764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#604 szerintem "türüld" le a gitárod driverét, majd újraindítás után dugd rá megint. felrakja újra és ezután szerintem menni fog... -
#603 nézz körbe hátha van valami patch-rá. -
#602 Már rájöttem mi a probléma... Akkor nem indul el a játék, ha be van dugva a wireless guitar. Ha nincs bedugva minden gond nélkül elindul. Nem tudtok valami megoldást? Mert gitár nélkül nem szívesen játszok... :) -
#601 Sziasztok!
Letöltöttem a vitality típusú world tourt, felcrackelem de valamiért indításkor feljön egy hibaüzenet és el se indul. Vistám van! Lehet az a gond? -
#600 Boldog Karácsonyt! :)
[flash]http://www.youtube.com/v/bXjbMIZzAgs&feature=player_embedded#at=48[%flash] -
#599 akkor meg google translate
vagy webfordítás
vagy csak kiszótáraz két szót könyvből még akkor is kiadja
vagy csak rákeres magyar fórumokon
vagy magyar torrenten
vagy akárhol. -
#598 Nem mindenki tud ám angolul... (Még ennyit sem.) -
#597 nemérted?
google - how to change vagy. redefine controls in guitar hero 4 world tour....
ha ennyi sem esett le az előző postomból akkor úgyvélem a játék maga is problémát fog okozni a kemény 6gombos interfésszel :) -
Rewerse #596 tudsz kuldeni egy másik linket?
-
Rewerse #595 bocsika de netok rá felmenni:D -
#594 A helyett hogy jó fórumos létedre előbb visszaolvasnál csak párat egyből kérdezel. Ejj :/
Vagy ahelyett hogy gugliznál egyet 0fokú angollal akár...
Mindegy, hiába tépem a szám :)
ittvan a 4. tube-os megmutatja -
Rewerse #593 Császtok nemvágom mit kell csinálni hogy átírodjon 1,2,3,4,5,6-ra a bill a v meg y hejett nemtudna valaki részletesen leirni vagy külde vmi fáljt pls -
Tims #592 Sziasztok!
Guitar hero world tourt szeretnék venni PC re és lenne pár kérdésem a multival kapcsolatban.
Az lehetséges, hogy egy gépnél 2 ember van és interneten keresztül becsatlakozik egy 3. fél? Ha 2 ember játszik akkor itt is kötelező az egy baszus egy szólógitáros felosztás vagy itt már lehet kettő szóló is? -
#591 gitárt lehet venni külön 10.000 környékén.
anno 7-8körül már volt. de most karácsony van:)
meg lehet kockáztatni a netről történő vásárlást is.
kifogni használtat és jót is lehet...
de sokan vannak akik megveszik az újabb GH-t de már van gitárjuk. és eladják a gitárt. mivel az tökúj de még se bizonyítható hogy használt-e
továbbá az első pár gitárról (x-plorer) terjengtek a neten pletykák, hogy így úgy törik megy tönkre stb. a GH3 topikban erre már többen rácáfoltak. -
Dudiking magic #590 Nah szijasztok megint,
Lenne egy nagyon fontos kérdésem,
A gyerekem karácsonyra GHWT-s guitart szeretne, de úgy gondoltam nem akarok 16 ezer foorintért venni...
Nemtud valaki szerezni "kézalól 8-10 ezer forint között?(az se baj ha használt, csak jó legyen)
Köszi előre is
heló! -
#589 kizárásos alapon :D
hogyha 1-2-3-4-5 re kell akkor elküldtem priviben az én fájlomat csak írd felül. a starpower már nemvágom mi , vagy shift vagy ctrl vagy num0. -
xxisyxx #588 átirtma a billentyüzeten a gitárt az 1,2,3,4,5 re és ugyanugy van ahogy volt shift,y,x,c,v :S:S:S én csináltma valamit rosszul????
-
#587 Igaz már itt korábban tettem kísérletet, de ha vki netán tudja, hogyan kell XP-ben átírni a mikrofon nevét, ne fogja vissza magát! :) -
#586 van az, csak rejtve van alapból, szóval a nézetek - mappa beállítások. vagy valami hasonló. na ott be kell pipálni hogy mutassa a rejtetteket is ;) -
xxisyxx #585 sziasztok anyi a gondom hogy nekem nincs local setings mappám akkor mit tegyek hogy áttudjam irni? -
#584 megkő venni. de még néha akkor se megy (ahogy itt is írták) -
Booty85 #583 sziasztok!
nem tudja vki hogy hogyan lehet a world tourt online játszani?
-
sanyi150 #582 Vadonatúj, vezetékes Guitar Hero X-plorer gitárok PC-hez és Xbox360-hoz eladók.
Vételár: 10 499 Ft -
#581 Vagy az a keresés akar lenni? De az searching, a find az talál. -
#580 Egyébként visszanéztem, vki linkelte ezt. Lenne regedites megoldás de: open the registry editor and select “Find” -> ezt írja. Mi az h válasszam a "Find"-ot? Hol van ilyen opció? -
#579 Nemár, h XP-n nem lehet átnevezni azt a qva mikrofont... :( Na mind1, azért köszi. -
#578 nemtudom hogy ott hol.
nekem win7van. és itt simán jobbklikk a tálcán - felvétel - és megy mint a karikacsapás -
#577 Hang fül alatt van ilyen h hangfelvétel eszköz és ott Realtek HD Audio Input vagy Realtek HD Digital Input, ezeket lehet csak kiválasztani. De átnevezni nem lehet, jobb klikkre nem történik semmi... Nem tudod, h esetleg regeditben hol lehetne átnevezni? Állítólag ott is át lehet, de nme tudom hol. -
#576 emlékezetből megpróbálom felidézni :D
de...
vezérlőpult . hangerőszar (tudom hogy a tálcán is van, de ott két hasonló elnevezés is van emlékeim szerint szóval nekössetekbelém :D)
szóval hangerőikon, és ott van több fül, - lejátszás - felvétel - stb. a felvétel fül alatt nem találsz semmi ilyet? -
#575 Eredeti. Annyi, h van rajt egy Vista Skin. Gigabyte lapom van, integrált hangkari (Realtek). -
#574 XP SP3 32bit -
#573 oprendszer? -
#572 Olyan van, h hangtulajdonságok beállítása, ha jobbra lent a hangerőszabályzó ikonra jobb klikket nyomok. Ott viszont nekem nincs felvétel fül. :S -
#571 hangtulajdonságok, felvétel fül
ott mikrofon (legyen bedugva)
jobbklikk. tulajdonságok, és átnevezed. okké. apply. okk és kész.
-
#570 Hali! Vki leírná, hogy a francba kell átnevezni a mikrofont? Egyszerűen nem találom sehol... -
#569 Ok, köszi. Sztem akkor ezt megveszem, mert már nagyon ki akarom próbálni az éneket. :) -
#568 Jó Jackes is, a lényeg hogy működjön PC-vel. -
#567 innen írta valaki hogy simával is jó.
én usb-sel próbáltam azzal ment
jack-esemet véletlen úgy letiltottam win7 alatt hogy azóta se látja ha bedugom :D megöltem egy életre :D -
#566 Nem USB-s, de tudtommal ha a nevét átírom, akkor nem is kell annak lennie. Vagy rosszul tudom? -
#565 Ha USB-s akkor persze.