764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#204 az én gépem felismer 2 egeret az biztos BILL-t még nem próbáltam :D -
#203 nincs valami olyan progi hogy 2 billentyüzetet kezeljen külön külön?pl egy ps2est meg egy USB-tXDDDD az ugy mekkora poén lenne már és máris lehetne haverokkal tolni....:D -
#202 A dobszett customja elég szegényes,bezzeg a gitáron minden lófaxt be lehet állítani,a dobon meg a hardware színét sem lehet állítani,cineket sem:( -
#201 akkor nem szóltam :P :D. -
#200 Á nem nekem nagyon bejön a játék.
Csak az a 3 szám okádék. -
#199 üdv a wt utáló klubban.
gh3 rulz! :D -
#198 igen és én ezt elfelejtettem, szal epic fail részemről :D. sry :D. -
#197 Az tényleg nagyon megéri.
Ráadásúl okádék számok vannak benne.
Engem a hányinger kerűlgetett miközben játszottam :S
Szerencsére befejeztem azt a ....... -
S4v4g3 #196 Köszi amúgy, hogy próbáltatok segíteni, kipróbálom a 3. részt hátha azzal nem lesz gond:) -
S4v4g3 #195 Játékban beállítani nem lehet, de egy config fájlt ha megbütykölésével be tudod állítani.A 132-es hozzászólásban le van írva minden. -
#194 pengetni bal egérgomb. -
#193 nem lehet. -
#192 az megvan h mivel lehet lefogni a hangokat de pengetni azt nem vágom :S szeretném testreszabni az irányítást
-
#191 sziasztok.. tudna valaki segíteni h hol lehet az irányítást testreszabni a játékban ? mindenféle beállítást megtaláltam de ezt nem :S -
#190 nemtom, sry. -
S4v4g3 #189 Az is fenn van. -
#188 telepités végén van egy kérdés hogy valami dobos dolgot feltegyen e.
Nem biztos hogy az nem olvastam el de mintha az lett volna.
Szóval azt feltetted?
Mert én igen és nálam működik. lehet azt hagyátok ki és azért nem működik. -
S4v4g3 #187 Sajna az sem.Ha összevissza nyomkodok akkor néha eltalálom a semmit:DNem lehet hogy valami fájl hibás, valamilyen textúra fájl? -
#186 esetleg újra telepítés. általában segít problémáknál, de itt lehet nem. -
S4v4g3 #185 Ohhhh és tényleg visszaolvasva pont te válaszoltál annak a srácnak akinek ez volt a baja, így már érthető, nem az a gond amit akkor írtál, nekem is jön nagyritkán függőleges vonal, és az az mikor hosszan kell lenyomni az adott színt és ez még sikerül is.Viszont ugye gombok nincsenek. -
S4v4g3 #184 Nem vagyok ilyen rögtönvisszatámadós fazon:)
Amugy a gépem az alapkonfignak felel meg, ezért feltételezem hogy inkább a játékkal van a hiba:S -
#183 Szia!
Én erre nem tudok sajna megoldást.
Lehet hogy gyenge a géped hozzá.
Most lehet hogy jössz azzal hogy mit képzelek mert neked egy 8800GT-d van.
Nem tudom milyen konfigod van de szerintem ez lehet a baj.
Amúgy ha kicsit vissza olvasol volt már itt valaki hasonló problémával. -
S4v4g3 #182 Sziasztok, basszus nem tom lehet a játékommal van a hiba, de akármilyen szinten játszok nem jönnek bogyók, az első szám karrier módban Bon Jovitól a livin prayer, de ha easy-n nyomom, ha experten, a mutató lemegy és semmit sem kell ütnöm, amivel visszatornázhatnám:S -
#181 Megvettem Basszer részben a TOOL koncertet (8000dodo) azt kaszáltam vele 200at YUMMY.... -
#180 hát a számok többsége amúgy tök ismeretlen előadóktól van, és némelyikük elég gagyi meg tucatszám...
nemértem hogy tehettek bele ilyen gagyi zenéket.... -
#179 Én a HARD ot sem bírom :S
Na mind1 most kitolom medium on.
ha végeztem jöhetnek a kedvencek hardon aztán expert en így talán megszokom majd :D -
#178 tier2-t most kezdtem el,első elég szar volt,összvissz 3 szám tetszett b,mediumon mindegyik 90%+,a hibáim legtöbbje is amiatt van h a power hülye helyre van rakva.
