135
Érdekelne engem mi van ezen a képen. Ma 2008 jún. 30-án csináltam meglehet nézni a kép infóban, ha nem hiszitek. A képen a fehér folt az mi?!?!?!?! Valaki adjon nekem választ kérem, mert megöl a kíváncsiság mit kaptam lencsevégre.
-
#55 nem válaszoltál az 5ös kommentre -
#54 Énis! -
#53 Lehet, hogy amikor fényképeztél a lencsére verődött valami fény és az van a képen. -
#52 És én tényleg várok valami értelmes választ... -
#51 És még1x leírom miután megcsináltam a képet felnéztem semmi nem volt ott. -
#50 A képet szabad ég alatt csináltam. Az ujjlenyomat meg, hogy?
-
n3whous3 #49 ez fasza :DDD -
Szabi1991 #48 passz... nem tudjuk megmagyarázni a megmagyarázhatatlant... -.- -
Hajnalcat #47 Itt sajnos nagyon ritka az értelmes ember. Jól teszed. :) -
#46 Egyébként vki értelmes válaszokat tudna adni, mert én komolyan kérdeztem... Ti meg komolytalanul adtok választ meg képeket csináltok. Már meg is bántam. Inkább bemegyek az egyetemre és megkérdezem ott. -
#45 loool! Te összefogdostad a lencsét, s az az újlenyomatodXDXDXD
-
#44 Igen, itt :) -
Szabi1991 #43 Pesten esik reggel óta... -
#42 Amúgy ott ilyen szar idő van? Mi ma akartunk menni a strandra, süt a nap, meleg van, nincs felhő az égen.. -
#41 Ó, semmi baj! :) -
#40 Debrecen? :D itt is ilyen volt a helyzet akkor ^^ -
dav1d #39 -
#38 Autópályákat is megcsinálhatnák, főleg az M0. :D -
#37 Szerintem meg az a rakétám amivel kisérletezem :D Gy. Feci házába akarom bevezetni... van a rakétán 1 kis kamera és azon látok hogy merre megy! -
#36 Az a gáz nem ablak mögül és amikor csináltam a fotót felnéztem az égre és nem volt ott. Szval lehet, hogy a vaku egy esőcseppet? De nemhiszem, mert nem úgy néz ki mint ami közel lenne. -
#35 soha nem lehet tudni :D -
Szabi1991 #34 vagy metrót ásni.. -
#33 egyértelmű h ufó -.- jöttek Mo.ra piramist építeni... -
#32 Te hülye vagy :DDDDD -
#31 világ vége -
Szabi1991 #30 télleg, fent mintha ET lenne :O
-
dav1d #29 -
#28 érdekes :D -
#27 Honnan tudod mit kísérleteztek ki a magyarok ? :DD -
#26 Ufó bazzeg IT meggyütt -.-' -
Szabi1991 #25 ebből is látszik hogy soha nem néztem
plusz a gyatra angoltudásom, és a minimális hallásvesztésem érdekes dolgokat produkál xD -
dav1d #24 és szerinted 3 ember haluzta ugyan azt ugyan azon a napon úgy hogy közülük 2 végig nézte az egészet azt az irányt amerre fele haladt az az izé. és én nem mondom azt h az tuti 100% hogy ufo de hogy nem emberi gépezet arra bármit feltennék :) -
#23 Diszkófény :) -
#22 Egy hónapja fényképeztem. :P
-
#21 -
#20 xD -
#19 Muldör és nem Murder!
A Szkáli stimmel! :)) -
Szabi1991 #18 nem fake...ha jobban megnézed a képet, látszik, hogy 2008:06:30 15:12:05-kor csinálta a képet, FinePix F410-es fényképezőgéppel :) -
BIZ0906 #17 Ablakra egy kis gyengécske fény és az lefényképezve :) -
#16 há persze, me valami hülyegyereknek elmesélted a hallucinációd és egyből ő is látta XD