Guitar Hero 4 - World Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
De azt akkor hogyan? Leszedtem ezt a xpadder progit, találtam neten vmi leírást, de az alapján sajnos nem vágom, h hogy lehet elérni, h a billentyûk is mások legyenek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Snexi
szerintem azt is be lehet állítani hogy mondjuk az f1-et í-nek ismerje föl

Lacee86
De várj, most akkor ezzel csak annyit lehet elérni, h gamepaddal lehessen tolni? Mert az is szar sztem...<#szomoru1>

Lobsterman
Azért mert az Aspyr lusta, és szar átiratot adott ki a kezei közül.

Snexi
miért nem lehet állítani?gh3ban is lehetett,nem értem...

bazdmeg, akkor vegyél nekem hozzá gitárt<#mf2>

Lobsterman
Nem kontrollerrel szeretnénk játszani hanem billentyûzettel. Ötlet?
Amúgy szerintem tényleg nem lett volna nagy kérés ha már 3/4 évet szenvedtek a PC verzióval hogy legalább a billentyûzet támogatást megcsinálják. Mert 1 hogy így valóban nem lehet játszani, kiosztás állítást meg nem lett volna szerintem olyan vészes belerakni. Meg az sem ártott volna ha lehet írni billentyûzettel, mert csak az hogy a banda nevét beírjam tartott 5 percig, pedig 5 másodpercig nem kellett volna. :s

Lacee86
Ezt én is olvastam, de állítólag a whammyt meg a star powert nem lehet beállítani. Te be tudtad?

Gyerekek ne szerencsétlenkedjetek már!!!
Ha nem akartok gitárt venni hozzá,akkor ássátok elõ a kontrollert meg az xpadder programot aztán állítsátok be szépen a billentyûket...
komolyan mondom ennyi siránkozást a semmire
azt a rohadt billentyûkiosztást valahogy át kéne írni,mert így játszhatatlan 😞
Prince of Máté
Akik még nem játszanak vele, és érdeklõdnek milyen a játék csináltam képeket:

Left vmit kell átállítani settingsben és akkor oké lesz a sorrend... de akkoris... F1-F2-F3-F4-F5 kombót akarok!

Lacee86
Reméljük megoldják majd vhogy, h át lehessen állítani...

ebben a szutyokban nem lehet billentyûzet kiosztást állítani! ezen felül meg rakás szar az alapirányítás, kb fordítva van az egész... V a baloldali legszélsõ, shift a jobboldali legszélsõ... viccc

Snexi
há nem sietik el 😄

ha vezetékes a box-gitárod,akkor jónak kéne lennie,nem?

nem is tudtam,hogy kijött már..nem figyeltem..tökjó😊

kiváncsi leszek az ára nagyjából a box körüli lesz-e
FZoleee
én is arra várok 😄
Fehercsoki
Ebbe lehet LANon tolni?

acsati
nem tud valaki egy gépigényt?
Snexi
felrakhatnák már beloadra 😄

Carloska
jaja kijött

Guitar.Hero.World.Tour-ViTALiTY

TDC Geronimo
Elvileg "kijött" PCre. Nem tudja valaki, hogy megy-e billentyûzettel ez a rész? Boxra van gitárom, de nincs cuccom, amivel felismerné a PC is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Danus16
na szóval, gitárok:
PS2-es Xplorer gitár egy PS2-USB átalakítóval rámegy PC-re, de az átalakító olyan 4k.
Xboxos vezetékes xplorer rámegy PC-re minden további nélkül.

Gibson Les Paul: ez csak vezeték nélkül van... az xboxoshoz kell a 15k-s vevõ, wii-shez kell wiimote meg a franctuggya még mi, nem éri meg... PS3-ashoz nem kell semmi, mert alapból adnak hozzá USB vevõegységet(ez talán a legjobb választás messze)

World Touros gitár: ugyanúgy, mint a Les Paul. Mondjuk ez a gitár sokkal jobb, bár nem olyan szép, Standard Stratocaster formájú, de nagyobb, hosszabb a strum bar és halkabb is, a whammy bar is hosszabb, és a tapipad rohadtnagy móka lehet...

