Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy komment arckönyvõn :DD

"I don't think Peter is in a 3rd universe, they just can't remember him....maybe the need to do a sleeping beauty move, maybe if Peter and Olivia Kiss she will remember everything. LOL That would be cool." <#idiota> <#taps>

<#banplz>

na ezt kár volt megnéznem, ehh

Narxis
Nem tudtak már találni egy régi TV-t a kellékesek. xD Annyira jól megy ott ámerikában, fene a szájukat. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Durva...

De itt a köv. rész promo:

http://www.youtube.com/v/cUvjPBO-QqY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

én csak a TV-t nem értem a végén.. legalább 10éve nem lehetett ott senki, de a legújabb ledtv van letakarva..... :D

AlrightSir
Nagyon úgy tûnik...

Akkor lenne talán értelme. Ez egy nagyon hasonló világ, de nem az eredeti. És akkor az eredetiben van esély, hogy emlékeznek Peterre, szóval most várhatunk egy kék intro-ra :D

Egyébként az eleje annyira tetszett (amikor ott feküdtek a füvön), mondom "WTF? Úú végre történik valami hirtelen..." aztán kapcsoltam hogy csak álom <#whatever>

Narxis
Baromi jó rész volt, de a vége eléggé wtf.

Akkor ez mégis egy harmadik világ??

penge96
elõzõ*
És szerintem marha érthetõen írtam le, amire gondoltam -.-'

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Mivan? Miért te nem? Bár, ahogy látom az elõz kommented is csak arról szólt, hogy visszakérdezed a kommentelõt, hogy érti-e amit ír... omg.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Mi? Te érted mit írsz?
penge96
Viszont ha arra gondoltál, hogy a kék világ azért lett sárga, mert megváltozott a "történelem", na az lehet.

penge96
A sárga világ az a kék és a piros világ közösen... a két világ ugyanúgy megmaradt külön-külön, mivel nem létezhet az egyik a másik nélkül... figyelni kéne a sorozatra.

cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/PdAkBPIuLjg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Malakai
Ja, Jessup ügynök, visszatérõ szereplõnek kellett volna lennie. Bizonyos szempontból elég szimpatikus lett volna Meghan Markle, de úgy is olyan kis hatással volt azokra a részekre, hogy erõsen gondolkoznom kellett, hogy ki is volt õ. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nekem úgy jött le, hogy a gyerek alatt a figyelõ Petert értette, nem pedig a fiát. De ha már mindenképpen helyre akarták tenni a dolgot, akkor miért nem azt változtatták meg mikor a kopasz elvonta Walternate figyelmét a gyógyszerkészítésnél? Ha megtalálta volna az ellenszert a másik nem megy át, és nincs gubanc....
De így legalább izgalmasabb. :) Az amcsiknál meg ma lesz az új rész mi? .... Mázlisták.
ForzaInter
anno mikor kirk acevedo karakterét kiírták a sorozatból írták, hogy lesz helyette egy másik állandó szereplõ.. volt is egy csaj aki szerepelt 1-2 részben talán de utána eltûnt, õ vele mi lett?

Yo, Bitch!

precision
*alattuk

(my bad)

Bazinga!

precision
@moonstar1:

nem született meg az a gyerek :) miért ilyen nehéz felfogni? :) "evilági" Peter meghalt, Walter átment a másikért, a jég beszakadt aladtuk, az observer nem mentette meg, "túlvilági" Peter is meghalt

akkor mondd már meg légyszives, hogy hogyan is született meg Peter és Olivia közös gyereke? :)

Bazinga!

A piros világ szerintem maradt piros világ, nem változott semmi. Csak a mienk(kék) változott át sárgává. De ahogy észrevettem az apró jelekbõl a 05-ös részben, valami kezd változni. pl mikor Olivia kétszer kapja meg az asszisztenstõl az anyagot. Lassan visszatér az eredeti világ szerinem és mindenki emlékezni fog! :)
BOlivia gyerekérõl! Én emlékszem mi volt! :) A gyermek megszületett és az observerek még beszéltek róla 1-2 mondatot, hogy senki nem tudhatja meg, h a gyerek felnõ. Tehát valakinek odaadták vagy nemtudom ez majd ki fog derülni.
Nah végre én is bepótoltam a hátrányomat, és most hétrõl hétre várom az újabb részeket. Kicsit fura lesz lelassítani, és napi 6 helyett heti 1 résszel beérni.:) De nagyon kíváncsi, hogy mit hoznak ki ebbõl?
(Szegény Peter végre összejön neki, erre az utolsó pillanatban kiradírozzák. :D)
precision
szerintem teljesen érthetõ a sorozat, a mostani részben is Peter teljesen jól elmagyarázta nekünk a lényeget, hogy mi történt, miben más ez a mostani két dimenzió és hogy mikor változott meg az egész (tavas jelenet -> nem menti meg az observer)
vannak még nyitott kérdések persze, másképp érdektelen lenne az egész, de az hogy miért nem terhes Olivia (vagy mi van a terhes Oliviával) az szerintem evidens (egyszerûen nem létezik az az Olivia, ez a két Olivia más ember)

Bazinga!

