Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kBagyula

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Jaja, már alig várom!!! 45 percnyi gyönyör. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AlrightSir
Wááá mindjárt itt a szombat! Ez rész ütni fog! :D

kBagyula
még 4

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Teppik Amon
G+ -on van Walternek, Astridnak, Anna torv-nak is lapja, + Fringe-nek is. Aki akarja követni õket, keressen rájuk.

Ezt a 8 napot már csak kihúzzuk valahogy.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

precision
"Everything will become clear"

na azért arra befizetek :D ettõl függetlenül nagyon várós már!

Bazinga!

Narxis
OMFG!!!!

Nem bírom kivárni addig. :D

OptimusPrime
Várós, nagyon város! :)
Fringe Winter Premier

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fenrir
Why is Agent Charlie Francis alive in the episode Unearthed (season 2, episode 11) when he was killed off earlier?

This episode is actually an extra episode from season 1 that was shown during season 2.

A halál csupán a kezdet...

kBagyula
sokadik :)

sokadik vagyok aki rákérdez? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Malakai
Ezt tényleg be kéne valahogy rakni bannerba... :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

azt hiszem azt a rész adták le rossz idõben, mert a nézettség úgy kívánta meg.. :D

õõõõ, mi a francot nyomozgat a 2*11-ben Charlie, amikor már rég kinyírták ?
remélem meg lesz magyarázva

Narxis
<#finom><#eljen><#szeret>

Herold
AlrightSir
Én pedig szóltam <#vigyor>

Narxis
OMG én is megnéztem, nagyon zsír lesz!

Narxis
Hát ez nagyon durva rész volt, francért van szünet. :(

Nem hallgattam rád. Sajnos!
Most belehalok a kíváncsiságba.<#rinya>
Arra én is emlékszek, hogy a legizgalmasabb epizódok ilyenkor, meg a szezon vége felé szoktak jönni.
ForzaInter
kurvára nem rémlett nekem se:D

Yo, Bitch!

grebber
Hm érdekes kíváncsi vagyok miért szurizza Oliviát a masszivan dinamikus picsa

Next PC upgrade: 2022

AlrightSir
Ja és AKI KIBÍRJA, AZ NE, ismétlem NE NÉZZE MEG A KÖV. PROMÓT.
Sose nézem meg, most mégis és nagy hiba volt. Így legalább tudom, hogy érdemes várni a januári részt <#finom>

AlrightSir
<#wow2> Ooooo miért mindig azok a részek a legjobbak, amik után szünet jön??? Illetve a 4. évadot tekintve mondanám legjobbnak, igazából ez lenne az ideális színvonal, ami a mostani rész volt.

És a legnagyobb meglepetés a D A V I D volt...gondolom én David Robert Jones, aki azt a bombát csinálta, amit Oliviának kellett kikapcsolni az elméjével. Õ volt az, akinek valahogy köze volt a Cortexiphanhoz, meg a világok közötti géphez is. Ha jól emlékszem pont azon ment volna át, amikor Peter megérkezett és kikapcsolva a gépet félbevágta Jones-t. De ugye Peter nélkül most is él...

Na jó, egy David rémlik...õ az a bûnözõ pasi, aki Walter gépével szökött meg a börtönbõl. De neki mi köze volt ehhez a részhez? Vagy lemaradtam valamirõl?

Yippee-ki-yay, motherfucker

Ki az a DAVID??? Nekem nem rémlik:( Kellene?

Yippee-ki-yay, motherfucker

Zomil
szép kis cliffhangert kaptunk igy a végére :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kérdés. ha ez egy harmadik világ, akkor másik világ is egy alternativ "piros dimenzio?"(s04e01, mikor pacsizott a két Oliv) Vagy a pirosak olyan faszák, h tartják a kapcsolatot a mi kékünkkel és a sárgával is egyaránt?
cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/bPnsd1EB0Qk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Ok. Köszönöm az ajánlatokat, majd meglesem õket. :)
precision
Breaking Bad -et ajánlom megnézésre :)

AMC féle dráma, a legjobb fajtából! kihagyhatatlan :)

Bazinga!

Tower Guard
Ja hát én is várom már nagyon az új részt.
Én a Dextert ajánlanám, igaz más téma, de nagyon ott van. :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

:D Lehet, hogy a tapétát tanulmányozom majd. Annyira nem vagyok sorozatõrült, hogy bármivel beérjem. A Haven-bõl láttam pár részt, és nem igazán jött be. (Lehet, hogy bepróbálkozok a The Walking Deaddel. A Fireflyt sem láttam még.)Addig majd kihúzom valahogy, míg újra képernyõn nem lesz ez a zseniális széria.
Narxis
Fringe hiányunk van!

Fenrir
Csak nehogy ezt is agyonbonyolítsák majd mint a Lost utolsó évadát amikor a múlt-jelen és jövõ között ide-oda ugráltak...

Na ne már! Ott filózott a kopasz a padon a homemade idõtörlõ géppel és végül nem nyomta meg a Walter-delete gombot, tehát abban a síkban vagyunk, ahol eddig is. Komolyan mondom, én teljesen abban a hitben voltam/vagyok, hogy csak két idõsík van. Mindegy, várom szeretettel az újabb részeket. <#vigyor5>
õ maga mondta hogy ki lett törölve az idõbõl, miért ne tudná, csak éppen azt nem hogy melyikbõl, mivel több idõsík is létezik

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fenrir
Akkor ez már a negyedik alternatív világ? Vagy az amiben Oliviát megöli Walternative inkább csak egy lehetséges jövõ?

Áhh, nincs ilyesmi. Peter nem tudja, hogy ki lett törölve, ezért akar "hazajutni". Nincs is hova hazajutni, szerintem.
a falat? nehogy már ne tudd magad lefoglalni semmi mással. nézd meg elõlrõl az egészet akkor.
/vagy esetleg próbáld be a Haven-t, kicsit gagyibb, kicsit más, de azért hasonló téma/
FINALE?
Mi a.... most mit fogok nézni 2 hónapig?

(Úgy emlékszem, akkor avatkoztak bele az események normális folyásába, amikor az egyikük elvonta a figyelmét a kísérletnél. Emiatt nem vette észre, hogy megtalálta a gyógymódot. Na de ezt el lehet nekik nézni.)
pont ezért, mert akkor kb el se kezdõdne az egész sorozat :DD

Fenrir
Brühü, sajnos utolértem az aktuális részeket és most már várhatok én is az új részekre :\

Én mondjuk azt nem értem, hogy ha azt szeretnék a figyelõk, hogy ne kerüljön kapcsolatba a 2 dimenzió és ezáltal ne legyen anomáliák akkor miért nem segítettek Walter-nek a gyógyszer felfedezésében, hogy megmenthesse a saját fiát? Ezzel teljesen rövidre lehetne zárni az egész sorozatot :)

Narxis
Elmennek ezek a...!!! Inkább nem mondom, hogy hova.

Ja, a jövõheti rész után január közepéig várhatunk a folytatásra...

AlrightSir
Úristen, máris Fall Finale??? Ne már, lassan havi mûsor lesz belõle <#falbav>

AlrightSir
Ezen nekem is megakadt a szemem :D

Narxis
lol, fogadjunk egy csaj írta :DD

lol, egy másik komment a mi volt a legmeglepõd neked a tegnapi részben kérdésre..

Walter jól mondta Astrid nevét... és tényleg... ez tuti egy másik univerzum, ennél több bizonyíték nem is kellhet :DDDD