Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I don't think Peter is in a 3rd universe, they just can't remember him....maybe the need to do a sleeping beauty move, maybe if Peter and Olivia Kiss she will remember everything. LOL That would be cool." <#idiota>#idiota> <#taps>#taps>
<#banplz>#banplz>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De itt a köv. rész promo:

Egyébként az eleje annyira tetszett (amikor ott feküdtek a füvön), mondom "WTF? Úú végre történik valami hirtelen..." aztán kapcsoltam hogy csak álom <#whatever>#whatever>
És szerintem marha érthetõen írtam le, amire gondoltam -.-'
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De így legalább izgalmasabb. :) Az amcsiknál meg ma lesz az új rész mi? .... Mázlisták.
Yo, Bitch!
nem született meg az a gyerek :) miért ilyen nehéz felfogni? :) "evilági" Peter meghalt, Walter átment a másikért, a jég beszakadt aladtuk, az observer nem mentette meg, "túlvilági" Peter is meghalt
akkor mondd már meg légyszives, hogy hogyan is született meg Peter és Olivia közös gyereke? :)
Bazinga!
(Szegény Peter végre összejön neki, erre az utolsó pillanatban kiradírozzák. :D)
vannak még nyitott kérdések persze, másképp érdektelen lenne az egész, de az hogy miért nem terhes Olivia (vagy mi van a terhes Oliviával) az szerintem evidens (egyszerûen nem létezik az az Olivia, ez a két Olivia más ember)
Bazinga!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nekem is tetszett a rész (és az évad is tetszik) egyedül Waltert nem értem... reméljük még változik a hozzáállása
Bazinga!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ezért kissé belehúztak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezen kivül viszont sztem jo rész volt. Amugy nemtudom, tul uncsi lenne ha megint a másik oldal szarakodna az alakváltokka, jo lenne ha egy 3. dimenzio is beszállna a játékba :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó Szórakozást hozzá Mindenkinek!
facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub