3314
2ivmws8.jpg
  • Herold
    Most akkor mi van? Olivia le fog épülni szellemileg?
  • Sir Quno Jedi
    Az egész sorozat erről szól, hogy erős érzelmi kötődés hatására az ember képes átlépni a fizikai világ határait. Ez lehet szülő-gyernek kapcsolat, mint Walter és Peter esetében (ugye Walter képes volt a dimenziók közti falat áttörni az elképesztő tudásával egy "másik ember" gyermekéért, gondolom ez is nyálas neked akkor?!) és lehet a szerelem, mint most. Ami nem igazán fontos neked, azért nem vagy képes küzdeni és rászorítani az elmédet/képességeidet arra, hogy felülemelkedj a valóságon. Ezt Olívia végülis is el is magyarázza mikor fogva tartják.

A motiváció a legontosabb eleme a különleges képességek kibontakozásásan és ehhez mivel emberek vagyunk az erős érzelmek vezetnek.

Ha nincs MIÉRT emlékezz, akkor nem fogsz, megelégszel a jelenlegi idővonallal és élsz benne, mint hal a vízben. Ámde esetünkben volt egy kapocs ami nem hagyta nyugodtan élni őket az "új" világban.

Mivel egy felnőtt nőről és egy felnőtt férfiról van szó, így óhatatlanul a szerelem lesz a kapocs, a barátság már nem elég, nem gyermekek már. (előző szériákban is Olívia igencsak feszegette a fizikai határokat a képességével, hogy Petert megmentse)
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem nem kamu. Tartozott neki az a Megfigyelő amiért segített neki.
  • precision
    persze, egy szappanoperában
    nade itt egy fasza kis sci-firől beszélünk

na mind1...

én nem hiszek az Observernek amúgy... eddig mindig arról beszélgettek a többi megfigyelővel, hogy hibát követett el, mert Peternek nem is kéne léteznie, nem a jó helyen van...stb., most meg hirtelen: 1. helyen vagy, 2. ez a te Oliviád... szerintem ez csak kamu volt, hogy megnyugtassa Petert ill. ne próbálkozzanak Walterrel megint széjjelcseszni az univerzumot/univerzomokat
  • Narxis
    Pedig ez azért sokszor igaz. :P
  • Malakai
    Nem különösebben, legalábbix nem FOX-os viszonylatban, egy Bones-hoz képest kimondottan gyakran adják. :P
  • ldavid
    és a szerelem ereje mindent legyőz... mekkora bullshit
  • Zomil
    öhm, a fringe-ben jelentösen több szünet volt véletlenszerüen, mint a többi sorozatnál, sztem ez igenis nyomos ok. :)
  • stargatelost
    Ez sok évtizede így megy országos csatornákon, minden sorozatnál így van, ez nem újdonság. És nem is ok.
  • Zomil
    talán azért mert teljesen véletlenszerüen raknak bele iszonyat hosszu szüneteket, amit az átlagnézö nem igazán dijjaz :S
  • Teppik Amon
    mer' párhuzamosan volt valami NCAA kosárlabda mérkőzéssel, meg a Hunger Games is ment, meg az UMF is (ami nemtom mi)
  • Narxis
    Hülye amcsik, faszé nem nézik? :@
  • Teppik Amon
    Jó rész volt! Tetszett.
    Állítólag jó szar lett a nézettsége, de bízunk az 5. évadban.
  • Zomil
    Én végig ezt irtam itt a topicban :)
    Amugy tényleg szép vége lett, és gondolom most ujra jön majd a Jones szál :)
  • AlrightSir
    Végre
    továbbléphetünk így 15 rész után. Peter jó helyen van, örülünk neki. A rész egyébként tetszett, de az utolsó jelenet (futunk egymás felé és CSÓÓÓK) eléggé amerikais lett...
  • Narxis
    hehehe :P gondoltam, hogy valaki elsüti ezt a poént :D
  • Fenrir
    Btw nem tudom, hogy ki mondta régebben, hogy Peter a saját idővonalában van, csak éppen mivel megpróbálták kitörölni ezért nem emlékeznek rá
    annak bejött a jóslata.

Most akkor a másik Oliviás szálat meg veszni hagyják?
  • stargatelost
    Engem is ezek a kérdések foglalkoztatnak leginkább a mostani évad kapcsán. Van valakinek erre valami elmélete, magyarázata?
  • Fenrir
    Kire ment a fap-fap? :P
  • Narxis
    OMG ennek gyönyörű vége lett, vagy 10 papírzsepit elhasználtam.
  • OptimusPrime
    Már ideje volt, hogy jöjjön, kezdett már hiányérzetem lenni! :)
  • cassoneitaly
  • precision
    Walter :)

• simon7108
    Most fejeztem be az eddig leadott részeket.
    Egy valamit nem értek csak.
    Vagy nem is nem értem hanem inkább nincs értelme.
    Ha Peter nem létezett ebben a síkban akkor Olivia miért ment át a másik univerzumba?És hogyan?Mert elvileg nem tudott erről a képességéről az utolsó részek alapján.Legalábbis abból következtetek,hogy átment mert itt is helyet cseréltek egy időre a másik Oliviával.És ha ugyebár nem ment át akkor hogyan?Ha meg átment akkor miért?Mert eredetileg Peterért mentek át,de mivel nem létezett ezért nem volt okuk átmenni.
    A másik meg,hogy-hogyan és ki csinálta a hidat az univerzumok között ha Peter nem létezik?

Ezekre a dolgokra nem nagyon emlékszem,hogy elmagyarázták volna...
  • Golyo69
    jaja :D
  • rooney8
    "Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene :D"

két kedvenc-et írt a mondatba, ezért írta, hogy mínusz egy kedvenc :D
  • Herold
    Ezt most nem értem.
    A Strike Back főcíme nekem is nagyon tetszik.
  • kBagyula #2471
    Fúúú basszus, de rég láttam, elő is veszem a szünetre... :)))
  • Zomil
    igaz :D
  • Fenrir
    Azt nem mondtam, hogy melyik szombat :D
  • Zomil
    akarod mondani március 24-ig :)
  • Fenrir
    Szombatig ráérünk :P
  • Micsu
    elég lesz lassan az offból sztem
  • Fenrir
    Ez sem volt kispályás:

• Golyo69
    minusz 1 kedvenc :D látszik már fáradt vaok :D
  • Golyo69
    Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene :D
    és még sori is jó :D

• cylonflatus
    Nálam dettó ;)
  • Fenrir
    Kicsit kezdenek belegabalyodni, ahogyan a Lost meg a BSG készítői is tették anno.
  • Shep
    Hát szerintem az alap az egy szar (mindig el is tekerem :)), de a retro az büntet.
  • Renegade
    vessetek vérmókusok elé, de miért is kezd egy Argentín szappanoperába átcsúszni ez az egész? Te vagy az igazi, nem, de, megyek haza, gyere visza,ááááh :-(