135
Érdekelne engem mi van ezen a képen. Ma 2008 jún. 30-án csináltam meglehet nézni a kép infóban, ha nem hiszitek. A képen a fehér folt az mi?!?!?!?! Valaki adjon nekem választ kérem, mert megöl a kíváncsiság mit kaptam lencsevégre.
-
dav1d #95
? -
#94 Hű ez odaver. :) -
#93 Akkor én is nyomok egy saját képet:
-
#92 Torrádó!! Ott kavaR!! -
#91 felületesen átfutottam a topikot:D -
#90 Szabi84: Ja igen, és [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1214832997&no=9]#9[/URL] -
Axl Rose #89 Te nagyon beteg vagy :)
Szétröhögtem magam -
Hajnalcat #88 énis, énis írtam #9 -
#87 -
#86 Gömvillámot nem, de gömbvillámot igen:) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1214832997&no=2]#2[/URL] -
#85 gömvillám, azt nemírta senki? -
#84 Én olyankor szoktam a kamerával az ablakban állni:)
Kurvajónézni az egészet, meg amikor áramszünet van, csak a vihart hallom, meg a tetőt ahogy verik az esőcseppek:)
Egyébként nálunk amikor nagy vihar van mindig elmegy az áram... mire elalszok, addigra visszajön...:D -
#83 -
#82 Ok. :) -
#81 Ez nem oké!
A képről nem is írtam még semmit.
A videónak meg semmi köze a te képedhez.
Ne tessék félre érteni.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem válaszolsz az ötös kommentben feltett kérdésre.
"ezt szabad szemmel is látad?" // igaz én két t-vel írnám :P
Szóval szabad szemmel is láttad azt a fehér izét, mielőtt lefotóztad? Vagy csak miután elkészült a kép?
// és nem anyád, hanem legfeljebb anyud, vagy anyukád - köszi :P - jó az egy dolog, hogy én azt írtam, hogy anyám :) - az más :] -
#80 Csak reagáltam arra a videóra.. láttam az eredeti képet! :) -
#79 Nem neked tettem fel a kérdést.. Azaz nem neked szegeztem. Csak úgy feltettem. Bár lehet, hogy úgy tűnik, hiszen "válasz erre". De amúgy csak reakció. :) -
#78 Ja amúgy meg szerintem kamú a video. :) -
#77 Köszönöm! :) -
#76 Ilyen nagyon sűrün előfordul, de ritkán van "életben" ilyen hosszú ideig. Villámok keletkezése az nem egy pontból alakul ki valamilyen pont felé, hanem két ellentétes töltésű pont közt egy időben, és valahol a két főér találkozik. Ha az egyik főér valamiért megszakad, a kisülési folyamat ott ahol van, megáll, de a keletkezett és folyamatban lévő kisülés a légköri tevékenységek miatt látható továbbra is addig, míg a két ellentétes töltés, általában pozitiv villámot a negativ töltésü levegő, kinem oltja teljesen. Addig viszont pozitiv töltések minnél kisebb felületet próbálnak felvenni, ami ugyi a gömb. Majd szép lassan a negativ töltésű levegő elnyomja. Ez nem össze tévesztendő a gömbvillámmal. Ezeket parasztiasan, gyöngyöknek neveznek. -
#75 És a lencse nincs fogdosva. -
#74 Amúgy meg nemtom mibajod a képpel, hogy még anyád is jobban kameráz én csak a felhőt akartam megmutatni egy embernek aki Tunéziában lakik. -
#73 Azt ujjlenyomatnak írják. -
#72 Itt is esett az eső, estére meg még több esőt mond. Amúgy én a nagy viharokat szeretem, amikor elmegy az áram, meg villámlik, esik dörög, fúj a szél satöbbi:D. -
#71 Most, hogy jön ide, hogy ki, hogy kameráz? A felvételt nem én csináltam.
"Például, ha te ufó lennél, akkor kivilágítanád magad?"
Ezt a kérdést nem komolyan tetted fel, ugye? :) Ki a bánat tudja megmondani - ha tényleg léteznek és ki vannak világítva az UFO-k -, hogy miért világítanak? Kismillio oka lehet. -
#70 újlenyomat. -
#69 Az eredeti képet nézd meg a legelső hozzászólásban, mert csak egyetlen egy van rajta nemtom miről beszélsz. :D -
#68 Ennél anyám sokkal jobban kameráz..
Amúgy a képen látható világító pöttyök nyilván valami repülők - méghozzá sztem helikopter
Valószínűleg mások is figyelik a vihart, csak ugye ki mivel. :)
Például, ha te ufó lennél, akkor kivilágítanád magad? Én nem. :D -
#67 még mindig nem lettünk okosabbak.. -
Hajnalcat #66 hmm....jó felvétel -
#65 Amúgy a kép Nyíregyházán készült az időpont meg stb. megtudjátok nézni a kép infójából. -
#64 Nagyon érdekes, különös dolgokat tud produkálni a természet.
pl:
-
#63 Én is erre szavazok. :) -
#62 Esőcseppnek túl messze látszódik. Lehet egy furcsa villám. UFO kizárva, mármint idegenek. Nem egy repülő eszköznek tűnik és nem is hiszek a piramis terveket hozó idegenekben. -
#61 Szvsz nem mert ha megnézesd jobban akkor a kép jobb felső részén látható ahogy beletükröződik az objektívbe a fény. (lens flare)
Szvsz. minden jel arra mutat - viharos időjárás -, hogy ez vmi villám. Mivel a villám ugyebár plazma állapotú akár gömb alakot is felvehet. -
#60 #58 -
#59 azt eddig írhattad volna hogy szabad szemmel nem láttad
amúgy meg #11.. -
#58 előfordul. Például amerikában az 1950-es években, mikor piacra került az első ufo sztori, hirtelen tömegek vélték látni... Én biztos vagyok benne, hogy te is emberi dolgot, vagy természetes jelenséget láttál, nincs itt semmi féle UFO az égen sztori, mint ahogy az első hsz-nél feltüntetett képen sincs. Szerintem csak simán vagy exponálási hiba a fényképezőn, vagy egy vízcseppen verődik vissza a fény...
Ha meg fényképező nélkül is látta a fénképet készítő ember, akkor minden bizonnyal gömbvillám lehetett, vagy csak szimplán a felhőben egy elektromos kisülés... -
#57 tuti a fényképező csinált vmi "hülyeséget"
szerintem nem természeti jelenség! -
#56 hY all!!! nemtudom mi lehet az de énis egyetértek azzal, hogy biztos, hogy nem emberi építmény...