Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Sztem ez is nagyon jo rész volt :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Az meg micsoda már, hogy
Azon is gondolkodtam, hogy a játék készítõk kezdtek el sorozatokat írni, vagy a sorozatírók mentek el játékkészítõ cégekhez. Tisztára olyan ez, mint egy játék, ha megnyomom a Tab-ot, látom az aktuális célomat? :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Tényleg John Locke! Hogy is felejthettem el. Végig (amig néztem) õ volt a kedvencem. Örömmel láttam most a Falling Sky részeiben.
on
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
John Locke-nak hívták a kopaszt és nagyon fontos karakter lett a vége felé a sorozatnak, szerintem jó volt a színész is hozzá.
on:
The Matrix has you...
A LOST 3. évadánál nem jutottam tovább. Nálam ott már betelt a pohár. Nagy csalódás volt az a sorozat pedig az elsõ évadnál még minden részen csüngtem. A kopasz fazon (már nem jut eszembe a neve) rá nagyon emlékszem õt végig csíptem. Meg a Sayert (vagy hogy hívták). Máig nem tudom mi lett velük...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A 24 3. évada volt nálam ilyen, mikor 3 csavart is beleraktak, azzal megfogtak egy idõre, pedig a 4. és a 6. évad bitang szar lett, legalábbis szerintem - mármint a többi évadhoz képest.
Túl sokat rakott már a Fringe elénk, hogy nagyon sokat változzon, Én meg lehet ezt vártam...mindegy, majd meglátjuk.
The Matrix has you...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jónak jó volt, és még akár azt is ráfoghatom, hogy évadnyitónak jó, de remélem ennél azért megy feljebb a színvonal. Leginkább az volt a bajom, hogy hiába történtek események, ha azok unalmasak voltak.
Vége mondjuk nagyvolt walterrel, ez tény...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A resz meg, a kovetkezo 2-3 resz eldonti majd, hogy mennyire lesz jo vagy kevesbe, mindenesetre egyelore tetszik, bar ahogy eddig is minden szezon elejen, megint valami ujat kapunk. Csak ezt most tudtuk elore a 4x19 utan :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
The Matrix has you...
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
hát engem az observer vs. Walteres résznél konkrétan kirázott a hideg... :)
utóbbi idõk egyik legjobb (ha nem a legjobb) fõgenyója az observer fõnök
Bazinga!
The Matrix has you...
én egyszer futottam bele egy csúnya spoilerbe (igaz nem itt)... azóta egyszerûen nem nézek be az adott topikba amíg nem néztem meg az aktuális részt
Bazinga!
Amúgy meg nekem az egész epizód alatt ott motoszkált a fejemben, hogy ez a Henrietta nem is az, akinek hiszik.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Akkor a Lost-ot hogy hogy imádták? Vagy akkor még lehetett ekkora tekervényeket belerakni egy sorozatba? Hozzáteszem nagyon szerettem a Lost-ot, de a végén már nekem is magas volt pár dolog benne, de azért logikailag mindig meg lehetett magyarázni, meg persze a vége miatt egyértelmû.
Belõlem a Fringe hasonlót vált ki, mint Stargatelost-ból. Belekapnak valamibe aztán meg ugrunk egy másik dologba és amolyan semmilyen lesz. Ettõl függetlenül baromi élvezetesek a részek, mert Walter Bishop elviszi a hátán az egészet :) Nélküle már rég nem nézném.
The Matrix has you...
Nálam rém egyszerûen mûködik a rajongás, képernyõ elé tud ültetni vagy sem? Ennyi. A Fringe már ezt 5. évaddal teszi és imádom minden percét, ez van. :P
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Narxis-nak off: Egyébként nem fér a fejembe máig sem, hogyan tudsz rajongani ilyen-olyan, gyengébb(-jobb) high-concept sorozatokért, de a Lostot meg utálod, ezeknek az atyját. Egyébként a Lostot kellene vetíteni sulikban, az tényleg faszán össze van rakva, még egy tantárgyat is el tudnék képzelni belõle :)
A Fringével az a baj, hogy a készítõk belekapnak dolgokba, de nem igazán van meg a késõbbi irányuk erre vonatkozóan. Az elsõ évadban, ugye amikor epizódikus volt, volt valami emlegetett fõszál, valami nagy kirakós, amiért történnek a furcsaságok. Nem emlékszem már pontosan, de olvastam egy cikket régebben, hogy sorozatokban mik voltak azok, amiket elfelejtettek a készítõk, ignoráltak egy idõ után. És ez is köztük volt. Aztán jött az elõzõ évadban Peter kitörlése, kvázi rebootot kapott a sorozat, elsõ három évad meg sem történt (Ezt még mindig oltári nagy faszságnak találom). Most meg ez a jövõ dolog, újabb totális irányváltás.
Na mindegy, azért jó ez. Bár az évadnyitón kicsit unatkoztam. :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ez az új nyitójelenet pedig tökéletesen jellemzi a világunkat. Ami ott 2036-ban történik az itt már rég elkezdõdött, de nem akarom másra terelni a témát. Egyszerûen minden MÁSODPERCÉT élveztem az évadnyitónak.
nagyon jo rész volt :)
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone