Orosz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DIMITRIJ!

bardocz
Hajrá komcsik.Najónem.
Danman
hát erre én már nem mondanék semmit. most hirtelen mindenki ruszkifan lett mert megverték a nagy hollandokat? gyorsan topikot nyitni neki, de mi lesz akkor ha nem õk nyerik az eb-t?...
én már a svédek meccsén megmondtam hogyha ezek kerülnek össze a hollandokkal akkor nem lesz a narancsoknak könnyû dolguk. anyám, aki Cruyff óta a hollandoknak drukkol szentül hitte az ellenkezõjét, de én fogadtam vele egy holland gyõzelemre....most mégse megyek a falnak..
DIVATOK!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

tavaly nyitottam egy ugyanilyen nevû topicot és azt bezárták, én meg büntipontot kaptam :CCCCC

am gratula nekik, szép volt a gyõzelmük<#eljen><#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

gabber_saviola
Pavlyuchenko!!!!!!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

lippet
ARSHAVIN!!!!!!!!!!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

gabber_saviola
persze. <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Kölcsönadod a logód? :D

REAL MADRID

<#idiota>

REAL MADRID

Casillas
Legújabb témák
06.21. Orosz foci szerelmeseinek
06.21. Nyeretlenek

<#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gabber_saviola
hát ez volt a kép alá írva: Real Madrid de olho em Pavlyuchenko!

link

Fabio Capello
lol hogy én mennyire éreztem, hogy nagyon gyorsan meg fog nyílni a ruszkifan topik :D

Anglia felé mutat

REAL MADRID

gabber_saviola

Kopiati
Elõkerül a Kalasnyikov, fuss ember, menekülj!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

LasCar16
vodka elnyomta a narancsot, ruszkik hoztak nekem 30000-t :D

#acm

gabber_saviola
<#smile>

w77d
Bázd mit keresel te itt?? MENEKÜLJ XD

autoszimulator
gábor szavióla az igazi, mer õ már régóta látta, hogy itt orosz makk lesz <#gonosz1><#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

shad0w
jeeee!!!444 én is jövök divatszurkolni! <#rolleyes>

don't give a fuck

Kopiati
Szerintem is szerencsések a törökök, de ennyi szerencse nincs ebben a világban.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

gabber_saviola
befanolt Tottikám is, most mit IZÉLSZ :dddd

Muki100
Jók voltak! Remélem megnyerik az EB-t és létrejön az Ortodox EB dominancia, voltak már görögök most lesznek oroszok is <#gonosz1>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Frosty01
jaja törökök iszonyat nagy mázlisták, viszont hiszem h az olaszok nyernek :D

practitioner of the forbidden arts of death

Ki nem merte megnyitní? <#vigyor1>

REAL MADRID

REALista
Annyira nem szurkolok a spanyoloknak hogy örömömben sírjak...:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mrzoltan
Hát ez kész,elvtársak.<#banplz><#levele>
Madrid,ESP<#worship><#worship><#worship><#eljen>
kulabácsi
ez így van, hozzáteszem törököknek mákjuk volt azért, ezen a meccsen viszont teljesen megérdemelten nyertek az oroszok, nagyobb helyzeteik voltak a meccsen végig

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
majd együtt sírhattok :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kopiati
Legalább annyira megérdemelnék mint a törökök.....

REALista
Mondanám hogy holnap ilyenkor nyitok egy spanyol foci szerelmesei topicot de az már van...:D

gabber_saviola

hunbasser
osztom

ReaL MaDRid x siempre

kulabácsi
megnyerik az eb-t remélem!!!!

SötétBarom
Kecijók voltak, megérdemelték.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Orosz? Foci?<#nyes><#nevetes1>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Kopiati
Az eljén mondtam a haverjaimnak, hogy õk nyerik az EB-t de miután a spanyolok berugtak egy 4-est a kapujukba kinevettek.....de megérte kitartanom mellettük.....

REALista
mintha átfedés lenne az olasz és orosz szurkolok között...:)

Frosty01
vége az olasz fanatizmusnak? ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Narxis
divatok<#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
lehetsz házigazda<#idiota>

Yo, Bitch!

w77d
gyerekek ez a szintû ruszki fanatizmus már túlzás.....

looooool
+fav :D
ForzaInter

Yo, Bitch!

gabber_saviola
nemá ezt én akartam megnyitni :P

<#wow2>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

acsati
<#levele>
ForzaInter
közkívánatra<#idiota>

Yo, Bitch!

ForzaInter
Oroszország-Hollandia 3-1 hosszabítás után.

Yo, Bitch!