3314
-
#2954 SPOILER -es agymenés :D
szerintem be fogják hozni az időutazást a sztoriba... a múltkor már tudtak egy féregjáratot nyitni az időben, de szerintem ennél többet fognak tudni... vissza kell majd utazniuk az "idők kezdetéig" Walteréknek... ők a korábbi évadban megismert ZFT v. milyen csoport, ők írták azt a könyvet, ők építették a gépet amivel dimenziókat lehet pusztítani... meg kéne keresni azt a részt ahol szó volt arról, hogy ez már a sokadig "generáció" a földön, voltak már korábban emberek a földön akik nagyon fejlettek voltak, ún. előemberek v. mi... azok "csak" időutazók voltak... Walték visszamennek, hogy még a múltban megakadályozzák az observerek létrejöttét valahogyan (mittudomén, olyan irányba terelni az emberiséget, hogy ne alakuljanak át megfigyelőkké) -
#2953 -
#2952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2951 jaja, a végén kiderül hogy csak Walter álmodta az egészet a diliházban :DD -
#2950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán valami tároló-, szállító alkalmatosság? Én sem emlékszem tisztán, de úgy rémlik Szeptember mintha valami eszközöket vett volna ki belőle egyszer -
#2949 Ugyanez jutott az eszembe nekem is. De arra is gondoltam -bár ez vadabb verzió-, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!belőle lesz Windmark -
#2948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég vad elképzelés, de nem lehet hogy Szeptember az a kiskölök akit bezártak a zseb univerzumba? Ő az egyetlen megfigyelő aki végig segítette őket. Ő mentette meg őket a kezdet kezdetén is. -
#2947 Hidd el, én örülnék a legjobban :D Remélem, hogy igazad lesz :) -
#2946 Neked ez a rebootolás a vesszőparipád. :D Pedig nagy összegben merek fogadni, hogy a végére az összes eddigi évad egy nagy egész sztorivá fog összeállni. -
#2945 Na végre ez egy érdekes rész volt. El tudta velem felejtetni, hogy mekkora mellényúlás ez a rebootolt ötödik évad... -
#2944 link -
#2943 Fúúú csillagos ötös rész volt, ez A Scifi! -
#2942 -
#2941 Fringe 5x06 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#2940 A következő résszel kapcsolatban egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki felfrissítené a memóriám, hogy a földből feltúró szerkezetek mik is? Már nem emlékszem pontosan... -
#2939 Mmmm, fincsi kis rész volt! Jöhetne is a következő gyorsan:
-
#2938 Micsoda? Vágási Feri volt a legjobb, még az internetbe is beszállt :) -
pett3rson #2937 Mindannyian tévedtek, a Szomszédok volt a legjobb sorozat amit valaha láttam. Kedvenc karakterem pedig Taki bácsi volt a taxijával és Juci nénivel az oldalán. -
#2936 mindkettő jó, de tény, hogy nem a Lost a legjobb
a Breaking Bad nálam odaveri, néha még a Dexter is
Fringe pedig scifi kategóriában igencsak jó -
#2935 lost, fringe.. azért bebaszna ezek lennének a legjobb sorozatok:D -
#2934 Fringe izgisebb. :D -
#2933 Csak azért mondasz ilyeneket, mert nem láttad a Lostot. :) Tényleg nem vágom, mi taszít tőle :D -
#2932 Egyszerűen ennél jobb sorozat nincs. Ennyi. -
#2931 -
NEED!!!444 -
#2929 -
#2928 Fringe 5x05 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#2927 Érdekes volt a vége.
Őszinte leszek, a 4. évad nagy része Peter és Olivia érzelmi életéről szólt és annyi bőven sok is volt belőle. Remélem a következő részek nem arről fognak szólni, hogy Olivia hogy szenved. Amúgy is majdnem az évad felénél tartunk és egy helyben toporog a sorozat, el kéne már indulni valamerre. -
#2926 áááááá... a következő részt akarom!!! most!!! -
#2925 Pontosan. Én nagyon remélem hogy valami ütőssel zárják le, ami értelmet ad az egésznek. -
#2924 Hát jó lenne ha valami keretet kanyarítanának a sorozatnak, mert így csak lóg a levegőben ez a 4.-5. évad... -
#2923 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!naja, meg nem véletlenül Peter kezére illik a masina és akkor is voltak barlangászni :) -
#2922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így van ezt én már régóta igy gondolom. Valami olyasmit kell elképzelni mint amikor Peter beszállt a gépbe és megváltozott minden. Sztem itt is hasonló lesz. És ugye volt is régebben rá utalás hogy ezt a gépet saját maguk építették valamikor a jövőbe , azaz majd most fogják. -
#2921 Na neeeeeeeeeeeeee, ezt nem tehetik!!!!!
Am. sztem most már biztos, hogy a megoldás valami olyasmi lesz amivel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszaáll minden abba az időbe amikor megérkeztek a megfigyelők, csak gondolom nem fognak jönni. -
#2920 hatalmas arc ez a Walter :) -
:D -
sata75 #2918 LOL
de sztem a kutya nem igazi, mert nem kopasz! -
#2917 -
sata75 #2916 ez valami rendezői vagy kalóz verzióból van? nem láttam ezt a gépfejű csávót a filmben...
-
#2915 komoly rész volt