Guitar Hero 4 - World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Van egy speedlink mikrofonom amit átneveztem Logitech USB Microphone -ra, és látja is a játék, de amikor elindulna a szám, kifagy egy hibát észlelt... hibaüzivel.
Mit csináljak hogy menjen?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mûködik a gamepad más játékokkal, de a Guitar Heroban nem, elindítom és mintha be sem lenne dugva, kivéve ha dual játékra megyek, ott megjeleníti, hogy van, de használni nem tudom.
azzal lehet jól tolni amivel komolyan veszed.
u dont have to listen anybody else but me
De akkor is szemétség. Ráadásul ahelyett hogy valami lassabb tagoltabb számok lennének ezek a külföldiek amit szerencsével még le is lehetne tolni baromi hadarós az összes. Na jó a La Bamba sima lúd mert még egy újszülött is ismeri fonetikusan 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Õ az amúgy:
Kicsit túlérzékeny ugyan, de még nem nagyon akadt vele gondom. Szoftveresen viszont azért van probléma gondolok itt az elcsúszott szövegre vagy a túl hosszan kitartott hangokra, de eddig medium fokon egy számokban sem mentem pirosba sem. És ez nem a fantasztikus énekhangomnak köszönhetõ. Visszahallgattam magam. Borzalmas vagyok 😄
Énekre semelyik ezer ft-os szutyok nem alkalmas.
mondjuk alapból a felirat is bõven 1mp-el késõbb ér oda ahol az ének tart :/
Pontosabb leírást itt találhatsz: Link
,de nekem csak hagyományos mikrofonjaim vannak.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Milyen kell hozzá?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Lehet a játékot ketten két billentyûzettel egy gépen(az egyik sima, a másik usb-s vezetéknélküli) vagy két gépen lanon játszani?
táblázatot szintén találsz ha visszaolvasol a témában, minden billnek van saját kódja.
görgess vissza és meglesz 😉
. : Z E L L E R : .
Csak 7k az ára, doboza, papírja, minden megvan. P.ü., ha érdekel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A nem teljesen legális változattal lehet multizni? Vagy legalábbis gamepaddal v gitárral egy géprõl többen játszani? Gondolom max LANon meg lehet oldani.