Guitar Hero 4 - World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy szerintem tényleg nem lett volna nagy kérés ha már 3/4 évet szenvedtek a PC verzióval hogy legalább a billentyûzet támogatást megcsinálják. Mert 1 hogy így valóban nem lehet játszani, kiosztás állítást meg nem lett volna szerintem olyan vészes belerakni. Meg az sem ártott volna ha lehet írni billentyûzettel, mert csak az hogy a banda nevét beírjam tartott 5 percig, pedig 5 másodpercig nem kellett volna. :s
Ha nem akartok gitárt venni hozzá,akkor ássátok elõ a kontrollert meg az xpadder programot aztán állítsátok be szépen a billentyûket...
komolyan mondom ennyi siránkozást a semmire
nem is tudtam,hogy kijött már..nem figyeltem..tökjó😊
kiváncsi leszek az ára nagyjából a box körüli lesz-e
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS2-es Xplorer gitár egy PS2-USB átalakítóval rámegy PC-re, de az átalakító olyan 4k.
Xboxos vezetékes xplorer rámegy PC-re minden további nélkül.
Gibson Les Paul: ez csak vezeték nélkül van... az xboxoshoz kell a 15k-s vevõ, wii-shez kell wiimote meg a franctuggya még mi, nem éri meg... PS3-ashoz nem kell semmi, mert alapból adnak hozzá USB vevõegységet(ez talán a legjobb választás messze)
World Touros gitár: ugyanúgy, mint a Les Paul. Mondjuk ez a gitár sokkal jobb, bár nem olyan szép, Standard Stratocaster formájú, de nagyobb, hosszabb a strum bar és halkabb is, a whammy bar is hosszabb, és a tapipad rohadtnagy móka lehet...
A legolcsóbb lehetõségek: veszel egy xboxos xplorer kontrollert(10k), vagy veszel egy PS3-as Les Paul-t (10-12k), vaterán talán találsz... World Touros kontroller nincs olcsón Mo-n, ebayen talán találsz jó vételt.
remélem segítettem, de sajna nekem sincs kontrollerem, csak mások tapasztalataira hagyatkozhatom. 6-8k-nál egy centel se vagyok hajlandó többet rááldozni egy mûanyag kontrollerre, de 10k alatt nem lehet találni sehol.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha valakinek van vezeték nélküli hibás Kramer gitárja PS2 re és eladná a vevõegységet, akkor privátban írjon már rám lécci!
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
maradt egy igazi ps2
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
pc-s, gh3-as gitárom van és azt tudom hogy jó ps2 gh3-gh4,x360 gh4,gh3,pc fof, gh3. a wiit és a ps3-at nemtudom sajna...
Cool story, bro.
Ha van XBOX 360-hoz egy gitárom (természetesen vezetékes), azt tudom használni PC-hez is?
ACER Aspire 5738ZG
már nagyon kellene...de ezt megint megkell várni mire átírják, mint a 3 esetében itt is valólszínüleg az Aspyre fogja átirni. Remélem nem szednek ki belõle dolgokat pl a zeneszerkesztõs rész nagyon baró lenne😄 ellehetne velehülyülni sokat!
Megjelenés: 2008.06.22
Akkor mire várunk, emberek?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Guitar hero 4 = Guitar hero world tour,
vagy az egy külön játék lesz?
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nagyjából 30-35 Ft körül lesz normális konzolos boltokban.
576, Galaxis és egyéb lehúzó cégeknál 39k körül indul.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 kérdésem lenne(nem tudom mennyire lehet rá tudni a választ):
Az elsõ: A World Tour dobos mikrofonos szettje kapható lesz magyarországon?
A második: Körülbelül mennyibe fog fájni?
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Kicsit korai dátum lenne.
Október 27-rõl tudok.
(jún 27-én jelenik meg a GH: Aerosmith)