Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ezt a 8 napot már csak kihúzzuk valahogy.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
na azért arra befizetek :D ettõl függetlenül nagyon várós már!
Bazinga!
Nem bírom kivárni addig. :D
Fringe Winter Premier
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
This episode is actually an extra episode from season 1 that was shown during season 2.
A halál csupán a kezdet...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
remélem meg lesz magyarázva
Most belehalok a kíváncsiságba.<#rinya>#rinya>
Arra én is emlékszek, hogy a legizgalmasabb epizódok ilyenkor, meg a szezon vége felé szoktak jönni.
Next PC upgrade: 2022
Sose nézem meg, most mégis és nagy hiba volt. Így legalább tudom, hogy érdemes várni a januári részt <#finom>#finom>
Yippee-ki-yay, motherfucker
Yippee-ki-yay, motherfucker
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
AMC féle dráma, a legjobb fajtából! kihagyhatatlan :)
Bazinga!
Én a Dextert ajánlanám, igaz más téma, de nagyon ott van. :)
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
/vagy esetleg próbáld be a Haven-t, kicsit gagyibb, kicsit más, de azért hasonló téma/
Mi a.... most mit fogok nézni 2 hónapig?
(Úgy emlékszem, akkor avatkoztak bele az események normális folyásába, amikor az egyikük elvonta a figyelmét a kísérletnél. Emiatt nem vette észre, hogy megtalálta a gyógymódot. Na de ezt el lehet nekik nézni.)
Én mondjuk azt nem értem, hogy ha azt szeretnék a figyelõk, hogy ne kerüljön kapcsolatba a 2 dimenzió és ezáltal ne legyen anomáliák akkor miért nem segítettek Walter-nek a gyógyszer felfedezésében, hogy megmenthesse a saját fiát? Ezzel teljesen rövidre lehetne zárni az egész sorozatot :)
Walter jól mondta Astrid nevét... és tényleg... ez tuti egy másik univerzum, ennél több bizonyíték nem is kellhet :DDDD