3314
-
#2498 Most akkor mi van? Olivia le fog épülni szellemileg? -
#2497 Az egész sorozat erről szól, hogy erős érzelmi kötődés hatására az ember képes átlépni a fizikai világ határait. Ez lehet szülő-gyernek kapcsolat, mint Walter és Peter esetében (ugye Walter képes volt a dimenziók közti falat áttörni az elképesztő tudásával egy "másik ember" gyermekéért, gondolom ez is nyálas neked akkor?!) és lehet a szerelem, mint most. Ami nem igazán fontos neked, azért nem vagy képes küzdeni és rászorítani az elmédet/képességeidet arra, hogy felülemelkedj a valóságon. Ezt Olívia végülis is el is magyarázza mikor fogva tartják.
A motiváció a legontosabb eleme a különleges képességek kibontakozásásan és ehhez mivel emberek vagyunk az erős érzelmek vezetnek.
Ha nincs MIÉRT emlékezz, akkor nem fogsz, megelégszel a jelenlegi idővonallal és élsz benne, mint hal a vízben. Ámde esetünkben volt egy kapocs ami nem hagyta nyugodtan élni őket az "új" világban.
Mivel egy felnőtt nőről és egy felnőtt férfiról van szó, így óhatatlanul a szerelem lesz a kapocs, a barátság már nem elég, nem gyermekek már. (előző szériákban is Olívia igencsak feszegette a fizikai határokat a képességével, hogy Petert megmentse) -
#2496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem kamu. Tartozott neki az a Megfigyelő amiért segített neki. -
#2495 persze, egy szappanoperában
nade itt egy fasza kis sci-firől beszélünk
na mind1...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem hiszek az Observernek amúgy... eddig mindig arról beszélgettek a többi megfigyelővel, hogy hibát követett el, mert Peternek nem is kéne léteznie, nem a jó helyen van...stb., most meg hirtelen: 1. helyen vagy, 2. ez a te Oliviád... szerintem ez csak kamu volt, hogy megnyugtassa Petert ill. ne próbálkozzanak Walterrel megint széjjelcseszni az univerzumot/univerzomokat -
#2494 Pedig ez azért sokszor igaz. :P -
#2493 Nem különösebben, legalábbix nem FOX-os viszonylatban, egy Bones-hoz képest kimondottan gyakran adják. :P -
ldavid #2492 és a szerelem ereje mindent legyőz... mekkora bullshit -
#2491 öhm, a fringe-ben jelentösen több szünet volt véletlenszerüen, mint a többi sorozatnál, sztem ez igenis nyomos ok. :) -
#2490 Ez sok évtizede így megy országos csatornákon, minden sorozatnál így van, ez nem újdonság. És nem is ok. -
#2489 talán azért mert teljesen véletlenszerüen raknak bele iszonyat hosszu szüneteket, amit az átlagnézö nem igazán dijjaz :S -
#2488 mer' párhuzamosan volt valami NCAA kosárlabda mérkőzéssel, meg a Hunger Games is ment, meg az UMF is (ami nemtom mi) -
#2487 Hülye amcsik, faszé nem nézik? :@ -
#2486 Jó rész volt! Tetszett.
Állítólag jó szar lett a nézettsége, de bízunk az 5. évadban. -
#2485 Én végig ezt irtam itt a topicban :)
Amugy tényleg szép vége lett, és gondolom most ujra jön majd a Jones szál :)
-
#2484 Végre SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!továbbléphetünk így 15 rész után. Peter jó helyen van, örülünk neki. A rész egyébként tetszett, de az utolsó jelenet (futunk egymás felé és CSÓÓÓK) eléggé amerikais lett... -
#2483 hehehe :P gondoltam, hogy valaki elsüti ezt a poént :D -
#2482 Btw nem tudom, hogy ki mondta régebben, hogy Peter a saját idővonalában van, csak éppen mivel megpróbálták kitörölni ezért nem emlékeznek rá SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annak bejött a jóslata.
Most akkor a másik Oliviás szálat meg veszni hagyják? -
#2481 Engem is ezek a kérdések foglalkoztatnak leginkább a mostani évad kapcsán. Van valakinek erre valami elmélete, magyarázata? -
#2480 Kire ment a fap-fap? :P -
#2479 OMG ennek gyönyörű vége lett, vagy 10 papírzsepit elhasználtam. -
#2478 Már ideje volt, hogy jöjjön, kezdett már hiányérzetem lenni! :) -
#2477 -
#2476 Walter :)
-
simon7108 #2475 Most fejeztem be az eddig leadott részeket.
Egy valamit nem értek csak.
Vagy nem is nem értem hanem inkább nincs értelme.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Peter nem létezett ebben a síkban akkor Olivia miért ment át a másik univerzumba?És hogyan?Mert elvileg nem tudott erről a képességéről az utolsó részek alapján.Legalábbis abból következtetek,hogy átment mert itt is helyet cseréltek egy időre a másik Oliviával.És ha ugyebár nem ment át akkor hogyan?Ha meg átment akkor miért?Mert eredetileg Peterért mentek át,de mivel nem létezett ezért nem volt okuk átmenni.
A másik meg,hogy-hogyan és ki csinálta a hidat az univerzumok között ha Peter nem létezik?
Ezekre a dolgokra nem nagyon emlékszem,hogy elmagyarázták volna... -
#2474 jaja :D -
#2473 "Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene :D"
két kedvenc-et írt a mondatba, ezért írta, hogy mínusz egy kedvenc :D -
#2472 Ezt most nem értem.
A Strike Back főcíme nekem is nagyon tetszik. -
#2471 Fúúú basszus, de rég láttam, elő is veszem a szünetre... :))) -
#2470 igaz :D -
#2469 Azt nem mondtam, hogy melyik szombat :D -
#2468 akarod mondani március 24-ig :) -
#2467 Szombatig ráérünk :P -
Micsu #2466 elég lesz lassan az offból sztem -
#2465 Ez sem volt kispályás:
-
#2464 minusz 1 kedvenc :D látszik már fáradt vaok :D -
#2463 Fringe után a kedvenc ez a kedvenc zene :D
és még sori is jó :D
-
#2462 Nálam dettó ;) -
#2461 Kicsit kezdenek belegabalyodni, ahogyan a Lost meg a BSG készítői is tették anno. -
#2460 Hát szerintem az alap az egy szar (mindig el is tekerem :)), de a retro az büntet. -
Renegade #2459 vessetek vérmókusok elé, de miért is kezd egy Argentín szappanoperába átcsúszni ez az egész? Te vagy az igazi, nem, de, megyek haza, gyere visza,ááááh :-(