3314
-
Tetszik az a Walther. -
Most érkeztem el az s04e19-hez, hát ez mekkora rész volt, istenem.
Szavakat nem találok rá annyira érdekes volt ez a jövőkép. -
-
Pontosan úgy érzek, mint Zomil. Nem azt sajnáltam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Etta meghalt, hanem hogy Olivék ismét elvesztették a lányukat. Kijárna nekik a közös boldogság. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem túlzottan nem lepett meg, mert amikor mutatta Etta a golyót amivel az anyját ölte meg az apja, gyanús volt, hogy nem véletlenül lett most érdekes... a lány halála kellet ahhoz hogy végképp elszántak legyenek és kiirtsák a kopaszokat még a múltban.. legalábbis remélem, hogy így lesz :D -
Egyébként alapvető dilettantizmusra utal egy eyecandy kiírása a sorozatból. -
az utolso évadban amikor már minden mindegy? :)
nem hiszem -
Nem tudom miért volt erre szükség. Alacsony volt a nézettség? -
WTF volt ez a rész :O
Engem is durván ledöbbentett.
Seth:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a karakter valoban nem volt valami nagy szám, de én a föszereplöket jobban sajnáltam, h végre megtalálták a gyerekük és ilyen hamar meg is hal... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem totál hidegem hagyott, annyira érdektelen és uncsi karakter volt. -
Köszi!
-

-
Fringe 5x04 (hdtv-afg, hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
Bizony, kemény rész volt.
Következő promója:
-
Durva rész volt, teljesen ledöbbentem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt remélni sem mertem. fuckyeah. mikor lesz már péntek? :Dvisszahozzák a régi ügyeket az Observerek ellen? -
Na itt már felpörögnek az események! -
-
pett3rson #2896 Azt nem tudom, hogy elírtad vagy szándékos, de tetszik ez a "mások dimenzió" :)
gondolom másikat akartál írni, de Ők valójában mások is :D -
Egyetértek. Túl sok a dráma, kevés a pörgés. -
na neeeeeeee -
Sajnos nagyon ugy néz ki:
5x03 -- Oct 12, 2012 -- The Recordist
5x04 -- Oct 26, 2012 -- The Bullet That Saved The World -
Jól olvastam valahol, hogy két hét múlva jön a következő rész? -
Igaz, mindkettőt elviselném... ;D -
Szerintem Olivia is jó bőr :)))) -
amiért nem hagyták már egyszer a kopaszok hogy felhozzák.. akkor most biztos nagyon örülni fognak neki, hogy felhoztak egy vödörnyit :D -
csak azt tudnám miért kell nekik piros Kriptonit :D -
Ez a kibaszott lelkizés képes még a legnézettebb sorozatokat is hazavágni. Kezdik kissé túlzásba vinni. -
Akkor már csak 10 rész :S amúgy nekem az első rész király volt de a 2. és a 3. rész elég laposra sikerült , remélem a folytatás jobb lesz és erős befejezést kap a sorozat. Nekem pl izgalmasabb volt az amikor a "2világról" szólt a sorozat ami ugye a 2. és a 3. évad. Szerintem ezek sikerültek a legjobban. Bár a 4. évad vége is jóra sikerült. Az első évad pedig ilyen X akták fílinges volt hogy minden részre jutott egy megoldandó ügy de nem volt átfogó cselekmény az évadban. Azthiszem mindent összefoglaltam. Bár én olyan befejezést képzelnék el ahol lesz némi említés az előző részekből , bár ez szinte lehetetlen mert a 4. évad elején törlődtek az előző évadok cselekményt tekintve. De akkor lenne a leghatásosabb ha még a mások dimenzió is bekapcsolódna a végére és akkor szépen lelehetne zárni az egész sorozatot. Na remélem valamennyire érthető voltam, kicsit hosszúra nyúlt :)
És még mindig úgy tartom h kiváló sorozat az elejétől fogva :) -
13 részes az évad -
Majd borostyánozom ha megtudja. xD -
Csak az apja meg ne tudja :DDDD -
Durva egy rész volt, StarGate Atlantis doki alakított. Ettát meg megtöcskölném de rendesen! -
pett3rson #2881 Az elég érdekes lesz, mert ha jól tudom - és itt olvastam:) -, az évadzáró csak 10 vagy 12 részes lesz..ami elég kevés szerintem, megérdemelt volna egy teljes évadot. -
Azt mondta, h 6. vagy 7. :D
Amugy sztem jo rész volt, nem kiemelkedö, de már megszoktam, h a fringe elsö 4-5része erösen közepes és csak utána indul be. -
Háát... ölég l*f*sz rész volt, de egynek elmegy. :) Amennyire vártam, akkorát csalódtam benne, de tény, hogy a történet szempontjából valószínűleg fontos a sztori, a kérdés az, hogy hány rész van még hátra az évadzáróig... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a videóban valami 6. kazettát is keresni kell a kristályok finomításához...
-
Fringe 5x03 (hdtv-lol, 720p-dimension) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
-
Lacika 79 #2876 remélem fog valami történni is az évad hátralévő részeiben, mert ez így eddig nagyon konvergál a nullához :/ -
hááát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a te vagy a kiválasztott és keresd a kazettákat és ha megcsinálod eltűnnek az observerek dolog annyira olcsónak tűnik...
de az is lehet hogy Walter be volt lsd -zve mikor csinálta a videofelvételt