764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#284 Szerintem 100x jobb gitárral és dobbal mint billentyűzettel.
PL dobolni nem is lehet szerintem normálisan billentyűzettel. -
#283 Ne nézz utána, mert én tudom hogy simán mennek. -
#282 az áruk elviselhető -
#281 nah azért csodálkoztam el az előbb h csak simán rádugom azt oké... sztem nem.. majd ha jobban ráérek melo után akk részletesebben utánnanézek.. nem is annyira vészes ... mennyire jok az ien cuccok ? lehet velük élvezni a játékot? vagy gyenge utánzatok ?
-
#280 dob? aztat elég gyorsan megválaszolhatom, pont mostanában néztem
26k :D
deazt nemtudom van vevőegység vagy usb-s vagy miarák. -
#279 köszönöm :) bocsi h visszaélek a jó indulatoddal de még egy kérdés .. mennyi manapság egy ien dob cucc? am jah nekem nehezen megy mediumon :D még ratyi vagyok .. sz.r az irányítás :D elfárad a kezem... am én nem gitárra gondoltam ám hanem dobszerkóra :) -
#278 billentyűzeten SOAD számot mediumon nem tudsz letolni? :D
azthogy.
én max experten nemtudom néhány zúzósabb gyors számát. amihez gyors pengetés kéne. de medium hol van az még xD
igen PS3-as kontrollert csak rádugod és kész.
csöndben halkan megjegyzem hogy a ps3-as kontroller már magában is olcsóbb mint az xboxos.
olvass vissza egyébként mert már leírtam... -
#277 és azt csak simán rádugom laptopra és akk hipp hopp megy is ? -
#276 Mért nem PS3-as controllert veszel? -
#275 nem is vészes :) hát köszönöm.. mert billentyűzeten már kicsit koptak le az ujjaim :D mediumon meg már szinte lehetetlen egy system of a down szintű számot eltolni -
#274 kell hozzá valami wireless gaming reciever, amit rákötsz gépre és felismer tán 4 vagy 6 xboxos kontrollert.
de az az adóvevő olyan 8k körül van ha jóltom. -
#273 PS3-as cuccok minden további nélkül működnek, X-boxxal nem tudom hogy van ez. -
#272 :) köszönöm :) és ezt a verziot (GHWT) az xboxos verzio ami kompatibilis pc-vel vagy van már pc-re is ? és ez az usb midi kábel a csomag része ? -
#271 lehet,egy usb-midi kábellel elviekben,legalábbis normális e-drumot biztosan -
#270 sziasztok ... a guitar hero world tour-hoz gyártott dob szerkot lehet géphez használni ? csak sima usb-re rádugni vagy hogyan ? -
#269 igen azt néztem
esetleg ez?
ez csak 3k.
de elvileg csak ps2/3 kompatibilis -
#268 Link -
#267 jah látom. egyébként ezt néztem:
http://aranworld.com/article/186/guitar-hero-world-tour-microphone-compatibility
és igen 1 ezressel olcsóbb a Logitech USB mikrofonja... az meg egyébként csak xbox-ra, wii-re meg ps2/3-ra van...
Amúgy USB mikrofonból rohadt kevés van. igazából eddig csak Logitechel találkoztam meg a GH mikrofonjával. az 6k.
na szal ha vokálozni akarsz akkor 6k-s GH miki... azért inkább gitárt veszek :D -
#266 USB-sel sem működik ;)
Csak a GH-hoz gyártottal. 5k. -
#265 hú megnéztem. tökjó. de elvileg tök nehéz. főleg experten. gyorsan le lehet menni pirosba.
basszus, kipróbálnám :D mingyá megyek veszek usb-s mikit. holnap lehet elmegyek médiába. -
#264 állítólag igen. bármilyenlehet , az a lényeg, hogy USB-s legyen.
azt meg nemtom hogy hogy működik, és hogy tudja pontozni.
vagyis tessék
ebből kiderül. a hangmagasság változtatását figyeli sztem. aszerint pontoz. -
#263 Azt hallottam h csak USB-s mikrofonnal műxik a játék, ez igaz? Ha igen, attól még ugye nem csak a játékhoz való speckó mikrofonnal, hanem bármilyennel? -
#262 amúgy ere lehet nekem is be kéne neveznem :D
csak valszeg anyám kinyírna hogy 20k-ért veszek egy ilyen szart, hiába mondanám neki hogy eladom jópízért.
meg lusta vagyok eladogatni :D egyébknét jó üzlet lehet.
a gitárok egyenként 7-8ksak, a szoftver megint annyi. -
#261 hát ja kifogyott a 12k-s GH3.
őm, van még egy esély, hogy olcsón hozzájuss
itt
GH Aerosmith szoftver plusz 2 gitár. a szoftver emgér 6-7k-t, a másik gitárt eltod passzolni egy 7-ért emgint.
ez aztjelenti hgy kb 4k-ér van gitárod :D
De ez csak akkor van így ha a standalone gitárhoz is van vevőegység.
akkor viszont nagyon megéri. vaterán 7k-s lp-ért kapkodni fognak. -
radical@work #260 Sima konzolboltokban néztem, nem nagyok az árkülönbségek.
xplorer 6-9k
LP 16-17k
WT stratocaster 19-20k
Legtöbb helyen raktárról, de sztem hamar lefogynak a készletek. :) -
radical@work #259 Azért kell mert jövő hétem megyek balatonra barátokkal és azt akarunk tolni.
Azt olvastam, hogy a PS3as gitárokhoz kell egy külön szoftver ami a billentyűket mappeli a gitárhoz (joy2key vagy glovepie) ez akkor most kell vagy nem?
Másik amit olvastam, hogyha ketten akartok játszani (mondjuk 1 gitár és 1 billentyűről vagy 2 gitár) akkor muszály hogy az egyik az Xplorer legyen mert két PS3as gitárt nem lehet ugyanarra a billentyűzetre bemappelni. Igaz ez? -
twi452 #258 jó hát aki tud még figyelni arra is, hogy mik zavarognak a háttérben...xD
amúgy a karakter és cuccgenerálás tényleg jó lépés volt a gh-ban :) az egy nagy + pont részemről :D -
#257 szerintem itt mindenki ismeri a FoF-ot :D
online ranglistákon én olyan 20-40. szoktam lenni. már az ilyen népszerűbb számoknál, mint a GH-k és Rock Bandek zenéi.
annyit tennék még hozzá, hogy nem 100 számra, hanem inkább ezer :D
Puppetz nek a Metallica Hero-ja nagyon jó lett. Amúgy már majdnem minden Metallica számot lejátszottam.
De azért GH-ban mégis más élmény, mert azok profi animációk :D -
twi452 #256 sziasztok
láttam páran szeretnének pc-n nyomulni a gh:metallica-val és stb "custom" zenével :)
azoknak megoldás lehet a nyílt frets on fire mivel le lehet tölteni (akár torrent-el packokban) az összes gh és rockband dalokat szépen mert átkonvertálta a szorgos fof közösség :) illetve 100számra különböző dalokat
nem olyan csilivili meg nincsenek benne szép animációk stb. de a lényeg ugyanaz :D és már léteznek karrier modok is illetve vannak online rangsorok :)
na reklám off :D
a wt-ben tényleg kicsit langyibbak a zenék főleg az elején de az alapkoncepció mégiscsak valami ellenlépés a rockband sikere ellen szóval a lényege, hogy összeugrasz a haverjaiddal és 4en nyomjátok full band-ben a számokat legalábbis a világ nyugati felén így gondolkodnak ugye, hogy simán megveszik a "gyerekek" a packot itt meg ugye 50k huf (lassan egy premium box ennyi..
meg ha tele lenne hörgős zúzdával eléggé kevesen vennék meg valsz. :D)
a TH-t tényleg nehéz volt lenyomni..fránya hányinger még egy másik monitoron a 2 girls 1 cup-ot kellett volna nyomatni és akkor az tényleg extrem lett volna xD -
#255 #229-re vki? -
#254 mért muszáj venni? :D
Amúgy nemtudom star poweres mozgásérzékelőssen mivan, de azt amúgy sztem nemisolyanjó úgy hagyni, mert aszongyák érzékeny.
Jobb ötlet valami gombra rakni.
Egyébként tudomásom szerint mindegyik megy mindenféle szoftver nélkül, bedugod csá.
És az Aerosmithes gitár az LP gitár, csak Aerosmithes matrica van rajt.
Ha megkérlek veszel nekem is? :D Egy WT-snek örülnék. :D
Amúgy hol veszed/vennéd?
őő, mindegyik viszi a WT-t, erről meg nem hallottam hogy GH3 patch. max annyit hogy van amihez kell 1.3-as hogy érzékelje. nemtommelyikaz.
De amúgy ha csak 1.1-el emgy, akkor uninstall, reinstall és felteszed az 1.1-es patchet. azmár nem olyan nagy szám -
radical@work #253 Jah és a lényeg, hogy olyan legyen ami a GH3 v1.3-mmal és a GH4-ggyel is megy. Mert valamelyiről azt olvastam hogy csak GH3 v1.1-ggyel megy. -
Sith #252 Köszi a gyors választ :)
bocs csak nem mertem beleugrani gondoltam inkább kérdezek még egyett -
radical@work #251 Kérdés a PCn valamilyen gitárral jártszókhoz:
Xbox360as kábeles Xplorerrel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelő és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
PS3as Les Paul wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelő és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
PS3as world touros wirelessel megy-e alapból minden? A star poweres mozgásérzékelő és a whammy is? Kell hozzá valami extra szoftver vagy sima plug and play?
Az aeroshmithes PS3as gitár az = Les paul?
Fontos lenne a válasz, mert a héten muszály vennem valamilyet. Bocsi hogy ide is bepostolom, de ez a forum most jobban pörög. -
#250 Ehh. Kemény. Én csak mediumig jutottam eddig, a hard/experthez már elég gyenge vagyok. Ezek után meg pláne nem sok kedvem van elkezdeni :) -
#249 Satch Boogie
felvettem videóra, feltettem jutabra
uh azért elég durva így visszanézve xD és most az elejét tökjól megcsináltam.
nem semmi egy szám. és nem mentem pirosba egyszer se, azért ez már valami :D
pls nézzétek meg! -
#248 igaz :D najólvan dehát PS3-ról beszélünk. ott nincsen torrent se warez :D
ÁÁÁÁÁ végigvittem a Satch Boogiet
beszarok xD
Eredmény
részszázalékok 1
részszázalékok 2
nemakarom már telespamelni azzal, hogy képet szúrok be. akit érdekel megnézi :D Most büszke vagyok magamra. -
#247 melyiket vennéd meg?
egyiket se :DDDD -
#246 na szóval ha valaki nem olyan gazdag, hogy szórja a pénzt ilyenekre, de szereti és megvette, az nem válogat, hogy "deez már újabb kontroller"
Egyébként a változások listája elég impresszív, nem akarok senkit rábeszélni, hogy a WT kontrollerét vegyék, mert sztem az túlontúl drága, de azért elég szépet fejlődött az LP óta:
kicsit nagyobb az egész gitár, így jobban hasonlít egy igazira.
tapipad
halkabb és hosszabb strum bar
hosszabb tremolo(könnyebben eléred, mint LP kontrolleren, ott nyúlni kell utána)
szerintem szebb is a jó öreg stratocaster forma, meg szép a festése is :D LP kontrollerrel az a bajom, hogy kicsit tán karikatúrásra vették az egészet, túl nagy a test a nyakhoz és a fejhez képest. "túl kerek". -
#245 de ha valaki nem nyugati, és kuporgatott pénzéből kiszenvedett egy GH3 pakkot magának, és aszondja, hogy fog a fasz majd megint 25ezerért megvenni a world tour pakkot, vagy 12ért a szoftvert, megveszi bontatlanul 5ért...
képzeld el, 12k a játék, és meglátod bontatlanul 5kért vaterán. melyiket vennéd meg? :D kicsit jobban megéri.
egyébként ha jól tom boltok is beveszik, főleg ennyiért.5-6kért el lehet azt passzolni. nemmondom hogy rögtön az első nap, de..
lammaer: haggyá xD