Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teppik Amon
Kicsit vegyesek az érzéseim, de mostmár nem hagyom abba a sorozatot!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Zomil
Köszi a feliratot!

Sztem ez is nagyon jo rész volt :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

cassoneitaly
Fringe 5x02 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

ProGabe
Kicsit 'meh' rész volt, remélem kevés ilyen 1 helyszínes, sokat drámázós lesz az évadban.

Az meg micsoda már, hogya nulladik kazetta nem mutat sehova? Csak annyit mondott Walter, hogy "takarodj az elsõ kazihoz". Hova bazmeg? :D
Azon is gondolkodtam, hogy a játék készítõk kezdtek el sorozatokat írni, vagy a sorozatírók mentek el játékkészítõ cégekhez. Tisztára olyan ez, mint egy játék, ha megnyomom a Tab-ot, látom az aktuális célomat? :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/vwm9Qo_lZZI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Narxis
huhú ez de király lesz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/eWdoDHPrN3Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

off

Tényleg John Locke! Hogy is felejthettem el. Végig (amig néztem) õ volt a kedvencem. Örömmel láttam most a Falling Sky részeiben.

on

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

off:

John Locke-nak hívták a kopaszt és nagyon fontos karakter lett a vége felé a sorozatnak, szerintem jó volt a színész is hozzá.

on:

The Matrix has you...

Azért csak belenéztem már ha így el kezdték játszani az új évadot. Sajna nem ez lesz az én évadom. Az ilyen diktatórikus környezet világot nem csípem. Az Observerek sem hoznak lázba. A Szeptember nevû egy érdekes karakter volt de a sok kopasz "man in black" számomra kicsit ötlettelen. Valószínûleg megnézegetem majd Peter/Olivia/Walter/Astrid miatt. Õket nagyon csípem.

A LOST 3. évadánál nem jutottam tovább. Nálam ott már betelt a pohár. Nagy csalódás volt az a sorozat pedig az elsõ évadnál még minden részen csüngtem. A kopasz fazon (már nem jut eszembe a neve) rá nagyon emlékszem õt végig csíptem. Meg a Sayert (vagy hogy hívták). Máig nem tudom mi lett velük...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egyszerre több részt is néztem anno, nem tudnám megmondani, hogy hogy indultak, de valószínû csak nem akartak mindent lelõni az elején..nem is lehetett volna :)
A 24 3. évada volt nálam ilyen, mikor 3 csavart is beleraktak, azzal megfogtak egy idõre, pedig a 4. és a 6. évad bitang szar lett, legalábbis szerintem - mármint a többi évadhoz képest.
Túl sokat rakott már a Fringe elénk, hogy nagyon sokat változzon, Én meg lehet ezt vártam...mindegy, majd meglátjuk.

The Matrix has you...

Zomil
az összes fringe évad nehezen indult szerintem :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MikX
Nohát így olvasgatva fura, hogy sokaknak nagyon bejött ez a rész, én imádom a sorozatot, de ettõl most így többet vártam, vagy nemtudom...
Jónak jó volt, és még akár azt is ráfoghatom, hogy évadnyitónak jó, de remélem ennél azért megy feljebb a színvonal. Leginkább az volt a bajom, hogy hiába történtek események, ha azok unalmasak voltak.
Vége mondjuk nagyvolt walterrel, ez tény...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

precision
ez a Captain Windmark az egyik új kedvenc superevil karakterem :)

Bazinga!

PiszkosFred
Csak magaert az utolso jelenetert megerdemel minden elismerest Noble. Egyszeruen zsenialis a ficko, eddig is tudtuk, de az utolso egy perc mindent vitt.

