Orosz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Nekik is volt helyzetük elég, és ha tényleg szerencsésebben jön ki nekik az utolsó 15 perc, akkor bõven megnyerhették volna.
Ezzel nem aztmondom hogy nem érdemlik meg az oroszok, mert tényleg jobban játszottak, viszont azt ne mond hogy nemlett volna esélyük a hollandoknak.
Igaz jobbak voltak az oroszok, de nem sok kellet hogy mégis hollandok nyerjenek :),szerencsével az övék lehetett volna.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
namajd a Zenit topikot:)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
és muszáj feltennem a kérdést: te biztos,hogy jó meccset néztél?
ReaL MaDRid x siempre
Ez a mai orosz játék szép is volt, támadó is volt, eredményes is volt. A pluszfavok ellen.
Ma az oroszok játszották azt a fajta focit, amitõl nekem a hollandok az eb eleje óta szimpatikusak voltak. :)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(de ettol meg az orosz foci nem volt es nem is lesz szep soha)
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
#acm
N1
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)