3314
2ivmws8.jpg
  • precision
    SPOILER -es agymenés :D

szerintem be fogják hozni az időutazást a sztoriba... a múltkor már tudtak egy féregjáratot nyitni az időben, de szerintem ennél többet fognak tudni... vissza kell majd utazniuk az "idők kezdetéig" Walteréknek... ők a korábbi évadban megismert ZFT v. milyen csoport, ők írták azt a könyvet, ők építették a gépet amivel dimenziókat lehet pusztítani... meg kéne keresni azt a részt ahol szó volt arról, hogy ez már a sokadig "generáció" a földön, voltak már korábban emberek a földön akik nagyon fejlettek voltak, ún. előemberek v. mi... azok "csak" időutazók voltak... Walték visszamennek, hogy még a múltban megakadályozzák az observerek létrejöttét valahogyan (mittudomén, olyan irányba terelni az emberiséget, hogy ne alakuljanak át megfigyelőkké)
  • stargatelost
  • Szabi #2952
  • Szabi #2951
    jaja, a végén kiderül hogy csak Walter álmodta az egészet a diliházban :DD
  • cylonflatus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Talán valami tároló-, szállító alkalmatosság? Én sem emlékszem tisztán, de úgy rémlik Szeptember mintha valami eszközöket vett volna ki belőle egyszer
  • cylonflatus
    Ugyanez jutott az eszembe nekem is. De arra is gondoltam -bár ez vadabb verzió-, hogy
    belőle lesz Windmark
  • Teppik Amon
    Elég vad elképzelés, de nem lehet hogy Szeptember az a kiskölök akit bezártak a zseb univerzumba? Ő az egyetlen megfigyelő aki végig segítette őket. Ő mentette meg őket a kezdet kezdetén is.
  • stargatelost
    Hidd el, én örülnék a legjobban :D Remélem, hogy igazad lesz :)
  • Narxis
    Neked ez a rebootolás a vesszőparipád. :D Pedig nagy összegben merek fogadni, hogy a végére az összes eddigi évad egy nagy egész sztorivá fog összeállni.
  • stargatelost
    Na végre ez egy érdekes rész volt. El tudta velem felejtetni, hogy mekkora mellényúlás ez a rebootolt ötödik évad...
  • Szabi #2944
    link
  • Narxis
    Fúúú csillagos ötös rész volt, ez A Scifi!
  • Shiwo
  • cassoneitaly
    Fringe 5x06 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • AlrightSir
    A következő résszel kapcsolatban egy kérdés:
    Valaki felfrissítené a memóriám, hogy a földből feltúró szerkezetek mik is? Már nem emlékszem pontosan...
  • ProGabe #2939
    Mmmm, fincsi kis rész volt! Jöhetne is a következő gyorsan:

• Shep
    Micsoda? Vágási Feri volt a legjobb, még az internetbe is beszállt :)
  • pett3rson
    Mindannyian tévedtek, a Szomszédok volt a legjobb sorozat amit valaha láttam. Kedvenc karakterem pedig Taki bácsi volt a taxijával és Juci nénivel az oldalán.
  • precision
    mindkettő jó, de tény, hogy nem a Lost a legjobb

a Breaking Bad nálam odaveri, néha még a Dexter is

Fringe pedig scifi kategóriában igencsak jó
  • ForzaInter
    lost, fringe.. azért bebaszna ezek lennének a legjobb sorozatok:D
  • Narxis
    Fringe izgisebb. :D
  • stargatelost
    Csak azért mondasz ilyeneket, mert nem láttad a Lostot. :) Tényleg nem vágom, mi taszít tőle :D
  • Narxis
    Egyszerűen ennél jobb sorozat nincs. Ennyi.
  • kBagyula #2931
  • precision

NEED!!!444
  • ProGabe #2929
  • cassoneitaly
    Fringe 5x05 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • AlrightSir
    Érdekes volt a vége.

Őszinte leszek, a 4. évad nagy része Peter és Olivia érzelmi életéről szólt és annyi bőven sok is volt belőle. Remélem a következő részek nem arről fognak szólni, hogy Olivia hogy szenved. Amúgy is majdnem az évad felénél tartunk és egy helyben toporog a sorozat, el kéne már indulni valamerre.
  • precision
    áááááá... a következő részt akarom!!! most!!!
  • Teppik Amon
    Pontosan. Én nagyon remélem hogy valami ütőssel zárják le, ami értelmet ad az egésznek.
  • stargatelost
    Hát jó lenne ha valami keretet kanyarítanának a sorozatnak, mert így csak lóg a levegőben ez a 4.-5. évad...
  • Szabi #2923
    naja, meg nem véletlenül Peter kezére illik a masina és akkor is voltak barlangászni :)
  • Gatti
    Így van ezt én már régóta igy gondolom. Valami olyasmit kell elképzelni mint amikor Peter beszállt a gépbe és megváltozott minden. Sztem itt is hasonló lesz. És ugye volt is régebben rá utalás hogy ezt a gépet saját maguk építették valamikor a jövőbe , azaz majd most fogják.
  • Narxis
    Na neeeeeeeeeeeeee, ezt nem tehetik!!!!!

Am. sztem most már biztos, hogy a megoldás valami olyasmi lesz amivel

visszaáll minden abba az időbe amikor megérkeztek a megfigyelők, csak gondolom nem fognak jönni.
  • precision
    hatalmas arc ez a Walter :)
  • ForzaInter

:D
  • sata75
    LOL
    de sztem a kutya nem igazi, mert nem kopasz!
  • Szabi #2917
  • sata75
    ez valami rendezői vagy kalóz verzióból van? nem láttam ezt a gépfejű csávót a filmben...

• kill3r21
    komoly rész volt