764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • kabel15
    Elmentetted egyáltalán?
    Amúgy mi lenne ha 1 gombra állítanánk a pengetést és a színt?
    Szóval hogy 5 pengetés lenne mindegyik színhez.
    így nem kéne folyton pengetni csak a szineket nyomni mikor jönnek.
    Délután ki is próbálom :D
  • Danus16
    na most meg már így néz ki:
    GREEN 253 343 308 237 RED 201 340 238 YELLOW 202 221 239 BLUE 203 328 240 ORANGE 204 218 241

ottvan a 0 1 2 3 4 kiosztás, visszaírtam az alapot(shift y x c v), és beírtam az f1 f2 f3 f4 f5 kiosztás is
    szal 3 kiosztás is van, hát mondanom sem kell, hogy csak az alap működik... de mééé????
    és amúgyis áttettem a pengetést rshiftre és rctrl-re, de továbbra is up és down a pengetés..
    szal menübe változik a kiosztás, de játék közben megint csak az alapokkal lehet tolni, pedig azokat már félig kitöröltem a konfig fájlból...
  • Danus16
    na aztár megoldottam, de elég nehézkes...
    mostmeg.. ilyennincs komolyan xD
    nemveszi be a freteket... még mindig alapbeállításon tolja shift y x c v...
    pedig átírtam 0 1 2 3 4-re, "GREEN 253 RED 201 YELLOW 202 BLUE 203 ORANGE 204"
    mostmá ilyenkor megin miaszartcsináljak?
  • kabel15
    Ha jól írtad át akkor működnie kéne.
    Nekem is kurzoron van és működik.
  • kabel15
    Hello!

Azért van mert pengetni is kell.
    Alaphelyzetben az egér 2 gombjával lehet és azt hiszem a jobb shift el.
  • Danus16
    tán pengetni is kéne :D
  • Danus16
    aszongya meg nekem valaki pls, hogy mivel lehet a menükben le és fel lépkedni? mert beállítottam freteket 0 1 2 3 4-re, és azóta nemtudom léptetni menüben le és fel...
    az up és down-t is átírtam le és felfele kurzorbillentyűkre.... a back-et esc-re raktam, a next-et enterre, de nem reagál(0-val lehet enterezni és 1-el visszalépni most).
    de le és fel nemtudom léptetni... :( most akkor mi
  • Lacee86
    Jah. :-) Ok, akkor írok.
  • Banano
    Háj,
    help kéne felraktam a cuccot aztán mikor jönnek a bogyók időben megnyomom a gombot de nem fogadja el ,mármint csak úgy megy tovább mintha nem csináltam volna semmit, pedig kiemelkednek a helyükről azok a cuccok ott alul...:/
  • FZoleee
    először neked kéne... kezdő hsz nélkül senki se tud beírni
  • Lacee86
    Indítottam egy topokot GH III. vs. World Tour címmel, ha van kedvetek, írjatok bele.
  • VRSDM
    szerintem is vannak nagyon is jó számok!
    lazy boy pl. istenijó. ha nehéz ha nem akkor is jó zene. és jó érzés eljátszani.
    the kill szintén

és őszintén én kifejezetten örülök hogy lájtibb zenék vannak. elvégre az előd az a rokk legendákról szólt. nem volt benne egy lájtosabb, érzelmesebb, lágyabb zene sem.

