Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Nem ciki, de az altLivia járása az kb. annyira nõies és könnyed, mint egy háromlábú elefánté. Az anyja biztos nem balett-táncos volt, le merném fogadni.

Narxis
lol az cink! Na jó nem. 😄 Kicsit lazábbak tényleg. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

penge96
Na, ez végre tényleg egy izgalmas rész volt! Én örülök Jones visszahozatalának, szerintem marha jó karakter. Egyébként az cink, ha én jobban bírom AltLiviát és AltLincoln-t mint az eredetieket?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

MikX
Jah... lostban is örültem, hogy nem magyarázták meg valami gagyi szarsággal, jobb néha, ha nyitott marad valami, a képzelõerõ úgyis mindíg nagyobb 😄
amúgy egész jó lett a mostani rész, remélem folytatódik tovább így, s csak jobbak lesznek

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Sir Quno Jedi
Vannak kérdések amikre nincsenek válaszok. Így van ez jól. Mondta is Olívia az elsõ részben az új szériából, hogy minden válasz amit talált, csak újabb kérdéseket szült és hát...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kommersz
nem baj.legalabb igy mindenki azt gondol bele amit akar😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

sose értettem miért baj az ha nem válaszolnak meg mindent

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jó volt a szünet utáni 2 rész sztem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Flamer
2012. januar van. uj resz volt. keep goin'

http://loal.atw.hu

Herold
Tartok tõle, hogy lesz pár kérdés ezzel kapcsolatban, amire a LOST-hoz hasonlóan soha nem kapunk választ.

Teppik Amon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nana, az eredeti idõsíkjából törlõdött! Megmondták a megfigyelõk is. Olívia meglepõdne ha 1 idegen ébredne az ágyában 😄
VAGY: a megfigyelõk törték szét a síkokat még több részre azzal hogy Pétert kitöröltök belõle. Létrehoztak egy újat. Esetleg ez a sárga univerzum az ahogy alakultak volna a dolgok a Pítör nélküli világban.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Herold
Aztán mikor Peter hazajutott, és felébred Olivia ágyában, azt mondja: "hú de rosszat álmodtam. Liv".

Narxis
Ja, azt tudom, csak szolidabban akartam fogalmazni a spoiler miatt, ugye az injekciós tûket a mostani részben mutatták. 😄

AlrightSir
Valószínû, hogy lesz benne szerepe, sõt, szerintem összefüggés lesz Oliv halála és Peter hazajutása között. Meg számomra a legnagyobb kérdés az, hogy ki lõtte le az observer-t.

Narxis: Inkább gondolnám alakváltónak Broylest, mint árulónak. Ugyanez Ninára.(mondjuk ez túl egszerû lehet)

Narxis
OMG hatalmas rész volt, azért is jó volt mert felfrissítette a Fringe tudásom, én alig emlékeztem erre a Jones csávóra... 😄

Remélem az áruló Broyeles lebukik.

Sir Quno Jedi
Olivia bármire képes, max. még nem tud róla. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
gondolom majd most megint elö fogják hozni Olivia képességeit, mint a sorozat elején a bombás dolognál 😊
Aztán mondjuk van egy 5letem, h Peter esetleg Olivia segitségével fog visszajutni, mert nem tudom emlékeztek-e, de a régebbi részekben volt, h Olivia átlátott egy másik világba és az elvileg nem az a világ volt amivel összekapcsolták öket.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Golyo69
fasza volt ez a rész is.....😄😄

GGMU

AlrightSir
Hát Nina nem volt nagy meglepetés azután, hogy gyógyszerezi Oliviát...és akkor ezek szerint (hogy Peter marad segíteni) még odébb lesz az a rész, amikor végre hazakerül Peter. Remélem nem húzzák sokáig, mert nekem ez a Jones - Fringe-csapat Round 2 kissé unalmas.

Narxis
FB-n Cassone azt írta kb. 1 órája, hogy kész a nyers, utómunkálatokat csinálja már csak, úgyhogy nemsokára nézhetjük ezt az isteni sorozatot! 😄

Narxis
Felirat need!

Teppik Amon
4x09
Ó Nina!?! Mit tettél.
Megfigyelõnk a pénzosztásnál volt, eléggé feltûnõen haladt úgyhogy mindenki észrevette, ugye?

