Guitar Hero 4 - World Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vdani94
Hello! Van 1 olyan problémám, hogy a tutorialoknál csak a band tutorialt tudom megnyitni. Nem tud valaki egy megoldást erre a problémára?

Frequency
Options menüben letudod halkítani,de fullra ki is kapcsolható.

Lacee86
Én ugyan nem próbáltam még a FoF-t, de a GH-ban nekem pont a melléütésnél a nyekergés ami kicsit idegesítõ. Vagy lehetne kikapcsolni, vagy legalább kicsit halkabbra venni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Frequency
Nekem csak az nem tetszik a Frets on Fire-ban,ha véletlenül mellé nyomsz akkor is ugyanúgy hallod a zenét csak picit halkabban.

Lacee86
Tök fura dologgal szembesültem ma, mikor játszottam. Lejátszottam egy számot, kiírta h mittomén 3 csillag (ennyi volt az eddigi max is, szóval nem döntöttem rekordot), de legközelebb mikor nézem, azt írja a számhoz h 5 csillagra van megcsinálva. Ugyanez történt több más számmal is. Mi a fenétõl lehet? Ilyen csalást nem írtam be. Egyedül azt a csalást próbáltam ki, amikor távolabb jönnek a gombócok egymástól, de mivel nem tetszett, kikapcsoltam.

Danus16
Randy Rhoads nagy ember volt, bár õ inkább epikusabb balladai metálszólókat írt, én inkább a pörgõsebb szólókat bírom, mint amilyenek Eddie Van Halen-ié.
Egyébként én bírom Zakk-et, sztem jó gitáros, és rohadtjó hangja van.

Experten se nehezek azok a szólók, végülis 86% megvan 😄
A sweeping szólók azok amik nehezek GH-ban... Amit küldtem Petrucci dalt tök jó szám meg minden de azok a sweeping szólók borzalmasan értelmetlenek és szarok, nemmellesleg kutyanehéz lejátszani.
akárcsak a nyomott Dragonforce.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Ha már Ozzy-ról beszélünk akkor Randy Rhoads R.I.P, Zakk Wylde a nyomába sem érhet! <#shakehead>
Egyébként a Mr. Crowley-ban összesen 4 szóló van, hardon annyira nem nehéz az elsõ pár...

Lacee86
Csak 😄 volt, nem XD. <#hehe>

Danus16
jólvanna, csak poénkodtam 😄
aszittem az XD-bõl világos lesz.

Lacee86
Hát azért sztem az átlagnál jobb ritmusérzékem van, ezt nem csak úgy mondom, sztem így van, mások is mondták már. Neked valszeg még jobb van, ennyi.

Danus16
jól gondoltam kb, full speeden a szóló 86%, slower-en 96

Danus16
mert nincs ritmusérzéked 😄

a jó ritmusérzéket pont ezen tesztelheted: le tudod-e arányosan lassítani a tempódat és azt megtartani.

Lacee86
Sztem a normál gyorsaságnál lassabb az szarabb, tök más lesz az ütem. Nekem legalább is úgy rosszabbul ment, nagyon fura volt.

Danus16
nemismeritek mi az igazi zene 😄
Most találtok rá Ozzy Osbourne-ra? 😄

experten 100%-ra nem lesz egy könnyû eset xD nemistudom nekem megy úgy 85-re, vagy tán picivel többre 😄
slowesten lehet meglenne a 100 😄

Hot for Teacher meg a Beat It szólót nyomjátok le, azok a legjobbak.

Lobsterman
Kösz a linkeket, megnézem õket. Ha más nem gyakorlok még GH-val, aztán ha jó leszek expertre(3-4 év és meg is lesz 😄) átmegyek FoF-ra.

Lacee86
Ja, ebben fasza szóló van, csak nekem nehéz még hardon is. 😞

VRSDM
eddig totál elkerülte a figyelmemet ez a szám

de úgy rákattantam most hogy kb. 20adjára játszom. kezem majd leszárad, de akkor is akarom a szólót expert100%-ra 😄

u dont have to listen anybody else but me

Danus16

Lobsterman
Hi. Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem a FoFIx-et, szedtem le számokat is, de az istenért nem találok olyat ami medium fokozaton lenne. Szinte minden amit találtam expert szintû néhány kivétellel(amik szintén hard-on vannak de még ahhoz is gyenge vagyok). Tudna valaki egy olyan oldalt mondani ahol találok zenéket a fretsonfire.net kivételével ahol eséllyel találok könnyebb számokat is. Még azokat a számokat sem találom meg amiket ilyen olyan guitar hero-khoz kiadtak és mediumon vannak, pedig azt olvastam valahol h át lehet importálni számokat.

UI: bocs hogy offolok, de nem néz ki túl népesnek a fof topic(bár oda is bepostoltam ezt 😛)

Danus16
Lacee86
Hát sztem a kontroller beállítása kell h legyen rendesen a menüben.

Hol lehet beállítani? A billentyûzet kiosztást is csak a config file-ban tudom módosítani, de abban nincs semmi a konrollerrel kapcsolatban...

Lacee86
Lehet h csak vmiért sincs beállítva a controlsban.

Sziasztok!

Vettem pc-hez a lejjebb már említett Stage Devil wireless guitar-t. A rendszer (Windows7 RC) felismerte gond nélkül, a GH World Tour menûjében is mûködik rendesen, de ha elindítok egy számot a pengetõ nem reagál semmire. Mi lehet a gond? Nem hardware hiba, mert a menüben a pengetõre is reagál.

Sziasztok!

A PC-seknek szeretnék segíteni, mégpedig azoknak, akik vettek x-box-os X-plorer gitárt és nem ismeri fel az XP.