Tower Guard
Épp ez a jó benne, hogy bármi kialakulhat, és alakul is mindig. :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Miért, te érted?
már készítõknek sem könnyû ;)
úgy látszik nem csak amerikaiknak bonyolult értelmezni a látottakat eme sorozat kapcsán

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

precision
nincs Peter -> nem esett teherbe (legalábbis Petertõl biztos nem :))

Bazinga!

Amennyire emléxem,azt Walternate magához vette még embriókorban, illetve gyorsított növekedés mellett,

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

penge96
Ez most poén volt?:D

miért mástól nem lehet ? :O :DDD

Zomil
mivel nincs Peter igy terhes sem lett :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És mi van a másik Olivia-val, aki terhes lett? Azt sem nagyon boncolgatják még. Mármint a történetet.
precision
azért az újfajta shapeshifter elég komoly :)

nekem is tetszett a rész (és az évad is tetszik) egyedül Waltert nem értem... reméljük még változik a hozzáállása

Bazinga!

Szerintem az egész évad eddig nagyon nehézkes, vontatott, közel nem olyan izgalmas mint 3ik volt, én is remélem hogy ezt az emlékezet kiesést hamar helyreteszik, mert így rossz irányba halad a sorozat.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Narxis
Köv. rész promoban benne van.

penge96
Én sem teljesen értettem, de ugye mikor Peter ilyen energiaként jelent meg, akkor is ilyen tér-idõ görbülés volt... vagy valami ilyesmi.

penge96
Lehetséges egyébként...

Narxis
Amúgy van egy elméletem, hogy ki az új alakváltók fõnöke.

A másik világ William Bell-je aki nem olyan kedves mint az evilági. Ugye azzal, hogy Peter-t kitörölték, lehet a másik világon nem halt meg autóbalesetben Bell.

Herold
Szerintem teletojták a gatyájukat a forgatókönyvírók, hogy itthagyod õket. <#hehe>
Ezért kissé belehúztak.

Shep
Hát ideje is már mert ez elõtt a rész elõtt úgy voltam, hogy ha nem lesz nagy javulás akkor búcsút intek a sorozatnak, így viszont maradok még egy kicsit :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Egyszerûen muszáj, hogy legyen 5. évad! Nincs ehhez fogható sorozat manapság!

Narxis
Következõben még több lesz.... :)

http://www.youtube.com/v/C-BUEk2_Ov4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Shep
Hát eddig ez volt a legjobb rész az évadban, bár lehet csak azért tetszett, mert itt végre volt egy kis akció is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Sztem jo rész volt, de persze az hatalmas baromság volt, h miután tisztázzák, h simán felveszik bárki alakját, egyáltalán nem volt nekik gyanus a vállon lött rendör...az a rész nagyon gáz volt :)
Ezen kivül viszont sztem jo rész volt. Amugy nemtudom, tul uncsi lenne ha megint a másik oldal szarakodna az alakváltokka, jo lenne ha egy 3. dimenzio is beszállna a játékba :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
Mi volt ez a deja vu? Talán Peter hatása?

AlrightSir
Hát most õszinte leszek. Nekem egyáltalán nem tetszett ez a rész. Sem.

Például ez az alakváltós téma egyáltalán nem újdonság, eddig is a másik univerzum kémjei/elõkészítõi voltak, most meg olyan mintha Peter miatt elölrõl kezdõdne az egész történet. Remélem hamar túllépnek az egész emlékezetkieséses dolgon, mert ez nagyon de nagyon unalmas nekem.

Narxis
Ez de kemény rész volt.

WTF volt Oliviaval a végén? Én már a tetõn sejtettem, hogy az alakváltó van ott. :D Szegény Peter. Miért nem mesél a megfigyelõkrõl? Aztán beszélhetnének eggyel, hogy most mégis mi a fákk van. Az alakváltók pedig szerintem a másik világ kormányának jelentnek. Valamilyen inváziót készítenek titokban.

Narxis
Köszönjük!

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Herold
http://www.youtube.com/v/HaTGzSw1j8U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB