Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
amúgy egész jó lett a mostani rész, remélem folytatódik tovább így, s csak jobbak lesznek
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAGY: a megfigyelõk törték szét a síkokat még több részre azzal hogy Pétert kitöröltök belõle. Létrehoztak egy újat. Esetleg ez a sárga univerzum az ahogy alakultak volna a dolgok a Pítör nélküli világban.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Narxis: Inkább gondolnám alakváltónak Broylest, mint árulónak. Ugyanez Ninára.(mondjuk ez túl egszerû lehet)
Remélem az áruló Broyeles lebukik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztán mondjuk van egy 5letem, h Peter esetleg Olivia segitségével fog visszajutni, mert nem tudom emlékeztek-e, de a régebbi részekben volt, h Olivia átlátott egy másik világba és az elvileg nem az a világ volt amivel összekapcsolták öket.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Megfigyelõnk a pénzosztásnál volt, eléggé feltûnõen haladt úgyhogy mindenki észrevette, ugye?
Amúgy jó rész volt. Érdekesen alakulnak a dolgok.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
egyébként tényleg elég átlátszó volt
Itt a hivatalos magyar oldala a Fringe-nek.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,