Indul a Firefox 3 rekordkísérlete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
15
Layer movement
47
Random number engine
48
Math engine
46
DOM speed
69
Array functions
6
String functions
9
Ajax declaration
41
(különben én magasról sz*rok az ilyesmire, a 3DMark pontszámok is marhára hidegen hagynak, a lényeg hogy rendesen menjen a net és a játék)
Layer movement 62
Random number engine 47
Math engine 63
DOM speed 31
Array functions 31
String functions 62
Ajax declaration 0
Total Duration 296 ms
<#duhos2>#duhos2>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nézet - Eszköztárak - Testreszabás, és a megjeleõ panelrõl ráhúzod a helyére - ezek szerint nem csak nekem tûnt el frissítéskor.
ha ezt megtehetem az alapból beépített rendszerben lévõ programmal, ami aktuálisan winxpsp2 ie6.0 val, akkor miért kellene erre feltelepítenem egy másik programot
Nem kellene. A trabantoddal is eljuthatsz A pontból B-be, és a te dolgod hogyha ez neked jó, de akkor ne is menj be olyan fórumtopikba okoskodni, ahol épp az új BMW-nek örülnek.
Mert nem találom õket😛.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Try/Catch with errors 12
Layer movement 40
Random number engine 27
Math engine 58
DOM speed 129
Array functions 5
String functions 7
Ajax declaration 19
Total Duration 297 ms
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Az újabb változattal: Opera9.5 - 192 ms; FF3 - 265 ms; IE7, 64 bit - 430 ms; IE7, 32bit - 634 ms
Nagyjából 50/40% az IE vs FF arány mostanában Magyarországon (a maradék 10% Opera, Safari, meg a többiek)
Ilyen arány mellett már elgondolkodtató a dolog: Firefoxot inkább a tudatosabb, aktívabb netezõk használnak, az IE használók között nagyobb a kezdõ júzerek aránya akinek nem annyira tûnik fel mondjuk egy 4 pixellel elcsúszott header. Úgyhogy ma már nem hülyeség foxra optimalizálni elsõdlegesen.
Szerintem meg az a szánalmas, hogy megjelenik egy hír hogy van valamibõl jobb, te meg itt osztod az észt hogy milyen idióta aki nem a régit használja.
ahoz képest elég kapós kis hazánkban én voltam 46ezer valahanyadik
környezõ országok (K-E) igencsak le vannak maradva<#email>#email>
A navigációs gombot a testreszabásban kiszedheted, vagy rakj más skint.
A legördülõ izé szerintem az egyik legjobb újítása - persze szokni kell.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
http://laslow.hu/blog
A fikazas altalanos jelenseg, ez volt akkor is amikor kijott az FF2. Ugyanez volt winXP, Vista eseten is. Reszben jogos, de aki x.0 verziot hasznal az magara vessen, meg kell varni amig kijonnek a javitott x.0x vagy akar x.x verziok (win eseten service pack).
Intel P2-300 Deschutes 512k L2 / 256/133 SD / WindowsXPSP2-Corp.En.
Két különbözõ Windows-on is ugyanezt a hibát produkálta (!) tehát ki van zárva, hogy én lamerkodtam volna el valamit.
Ezenkívül pedig már a tököm tele van vele mert egy rakás bug-reportot írtam nekik menet közben is és nagyívben tettek rá.
Ki nem szarja le a Visztát?
Áldozatot lehet hozni. Ha a megrendelõnek meg az minden vágya, hogy rámenjen plusz egy hét, hogy IE6-ban is mûködjön minden tökéletesen, akkor megoldható, csak fizesse ki a pluszmunkát. Ennyirõl van szó. De ne hidd, hogy mi vagyunk az egyetlenek - úgy ahogy a hasonló területeken mûködõ egyéb kezdeményezések (pl. goPHP), lassan csak a drasztikus módszerek hozzák lendületbe a fejlõdést.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ennek ellentéteképp nálam ff3 két és félszer gyorsabb mint az ie7. Szóval akkor ez így kuka 😊
Try/Catch with errors 8
Layer movement 20
Random number engine 15
Math engine 29
DOM speed 5
Array functions 3
String functions 15
Ajax declaration 4
Total Duration 99 ms
FF3-mal meg legjobb esetben is 198 ms:
Try/Catch with errors 13
Layer movement 42
Random number engine 19
Math engine 27
DOM speed 65
Array functions 5
String functions 4
Ajax declaration 23
Total Duration 198 ms
(OSX alatt)
Starcraft + Diablo III - esemve
Pl:
http://www.savethedevelopers.org/
A mi cégünknél pedig alapból IE7-re és FF-re optimalizálunk, de sokan mások is így vannak. Egyszerûen nem fér bele az idõbe, hogy minden projektnél 7 éves böngészõkre is kiteszteljünk mindent. Ráadásul akinek legális windows-a van, annak már az Update lefrissítette a 7est.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Sajnos még arra is kell optimalizálni (CSS hackek, feltételes megjegyzések és társai) - elterjedt egy böngészõ (mire a jövõbeli - remélhetõleg ajánlásokat jobban betartó - IE8 elterjed, addig sok víz lefolyik a Dunán). 😞
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
(ez a hozzászólás vip szerkesztése csak vip tagoknak meg egy fa**ság)
Ellenben annak webfejlesztõként kitépném a máját is, aki még mindig a nyomoronc ie6-hoz ragaszkodik... 7 éves ez a program és enyhén szólva is kiöregedett. Tessék helyette minimum IE7-et használni, mert a rapid development mellett már sehol nem lesz idõ ezekre a régi szutykokra optimalizálni az oldalakat. Azt pedig egyenesen nem hiszem el, hogy van még ma olyan oldal, ami mondjuk az utóbbi 3-4 évben készült és IE alatt jó de FF alatt nem. Mióta létezik Firebug a fejlesztõk nagyrésze ennek segítségével debuggol, mert marha kényelmes és sokrétû - így nyílvánvalóan az oldalak alapból FF kompatibilisek lesznek. Szemben az IE6-al, ami nem csak, hogy alapvetõ css tulajdonságokkal sem bírkózik meg, de még a javascript része is inkompatibilis a modern böngészõkkel. A javascriptes bénázás sajna IE7nél is megmaradt... (egyébként nem értem, mert több MS oktatás és konferencia után az a véleményem hogy nagyon kiváló szakemberek dolgoznak ott, csak úgy látszik a lényeges dolgokról spórolja ki a cég az embereit)
Hála égnek ma már a fejlesztõk is egyre bátrabbak és (szerintem jogosan) a modern böngészõkre optimalizálják az oldalukat, ezzel is váltásra kényszerítve a maradiakat.
50 milisecen pedig lécives ne vitatkozzunk már... Azt megértem, hogy eddig lassan indult az ff és ez baromi gáz volt, vagy az oldalak érezhetõen lassabban töltõdtek be alatta, mint operában, de ez a hármasban már abszolút nem érezhetõ.
Tesztet pedig én is tudok mutatni, csak az a különbség, hogy ez reprodukálható.