A resz meg, a kovetkezo 2-3 resz eldonti majd, hogy mennyire lesz jo vagy kevesbe, mindenesetre egyelore tetszik, bar ahogy eddig is minden szezon elejen, megint valami ujat kapunk. Csak ezt most tudtuk elore a 4x19 utan :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Narxis
Pár hétig nem szólok hozzád de talán kiheverem. :D

Ezt nem hiszem, hogy el tudnám magyarázni, de egyszerûen nem hódított meg valahogy. Volt persze pár rész ami nagyon jó volt, mint már említettem Walter eleve viszi a pálmát, de a többiek most valahogy nem raktak le annyit az asztalra amitõl azt mondanám hogy mély nyomokat hagyott bennem ez a rész. Amikor Olivia és Peter nézik a lányukat és ott álmélkodnak, azt kicsit át tudtam élni, fiatal apukaként könnyen ment..de ott is hiányzott valami. Lehet, hogy rosszkor néztem meg, bármi adódhat, de ugye nem haragszol most? :D

The Matrix has you...

Gatti
szerintem csak kábító lövedéket használnak hogy utánna kitudhassák vallatni vagy azt csinálni vele amit akarnak. Emlékezzünk vissza amikor Petert lõtte le September a tetõn, akkor se lett semmi baja Peternek.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti
Szerintem király rész volt :) Kicsit már messzi járunk talán attól a mûfajtól ami az elsõ évadban volt viszont ez is tetszik. Ez megint olyan évadnak néz ki mint a 2. amikor a fõ téma a "másik világ" volt. Nekem tetszett ez a rész fõleg az utolsó jelenet azt nagyon eltalálták :)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

precision

hát engem az observer vs. Walteres résznél konkrétan kirázott a hideg... :)

utóbbi idõk egyik legjobb (ha nem a legjobb) fõgenyója az observer fõnök

Bazinga!

Narxis
Hogy nem tetszhetett? :|

õszintén szólva nekem nem tetszett ez a rész. bár legalább innen már csak felfelé ívelhet a kedv...remélem

The Matrix has you...

Herold
Bocsi, lehet, hogy kellett volna. Bár nem írtam semmi lényeges dolgot.

precision
úgy sem tartja be mindenki, szóval itt az a "szokás", hogy addig nem jössz be amíg nem láttad az új részt :) csak a saját érdekedben :)

én egyszer futottam bele egy csúnya spoilerbe (igaz nem itt)... azóta egyszerûen nem nézek be az adott topikba amíg nem néztem meg az aktuális részt

Bazinga!

Golyo69
Felirat után 1 napig azt hiszem! de az lejárt sztem :)

GGMU

Itt nem szokás spoiler taget használni? <#banplz><#boxer><#gun><#falbav>
ForzaInter
ez nekem is eszembe jutott..

Yo, Bitch!

Herold
Hogy volt az 15:20-nál, mikor a megfigyelõ rálõtt a szöszire, és annak semmi baja nem lett?

Amúgy meg nekem az egész epizód alatt ott motoszkált a fejemben, hogy ez a Henrietta nem is az, akinek hiszik.

Narxis
Szerintem ez az évad errõl fog szólni, jobban megismerjük a Megfigyelõket. Am. sztem igen, a csajok is kopaszok. :D

cylonflatus
Azon gondolkodtam, hogy a jövõben hogy néznek ki a csajok. Õk is kopaszok és öltöny-kalap kombóban tolják? Vagy lehet, hogy nincsenek is nõk a jövõben, és ez a fõ ok, amiért lerohanták a múltat? :)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Nyilván máshogy gondolkodnak az írók. Néha nem a Fox által várt szintet hozta a nézettség.

Nem szeretik, ha nem értenek valamit? :D

Akkor a Lost-ot hogy hogy imádták? Vagy akkor még lehetett ekkora tekervényeket belerakni egy sorozatba? Hozzáteszem nagyon szerettem a Lost-ot, de a végén már nekem is magas volt pár dolog benne, de azért logikailag mindig meg lehetett magyarázni, meg persze a vége miatt egyértelmû.
Belõlem a Fringe hasonlót vált ki, mint Stargatelost-ból. Belekapnak valamibe aztán meg ugrunk egy másik dologba és amolyan semmilyen lesz. Ettõl függetlenül baromi élvezetesek a részek, mert Walter Bishop elviszi a hátán az egészet :) Nélküle már rég nem nézném.

