Guitar Hero 4 - World Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Helló. Most kaptam kézhez egy logitech chillstream controllert, és kérdésem lenne. Ha elindítom a játékot miközben be van dugva, a játék nem ismeri fel a billentyûzetet mint kontrollert. Egyébként lehet a játék menüjében mászkálni vele, csak játszani nem hagy. A kérdésem az lenne hogy megoldható e hogy a bill és a kontroller együtt mûködjön? Mondjuk konkrétan arra gondoltam hogy pl billentyûzettel tolnám gitárral, a kontroler meg a dobért lenne felelõs. Lehet ilyet?

Lobsterman
Azt már nem érem el. Media bill-em van, és van 7-8 centi az F-ek és a bill széle közt.

Lacee86
Sztem ez mindenkinél más. Nekem semmi gondom F4 F5 F6 F7 F8-cal.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

VRSDM
ezért tedd a 01234-re ott jobb. nem tökéletes de jobb.

u dont have to listen anybody else but me

Lobsterman
Én az F4+F5-öt se tudom lepengetni, szóval már hardon is vannak gondok 😞

skyli991
Sziasztok!
Van egy speedlink mikrofonom amit átneveztem Logitech USB Microphone -ra, és látja is a játék, de amikor elindulna a szám, kifagy egy hibát észlelt... hibaüzivel.
Mit csináljak hogy menjen?

Falcon87
Egy hónapja én is toltam elég pro módon, csak most kedvem szegte két dolog: Egyrészt a billentyûzettel való szarakodás, másrészt az, hogy a három jobbszélsõ húrt egyszerre nem tudom lefogni. Minta egy gombot nem nyomnék le, vagy nem tudom. Idegesítõ.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hogyan lehet gamepadot használni a GH:WT-ben?

Mûködik a gamepad más játékokkal, de a Guitar Heroban nem, elindítom és mintha be sem lenne dugva, kivéve ha dual játékra megyek, ott megjeleníti, hogy van, de használni nem tudom.
VRSDM
lejátszom a billemmel a gitárosok nagyját : ]
azzal lehet jól tolni amivel komolyan veszed.

Falcon87
Áááá, le van szarva. Ezt normálisan csak gitárral elhet tolni, azért meg nem fogok kiadni annyi pénzt.

Falcon87
Valaki bemásolná ide az F1-F2-F3-F4-F5 space enter up down aspyrconfigját? Kéne.

Az egyes billentyûk kódja gondolom a Winf*s sajátja, ennek valahol utána lehet nézni anélkül h feltenném a GH3-mat? Kéne az "Í" billentyû de angol nyelvû oldalon biztos nincs róla szó 😛

Lobsterman
Én lenyomtam simán. Végig egy hangot kell tartani szinte és 9x% 😄
De akkor is szemétség. Ráadásul ahelyett hogy valami lassabb tagoltabb számok lennének ezek a külföldiek amit szerencsével még le is lehetne tolni baromi hadarós az összes. Na jó a La Bamba sima lúd mert még egy újszülött is ismeri fonetikusan 😄

Ehh a Francia szám csúcs volt anno még haverokkal elõször pörgettük ki a World Tourt mondjuk Box de nem is ez a lényeg. Játszunk játszunk aztán csak rá beszéltek hogy énekeljek egy számot. Állok mikrofon a kézbe, erre jön a szám.. francia.... wtf? volt ám röhögés 😄

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lobsterman
Francia szám is van. Borzasztó. Szerintem a japán csak javítana a dolgokom 😄

EdgeOfMystery
Csak nekem nincs a játékban GHTunes PC-n, vagy nektek se?!

Lacee86
Még mindig jobb, mint ha franciául vagy japánul kéne. <#idiota> Amúgy kíváncsi vagyok, megéljük-e, h lesz magyar nyelvû szám vmelyik elkövetkezendõ részben. Gyanítom h nem, pedig király lenne.

Lobsterman
Ja egyébként meg ke kéne lõni aki kitalálta hogy olaszul meg spanyol nyelvû számot rak egy olyan játékba ahol énekelni kell...

Lacee86
Mind1, azért egy ilyen kis talpas kakit veszek. Ha nem tudom hazsnálni rendesen a játékban, kárba akkor sem veszik, úgyis akartam venni egyet.

Lobsterman
Hát én a 0 ft-os alaplaphoz kapott "szutyok" mikrofont használom(ilyen kis monirorra ragasztott bigyó), és teljesen jó.
Õ az amúgy:

Kicsit túlérzékeny ugyan, de még nem nagyon akadt vele gondom. Szoftveresen viszont azért van probléma gondolok itt az elcsúszott szövegre vagy a túl hosszan kitartott hangokra, de eddig medium fokon egy számokban sem mentem pirosba sem. És ez nem a fantasztikus énekhangomnak köszönhetõ. Visszahallgattam magam. Borzalmas vagyok 😄

Prince of Máté
Nem tom, nekem most jött meg a 4 ezer ft-os GH mikrofonom, azzal tökéletes 😄
Énekre semelyik ezer ft-os szutyok nem alkalmas.

Lacee86
De akkor milyet érdemes ami nem USB-s és nem olyan drága?

VRSDM
nekem a logitech usb mikrofonommal erõs csúszás is van.
mondjuk alapból a felirat is bõven 1mp-el késõbb ér oda ahol az ének tart :/

Prince of Máté
Igen, de azzal nem túl pontos, ugrálni fog a mérõ...

Lacee86
De akkor ha veszek egy olcsó sima talpas mikrofont, azzal is mûködni fog ily módon?

Prince of Máté
Mûködik minden mikrofonnal, ha átnevezed a mikit "Logitech USB Mic"-re.
Pontosabb leírást itt találhatsz: Link

Lui76
Én azon agyalok hogy egy usb-s mikis fejhallgatóval mûködhetne...
,de nekem csak hagyományos mikrofonjaim vannak.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lacee86
Majd írd meg pls. h sikerült-e. Kipróbálnám szívesen a vocalt, de nincs kedvem több ezer Ft-os mikit venni.

skyli991
És ketten egy billentyûzeten? 😄

skyli991
Elvileg át kell nevezni logitech usb microphone-ra a mikrofont és menni fog 😊 Majd kipróbálom.

Prince of Máté
Én ma rendeltem egy PS3-as Guitar Hero mikrofont, 4 ezer ft volt.

Lui76
Bárki próbált mikrofont is beüzemelni vocalhoz?
Milyen kell hozzá?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Prince of Máté
Nem

skyli991
Sziasztok!
Lehet a játékot ketten két billentyûzettel egy gépen(az egyik sima, a másik usb-s vezetéknélküli) vagy két gépen lanon játszani?

csaresz
sikerült! köszi<#worship>

VRSDM
c meghajtón kell átírni cfg-t.
táblázatot szintén találsz ha visszaolvasol a témában, minden billnek van saját kódja.

görgess vissza és meglesz 😉

csaresz
sziasztok.meg tudnátok mondani hogy hol tudum a billentyüket átállítani másra a world tourban?nem találom sehol se

HotPants
jo kol már megvan csak érvényes license key kellene mert sajna warez a játék és akarok multizni

HotPants
sziasztok.. mikor online account-ot akarok cisnálni ott a license mezõbe mit kell írnom ?

Zeller01
na, végigküzdöttem a 3-t és az aerosmith gitár hírót és most indítottam el a world tour részt. nagyságrendekkel sokkal százezerszer jobb, mint elõdei. van mikrofonom azzal el tudom indítani az éneklést? ugyanis gépre van dugva, de azt írja a játék, hogy csatlakoztassam...

. : Z E L L E R : .

Tinman
Ha érdekel valakit van egy eladó vezeték nélküli perfekt állapotú gitárom. Egy 2.500 Ft-os átalakítóval PC-n is tökéletesen élvezhetõ, tudom, mert próbáltam ;-)
Csak 7k az ára, doboza, papírja, minden megvan. P.ü., ha érdekel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És a többi GH-val mi a helyzet?(mármint a PC-s GH3-al és Aerosmith-el.)

VRSDM
a-a
még két eredetit sem sikerült összehangolni...

helyileg...na de multiban? neten is lehet lanon játszani hamachival, nem?

VRSDM
max úgy lehet hogy egyik gitárral . másik bill-el.

Üdv. Eddig nem érdekelt a széria, de vhogy most elkezdett...
A nem teljesen legális változattal lehet multizni? Vagy legalábbis gamepaddal v gitárral egy géprõl többen játszani? Gondolom max LANon meg lehet oldani.

vdani94
Ja, és kössz a segítséget!

vdani94
Semmi, csak elõször nem tudtam mit kell csinálni amikor olyan lila vonallal összekötött átlátszó fretek jönnek. De már rájöttem.

EdgeOfMystery
Egyébként meg mi olyan bonyolult hogy tutorial kelljen?

EdgeOfMystery
A maradék tutorialt csak hangszerekkel tudod teljesíteni!