135
Érdekelne engem mi van ezen a képen. Ma 2008 jún. 30-án csináltam meglehet nézni a kép infóban, ha nem hiszitek. A képen a fehér folt az mi?!?!?!?! Valaki adjon nekem választ kérem, mert megöl a kíváncsiság mit kaptam lencsevégre.
  • leho94
  • dav1d
    lol
  • N o N a m e
    fake
  • dav1d
    de az mozgott baszki, szoval láttuk h innen jön s arra megy közben néha akkorát ugrik mintha teleportálna, erre adjon valaki értelmes magyarázatot úgy h van egy forumbejegyzés 2004ből(amikor voltunk nyaralni napra pontosan) ami szintén ugyan ezt irja le...
  • ProGabe #11
    na most lehet valami akkora baromságot fogok írni,hogy nagyon :) majd jön egy meteorológus és kijavít

az szerintem csak egy villám

ugyebár a villámok csak igen kis hányada csapódik ki/le.a felhőkben sül ki (vagy hogy mondjam) a jó része.fent van a nagyobb vihar,a felhők belsejében,ezt gondolom nem kell mondanom :) szóval szerintem ez egy ilyen jelenség
    ha meg mégis ufót fotóztál,nézd meg nem ültettek-e beléd valamit a rohattak
  • Szabi1991
    ha elforgatjuk a képet, jól látszik egy ember alak a felhőben, ami rád mutat

• Hajnalcat

Úgy tűnik, mintha mozogna, mivel olyan fénycsóvaszerűséget húz maga után....bár lehet, rosszul látom.
    Azt hiszem, hogy gömbvillám lehet.....
  • Szabi1991
    akkor hold :p
  • w77d
    szép a felhőzet felépítése, hol fotóztad??
  • dav1d
    mi esetünkben ezt este láttuk így a nap kizárva :I
  • dav1d
    ezt szabad szemmel is látad? egy helyben "állt" vagy cikcakos mozgást végzett? ha az utobbi akkor már én is láttam ilyet az egyik haverommal és most nem keresem elő csak ha nagyon fontos, szoval volt itt már az sgn szintén egy szemtanú aki látta az égen azt a fehér foltot (a bejegyzés dátuma ugyanakkor történt mint amikor mi láttuk nyaraláskor azt az izét) ami olyan mozgást végzett amit tudtommal egyetlen földi repülőgép sem képes
  • Szabi1991
    gondolom ott volt 1 "lyuk" a felhőben, és ott "sütött be a nap" :)

ezért topikot nyitni ? -.-"

sztem hívjuk murder , és szkáli ügynököt xD
  • kuci06
    ufó

amúgy tényleg érdekes, repülő, helikopter, ilyesmi nem igazán lehet szerintem...
  • DJ Skyline
    gömbvillám?
  • lolhun1988
    Sziasztok a képet itt tölthetitek le. Előre is köszi.

http://data.hu/get/373110/DSCF4817.JPG.html