186
-
#66 Ebben az esetben remélem, hogy képszerkesztésre paintet használsz (hiszen kb tud annyit, mint a photoshop, ha azt vesszük alapnak, hogy az ie6 annyit tud, mint az ff), wordpadban írod a dolgokat (hiszen tökéletesen lehet benne egyszerű leveleket kreálni), és aknakeresővel játszol (játék játék).
Továbbá nem használsz csak windows beépített tűzfalat, explorert fájlböngészőnek, windows media palyert még zenét hallgatni is, illetve msn 4-et (vagy hanyast van benne alapból). (Outlookos levelezésről illetve rss-ezésről nem is beszélve)
Nevetséges vagy. Igenis egyszerűbb felrakni egy gyors és okos böngészőt, mint újratelepítgetni az ie miatt a gépet folyamatosan. Azzal a szánalmas hülyeséggel pedig ne gyere, hogy neked nincs vírusod, úgysem hiszem el, és még te sem lehetsz benne biztos.
Azt pedig főleg kikérem mindenki nevében, hogy az IE6 legalább olyan jó mint az opera, vagy az ff. Nem kell neked mercedest használnod, ha a segged alá tolják a kispolákot.
És a szokásos dogmák mellett amiért megéri rendes böngészőt használni: füles böngészés, kiterjeszthetőség, teljes személyre szabhatóság, rss kezelés, rendes nagyítási képesség gyengénlátók számára, reklámtiltás, okos letöltési manager (ff-ben plugin, operában alap) ésígytovább sokáig. (Noés persze a sablondolgok amik maguktól értetődnek) -
Reg5 #65 Kipróbáltam, de semmi különös. Továbbra is marad 2. kedvenc böngésző, de az abszolút kedvenc még mindig az Opera. -
#64 Jobb gomb a flessen.Na persze.Teljesen hihető, hogy ez olyan apróság amit a tesztelésnél nem vettek észre, vagy direkt benne hagytak.
Szal a hiba nálad lesz.Nekem semmi ilyet nem csinál mellesleg. -
Yv@n #63 "Valahol biztos van kompatibilitási lista, meg telepítésnél magától leszedi a szükséges frissítéseket."
Meg benne maradnak az inkompatibilis addonok is, és időnként keres hozzájuk frissítést. -
Robi000001 #62 A feltelepített bővítményekből (18db) nekem 13-at fogadott el.
Mint a Calculator, ColorfulTabs, DownloadHelper, FaviconizeTab, FireFTP, FlashGot, Google összes, HTMLValidator, NoScript, PDFdonwnload, Server Spy, Tamper Data...
Ami nem megy: CacheViewer, ColorZilla, Firebug, Vide Ook, SourceEditor (ebből csak kettő fog hiányozni... egy ideig remélem :).
Valahol biztos van kompatibilitási lista, meg telepítésnél magától leszedi a szükséges frissítéseket. -
#61 dobd ki a géped :DDDD -
#60 filmnézéshez ? zenehallgatáshoz mit használsz ? mediaplayer ? tűzfalad ? alap winfos xar ? mindegyik alapcélra megfelel nem ? :) ie is kb ugyanezt tudja ... -
#59 Csak 1 kerdes: meddig kell varni, h az add-onok is full mukodjenek a 3assal?? Ugyanis csak akkor telepitek.. -
Yv@n #58 "ami aktuálisan winxpsp2 ie6.0 val"
Először is az aktuális az legszarabb esetben is winxp sp3 ie7-el kellene legyen :)
Másodszor még az ie7 is olyan szinten elmaradott bizonyos dolgokban a többi böngészőhöz képest, hogy hihetetlen. Ezekből te felhasználóként általában nem látsz semmit, főleg ha elégedett vagy az ie6-al, mert az azt jelenti, hogy gyakorlatilag olyan oldalakat látogatsz, aminek a fejlesztői halálba szopatták magukat azzal, hogy a tartalom nálad jól jelenjen meg, ez ugyanis nekik többlet munka. Nem véletlenül dobják hamarosan a plebs elé az ie8-at...
"mutass egy olyan oldalt amiről nem jön le a vírus hogyha foxal nézed..."
Szerintem mutass egy olyat, ahonnan lejön. Ezt mondjuk kérhetném ie alatt is...
Azzal hogy az alternatív böngészők teret nyernek a tudatos felhasználók miatt, gyakorlatilag kikényszerítették ezek fejlesztői és a felhasználók az MS-ből, hogy sok évnyi hallgatás után komolyan össszekapja magát, és letegyen valamit az asztalra böngészője fejlesztésével.
De elég megnézned: az ie8-nál a fejlesztők szerint is a szabványosságon van a hangsúly. Külön kompatibilitási mód lesz benne, hogy a korábbi ms böngészőkre írt nem épp szabvány szerint írt kód is jól jelenjen meg. Ezzel gyakorlatilag elismerték ők maguk, hogy a korábbi verziók nem épp a leg fényesebb minőségűek. -
#57 ie 6 ot kezdödik microsoft kötelezö termékrfristésre küldte mivel hatalams biztonsági kockázatokat jelent a netscaapel együtt
jah és sok internetes vásárlást és adatbeviteleket kivánok! -
Apocalipto #56 Lesz. -
Robi000001 #55 Azért azon elgondolkodtam, amikor egy microsoft fan ismerősöm áttért a firefoxra...
(meg van még néhány ismerősöm, aki csak jobbnak találta mint az ie-t)
Amúgy meg azokat az oldalakat, amiket a firefox kikapcsolt skripttel nem tud elfogadhatóan megjeleníteni, eleve gyanakvással szoktam szemlélni...
Azért furcsa, hogy az oldalak 50%-ával így sincs semmi gond (ha meg muszáj, engedem a skriptet :), és csak 0,01%-nál vagyok kénytelen ie-t használni. -
#54 Van. -
#53 na mind1 én nem akarok meggyőzni senkit, mindenki a maga útját járja, és én nem próbálom meg kiegyenesíteni azt amit isten elgörbített, további jó foxozást emberek, remélem lesz benne örömetek... -
Yv@n #52 A hiba nálad keresendő. Nálam 3.0beta3 óta hibátlanul megy. -
#51 Nézd én csak azt mondom neked, el akarok jutni a ból b-be, ha ezt megtehetem az alapból beépített rendszerben lévő programmal, ami aktuálisan winxpsp2 ie6.0 val, akkor miért kellene erre feltelepítenem egy másik programot, szóval ezt magyarázza valaki el nekem. Ha lehet ne említsd a szokásos dogmákat hogy a fox gyorsabb meg biztonságosabb, mutass egy olyan oldalt amiről nem jön le a vírus hogyha foxal nézed... -
Robi000001 #50 Úgy ránézésre sok nagy durranás nincs benne...
(eleve mi nagy durranás lehetne egy böngészőben, böngészik és kész, amióta vannak skinek, azóta a kinézet meg nem számít...)
Viszont én kihasználom a bővíthetőséget, így sokkal jobban tudom használni, mint bármelyik ie-t. (Főleg ha ie 6.0 az alternatíva :)
Amúgy tényleg gyorsabb... szerintem (30 perce használom, szóval nem mérvadó a véleményem) -
#49 Egy linket példának please ! -
#48 Semmmi baj nincs azzal, hogy Te meg mindig ie6ot hasznalsz, megteheted es a te bajod. En FFt hasznalok, en is tokeletesen meg vagyok vele elegedve, ugy ahogy Te az ie6tal. Meg sem hulyezlek le teged, pedig aki arrol gyozkodi a nepet, hogy ie6 jobb mint az FF3, hat... -
#47 Egyébként tényleg nem értem mire jó ez a sok hű hó. Ott van a windows pc-re, és nem azért tesszük fel nap mint nap a gépünkre, mert hülyék vagyunk használni a linuxot, hanem azért mert a legkönnyebben akarjuk használni a számítógépünket. Ez kicsit olyan mint az autóvásárlás, megveszel egy gépet amit használni akarsz, és attól nem leszel több vagy kevesebb, mert nem tudod hogy hogyan működik, hiszen kényelmes használatra vetted, hogy elérd vele a célod, mindezt a lehető leggyorsabban legegyszerűbben, nem pedig azért veszed meg hogy aztán x- y dologgal idegeskednek kelljen. Így van ez a firefoxal is, most nagyon nagy sikk lett, há-há mindenki nevet hogy lenyomtuk az internet explorert meg bill bácsit, mostmár mind2ő elmehet a fenébe, még fel sem fogtátok talán, hogy önmagatokat szivatjátok vele, és igen, a weboldalak 20% még mindíg nem jelenik meg megfelelően firefox alatt, persze persze ha már nagyon gyepik vagyunk akkor mondhatjuk hogy csináljanak böngészőfüggetlen oldalt... Igen aki sokat ül a gépe előtt, az biztosan úgy kezdi a windows telepítést, ezt kiveszem azt felrakom, személyi tűzfal, firefox, winamp, minden isten fasza, csak azért hogy aztán holnap már egészen másra használjam a gépemet, na meg persze hogy ne mindíg ugyan azt az asztalt lássam, legyen már egy kis változatosság. Nagyon unom már... -
#46 Gratulálok a hozzászóláshoz!
Azonnal telepítsd le a Firefoxot és:
Nyugodtan használj továbbra is IE 6-ot meg Netscape-t.
Hajrá! -
arrakistor #45 [b]Nagyon gyenge ! Elégtelen.
Alfa verziónak is gyenge... Nyomok egy jobbgombot a megszokott flesseken és az egész firefox nem válaszol többé... csak a task managerrel lehet kilőni. a 2.x.x.x verzióknál ilyen nem volt ! (Ugyanazon a gépen , ugyanazon a rendszeren stb.) -
#44 Na most akkor mi is van magyarázza már el nekem valki... én ie 6.0 át használok, és tökéletesen elég arra amire használom, most kijött a firefox 3.0 a rekordkísérlet viszont a fagyás miatt elmaradt, így nem lesz nagy bumm, mindenki tölti a hivatalos oldalról.... ráadásul senki sem írja hogy hűűű meg hááá, benne van ez a címkiegészítő majomság, amit biztosan meg tudnák szokni én is, de valahogy nem kell. Szóval akkor mire is volt jó ez az egész ? Megkaptuk az új firefoxot, kis ujítással, kis durranással. Egyébként már amikor a béta megjelent sejtettem hogy csak azért gyorsabb, mert nem tartalmaz egy csomó programkódot, most viszont senki sem mondja hogy jobb lenne sebességben mint az előző, szóval mire is volt jó ez a sok hű hó, csak nem azért hogy ismételten naggyá fujjunk fel egy amúgy rosszul működő programot ? dehogynem..... szerintem szánalmas hogyan hülyítik a népet, azért hogy felrakjanak egy olyan programot windowsra, amit linuxra szántak. Egyébként meg kell hogy mondjam, hogy annak idején a linuxról is cseréltem a mozillát netscape navigátorra. -
#43 Letöltés megcsinálva instalálás rendben ment . -
#42 Ki akarod kapcsolni? Ez az egyik legfőbb újítás! Hidd el ha megszokod utána már nem fogod visszasírni a fapados címsort :) -
BIZ0906 #41 Mitől is olyan nagy cucc ez a kis puk? -
picurmanoo #40 Nekem csak annyi a kérdésem, hogy hogy lehet kikapcsolni, hogy a címsorba az a sok hülyeség jelenjen meg, amikor egy címrészletet írok be. Köszi -
#39 köszönöm! eddig sima adblockot használtam, az volt a hiba:) -
#38 http://adblockplus.org/downloads/adblockplus-0.7.5.4-hu-HU.xpi -
#37 adblockplus verzió 0.7.5.4
-
#36 adblock nálam tökéletesen megy nemrég adtak ki hozzá frssitést!
első bug:
AUS: A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)
-
#35 az addonok miatt én is szívok: legjobban az adblock hiányzik:(. utálom a sok flash animációt. -
morpheus133 #34 Én még mindig csak a 2008052906-os verziót tudom leszedni! -
metaljesus #33 érdekes, ha a http://www.mozilla.com/en-US/ címen vagyok, egyből a magyar verziót ajánlja fel letöltésre. amint átváltom az oldalt magyarra, már a british angolt akarja hogy leszedjem :D -
adam3 #32 Hát jah, megszokott témám, meg addonjaim fele nem megy, kicsit fura így még netezni, de talán néhány nap aztán lesz frissítés azokhoz is... -
#31 felülete nagyon szuper csak most sajnos fasterfox ra még várni kell még kiadnak 3as kompatiblist hoz meg csomo addonhoz :) -
#30 Mac verzióban történt változás. -
#29 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/?p=downloadday
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/?p=downloadday
-
ZSOOLT2 #28 nekem innen lejött magyarul -
#27 az angolt max XD