Amúgy jó rész volt. Érdekesen alakulnak a dolgok.

a hatótáv volt inkább a lényeg, mert a leaf elektromos 😊
egyébként tényleg elég átlátszó volt
Narxis
Ja, az is lol. 😄

Narxis
Annak a kocsis jelenetnek, amikor Olívia és Péter ültek benne eléggé "termékmegjelenítés" szaga volt, nem? 😄 Mutogatták a GPS-t és a kormányba épített telefont.

Narxis
Aztakurva de jó rész volt! Tetszett, hogy tényleg apró de komoly változások vannak, pl. Walternative. Ebbõl még elég komoly dolgok sülhetnek ki!

precision
azigen... 😊

Bazinga!

semmi köze a hivatalos szó jelentéséhez
http://fringe.weboldala.net/news.php

Itt a hivatalos magyar oldala a Fringe-nek.
penge96
Sztem nekem ez azért nem jön be, mert a Slidersnél már kiéltem magam... 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

AlrightSir
Nekem is pont ez tetszik. Fõleg azok a részek, amikben az alternatív világok között utaznak 😊

cylonflatus
Szerintem meg pont "a szarakodás az alternatív világokkal" a Fringe legérdekesebb része, sõt a lényege!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Herold
Az egyszerû rejtélyek csak a bevezetõ volt, a lényeg nem azokon van, hanem azon, mi idézte elõ õket.

penge96
Hát emberek, én mostmár kijelentem, hogy nem tetszik már annyira a Fringe... számomra teljesen elveszett a hangulata, hiányoznak az "egyszerû" rejtélyek, és nem ez a szarakodás az alternatív világokkal... ez is jó, de szerintem ez már nem Fringe. :/

Herold
Nincs ilyen oldal.

Herold
Mivel Peter kikerült a történetbõl, több dolog nem, vagy nem úgy esett meg, mint azt láttuk, ezért lehetséges, hogy a túloldali Broyles is életben maradt.

Herold
A migrén attól lehet, amit beadtak neki az ezelõtti rész végén.

sziasztok ismeritek a http://fringe.website.weboldala.net oldalt? Tök jó közösségi Fringe site
Zomil
ha elolvasod a hsz-emet, pont ezt irtam, h a fejfájás lehet ezzel van összefüggöben, h most kezd elöjönni ez a képessége 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem nem nem képes, csak nem tud róla(a késõbbiekben szerintem még be fognak jönni a képességei).
Zomil
jo kérdés, de ez a másik univerzum(vagyis a Peter nélküli) nem kicsit felkavarta a dolgokat. Igy kb. találgatni sincs értelme, mert nem tudjuk, hogy zajlottak le a dolgok Peter nélkül. Mint láthato volt, pl. Olivia nem képes a világok között utazni és gondolom egyéb kortexifanos(asszem igy hivják) képessége sincs meg...de talán ez a migrén lehet utalás rá, h ujra elöjön a képessége...mintha eredetileg is igy kezdödött volna...(vagy valami ilyesmi rémlik, h eredetileg is valamiért sürün fájt a feje), csak az a baj, h olyan régen voltak már az elözö évadok, h nem igazán tudok visszaemlékezni a pontos történésekre 😞

AlrightSir
Oh my FREAKIN GOD! Ez kib*szott jó rész volt ááááá ez hiányzott már mióta. Most jobban várom a következõ hetit, mint decemberben ezt a részt 😄

A végén az "Olivia, neked kell meghalnod" nagyon "szájtátós" volt. Csak azt nem értem, hogy Jones csak ebben az idõsíkban él-e és csak a narancs világ (mostani) Oliviájának kell meghalni, vagy az eredeti kék univerzumra is igaz-e mindkettõ?

Shep
Végre egy normális rész, erre várok már 1,5 évada! Remélem most már felpörögnek a dolgok és nem kezdenek el megint töltelék részeket nyomatni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Másik, Peter eszt szajkózza már egy ideje. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Végkép nem értem már az egészet. AlterBroyles él? David Robert Jones él? Másik idõsík egy másik univerzumban? Mi van???????
Victor1103
Hát most nagyon Lost érzésem volt ennek a résznek a nézése közben. olyan hamar vége lett fel se tünt a 45 perc. ja és megint jött vagy 5 új kérdés válasz persze 1 se😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

kint van a felirat

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Teppik Amon
Érdekes rész volt. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle.

ez jó, kár hogy nincs nagyobban
kBagyula

😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul