306
Orosz foci szerelmeseinek
-
#59 nem volt..Robben a padon ult, es Hiddink jo taktikat dolgozott ki. ez van.
(de ettol meg az orosz foci nem volt es nem is lesz szep soha) -
#58 nem is tagadom hogy nem -
#57 haggyadmármagadléccives :D mai produkció is szép volt meg eredményes:DDd -
#56 a hollandok szép focit játszottak a csoportjukban, megtették a kötelezőt, de most jött egy orosz csapat, amely meglepően jól játszott ellenük és nem tudták érvényesíteni akaratukat, szerintem. Az oroszok is jól játszottak, be kell vallani.. -
#55 mert legyoztek a hollandokat. nem az oroszoknak drukkoltak, hanem a hollandok ellen. egyeseknek nem tetszik a szep es eredmenyes tamado foci. -
#54 Megkérek mindenkit, hogy flémkelteni felesleges ide beírkálni. -
#53 a szimpátia még oké... de ez már kicsit túlzás. a svédek ellen is alkottak, mér most kell nagy rajongónak lenni? -
#52 - moderálva - -
#51 ők az EB üde színfoltjai, pár olaszos kollégát elkapott a szimpátia, mér olyan nagy baj ez? :P -
#50 dikaz lőnek 3 golt és már kellis a topik
N1 -
Vegas #49 DIMITRIJ! -
#48 Hajrá komcsik.Najónem. -
#47 hát erre én már nem mondanék semmit. most hirtelen mindenki ruszkifan lett mert megverték a nagy hollandokat? gyorsan topikot nyitni neki, de mi lesz akkor ha nem ők nyerik az eb-t?...
én már a svédek meccsén megmondtam hogyha ezek kerülnek össze a hollandokkal akkor nem lesz a narancsoknak könnyű dolguk. anyám, aki Cruyff óta a hollandoknak drukkol szentül hitte az ellenkezőjét, de én fogadtam vele egy holland győzelemre....most mégse megyek a falnak..
DIVATOK!! -
lord nihilus #46 tavaly nyitottam egy ugyanilyen nevű topicot és azt bezárták, én meg büntipontot kaptam :CCCCC
am gratula nekik, szép volt a győzelmük -
#45 Pavlyuchenko!!!!!!!! -
#44 ARSHAVIN!!!!!!!!!!!! -
#43 persze. -
Monoton #42 Kölcsönadod a logód? :D -
Monoton #41 -
#40 Legújabb témák
06.21. Orosz foci szerelmeseinek
06.21. Nyeretlenek
-
#39 hát ez volt a kép alá írva: Real Madrid de olho em Pavlyuchenko!
link -
#38 lol hogy én mennyire éreztem, hogy nagyon gyorsan meg fog nyílni a ruszkifan topik :D -
Monoton #37 Anglia felé mutat -
#36 -
#35 Előkerül a Kalasnyikov, fuss ember, menekülj! -
#34 vodka elnyomta a narancsot, ruszkik hoztak nekem 30000-t :D -
#33 -
#32 Bázd mit keresel te itt?? MENEKÜLJ XD -
#31 gábor szavióla az igazi, mer ő már régóta látta, hogy itt orosz makk lesz -
#30 jeeee!!!444 én is jövök divatszurkolni! -
#29 Szerintem is szerencsések a törökök, de ennyi szerencse nincs ebben a világban..... -
#28 befanolt Tottikám is, most mit IZÉLSZ :dddd -
#27 Jók voltak! Remélem megnyerik az EB-t és létrejön az Ortodox EB dominancia, voltak már görögök most lesznek oroszok is -
#26 jaja törökök iszonyat nagy mázlisták, viszont hiszem h az olaszok nyernek :D -
Monoton #25 Ki nem merte megnyitní? -
#24 Annyira nem szurkolok a spanyoloknak hogy örömömben sírjak...:) -
#23 Hát ez kész,elvtársak.
Madrid,ESP -
#22 ez így van, hozzáteszem törököknek mákjuk volt azért, ezen a meccsen viszont teljesen megérdemelten nyertek az oroszok, nagyobb helyzeteik voltak a meccsen végig -
#21 majd együtt sírhattok :D -
#20 Legalább annyira megérdemelnék mint a törökök.....