186
-
Icegod #146 akkor szedj le másik skint ... nem attól jó egy böngésző, hogy jól néz ki -
#145 Opera meg nem tetszik.
Ezzel elis árultad, hogy fingod nincs az egészről és azt használod amelyik jól nézki vagy amelyiket éppen jobban reklámoznak. :) -
#144 Bocs, de amit beillesztettem az Opera alól ment. Firefoxot évente, ha egyszer előveszem. -
kjasfhasdfasd #143 Hajrá FF3! Hajrá a szabad szoftverek!
Az Opera végtelen idő alatt sem tölti be a NEPTUN-t :D -
#142 Engem hidegen hagynak ezek a mesterséges tesztek... Láthatóan gyorsabb mint a kettes foxi, nem beszélve az IE7-ről. Nekem ennyi bőven elég. A Safari meg lehet, hogy gyors de bugos, nálam még települni se akar Vistara. Opera meg nem tetszik.
-
Csaba42 #141 Tudtam, hogy azonnal így reagálsz rá, sz'al akkor az előző kommentedben hazudtál a pontszámokat illetően - vagy most. Gratz:
"... Operaval (9.5) elértem 312 ms-et is, de ff3 valahogy nem képes 346 ms alá menni (de a 346 körüli érték is ritka.)"
"Total Duration 296 ms" -
szarvasdinnye #140 Je bakker es tenyleg, nekem is eltunt mar RC1-nel a vissza gomb, de nem talaltam sehol. Nem mintha hianyozna, vilageletemben az egeret hasznaltam erre a celra, laptopon meg van kulon gomb erre.
A cimsoros oruletre en lehuztam az Oldbar nevu kiegeszitot, az visszanyomja olyanra, mint a 2-es FF-ben. Engem nem kicsit idegesitett az uj cimsor, ezert muszaj vlt vmit tenni ellene. Szerencsere vannak akik erre is gondolnak, van is ra addon. Itt:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227 -
#139 Eszközök menü, File menü, képernyő jobb alsó sarka, mit hol találsz. De megvannak.
Letöltöttem, jó, gyorsabb is. A cooliris previews nagyon király. Download Helper is van már hozzá. Nagyobb állományok letöltésekor nagyon jó, főleg, mert megszakadt letöltést biztonsággal folytat. -
#138 ez azért erős kérdés volt: http://www.mozilla.com/en-US/
bár vicces, hogy egy ilyen cikkben minden szar be van link-elve csak a lényeg nincs... röhely... -
#137 Valaki a #133ra köszi:). -
#136 Try/Catch with errors
15
Layer movement
47
Random number engine
48
Math engine
46
DOM speed
69
Array functions
6
String functions
9
Ajax declaration
41
(különben én magasról sz*rok az ilyesmire, a 3DMark pontszámok is marhára hidegen hagynak, a lényeg hogy rendesen menjen a net és a játék) -
#135 Try/Catch with errors 0
Layer movement 62
Random number engine 47
Math engine 63
DOM speed 31
Array functions 31
String functions 62
Ajax declaration 0
Total Duration 296 ms
-
#134 Azt nem tudja valaki, hogy mit lett a Vissza gombbal?
Nézet - Eszköztárak - Testreszabás, és a megjeleő panelről ráhúzod a helyére - ezek szerint nem csak nekem tűnt el frissítéskor.
ha ezt megtehetem az alapból beépített rendszerben lévő programmal, ami aktuálisan winxpsp2 ie6.0 val, akkor miért kellene erre feltelepítenem egy másik programot
Nem kellene. A trabantoddal is eljuthatsz A pontból B-be, és a te dolgod hogyha ez neked jó, de akkor ne is menj be olyan fórumtopikba okoskodni, ahol épp az új BMW-nek örülnek. -
#133 Már meg van:). A telepített kiegészítőket(időjárás jelentő, stb.) hol használhatom? Mert feltelepítettem őket, de hogy használom? Hol vannak?
Mert nem találom őket:P. -
Csaba42 #132 Már ne is haragudj, de a vírusirtó feladata elfogni a weboldalakról lemászó kártevőket. Aztán kötve hiszem, hogy itt az SG-n minden foxos emberke gépe vírusos lenne. Plz, gondolkodj már, mielőtt szájalsz. Thx! -
Csaba42 #131 Légy büszke magadra és az Operádra akkor. Itt vannak az én eredményeim:
Try/Catch with errors 12
Layer movement 40
Random number engine 27
Math engine 58
DOM speed 129
Array functions 5
String functions 7
Ajax declaration 19
Total Duration 297 ms -
#130 Rögtön megvan a 7 milliomodik letöltés. -
#129 Honnan lehet letölteni? -
#128 FF3 nálam 8 tabnál 110-120 MB-ot evett, szóval az 50-55 már egész jó. -
#127 Azt nem tudja valaki, hogy mit lett a Vissza gombbal? Bár az ALT+balranyíl vagy az Előzmények menüpont működik, nekem azért kényelmesebb volt egy kattintással visszalépni... -
ension #126 Jahm és 7 tabnál 50-55MB-t zabál, ez sik vagy kevés? -
ension #125 Én most a Firefox 3.1-el tolom és ezzel a Gecko 1.9.1 motorral pfh szerintem meglepően gyorsabb mint az FF3 -
Ma webet két felé kell fejleszteni: a szabványnak, és a microsoftnak.