The Matrix has you...

Narxis
Nem utáltam a Lostot, csak nem érdekelt. A reboot pedig ha lehet egyáltalán annak nevezni(mert szerintem zseniálisan oldották meg) azért kellett, hogy ne bonyolodjanak bele a rengeteg rejtélybe. Nem nekünk van tervezve hanem az átlag nézõnek(direkt nem írtam, hogy amerikai mert a világon mindenhol ez a többség) õk pedig nem szeretik ha nem értenek valamit.

Nálam rém egyszerûen mûködik a rajongás, képernyõ elé tud ültetni vagy sem? Ennyi. A Fringe már ezt 5. évaddal teszi és imádom minden percét, ez van. :P

stargatelost
<#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kill3r21
Pedig a Lost mennyire alapmû :) jópárszor daráltam már :D
ForzaInter
mondjuk a lost nekem se tetszett. pár részt láttam belõle de nem jött be. pedig az ilyen high-concept sorozatok általában bejönnek.

Yo, Bitch!

stargatelost
Max. azt lehetne oktatni ebbõl a sorozatból, hogy hogyan kell kukázni az elõzõ évadokat <#bee1>.

Narxis-nak off: Egyébként nem fér a fejembe máig sem, hogyan tudsz rajongani ilyen-olyan, gyengébb(-jobb) high-concept sorozatokért, de a Lostot meg utálod, ezeknek az atyját. Egyébként a Lostot kellene vetíteni sulikban, az tényleg faszán össze van rakva, még egy tantárgyat is el tudnék képzelni belõle :)

A Fringével az a baj, hogy a készítõk belekapnak dolgokba, de nem igazán van meg a késõbbi irányuk erre vonatkozóan. Az elsõ évadban, ugye amikor epizódikus volt, volt valami emlegetett fõszál, valami nagy kirakós, amiért történnek a furcsaságok. Nem emlékszem már pontosan, de olvastam egy cikket régebben, hogy sorozatokban mik voltak azok, amiket elfelejtettek a készítõk, ignoráltak egy idõ után. És ez is köztük volt. Aztán jött az elõzõ évadban Peter kitörlése, kvázi rebootot kapott a sorozat, elsõ három évad meg sem történt (Ezt még mindig oltári nagy faszságnak találom). Most meg ez a jövõ dolog, újabb totális irányváltás.

Na mindegy, azért jó ez. Bár az évadnyitón kicsit unatkoztam. :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
<#idiota>

Yo, Bitch!

Narxis
Gyerekek...ez a sorozat egyszerûen LEGENDARY. Oktatni kellene! Kötelezõen vetíteném az iskolákban!

Ez az új nyitójelenet pedig tökéletesen jellemzi a világunkat. Ami ott 2036-ban történik az itt már rég elkezdõdött, de nem akarom másra terelni a témát. Egyszerûen minden MÁSODPERCÉT élveztem az évadnyitónak.

Zomil
Mármint erre az ujra gondolok, jo ez a rácsos környezet, tudományos helyett freedom és hasonlo szövegek :)

cylonflatus
Az a csengõhangom, vaze... ;)

Zomil
És az opening-et egyszerüen nem tudom megunni :)

cylonflatus
Ez a 45perc már nagyon kellett a lelkivilágomnak :)

precision
már hiányzott a Fringe... nekem bejött a nyitás, nagyon is ! :)

Bazinga!

Zomil
köszi!

nagyon jo rész volt :)

cassoneitaly
Fringe 5x01 (hdtv-lol, 720p-dimension, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Zomil
Holnap! :)

Narxis
http://www.youtube.com/v/EmWWKOERndI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AlrightSir
3 nap!!!