764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#244 de a 4-ben teljesen más a gitár (tapping, star power stb) -
#243 Mert mondjuk már van gitárja az előző GH-k miatt, és nem akar újat venni. -
radical@work #242 Engem főleg az érdekelne, hogy ki venne meg egy PS3as játékot gitár nélkül? Miért? -
lammaer #241 Ma még nem kérdezték... -
lammaer #240 Öööö... szeretném megkérdezni, PC-re lehet gitárt kötni? -
#239 lassan herótom lesz tőle, mer GH3 topikba is majdnem minden nap megkérdezték :D
őm, 2 ajánlott kontroller van, de azért elmondom az összeset.
Van az Xplorer gityó, ami vezetékes.
Abból van PS2-es verzió, amit csake gy drágább átalakítóval tudsz USB-re kötni.
Van az Xbox360-as, ami alapból USB-s, így megveszed bedugod csá. az 6ezer ft.
Aztán van a Les Paul gitár.
Van xbox360-as, ami nagyon drága, mert kell hozzá egy wireless vevőegység, ami majdnem annyi mint a gitár.
van PS3-as verzió, amihez mivel van USB-s wireless vevő, így bedugod csá. az 12k játékkal együtt 576-ban, játékot elpasszolod 5k-ért. Így 7k.
Sztem ez a legjobb, mivel sztem az xplorer sztem ronda is meg nem is olyan fejlett, meg (van akinek) az is előny hogy wireless.
Ezen kívül csak a World Tourhoz járó rendes stratocaster forma van, ami sztem elég kiforrott, továbbfejlesztett, és még sokkal jobb mint az LP, de az sajna még nagyon drága, így nem ajánlom. -
Sith #238 kérdésem lenne..
Miféle gitárt lehet beszerezni a PC s verzióhoz?
Hallottam egy két helyen hogy az XBOX 360 as kontroler jó lesz PC re is??!!!
csak hogy ne dobjak ki potyára X ezer forintot
előre is köszi -
#237 Egy dyers eve nekem is jól esne :( -
#236 jólenne. egy GH Metallica nagyon hiányzik az életemből :D nekem is az egész tracklist a kedvencem. ott nincs rossz szám :D azt úgy nyomhatnám végig hogy "ahh be jó zene ez füleimnek" :D
szólók meg azért odavágnak nagyon. Master of Puppets, Unforgiven 1&3(juteszembe, benne van az unforgiven 1 egyáltalán?), Nothing Else Matters, stb. -
#235 Remélem azért előtte megkapjuk a GH Metallicát, ott legalább majdnem az egész tracklist a kedvenceimből áll, és addigra talán az Aspyre kipróbálja a GHWT-t amit kiadtak a kezükből és rájönnek hol cseszték el a portot. -
#234 dehogyis. majd esetleg nagy kegyesen megszánnak minket 1év múlva valami hasonló szar minőségű GH5 porttal és kiadják teljes árú játékként. -
#233 Szerintetek megcsinálják majd vhogy, h a GH 5 számait be lehessen tenni? Mert hát ősszel jön, de ahogy néztem, PC-re nem. :-( -
#232 mentségére legyen mondva, az animációk egészen ott vannak a szeren :D
legalábbis ahogy lefogja a húrokat és pengeti, inkább emberibb, mint a 3-ban. hát még a whammyzés. mert az is animálva van.
bár én ezt csak nagyon kevésszer veszem észre expert közben :D
amúgy ez a song editor ez mi?
aszittem belehet importálni mp3-akat és megcsinálni, mint FoF-ban. de ez miez az isten szara. hát ehhez se lesz sok jó custom song, ha ez ilyen marhaságokat tud csak csinálni :D -
#231 omg, ez így nagy szar, még egy - pont neki, szar ez a játék -
#230 USB-s a mikrofon? csak azt ismeri fel elvileg. -
#229 Ez a mikrofon dolog amúgy hogy működik, olyan mint a kakaoke? :) Azt hogy pontozza egyáltalán? -
#228 próbáltam már én is megcsinálni valahogy,de a neten sem találtam semmit:( lehet csak a speci mikrofon jó hozzá? -
#227 Úgy tűnik csak usb mikrofont ismer fel, de főképp csak a GH-hoz kiadott mikrofont. -
#226 Mit lehet olyankor tenni, ha van mikrofonom, csatlakoztattam is, de ennek ellenére ezt írja ki a gh:
? -
#225 ja hát igen gyakorlásra jó :D
Bár én akkor inkább ajánlom a 3-ból a Rock You Like a Hurricane-t, vagy a Paranoidot
egyébként a What I've Done is tök ugyanilyen. egy ütem, akkordváltások, semmi extra.
tyű, megcsináltam a Never Too Late-t végre, nagy nehezen :D 5. próbálkozásra csak megvolt az az első szóló.
Hot for teacher reménytelen, a Satch Boogie megintcsak, pedig még csak 10mp van a szólóból, de az is túl soknak bizonyul. star power sajna hamar lepereg, és utána nagyon gyorsan lemegy pirosba... de így is vagy 30mpet bírtam.
Ezen kívül már csak a BYOB van, de az úgyis reménytelen, olyan gyors.
jó érzés azért, hogy a számok 97-98%át meg tudom csinálni experten.
Azért a GH3 jóval nehezebb volt :D -
#224 Hát gitár elég egyszerű, az igaz, az énekhang meg jah, mint egy lányé, olyan amilyen, de legalább látni nem kell őket. (Az azért már sok lenne...)Sztem azért arra jó a szám, h lehessen egyszerűen gyakorolni rajta a 2-3 hangos fogásokat meg a váltásokat; nekem azért még nem megy olyan jól, még néha mellényúlok, bár nemrég kezdtem. -
#223 1. a gitár milyen? olyan mint az alsókategóriás magyar rockbandáké. egy tempó, akkordváltások.
2. milyen hangja van annak a hülyegyereknek basszus? mint egy lány. hideg kiráz. gondolkodtam szám közbe benyomom inkább mute-ot...
a dobot nem figyeltem, talán az lehet egy kicsivel értelmesebb a többinél, bááár. sztem ott is ugyanaz az ütem megy végig.
technikailag mindenképp nulla, nem értem, mit keres egy Guitar Heroban... a szöveg meg nem érdekel. az sose nagyon érdekel :D én mindig és mindenben a gitárt figyelem.
ezért például az olyan hamisnak hangzó számokat, amire már a haverok aszongyák kapcsoljam el mer hihetetlen szar (pl. Peal Jam - Alive. bár sztem az ének se olyan rossz. de a refrén kicsit tényleg szenvedősen hamiskás.), én nagyon élvezem, mert a gitár, és főleg a szóló istencsászár :D -
#222 Nem tudom, miért szidja mindenki annyira a Tokaji Panziót. Nem azt mondom, h jó zene, de elviselhető; vannak sokkal rosszabbak is. Ezzel a számmal pedig legalább mindenkinek van experten is egy kis esélye. -
#221 nah jóvan,amikor ozzy elkezdte gajdolni a la bamba-t majdnem lefordultam a székről :D -
#220 nah unlockoltam végre az utsó tiert,végre normális zene!!! -
#219 na végre végigtoltam :D
hát néha már sírtam hogy vége legyen a számnak, különösen, amikor rászántam magam, hogy lekell tolni azt a tiert, amibe a tokio hotel van...
hú nagyon szenvedtem már.... de mentségemre legyen mondva, rögtön megcsináltam hibátlanra experten, mutatva, hogy ekkora gagyik. ugyanaz az ütem, ugyanaz a tempó véges végig, akkordváltásokkal. kicsit szánalmas :D
utolsó tierekben már megszaporodtak a jó számok, pl az a 2 Hendrix szám nagyon jó volt, főleg az első. a második az már talán túl Hendrixes is volt :D
azok a számok, amiket nem tudtam experten letolni(lsd nekem túl nehezek voltak):
Souk Doubt (legeslegutoljánál dobott ki a szemét, majd még egyszer megpróbálom, sztem most jó lesz :D)
B.Y.O.B. na igen, egyszerűen nem lehet tartani billentyűzettel azt a tempót... elejénél kivág, nemtudok úgy felgyorsulni...
Hot For Teacher. az első szólót nem tudom végigvinni, pedig utána már könnyebb. de azt a durvás igazi Van Halenes szólót nemtudom végigvinni. annak is a végéig eltudok jutni.
Never Too Late. szintén az első elég durva szólót nemtudom végigcsinálni.
Satch Boogie. No igen :D Nem tudom miért ezt a számot kellett Satchtől megcsinálni... Én tuti az If I Could Fly-t választottam volna. Mondjuk jó szám, meg elég könnyű is, egészen addig a végeláthatatlanul hosszú szólóig :D Na addig felturbózom star powert maxra, nekiállok, jó ideig tart, aztán a végefele kifogy és utána már fail...
Amúgy Satch a legjobb :D Ha lenne egy hattalmas DLC GH Joe Satriani néven, én tudom, melyik számokat tenném bele :D(összesen 17 darab) -
#218 szarul van portolva szoval az eros gep nem eleg sajnos: (
csak azert irtam ezt mert a 3-al volt ismerosnel ugyanez. -
sckonti #217 hd2400pro , p4 2.8ghz , 1.5gb rammal szerintem bírnia kell, de egyébkét grafikailag nincs vele gond csak a hanggal -
#216 ez a gyenge géped miatt tudható be sajnos.
:/ grafika minimumra. ha úgy is akkor ez a rész felejtős lesz sajnos. -
sckonti #215 Nekem egy olyan gondom van a játékkal, hogy amikor elindítok egy számot és elkezdem játszani akkor a hang elkezd lemaradni a játékomhoz képest és egyre jobban lemarad,elcsúszik ez eléggé élvezhetetlené teszi a játékot...Próbáltam az audio laggal szarakodni többször is de az sem segített.A 3. résszél minden rendben volt és az aerosmith-szel is.Nem Tud valaki erre valamilyen megoldást??:\ -
#214 Már megvan 400 volt -
#213 Azt töltöttem le a mininováról. Csak olyan van. -
#212 Hello!
A Ball egérgombnak mi a kódja? -
#211 Szerintem rosz versiod van próbáld a vitality-t -
S4v4g3 #210 ÁÁÁÁ mekkora királyság a Guitar Hero 3 viszont faszán működik:DDD. Asszem irány holnap a bolt:) -
#209 Ja és azt elfelejtettem, hogy nem tudom megnyitni a tutorialokat csak a legutolsót és nem tudok saját rockert csinálni, mert akkor is kidob a játék. A verziómmal lehet a gond? -
#208 Én pont ezért vettem egy USBs billt is a ps2eshez, de sajnos a játék nem érzékeli külön őket. -
#207 Nekem egy olyan problémám, hogy a játék egy pár szám után kidob az asztalra. Tud valaki segíteni? -
#206 én felkeltem 11felé, aztán mentem guitar hero3ni és most hagytam abba. végig mentem csomó számon, de wt-al jácottam csak fél órát összesen eddig és három szám bőven elég volt nekem belőle.
:D -
#205 há mer az a metálzúzda xD
lószar, tényleg irtófos tucatszámok. és még szarok is.
néhanapján találtam a számok közt 1-1 jobbat, esetleg egy jó szólót. azt ennyi a felhozatal.
egyébként meg ne vinnyogjunk, mivel ehhez lehet számokat kreálni, majd tölthetjük a zinternetről tucatjával :D Bár nemtom, ennyi erővel FoF, és az sokkal jobb :D