-
bocsizoli #123 A teszt régi változata: Opera9.5 - 96 ms; FF3 - 131 ms; IE7, 64bit - 639 ms; IE7, 32bit - 904 ms
Az újabb változattal: Opera9.5 - 192 ms; FF3 - 265 ms; IE7, 64 bit - 430 ms; IE7, 32bit - 634 ms -
#122 megrendelőnek be lehetne adni, hogy nem gond, hogy nála, és a 80% látogatónál nem jól jelenik meg, de van 20%, akinél frankón. (Hasraütés szerű százalékot mondtam, de a lényeget érzed)
Nagyjából 50/40% az IE vs FF arány mostanában Magyarországon (a maradék 10% Opera, Safari, meg a többiek)
Ilyen arány mellett már elgondolkodtató a dolog: Firefoxot inkább a tudatosabb, aktívabb netezők használnak, az IE használók között nagyobb a kezdő júzerek aránya akinek nem annyira tűnik fel mondjuk egy 4 pixellel elcsúszott header. Úgyhogy ma már nem hülyeség foxra optimalizálni elsődlegesen. -
#121 szerintem szánalmas hogyan hülyítik a népet, azért hogy felrakjanak egy olyan programot windowsra, amit linuxra szántak.
Szerintem meg az a szánalmas, hogy megjelenik egy hír hogy van valamiből jobb, te meg itt osztod az észt hogy milyen idióta aki nem a régit használja. -
#120 Már 51 ezer fölött van Magyarország.
Egyébként a letöltések meghaladták a 6 milliót:
link -
gubancsikp #119 hello mindenki
ahoz képest elég kapós kis hazánkban én voltam 46ezer valahanyadik
környező országok (K-E) igencsak le vannak maradva -
#118 Nagyon fasza lett az új verzió,nálam sg-t gyorsabban frissíti :-) Ami vizsont nem tetszik,hogy a websecurity guardos cucc ezzel még nem működik,pedig nagyon hasznos,és minden oldalról ad infót,mivel van fertőzve.Valami hasonló létezik hozzá? -
#117 Nekem Linkification megy vele ( 1.3.3 ) Az aláírásodban lévőt is látja.
A navigációs gombot a testreszabásban kiszedheted, vagy rakj más skint.
A legördülő izé szerintem az egyik legjobb újítása - persze szokni kell. -
Roli012 #116 nem tudom, hogy te mit keversz a Firefox-al, de a ff2 is tökéletesen tudta folytatni a szüneteltetett letöltést [ha a szerver is kompatibilis volt vele], szal nem tom hogy mit problémázol hogy neked nem indult el újra, valszeg nálad volt a gond mert probléma nélkül folytatja. Mellesleg FF3 is. -
jin #115 Ne hazudj mardel! Kit érdekel a csalásos statisztikád? -
lamer the true #114 Én csak azt nem értettem már akkor is, ha alapból nem ment ez a dolog minek rakták egyáltalán bele? -
lamer the true #113 Mégegyszer mondom az ff nem tudta folytatni a a megállított letöltést, míg más letöltésvezérlő igen ergo a szerver támogatta a letöltés folytatását. Kérdés a 3-as képes már folytatni a megszakított letöltéseket a szerver letöltés támogatása esetén vagy nem? -
Laslow #112 Na, így 3 perc után a benyomásaim: 1. Nem megy a Linkification kiterjesztés (még). 2. Zavar az a hatalmas zöld Back gomb baloldalt felül (sose használtam; viva 5 gombos egér). 3. URL begépelésnél még szoknom kell ezt a legördülő izét. -
EroSennin #111 Ez nem ilyen egyszeru, ha a szerver oldal nem tamogatja akkor hiaba akarja az FF vagy barmelyik mas bongeszo folytatni, kezdheti elolrol.
A fikazas altalanos jelenseg, ez volt akkor is amikor kijott az FF2. Ugyanez volt winXP, Vista eseten is. Reszben jogos, de aki x.0 verziot hasznal az magara vessen, meg kell varni amig kijonnek a javitott x.0x vagy akar x.x verziok (win eseten service pack). -
lamer the true #110 Na látom megy itt a hype meg flame, csak egy pragmatikus kérdésem lenne, az eddigi ff-ben az alap letöltésnél, ha megállítottam a letöltést hiába volt ott a folytatás lehetőség sz*rt rá és nem folytatta. Tudom, hogy van addon, meg plugin meg még sok minden, de én alap ff-et szeretek használni, na szóval ez a hiba ki lett javítva a 3-asban? Előre bocsátom, hogy annó direkt kipróbáltam letöltés managgerrel ezeket a fájlokat és azok gond nélkül megálltak és után afolytatódtak. -
arrakistor #109 sajna minden flessen ezt csinálja.. a 2.0.0.14-et uninstalltam, majd felraktam a 3.0-t (semmi RC, rendes 3.0) ezután az első flesstől kezdve az utolsóig lefagyott mindenre ha jobb gombot nyomtam... feldobta a fless jobbgomb ablakot , de abba felirat már nem került ezután pedig semmire nem reagál, csak task managerből lehet bezárni. asszem várok vele még vagy a 3.1 -es verzióig míg felrakom mert ez így elég kaki. azért leírom a tesztkörnyezetet:
Intel P2-300 Deschutes 512k L2 / 256/133 SD / WindowsXPSP2-Corp.En.
Két különböző Windows-on is ugyanezt a hibát produkálta (!) tehát ki van zárva, hogy én lamerkodtam volna el valamit.
Ezenkívül pedig már a tököm tele van vele mert egy rakás bug-reportot írtam nekik menet közben is és nagyívben tettek rá. -
Mcsiv #108 Nemtudom mire kell 1 hét, hogy ie6-ra is optimalizált legyen egy oldal. Nekem érdekes módon sikerül egyből cross-browser css-t gyártanom, javascriptel ugyanígy. Ha meg valami mégsem stimmel, max 1-2 óra alatt sikerül mindre optimalizálnom. -
blaze #107 A spreadfirefox.com-on azt olvasom, hogy este 20.16-kor kezdődik a letöltési kísérlet.