most ez meg tömve van ilyenekkel :)
  • kabel15
    Motörhead az egy kegyetlen gitáron szerintem.
    Amúgy éppen akartam írni hogy jó jó a gh3 de mikor már 100x játszod a Metallica One-t kezd unalmas lenni.
    nekem amúgy tetszik a játék sok szám élvezhető csak 1 gitár kéne :D
  • Danus16
    köszi, hogy kb minden számát ismerem és hallottam már... elszórva kéne bele az a pár jó szám, nem töményen egymásután... mint a 3-ban...
    "igaz kevesebb gitár szóló van" - hát pedig az lenne a lényeg. szerintem...
  • Prince of Máté
    Nehezedik az, jön a System - Byob, Metallica, Jimmi hendrix, Motörhead, Ozzy Osbourne. Csak annyit kell megérteni, hogy ez a rész nem teljesen a gitárra koncentrál, nem minden szám gitáron nehéz. Attól még nem szar zenék vannak benne, hogy nem ismeri pár fogyatékos, igaz kevesebb gitár szóló van ebben a részben, de ott van a dob + ének.
  • ladasz
    Amikor kiválasztom hogy dobolla akarom tolni a számokar carrier módba.Miéert nem jön be valami dob szet?Miért gitáron kell dobolni?Vagy csak nekem van igy?Ezen elcsodálkoztam.
  • Danus16
    túl nehéz is lett? :D nem hiszem...
    szerintem az 1 2. is nehéz volt.. mint a 3... a számaikat játszottam GH3-ban... Jó és nem túl könnyű szám a legtöbb...
    Ez így van rendjén. Aki okkézsön pléjör, az maradjon mediumnál, akinek meg bejövős, az tanuljon meg játszani vele....
  • Danus16
    hádeérted, hazajövök balatonró 4napig haverokkal buliztunk.
    erre nézem bdt - guitar hero world tour
    hú gyorsan bekapcsolom ncore-t töltöm ezerrel.

nézem fórumot mik a visszajelzések, erre egyik csapás a másik után...
    teljesen elvette kedvem.
    persze végigtolom megnézem miez, meg legalább leköt kis időre, de így portolni egy gammát........

no persze a bejelentés is olyan volt, hogy.. háát. jön pécsére is majd.
    szóval nemtom mit vártam annyira... kb ez ilyen "púp a hátunkra" beütésű dolog. "há majd portoljuk. ebédszünetben valamikor."

amúgymeg kikellett adnom a gőzt :D
  • VRSDM
    az eddigi gh-k is ilyen könnyűek voltak.
    a 3-ban akartak nehezíteni, de túl nehéz is lett mint ugye láttuk.
    amúgy én úgyvagyok hogy megvárom amíg meglesz az összes zeném. ha a végére se nehezedik be akkor tényleg ilyen könnyűek de hát micsináljak ez van : )
  • Lacee86
    Higgadjál vissza kicsit, még agyvérzést kapsz... Bill. kiosztás dolog tényleg elég szar, h nincs benne alapból, de végül is megoldható. Sztem nem szarok a számok, bár sztem is jobbak a GH3-ban. Nekem is feltűnt, h kissé könnyű, de sebaj, legalább majd próbálkozhatok az exprerttel. (GH3-ban első pár szám kivételével úgyis felejtős volt).
    Szóval azt akarom kihozni, h ennyire nem kell szidni azért, sztem nem rossz.
  • Danus16
    ekkora hányadékot még a kurva életbe nem láttam.
    úgy vártam mint a messiást, de ez egy kibebaszott szar!
    ha fizetnének érte se fogadnám el az eredeti játékot. szégyellném azt mondani hogy nekem megvan eredetiben. ezt??????
    Ha a kedves baszott fejlesztőbácsik ilyen kibaszottul nem bírják a PC-t, akkor ne portoljanak... De ez a portok szégyene... billkiosztás lófasz, a menü ótvar, minden tiszta szar. Bár az konzolon is ilyen volt...
    De hogy egy kibaszott kiosztás-opciót nembírnak berakni ennyi idő alatt, hát gratulálok!
    Persze megoldottam, de ezt a rühes mocskos gerinctelenséget azért már nem tűröm!
    Amúgymeg akkora szánalom az egész, a számok szarok, és experten első pár tier 95% felett elsőre... Azért GH3 nem volt ilyen könnyű....
  • kabel15
    Na itt az én karakterem + gitár
  • kabel15
    Amúgy ti milyen karakterrel játszotok?
    Csak kíváncsiság.
    Éppen carrerben vagyok de csinálok majd egy képet és berakom.
    Mondjuk az enyém az sajátos szóval én csináltam.
  • VRSDM
    strum up / down
  • kabel15
    UP vagy DOWN
  • kabel15
    Szerintem nem valami élvezhető így billentyűzeten a dob.
    A gitár még csak csak elmegy de a dob nekem nem jön át :S
    lehet kéne 2 botot szereznem és azzal püfölni vagy nem tudom
  • Aradebil2
    hát én dobbal fogom kipróbálni :D
  • balika16
    mi a neve a pengetésnek?
  • kabel15
    Mikrofont nektek felismeri? :D
  • kabel15
    Én is így voltam vele amíg be nem szabadultam egy Hipermarketbe ahol volt egy 2m TV és egy xbox360+GHWT
  • kabel15
    Igazad van.
    De kell alá 1 vas is mert könzönség nélkül elég snassz.
    Na persze EXPERT szinten kinek van ideje azt figyelni mi?
    Meg tényleg ennek a lényege az hogy csapatban legyünk és ezt Magyarórszágon elég nehéz megvalósítani mivel drága.
    De ez szerintem nem is nekünk készült hanem USA ahol 2 heti zsebpénzből megveszi a gyerek a XBOX360 at meg a GHWT-t.
    Na mind1 nem mondok többet mert csak felhúzom magam.
    Inkább megyek vissza játszani
  • VRSDM
    inkább fogalmazzunk úgy hogy ki mit szokott meg.
    ugyan nem gitároztam még, de nekem teljes élményt nyújt a bill-em.
    experten játszok számokat 90%alatt nem volt még zeném.
  • kabel15
    Lacee86 írta:
    "AspyrConfig.xml nevű fájl az, amit szerkeszteni kell. Total Commanderben kapcsold be, h látszódjanak a rendszermappák (Beállítások/Általános beállítások/Képernyő és fent a legelső kis négyzet legyen bepipálva. Ezután biztos h látható lesz a Local Settings mappa: tehát Dokumentumok/ a neved/Local settings/application data/Aspyr/Guitar hero world tour/AspyrConfig.xml

Működnie kell F4-el a szerkesztésnek, akármivel van társítva. Csak legyen kijelölve a fájl persze. :) "
    ha ez megvan akkor írták lejebb hogy melyik gombnak mi a száma #107 komment.
    AspyrConfig.xml mappában megnézed hogy pl GREEN és utána van 2db 3 jegyű szám.
    Na annak a helyére berakod mondjuk a 237 ami az F1 gomb kódja.
    És így tovább amíg minden úgy lesz ahogy akarod.
    Ha megvan fájl mentés és mehet is a játék.

UI: Lehet kicsit hosszan írtam le de legalább megvan
  • Snexi
    inkább fogalmazzunk úgy hogy nem billre van,a pc-s verzióhoz is ugyanúgy jár a gitár mint a konzoloshoz
  • VRSDM
    nemtudom mit rinyálsz.
    a 3-ban is látji zenék voltak az elején.
    én most 41% körül nyomtam egy usa turnét 3szám volt benne, semelyik se volt 7percnél rövidebb, metálos zúzda : ) mi kell még :D
  • kabel15
    Dobos beszámoló.
    Én az első szám után nem éreztem az újjamat
    Meg kell hagyni hogy ez a játék tényleg KONZOL ra van.
    Én toltam xbox on is meg most PC-n hát a box 1000x jobb.
    Lehet hogy azért érzem így mert ott gitárral voltam de nálam az viszi a pálmát.
    Amúgy 7600GT-n 1024x768 néha beszaggat úgyhogy nem valami nagy öröm így tolni pedig ki van kapcsolva minden extra.
  • Aradebil2
    jelentem nekem egyáltalán nem szaggat,igaz még nem vettem fel maxra a grafikát,alapbeállításon megy minden.Jövő hétre dobos beszámolót ígérek!
  • joe1980
    Sziasztok.Hol kell beállitani a gombokat mer sehol sem találom kérlek segitsetek!
  • Snexi
    mediumon vagyok,de átálnék hardra ha nem ilyen szar lenne a kiosztás,szórakozni a config fájlokkal meg nincs kedvem
  • kabel15
    Ezt nem értem akkora külömbség lenne a Medium és a Hard között
    Mediumon a számok 99%100% mennek Hardon meg 10% kidob mert elrontom :S