Vihar elõtti kép.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Mecséren fényképezték:
(vihar elõtt)
És még most is esik.
...::::::...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ádám.
mindenre lehet magyarázatot adni, de lám nem 100%osat :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2. ha esett és vakuztál akkor valszeg egy esõcsepp. amint lesz esõ kimegyek és csinálok demonstrációs képet
3. ami a villám-elméletet illeti. a felhõ-felhõ villámot azért nem tartom valószínûleg, mert azok jellegükbõl adódóan vízszintes irányúak. persze van függõleges is zivatarfelhõkben, de hogy ilyen egyenesen pont a kamera tengelyébe menjen, gyakorlatilag kizárt. felhõ-föld villám nyilván nem. a gömbvillám meg... még be sem bizonyították hogy létezik...
pred
eccsém:D ezek a képek... :D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Sztem E.T. megint hazatelefonált

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
?<#ticking>#ticking>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szétröhögtem magam <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic