764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Zeller01
    szerintem "türüld" le a gitárod driverét, majd újraindítás után dugd rá megint. felrakja újra és ezután szerintem menni fog...
  • VRSDM
    nézz körbe hátha van valami patch-rá.
  • Mhosah Myth
    Már rájöttem mi a probléma... Akkor nem indul el a játék, ha be van dugva a wireless guitar. Ha nincs bedugva minden gond nélkül elindul. Nem tudtok valami megoldást? Mert gitár nélkül nem szívesen játszok... :)
  • Mhosah Myth
    Sziasztok!

Letöltöttem a vitality típusú world tourt, felcrackelem de valamiért indításkor feljön egy hibaüzenet és el se indul. Vistám van! Lehet az a gond?
  • VRSDM
    Boldog Karácsonyt! :)
    [flash]http://www.youtube.com/v/bXjbMIZzAgs&feature=player_embedded#at=48[%flash]
  • VRSDM
    akkor meg google translate
    vagy webfordítás
    vagy csak kiszótáraz két szót könyvből még akkor is kiadja
    vagy csak rákeres magyar fórumokon
    vagy magyar torrenten
    vagy akárhol.
  • Lacee86
    Nem mindenki tud ám angolul... (Még ennyit sem.)
  • VRSDM
    nemérted?
    google - how to change vagy. redefine controls in guitar hero 4 world tour....

ha ennyi sem esett le az előző postomból akkor úgyvélem a játék maga is problémát fog okozni a kemény 6gombos interfésszel :)
  • Rewerse
    tudsz kuldeni egy másik linket?
  • Rewerse
    bocsika de netok rá felmenni:D
  • VRSDM
    A helyett hogy jó fórumos létedre előbb visszaolvasnál csak párat egyből kérdezel. Ejj :/
    Vagy ahelyett hogy gugliznál egyet 0fokú angollal akár...

Mindegy, hiába tépem a szám :)
    ittvan a 4. tube-os megmutatja
  • Rewerse
    Császtok nemvágom mit kell csinálni hogy átírodjon 1,2,3,4,5,6-ra a bill a v meg y hejett nemtudna valaki részletesen leirni vagy külde vmi fáljt pls
  • Tims
    Sziasztok!
    Guitar hero world tourt szeretnék venni PC re és lenne pár kérdésem a multival kapcsolatban.
    Az lehetséges, hogy egy gépnél 2 ember van és interneten keresztül becsatlakozik egy 3. fél? Ha 2 ember játszik akkor itt is kötelező az egy baszus egy szólógitáros felosztás vagy itt már lehet kettő szóló is?
  • VRSDM
    gitárt lehet venni külön 10.000 környékén.
    anno 7-8körül már volt. de most karácsony van:)
    meg lehet kockáztatni a netről történő vásárlást is.
    kifogni használtat és jót is lehet...
    de sokan vannak akik megveszik az újabb GH-t de már van gitárjuk. és eladják a gitárt. mivel az tökúj de még se bizonyítható hogy használt-e

továbbá az első pár gitárról (x-plorer) terjengtek a neten pletykák, hogy így úgy törik megy tönkre stb. a GH3 topikban erre már többen rácáfoltak.
  • Dudiking magic
    Nah szijasztok megint,
    Lenne egy nagyon fontos kérdésem,
    A gyerekem karácsonyra GHWT-s guitart szeretne, de úgy gondoltam nem akarok 16 ezer foorintért venni...
    Nemtud valaki szerezni "kézalól 8-10 ezer forint között?(az se baj ha használt, csak jó legyen)
    Köszi előre is
    heló!
  • VRSDM
    kizárásos alapon :D
    hogyha 1-2-3-4-5 re kell akkor elküldtem priviben az én fájlomat csak írd felül. a starpower már nemvágom mi , vagy shift vagy ctrl vagy num0.
  • xxisyxx
    átirtma a billentyüzeten a gitárt az 1,2,3,4,5 re és ugyanugy van ahogy volt shift,y,x,c,v :S:S:S én csináltma valamit rosszul????
  • Lacee86
    Igaz már itt korábban tettem kísérletet, de ha vki netán tudja, hogyan kell XP-ben átírni a mikrofon nevét, ne fogja vissza magát! :)
  • VRSDM
    van az, csak rejtve van alapból, szóval a nézetek - mappa beállítások. vagy valami hasonló. na ott be kell pipálni hogy mutassa a rejtetteket is ;)
  • xxisyxx
    sziasztok anyi a gondom hogy nekem nincs local setings mappám akkor mit tegyek hogy áttudjam irni?
  • VRSDM
    megkő venni. de még néha akkor se megy (ahogy itt is írták)
  • Booty85
    sziasztok!
    nem tudja vki hogy hogyan lehet a world tourt online játszani?
  • sanyi150
    Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok PC-hez és Xbox360-hoz eladók.
    Vételár: 10 499 Ft
  • Lacee86
    Vagy az a keresés akar lenni? De az searching, a find az talál.
  • Lacee86
    Egyébként visszanéztem, vki linkelte ezt. Lenne regedites megoldás de: open the registry editor and select “Find” -> ezt írja. Mi az h válasszam a "Find"-ot? Hol van ilyen opció?
  • Lacee86
    Nemár, h XP-n nem lehet átnevezni azt a qva mikrofont... :( Na mind1, azért köszi.
  • VRSDM
    nemtudom hogy ott hol.
    nekem win7van. és itt simán jobbklikk a tálcán - felvétel - és megy mint a karikacsapás
  • Lacee86
    Hang fül alatt van ilyen h hangfelvétel eszköz és ott Realtek HD Audio Input vagy Realtek HD Digital Input, ezeket lehet csak kiválasztani. De átnevezni nem lehet, jobb klikkre nem történik semmi... Nem tudod, h esetleg regeditben hol lehetne átnevezni? Állítólag ott is át lehet, de nme tudom hol.
  • VRSDM
    emlékezetből megpróbálom felidézni :D
    de...
    vezérlőpult . hangerőszar (tudom hogy a tálcán is van, de ott két hasonló elnevezés is van emlékeim szerint szóval nekössetekbelém :D)
    szóval hangerőikon, és ott van több fül, - lejátszás - felvétel - stb. a felvétel fül alatt nem találsz semmi ilyet?
  • Lacee86
    Eredeti. Annyi, h van rajt egy Vista Skin. Gigabyte lapom van, integrált hangkari (Realtek).
  • Lacee86
    XP SP3 32bit
  • VRSDM
    oprendszer?
  • Lacee86
    Olyan van, h hangtulajdonságok beállítása, ha jobbra lent a hangerőszabályzó ikonra jobb klikket nyomok. Ott viszont nekem nincs felvétel fül. :S
  • VRSDM
    hangtulajdonságok, felvétel fül
    ott mikrofon (legyen bedugva)
    jobbklikk. tulajdonságok, és átnevezed. okké. apply. okk és kész.
  • Lacee86
    Hali! Vki leírná, hogy a francba kell átnevezni a mikrofont? Egyszerűen nem találom sehol...
  • Lacee86
    Ok, köszi. Sztem akkor ezt megveszem, mert már nagyon ki akarom próbálni az éneket. :)
  • Prince of Máté
    Jó Jackes is, a lényeg hogy működjön PC-vel.
  • VRSDM
    innen írta valaki hogy simával is jó.
    én usb-sel próbáltam azzal ment
    jack-esemet véletlen úgy letiltottam win7 alatt hogy azóta se látja ha bedugom :D megöltem egy életre :D
  • Lacee86
    Nem USB-s, de tudtommal ha a nevét átírom, akkor nem is kell annak lennie. Vagy rosszul tudom?
  • Prince of Máté
    Ha USB-s akkor persze.