Guitar Hero 4 - World Tour
← ElőzőOldal 16 / 16
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az 80's rock van meg és igen jó játék anyuék is játszanak vele a hugom is... baromkodásra elsõ osztályú 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nagyon zsír game. Gyébként vhogy meglehet oldani h saját számokat tegyünk bele PS2-n. Van róla videó is hogyan kell,csakhát sajnos elég macerás.
Most tolom a 3-at másodszorra végig. Bele kell húznom.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
én is az igazi gitár mellett maradok de telón azé tetszett a játék 😄
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
plusz 23 ezerért vettem az akkusztikus gityóm, és annyi a játék :/ Na de ha ennyien szeretik biztos nem lehet rosz :-)
hát nem tudom, régen szánalmasnak tartottam azokat a szintetizátorokat és gitárokat amin ledek jelezték hogy melyiket kell lenyomni/lefogni/pendíteni
de végülis aki nem tud kottát olvasni legalább betanulhat néhány dalt
viszont ez a GH mánia nem tudom mitõl jött létre, szórakozás aminek semmi köze a hangszeres zenéléshez
de végülis aki nem tud kottát olvasni legalább betanulhat néhány dalt
viszont ez a GH mánia nem tudom mitõl jött létre, szórakozás aminek semmi köze a hangszeres zenéléshez
nekem soha a büdös életben nemlesz ralliautóm..
ha betöltök egy szimulátort a gépemen az már szánalmas?
attól hogy valaki nem tud gitározni még igazán lehet "rocksztár" 😊
(bár ez sokszor IRL is ígyvan..)
ha betöltök egy szimulátort a gépemen az már szánalmas?
attól hogy valaki nem tud gitározni még igazán lehet "rocksztár" 😊
(bár ez sokszor IRL is ígyvan..)
jonak jo ..csak elég szánalmas valahol...szentem lassan már azt hiszik hogy télleg tudnak gitározni meg dobolni..XD
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
OMGOMGOMG
haverommal állandóan ezt nyomjuk vizipipázás közben
haverommal állandóan ezt nyomjuk vizipipázás közben
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
← ElőzőOldal 16 / 16