Indul a Firefox 3 rekordkísérlete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként itt egy "friss" teszt, mivel tegnap jött ki az ff3 ezért ez a friss. (Egyébként, nemhiszem, hogy annyit javítottak volna a véglegesen, hogy most megtáltosodjon a végére.)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
nálam is Opera ftw. <#eljen>#eljen>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ebben az FF-ben is vannak jó dolgok, és kétségtelenül nagyon jó böngészõ, de ez a nagy hype enyhén szólva túlzás.
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Lehet hülye példa, sorry késõ van. Annyit szerettem volna még mondani, hogy Neptun nem jött be FF alatt, de hozzáadtam kivételnek és hopp, bejön! Én mér 3 éve FF-et használom mindennap és kiváló. Csak nehogy sok beéített addon fele mozduljanak el, mert akkor nagyobb a sebezhetõség (semmiféle külsõ addont nem használok, igen flasht sem). Én pl nagyon ritkán találkozom azon kivételekkel, amik csak IE-ben jelennek meg. De aki többször használja, az kénytelen IE-t használni. Én próbálom átbeszélni az embereket FF-re.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Továbbá nem használsz csak windows beépített tûzfalat, explorert fájlböngészõnek, windows media palyert még zenét hallgatni is, illetve msn 4-et (vagy hanyast van benne alapból). (Outlookos levelezésrõl illetve rss-ezésrõl nem is beszélve)
Nevetséges vagy. Igenis egyszerûbb felrakni egy gyors és okos böngészõt, mint újratelepítgetni az ie miatt a gépet folyamatosan. Azzal a szánalmas hülyeséggel pedig ne gyere, hogy neked nincs vírusod, úgysem hiszem el, és még te sem lehetsz benne biztos.
Azt pedig fõleg kikérem mindenki nevében, hogy az IE6 legalább olyan jó mint az opera, vagy az ff. Nem kell neked mercedest használnod, ha a segged alá tolják a kispolákot.
És a szokásos dogmák mellett amiért megéri rendes böngészõt használni: füles böngészés, kiterjeszthetõség, teljes személyre szabhatóság, rss kezelés, rendes nagyítási képesség gyengénlátók számára, reklámtiltás, okos letöltési manager (ff-ben plugin, operában alap) ésígytovább sokáig. (Noés persze a sablondolgok amik maguktól értetõdnek)
Starcraft + Diablo III - esemve
Szal a hiba nálad lesz.Nekem semmi ilyet nem csinál mellesleg.
Meg benne maradnak az inkompatibilis addonok is, és idõnként keres hozzájuk frissítést.
Mint a Calculator, ColorfulTabs, DownloadHelper, FaviconizeTab, FireFTP, FlashGot, Google összes, HTMLValidator, NoScript, PDFdonwnload, Server Spy, Tamper Data...
Ami nem megy: CacheViewer, ColorZilla, Firebug, Vide Ook, SourceEditor (ebbõl csak kettõ fog hiányozni... egy ideig remélem 😊.
Valahol biztos van kompatibilitási lista, meg telepítésnél magától leszedi a szükséges frissítéseket.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Elõször is az aktuális az legszarabb esetben is winxp sp3 ie7-el kellene legyen 😊
Másodszor még az ie7 is olyan szinten elmaradott bizonyos dolgokban a többi böngészõhöz képest, hogy hihetetlen. Ezekbõl te felhasználóként általában nem látsz semmit, fõleg ha elégedett vagy az ie6-al, mert az azt jelenti, hogy gyakorlatilag olyan oldalakat látogatsz, aminek a fejlesztõi halálba szopatták magukat azzal, hogy a tartalom nálad jól jelenjen meg, ez ugyanis nekik többlet munka. Nem véletlenül dobják hamarosan a plebs elé az ie8-at...
"mutass egy olyan oldalt amirõl nem jön le a vírus hogyha foxal nézed..."
Szerintem mutass egy olyat, ahonnan lejön. Ezt mondjuk kérhetném ie alatt is...
Azzal hogy az alternatív böngészõk teret nyernek a tudatos felhasználók miatt, gyakorlatilag kikényszerítették ezek fejlesztõi és a felhasználók az MS-bõl, hogy sok évnyi hallgatás után komolyan össszekapja magát, és letegyen valamit az asztalra böngészõje fejlesztésével.
De elég megnézned: az ie8-nál a fejlesztõk szerint is a szabványosságon van a hangsúly. Külön kompatibilitási mód lesz benne, hogy a korábbi ms böngészõkre írt nem épp szabvány szerint írt kód is jól jelenjen meg. Ezzel gyakorlatilag elismerték õk maguk, hogy a korábbi verziók nem épp a leg fényesebb minõségûek.
jah és sok internetes vásárlást és adatbeviteleket kivánok!
(meg van még néhány ismerõsöm, aki csak jobbnak találta mint az ie-t)
Amúgy meg azokat az oldalakat, amiket a firefox kikapcsolt skripttel nem tud elfogadhatóan megjeleníteni, eleve gyanakvással szoktam szemlélni...
Azért furcsa, hogy az oldalak 50%-ával így sincs semmi gond (ha meg muszáj, engedem a skriptet 😊, és csak 0,01%-nál vagyok kénytelen ie-t használni.
Windows 7
Windows 7
(eleve mi nagy durranás lehetne egy böngészõben, böngészik és kész, amióta vannak skinek, azóta a kinézet meg nem számít...)
Viszont én kihasználom a bõvíthetõséget, így sokkal jobban tudom használni, mint bármelyik ie-t. (Fõleg ha ie 6.0 az alternatíva 😊
Amúgy tényleg gyorsabb... szerintem (30 perce használom, szóval nem mérvadó a véleményem)
fuck mmo's..i.,
Windows 7
Azonnal telepítsd le a Firefoxot és:
Nyugodtan használj továbbra is IE 6-ot meg Netscape-t.
Hajrá!
Alfa verziónak is gyenge... Nyomok egy jobbgombot a megszokott flesseken és az egész firefox nem válaszol többé... csak a task managerrel lehet kilõni. a 2.x.x.x verzióknál ilyen nem volt ! (Ugyanazon a gépen , ugyanazon a rendszeren stb.)
Ki nem szarja le a Visztát?
Windows 7
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu