3314
2ivmws8.jpg
  • ForzaInter
    x-akták főcím zenéje nálam semmi sem übereli:)
  • Zomil
    Nekem miota meghallottam ez a top1 :)

• ForzaInter
    Tényleg nagyon ott van, az is jó ami a végén szokott menni.
  • mrzed001
    Mindenképp ott a top 5-ben ;)
    De nekem még mindig ez az, amitől megborzongok:

meg úgy kb minden évadának a főcíme, ahogy felvezeti az eddigi eseményeket.

Amúgy még ez sem volt rossz:
  • Renegade
    nálam még mindig a BSG a nyerő, engem kilóra meg lehet venni az ilyen keserédeshősies dallamokkal :-)
  • precision
    jaja, ezek is nagyon jók :)

de nálam akkor is a Fringe a top1 :)
  • Fenrir
    Legjobb a Dexter-é :)

Viszont a BSG-é is nagyon tetszett nekem:

• precision
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Fringe zenéje a legjobb sorozat-opening. Ever. Egyszerűen imádom :)

A retro-intro is büntetett:

És a raádás, kegyetlen jó...

• precision
    nabazzeg... :)

ez jó rész volt!

observers rlz!
  • Gatti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként én azon csodálkoztam hogy amikor a megfigyelő fejébe belemászott Peter akkor miért nem képregény volt mint anno Olivia fejében amikor belemászott Bell. Valamint még mindig nem derült ki hogy ki lehet az aki akkor régen ott volt a léghajón :)
  • Gatti
    köszi
  • Narxis
    Ez brutális rész volt, remélem Peter és Olivia egymásra találnak, annyira összeillenek!!! Az a Jones meg egy mocsadék. Remélem a Megfigyelőkről lesz még info mert elég menők.
  • AlrightSir
    De nekem igen, csak annyi kavarás van már ezzel a hazajutással, hogy már nem tudom mit higgyek. Meg az sem világos, hogy kitörlik Peter-t, mert "elvégezte a dolgát", most meg feltétlen vissza kell találnia az ő Oliviájához? Haza de mégse haza? Kicsit olyan érzésem van, hogy Abramsék is belekavarodtak már.
  • ldavid
    8 lesz még, május 11-én ér véget
  • Sir Quno Jedi
    Namost jó helyen van, csak nem jó idővonalban. Mivel az az ő törlésével megváltozott. AZ egy dolog hogy Olívia képes ezen felülemelkedni és a törlés "előtti" énjétől megkapni az emlékeket és érzelmeket is, de ez akkor is már egy másik idővonal. Bár azt nem tudom, hogy Peter honnan veszi, hogy "hazatérhet" a saját idővonalába. :D

Kicsit olyan ez, mint a Quantum Suicide-os Night Springs rész az Alan Wake-ben. http://www.youtube.com/watch?v=A-wAaBoW408
  • Gatti
    nagyon tetszett ez a rész , sok mindent megmagyaráztak benne ( főleg peternek)

Valaki tudja hány rész lesz még ebben az évadban? Egyébként én nagyon sajnálnám ha végetérne ez a sorozat , eddig ez a legjobb sorozat amit valaha láttam(számomra). Csak az a baj hogy nagyon kiakarják nyírni a sorozatot az amcsik :(
  • Zomil
    jo rész volt...március 24-ig meg most megint semmi... :(

amugy komolyan senkinek nem fordul meg a fejében, h Peter jo helyen van, csak ki lett törölve? mert annyira adná magát az Oliviás eset után...
  • Sir Quno Jedi

Igen, a Ninás dolog az nekem is nyilvánvaló volt. Úgy tudtam, hogy az az alakváltó, akiről azt hihetik, hogy nem az. :D A másik az, hogy azért mert Szeptember azt mondta, hogy ők jövőbeli tudósok, az emberek sokadik generációjából, egy bizonyos idővonalból, az még nem jelenti azt, hogy "pontosan" így is van, meg lehet csupán részigazság (ez fontos). Gondolom ezt szánták lezárásnak/magyarázatnak erre az évadra, ha be kell majd fejezniük. Ámde ha lesz még egy évad, én a helyükben ott már belekavarnék a lecsóba az observerekkel kapcsolatban, de keményen. :DDD
  • AlrightSir
    Akkor ezek szerint...
    a gyerekre utalt a HENRY. A mostani UNITE pedig remélem arra, hogy végre hazajut. Egyébként nem ért meglepetésként, hogy az ál-Nina volt megkötözve, és igazából én személy szerint nem kaptam semmire választ ebben az epizódban. Ez ilyen gyors összefoglaló volt Peter-től meg a megfigyelőről, az meg, hogy a jövőből jöttek, hát...a producerek kitalálhattak volna valami frappánsabbat, ez max az amerikaiaknak "meglepetés". Őszintén kicsit csalódtam ebben a részben, sokkal többet vártam.
  • Morpheus
    Igen ő az.
  • Tatyla
    most járok a második évad vége felé,kérdés:

a férfi aki átjön a hídon az az alt Walter?
  • AlrightSir
    Hűűűűűha!

Akkor már végképp úgy tűnik, hogy Peter "jó helyen" van.

A másik kérdés az, hogy ki a fene az a HENRY? Így hívták Peter és BOliviával közös gyerekét, a taxi sofőrt, aki segített Oliviának odaát vagy meg egy pasast, aki a the Beacon részben szerepelt. Több Henry-t nem találtam :D
  • OptimusPrime
    Természetesen, miért? :)
  • precision
    az ezelőtti részt láttad amúgy? :D
  • Sir Quno Jedi

Namost az alakváltók régen itt flangálnak (az újak is), erről szólt jópár rész ebben a szezonban. Mikor a gyógymódot is megtalálták, onnantól ugye üzentek, hogy küldik a többit is. Nyilván akkor kapták meg Ninát és akkor kezdődtek Olivia fejfájásai a titkos kezeléseik hatására.

Olivia pedig "fénykorában" az univerzumok között is képes volt saját erejéből közlekedni pl., szal. nem hinném, hogy azzal hogy beletúrtak az idővonalba különösebben át tudnák őt verni. Valószínűleg nem csak térben és univerzumok között, hanem időben és idővonalak között is képes "utazni", azaz inkább arról van szó, hogy ő is másképpen éli meg az időt, akár a kopaszok. Tehát ami a másik idővonalban történt vele, ő arra is pont úgy emléxik és valószínűleg, ha további időtöréseket hoznának létre, akkor azon "életeire" is emlékezne csont nélkül. Érthető, őt a tér és az idő már nem korlátozza, és gondolom ez csak a kezdet, ha használná és gyakorolna az erejével, idővel sokkal többre is képes lenne. Ahogy Walter mindig is gondolta, az erejének nincsenek limitációi, csak saját maga az. A cortexiphan, meg Peter közelsége sokat segít neki az "emlékei" felidézésében. Végülis ami a legfontosabb számunkra, az jön legkönnyebben a felszínre.
  • OptimusPrime
    Na most végleg elvesztem...

Az utolsó egy percben felborult minden. Értem a Cortexifan-t, értem a cserét is, bár most nem abban a világban vagyunk, ahol a Broyles és BOlivia, csak ugye nem gondoltunk eddig erre, hogy az alakváltók már itt is itt vannak, bár Nina viselkedése pár része már sejtetett valamit...
    Eddig ez tiszta is, de azt árulja el nekem valaki, hogy a fészkes fenébe lehetnek meg Olivia-nak a John Scott emlékek, amikor az a csávó ebben a síkban talán meg sem született?! Jó, megszületett OK, mert meg kellett születnie, de akkor nem FBI-os meg semmi és főleg semmi köze Olivia-hoz! És a Peter emlékek is miként maradtak meg? Peter itt van, anomália, amit majd a Megfigyelők korrigálni akarnak, de Peter idősíkjából valók az emlékek, amik pont olyanok, amikről Peter sem tudott (lásd: Semtex) na és Olivia átváltozása csupán csak egy Alakváltó csel lenne is, az emlékek honnan a fenéből jöhettek úgy, hogy azt így importálni tudják? Vagy az utolsó egy perc más vonalon ment volna? Nem volt váltás terek között, így ezt nem hiszem!

Jövő héten meg utolsó rész egy hónapig és biztos, hogy semmit nem fognak benne megmagyarázni, aztán meg örülhetünk, ha ez az évad lemegy egyben és nem kaszál a Fox...
  • Sir Quno Jedi

Ahogy várható volt, Oliviának a cortexiphan hatására "újra" felélednek a képességei és lazán felülkerekedik a valóságon, azaz emlékszik mindarra, ami soha meg sem történt vele az új idővonalban (miközben azzal is tisztában van, ami itt történt vele). Az emberi elme lám magasan felette áll a valóságnak, térnek, időnek. Walternek és Bellynek mindig is igaza volt ebben. A kopaszok jól tolják, de ezen még ők sem változtathatnak.

Bírom ezt a sorozatot, nagyon keményen tolják.
  • Narxis
    Köv. rész: VIGYÁZAT SPOILERES!

• precision
    korábban felvették, később adták le

tényleg bannerbe kéne már tenni.... :DDD
  • Tatyla
    a második évad azt hiszem 11. részében hirtelen feltűnt Charlie ez most mi? az a rész mikor a katona szelleme eluralkodik egy kis csajon,ezt most hamarabb leforgatták és beillesztették vagy mi a kígyó?
  • Narxis
    Jaja, ezen én is meglepődtem.
  • Zomil
    szoval akkor Nina se olyan köcsög, csak ö is ki lett cserélve...pedig azt hittem, h ö keveri a szart, de mégse :D
    Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl
  • Narxis
    Na ennek a vége odab*sz!
  • cylonflatus
    Most jut eszembe 1-2 könyve megvan pdf-ben (is), ha valakit érdekelnének az írásai (párhuzamos világok, húrelmélet, féregjáratok, etc.) szívesen elküldöm.
  • Sir Quno Jedi
    No, mostmár csak meg kell várni a mai részt. :D
  • penge96
    Úristen, milyen oltogatások mennek itt :D
  • Sir Quno Jedi
    igen, probléma? kitalálod magadtól is mi történik, vagy hívjuk a Fringe Divison-t?
  • Herold
    Ezt nevezed megérzésnek? Amikor leírod, mi volt a 3 hónappal ezelőtti részben?
  • Sir Quno Jedi
    gondolom
  • Herold
    Milyen hatodik részben? Ami tavaly novemberben volt?