Driver külön tényleg nincs, de van megoldás! Többféle dolgot kipróbáltam, de a vége az lett, hogy szereztem egy olyan XP telepítõ lemezt, amit a Microsoft legálisnak lát és tudok vele nyugodtan frissíteni. A frissítés befejezése után pedig az op. rendszer gond nélkül felismeri a gitárt. Mikor megtalálta, az új hardvert, akkor hagyd, hogy megkeresse a hozzá tartozó drivert és kész.

Elvileg van egy X Controller driver pack, amit a Microsoft ad ki, pont az ilyen irányítók miatt. Valószínûleg ezt tartalmazza az egyik frissítés és ezért mûködik. Külön, sajnos nem sikerült telepíteni a régi op. rendszeremre, hibával mindig elszállt, ezért kellett az új XP.
Vegye már meg valaki, akarok multizni!<#vigyor2><#nyes>

Lacee: Hát akkor nem tudom! 😊
falloutfan: Hát akkor nem értem! 😄
zolifa2: Ha gamepadra gondoltál akkor igen. Csak az Xpadder nevû program kell hozzá!

Sziasztok!lehet az Aerosmith-et joystick-al játszani?

Lepd meg a májad,igyál vizet!

nem tom mi van, de végülis mind1. a billemnek nekem sincs semmi gondja egyébként
Lacee86
Pedig lehet. Nekem most fosott be mind2-t Guitar Hero, nem reagál a gombokra; pedig a billentyûzetemnek másképp úgy tûnik semmi baja.

Végsõ tanácsul: A színeket is le kell fogni és pengetni is kell! 😄
Biztos hogy "nálad" van a hiba, mert ha játékon kívül mûködik a billentyûzet, akkor játékon belül miért ne mûködne?

lol épp ezaz nem engedi pengetni
aki guitar heroval akar játszani biztosan hallott már róla hogy mûködik, de páran azért azt nem tudják hogy pengetni is kéne XD
Pengetni ki fog?

helo nekem az lenne a bajom h nem enged gitározni meg semmi, semmit se tok csinálni a játékkal vagyis nem veszi be a billentyûket(azt mutatja h megnyomom a gombot de nem reaglál rá a zene)
Én is gondolkodtam amúgy rajta hogy nem kötelezõ azt megcsinálni, csak gondoltam hogyha már valami van akkor ez is lehet 😄 Egyébként nekem nincs meg 2 fizetõs koncert, mert a Tool gig-et nem voltam hajlandó végigjátszani 😄

Köszi a segítséget tényleg van time square koncert nálam is csak tovább kellet lapozni. Engem az kavart meg hogy nem mutattahogy kilockolta igy azt hittem nem engedett tovább. Arra számitottam hogy kinyílik a nagy piros ajtó és bemehetek csodaországba nyomni egy pár koncertet😄
Lobsterman
Mert az nem egy rendes koncert ezért azzal nem mész tovább. Viszont azon kívül az összes koncertet megcsinálod(a fizetõseket is) és megnyílik a times square koncert, és ha az is megvan akkor lesz még1 és annyi is volt.

Én is úgy csináltam kiválasztottam 6ot végignyomtam õket de nem engedett tovább. 100%-an kell végignyomni a kiválasztott zenéket?
Az nem az utolsó, azután még bõven van 3-4 koncert...
Egyébként azt úgy lehet hogy kiválasztasz annyi számot amennyi kényelmes (3-4) és backspace-szel tudod indítani 😉

steweee: Lehet Gamepaddal tolni xpadder segítségével.

86%-nál járok onnan nem tudok továbbb jutni. Azt az utólsó giget nem tudom megcsinálni ahol magamnak kell összeválogatni a zenéket, hogy kell megcsinálni? vagy nem is lehet?
lehet gamepaddal tolni?
az elõzõ rész nekem nem indult, de érdekelne a dolog, ha normálisan lehet irányítani

Hmm! Ez érdekes, kipróbáltuk router nélkül, és így megy... Ez így jó is lenne, csak akkor a többi gép marad net nélkül. 😞 De ezt akkor nem értem, mert ha a portok nyitva vannak, DMZ bent van, tûzfalak eloltva 😄 akkor mi lehet a baja a routerrel?! Nah mindegy, max. majd játékonként dugdosgatom át a kábeleket

Prince of Máté
Bocsi, lemaradt a fórumon szó a "szerintem te vagy az egyedüli" mondatból.

Lobsterman
Szerintem pont az a szomorú hogy egy ilyen sz@r portot akarnak rásózni az emberre súlyos pénzekért.

Minden esetre írtam az Aspyr Supportnak (akiknek mellesleg még nincs a listájukon a PC-s GHWT) hogy mi lehet a gondja. Most az lesz mint eddig: Várakozás!

Hát azért ez elég szomorú szerintem... Egyébként megvan a barátomnak is és úgy sem látjuk egymást! Egyébként bár csak ennyi lenne a baj... De minden létezõ védelmet kikapcsoltam, tûzfalakat, vírusirtó online komponenseit, még a DMZ-t is ráraktam a gép belsõ IP-jére de még azzal sem ment! Egyébként meg elég nehezen tudom elhinni hogy mi vagyunk a világon egyedül azok akiknek megvan a játék.

Prince of Máté
Hát pedig senki nem multizott, szerintem te vagy az egyedüli akinek origiben megvan PC-re. Esetleg Nod32 bezavarhat még, tiltsd le a tûzfal részét.

Így kéne kinéznie: http://noob.hu/2009/08/15/gh_online.JPG
De ehelyett nekem a jobb oldali lista teljesen üres! Ha nem router tûzfal, nem szoftver tûzfal, nem portok okozzák ezt akkor mi? Nem igaz hogy senki nem multizott még 😞 Segítsetek már...

Ez a roh@dék online még mindig nem mûködik <#merges3>