próbáld meg a display optionsban, de szerintem nem lehet, mert szar a játék -
#118 Sziasztok!
Hogy lehet 1600:1200 16:9 -re beállítani? -
#117 Kezdesnek megfelel persze -
#116 Az Atlanta neked jó? testvérem át adja -
#115 Csinálj egy ICQ számot is oks ott bírunk beszélni meg az majd kell is:) -
#114 Regisztraltam a forumba most az oldalotok bongeszem :) -
#113 Blory regisztrálj és lesz csapat számodra ígérem;) -
#112 Milyen csapatok vannak meg szabadon ? -
#111 Üdv emberek egy kis akció aki innen jön az fhl bajnokságba fizetve lesz a tagságdíja amit én rendezek úgy hogy hajrá:) -
#110 :D örömmel várom! :D -
#109 Felveszlek és néha nyomunk párat:)) -
#108 Valószínű a PS3/xbox360-as verziót figyelted. Ott valóban nagyon pöpec minden. Pc-n kb a 2005-ös szint az egész. -
#107 a netes képek fel vannak turbózva, közük nincsen a rendes játékhoz -
Kokoryan #106 Szevasztok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem az NHL 09-et és nekem nagyon fura, mivel nézegetem a screenshot-okat és nekem teljesen máshogy néz ki a játék! Nekem kék a menü alap színe, de a neten a képek között fekete menü alapszínt találtam! A másik meg a grafika mintha nem lenne az igazi pedig mindent feltoltam és megint csak a netes képekre hivatkozok, mert ott tök szép képek találhatok nálam meg mintha közel se lenne olyan! Arra gondolok hátha réggebbi típus az én verziom, de az ikon is 2009et mutat meg a játék is azt írja az elején, szóval nem értem! valaki segítségét megköszönném?! esetleg msn-en ha lenne valaki olyan kedves: [email protected]?! előre is köszi -
#105 vki online mode?
MSN: [email protected] -
Qbi #104 Köszi használom azt az oldalt de akkor alaposabban átnézem. -
#103 -itt -
#102 Itt Itt beregisztrálsz és az Arenas résznél, megkeresed tuti, van -
Qbi #101 Hogy mi? -
vzajcev #100 Ték -
Qbi #99 Sziasztok.Tudna nekem segíteni valaki abban,hogy mit kell ahhoz letölteni,hogy legyen védőháló a kapu mögötti palánk fölött?Köszi. -
Üdv elkezdődőt az SM-Liga remélem jöttök páran mert jó lenne:) -
Qbi #97 Köszi a felvilágosítást.Ennyire tényleg nem másztam bele,hogy utána is nézzek.Így viszont minden elismerés a készítő csapatnak és elnézést kérek,a megjegyzésért. -
#96 Az olvasas manapag biztos buntetendo.
Sabrina Ladha egy beteg indiai gyerek, aki a Make-A-Wish alapitvany jovoltabol kerult bele a jatekba, mivel ez volt a szive-vagya, hogy az NHL sorozatban kapus lehessen. -
Tass #95 van annak a fizetős bajnokságnak ingyenes ligája is. Próbáld ki magad. Jelentkezz nálam, vagyis keress meg ICQn. -
bariihighzor #94 nemfogok fizetni azér hogy jáccak: DXD olvastam lejjebb fizetős bajnokságról: D elég vicces -
#93 Mérnem nyomod bajnokságban -
bariihighzor #92 aki akar neten jáccani az vegyen fel msnre(:
[email protected]
vagy xfire:nyisdki
nagyonjólett a 09: D