A legolcsóbb lehetõségek: veszel egy xboxos xplorer kontrollert(10k), vagy veszel egy PS3-as Les Paul-t (10-12k), vaterán talán találsz... World Touros kontroller nincs olcsón Mo-n, ebayen talán találsz jó vételt.

remélem segítettem, de sajna nekem sincs kontrollerem, csak mások tapasztalataira hagyatkozhatom. 6-8k-nál egy centel se vagyok hajlandó többet rááldozni egy mûanyag kontrollerre, de 10k alatt nem lehet találni sehol.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Metalmilitiakid
hello az lenne a kérdésem hogy guitar hero metallica ban (gondolom nem igazán másabb mint a world tour) mit kell csinálnia az énekesnek akkor amikor ilyen kék tapsoló kezek jelennek meg ? elõre is köszi a választ ! (rockband es mikrofonnal nyomom)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

L H Oswald HUN
Hali!
Ha valakinek van vezeték nélküli hibás Kramer gitárja PS2 re és eladná a vevõegységet, akkor privátban írjon már rám lécci!

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

kissadamvikt
enekem el se indult, az intrók után beszart 😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

igen..elindult,de szénné akadt és hogy ismertetsz fel vele gitárt?
maradt egy igazi ps2
tervben vagy egyáltalán?
kissadamvikt
vki próbáltam már a ps2-est emulátorral?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

LPKENJI
pc

LPKENJI
gépre mikor adják ki?

aki még nemtudná: xbox 360 vezetékes gitár=pc-s gitár
pc-s, gh3-as gitárom van és azt tudom hogy jó ps2 gh3-gh4,x360 gh4,gh3,pc fof, gh3. a wiit és a ps3-at nemtudom sajna...

Cool story, bro.

LPKENJI
dupla rétegû DVD.

Rusnyi
Helló

Hogyan tudom kiirna, mert 8 gb-s?
köszi.

Wireless-t tudsz használni 100%, csak egy microsoftos vevõ kell hozzá. 4 joy megy rá, 15 ropi körüli áron van. Lehet hogy van kábeleshez is valami, de én még nem találkoztam vele.
vki
Hi!

Ha van XBOX 360-hoz egy gitárom (természetesen vezetékes), azt tudom használni PC-hez is?

ACER Aspire 5738ZG

HKS
a GH3 PC és konzol között még egy hónap se telt el és már jött is remélem a GH4-nél is így lesz

Jöhetne már PCre...
már nagyon kellene...de ezt megint megkell várni mire átírják, mint a 3 esetében itt is valólszínüleg az Aspyre fogja átirni. Remélem nem szednek ki belõle dolgokat pl a zeneszerkesztõs rész nagyon baró lenne😄 ellehetne velehülyülni sokat!
Tjay
nekem van singstaros mikrofonom, de nem erzekeli. tudtok erre gyogyirt, csak azert furcsa nekem az egesz, mert a rockbandhez jo volt.

jah és jön PCre is ...yataaa....márcsak jönne...aszem euba nov végén jön a gém!
Gitár, Dob és Mikrofon vagy Live füles. Ezekkel lehet csak játszani ebben a részben. a kontrollerel aló játék kilõve sajna. nekem adaptert kell szerválnom a mikihez mert ha sim,án beledugom a kontrollerbe úgy nem müxik 😞 naon kiváncsi vagyok milyen.
na, megtaláltam a zenék listáját, dee hol keressem meg hogy melyik bonus zene?
Ez már egyszer el lett tolva Októberre. Ha valaki játszik már ezzel a résszel árulja nár el, lehet-e csak a kontrollerrel játszani vagy gitár kell hozzá?
ChuckyHUN

Megjelenés: 2008.06.22

Akkor mire várunk, emberek?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hello,

Guitar hero 4 = Guitar hero world tour,
vagy az egy külön játék lesz?
xDDDDDDDD
rage

:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tinman
Term. kapható lesz.
Nagyjából 30-35 Ft körül lesz normális konzolos boltokban.

576, Galaxis és egyéb lehúzó cégeknál 39k körül indul.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok!
2 kérdésem lenne(nem tudom mennyire lehet rá tudni a választ):
Az elsõ: A World Tour dobos mikrofonos szettje kapható lesz magyarországon?
A második: Körülbelül mennyibe fog fájni?

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

06.22 ?
Kicsit korai dátum lenne.
Október 27-rõl tudok.

(jún 27-én jelenik meg a GH: Aerosmith)