306
Orosz foci szerelmeseinek
-
#99 :DD -
#98 max a spanyol rivérán az EB utáni röpke vakáción -
#97 jah,lehet hogy a spanyolok ellen meg fognak izzadni!! -
ShaiHulud #96 ugylegyen:D -
#95 a köv. meccsen kikapnak és kihal a topik:D -
blackgamer #94 ezeknél az oroszoknál vannak a legérdekesebb fejek :) mint a jóllakott óvodások -
#93 :ASDdsdadsddasd -
#92 én amúgysem komálom a hollandokat..
szóval kellemesen csalódtam bennük:) -
#91 Aha, valóban ilyen volt az utolsó gól, simán kapu mellé tartott a lövés.. Az, ahogy rávezette a kapura a labdát, már önmagában nagyon brutális volt, a gól csak ráadás. :D -
#90 És az oroszok miért ne nyerhettek volna? -
#89 bannerba való xD
-
szurop #88 Hahó. Az orosz foci is ilyesmi? -
Gabosh #87 Nem azt mondom hogy jobbak voltak.De miért ne nyerhettek volna???
Nekik is volt helyzetük elég, és ha tényleg szerencsésebben jön ki nekik az utolsó 15 perc, akkor bőven megnyerhették volna.
Ezzel nem aztmondom hogy nem érdemlik meg az oroszok, mert tényleg jobban játszottak, viszont azt ne mond hogy nemlett volna esélyük a hollandoknak.
-
#86 azért...
Oroszország:
Európai terület: 4.309.400 km2
Európai népesség: 120.073.000 fő -
#85 ausztrália meg az ázsiakupában,értem :| -
#84 van 1000 km2-ük európában, 17 millió meg ázsiában, tehát európa, értem.
:| -
TwiGG #83 Én azthiszem hogy a 3. gól öngól volt, mert beleért az egyik holland lába, és így máshova ment a labda mint ahova az orosz gyerek akarta, szóval lehet hogy csak 1-2 lenne, de nem biztos mert be voltam baszva, scak a visszajátszást láttam, és messze ültem a kivetítőtől, ja és rohadtul másnapos vagyok lehet hogy nem is történt ilyen, vagy csak álmodtam :D -
#82 ...és akkor lett volna szép mozzanat. De ugyanez elmondható az oroszokról is, volt száz lövésük, ami kapufa lett, vagy csak picin múlott, hogy nem ment be. -
#81 Nistelrooynak csak kétszer kellett volna kinyújtania a lábát. :D -
#80 miről beszélsz?
tudod mikor nyertek volna hollandok ezen a meccsen soha!!! -
Gabosh #79 Azért volt 1 pár szép "mozzanat" holland félről is.
Igaz jobbak voltak az oroszok, de nem sok kellet hogy mégis hollandok nyerjenek :),szerencsével az övék lehetett volna. -
#78 azért Arshavin se rossz -
ShaiHulud #77 szerintem max hiddinket kene sztarolni, mert ez a siker 75%-ban az o erdeme. -
#76 szép volt oroszok,a narancsoknak mozzanatuk nem volt az egész meccsen,respect! -
toretto r34 #75 hát azt is mondták a portugálok ellen elvéreznek és elvéreztek? nem -
#74 Pláne ha kikapnak a törököktől ^^ -
toretto r34 #73 Szépen játszottak az oroszok a hollandokra fogadtamam volna hogy nyernak sok a meglepi ezen a döntön német-holland döntőt gondoltam de igy nem tudom ki lessz a németek ellenfele -
pinnacle #72 Am. vki egy orosz logót pls thx noflém:) -
pinnacle #71 nemvoltam itthon:S
namajd a Zenit topikot:) -
#70 jó ez a elvtárs topik!
Jók most az ebn az biztos :) -
IgH #69 A Juve meg igazolja le Arshavint ameddig lehet,és ne hagyja a Milannak!! -
IgH #68 SBORNAJA!!! -
Neoncsoves #67 egy csapat nyer egy meccset és máris kell egy topicot nyitni nekI? grat... Nyissak egy Elefántcsontparti foci szerelmeseinek topicot??? -
#66 én nem fanolok be az oroszoknak,nem is fogok soha,de azért azt el kell ismerni,hogy nagyon jól játszanak eddig az eb-n,és elképzelhető,hogy az első két meccsükön csak altattak.
és muszáj feltennem a kérdést: te biztos,hogy jó meccset néztél? -
#65 Ezek szerint a holland edző nem szereti a szép támadó focit, mert ő nem küldte be Robbent. :D
Ez a mai orosz játék szép is volt, támadó is volt, eredményes is volt. A pluszfavok ellen.
Ma az oroszok játszották azt a fajta focit, amitől nekem a hollandok az eb eleje óta szimpatikusak voltak. :) -
#64 huhh megesküdtem volna h oly nyitotta meg :DD -
#63 hollandok nagyon adtak magukat 3. gol is a kapus laba kozt ment at szornyu mert nem tudnak vedeni -
#62 savanyú a szőlő barátom -
#61 szépen játszottak nagyon most is és az előző meccsen is
meglátjuk,hogy meddig jutnak... -
#60 *hogy igen