Am 1680*1050-ben tömeggel highon még mindig nem akad.
a tappingelést billentyűzeten nem lehet megcsinálni igaz?akkor ezek szerint régi gitárral is játszható a game? -
#177 de nehezebb mellényúlni :D
én experten tolom, megvan 50% már, annak a legnagyobb része 90% fölött.
az első 2 tier számai 97% fölött mennek mind.
szar dolog, hogy eddig csupa ritmusszámok vannak, szolisztikus egy se...
viszont azok meg gyorsak.. és ugye úgy, hogy egy rohadt shift gombot kell nyomogatni, nehezebb, mintha 2x olyan lassan kéne fel-le tologatni a strum bart..
egyébként az első jó szám a hotel california volt. azt rögtön megcsináltam 99%-ra úgy, hogy 4 hangot hibáztam összvissz. imádom azt a számot. -
#176 Azért gond mert medium szinten a számokat 95%-100% játszom Hardon meg 20. hangnál kidob.
Medium már lassú.
Amúgy nekem a gitár sokkal jobban ment mint a bill :S érdekes pedig ott tényleg nagyobbat kell fogni. -
#175 Akkor gyerünk a GH3 topikba
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!középfokom van angolból... -
#174 gitárral még nehezebb átfogni,mint billentyűn,majdnem kétszer olyan szélesek a gombok -
#173 e z a billkiosztás ami alapból van tökéletese,egy gombbal van arrébb mint gh3ban(bal kezes vagyok;) fel-le nyíllal pengetek,tökéletes :D
csak lenne már kábelem a dobhoz áááá,már alig bírok magammal :D
amúgy jó kis számok vannak benne,bár az eleje kicsit gay,valljuk,be,de hál istennek pont a kedvenc Metallica számom van benne \m/ -
#172 ez miért gond? :D
ha rendesen játszanál is át kéne fogni.
ha meg gondot okoz a narancs szín, akkor maradj mediumon épp erre lett kitalálva. -
#171 Azért gondoltam ezt mert pl ha beraknánk akkor nem lenne gond azzal hogy melyik ujjal nyomjuk a narancs színt. -
#170 külön van menü billkiosztás
meg gitárkiosztás. ő erre gondolt ;) -
#169 úristen látszik assetudod miről beszélek. nincs külön menü és ingame kiosztás... pf...
gondolkozzál aztán tahóskodjál, oké?
amúgymeg a spam egy m, csak az analfabéta magyarok spammelésnek írják, mer asziszik hogy 2 m... angoltudást nem ártana bővíteni..
amúgy meg fostos, hogy 1280 highon néha az effektek miatt lemegy 40fps-re, és úgy akad mint a szar... 60fps-hez képest legalábbis akadozik, és elég nehéz így játszani... pedig így is tiszta ronda.... a GH3-as "mesésebb" kinézet jobban bejött, és folyékonyabb is volt... -
SpoOonZ #168 Hello lenne 1 problémám méghozzá az hogy nincs fps-em a játékban tudom hogy itt nem nagyon számít de ha 10-15-20 fps-em van eléggé dobálja a képet és nem tudom miért ha levesz a grafót akkor 15-20 max de még akkor is a gépem megvan hozzá Inter Core Duo 2.5(2magos) VGA:Nvidi Geforce 9800GT(512mb) ha a crysist tudom játszani majdnem maxon 30-40fps-el nehogy ez már betegyen pls valaki help mert játszanék vele...:S -
ricsa008 #167 megpróbáltam vissza rakni az alaplapi hangkártyát és azzal is ugyan úgy akad próbáltam DX, Nvidia ugyanúgy akad szórakoztam a Dx diagba ugyan úgy akad a rendszer 3 napos
ilyenkor mi a gond a gép megvan hozzá hiszen a kép tökéletes nincs akadás -
#166 nem a menüét kell beállítani, bazdmeg, figyelj már oda és ne spammold a topikot tele...... -
#165 oké sikerült. nemaz hogy nemmentettem el, hanem azzal, hogy átírtam, zárolta a sort és betett egy újat az alapbeállításokkal. most nem átírtam csak beleírtam, így most jól mentette el.
akkor az olyan lenne, mint a flash guitar hero.
sztem szar ötlet amúgy :D pengetés az kell... anélkül nem guitar hero a guitar hero..