HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Kivancsi leszek hogy lesz megoldva ez a Win-nel, mert azert az Androidnal egy joval zartabb rendszer.
Saor Alba
Kicsit eltérõ a vas alatta, a ROM is, fõleg az újgenerációs telstra next G hálózat igénybevételéhez. 3G-s hálózaton 850/2100 Mhz-re van "beállítva" szemben a T8282 900/2100 Mhz-ével.
Egetverõ különbség egyébként nincs (nem gyorsabb, tudomásom szerint a fluiditás sem jobb)
Itthon bõven jó a T8282. :-))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
when You See It, You Will... 😊))
Ha ezt megcsinélod, elvileg, már fel megy rá bármien rom.
Bp re szól a garancia eggyik pda boltba szal gondolm EU ból való...
elindítom a kipipálom a telepítõt minde..elkezd updatelni és semmi = / teló 0% és a gép is...egy idõ után meg átvált arra h nem sikerült teló marad a % mutatónál gép meg mondja h mit csináljak és próbáljam újból...de már v 10X ezt csinálja : S tipp h mitõl? a pipákat levettem amiket mondtál...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amit utana ha jol telerakod scrollozhatsz lefele annyáig mire megtalalod amit keresel...
<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
Android a jövõ, ez egyértelmû. Fél éve még csak óvatos felvetés volt, most már borítékolható tény.
Ez a WP7-es felület legfinomabban szólva is elõnytelen, csúnya, nem esztétikus.
Ha már a szépérzéknél és a vizualitásnál tartunk: a nagyképernyõs tepsi-telefonok/pda-k elõnye éppen a hatalmas kijelzõ kihasználásáról szól: nagy kijelzõ + nagy felbontás (WVGA és fölötte) +sok kisebb ikonos kifinomult manila --> nagyobb tágabb térérzet, lenyûgözõ hatás.
Ha egy 4,3-as képernyõt (ami hatalmas) felosztunk 1/6-od méretû medvebaszás nagy "ikonokra" az éppenhogy elõnytelen, mert nem érezni nagynak az egyébként terebélyes kijelzõt. Éppencsak a lényeg veszik el...
Ez egy fiaskó. Vagy gyengénlátóknak készült.
Meg lehet nézni egy android felületet... ég és föld.
(sajnálom is, hogy nem az van az enyémen)
Nekem tetszik, hogy gyökeresen újat csináltak, nem a többit másolták. Még ki kell próbálni, de a hands-on videók alapján jól kezelhetõ / élhetõ lesz.
Saor Alba
HA meg maszatos akkor csak gyors törlés a nadrágba és szép tiszta megint😊
A felhelyezés kicsit problémásabb, de el lehet vele boldogulni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PDA-t csatlakoztatod a gépre, activesync-el felismerteted, ha nincs kapcsolat akkor
manuálisan létrehozol egyet.
Ha megvan szinkronizálni akar majd. Várd meg.
zárj be a PDA-n minden progit, kivéve az activesync klienst.
Lépj ki minden más programból a gépen.
Indítsd el a _HTC Touch HD_MR_2009_RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe-t
intézõt zárd be,
kövesd az utasításokat
az usb kábel ne lazuljon ki se a gépbõl, se a pda-ból a következõ 10-12 percben.
a pda-t (értelemszerûen) NE piszkáld, NE kapcsold ki.
a géphez se nyúlj ha lehet.
Az elsõ boot után többször újraindul, a ROM felrakja a Win 6.1-et, a manilád az alap touchflo 3d lesz.
ellenõrizd újra
HD-d van?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
aksi kivesz
IMEI, S/N P/N megnéz
csodálkozik
örül
vagy más fõzött rom-ot (energy rom, stb stb) kereshetsz, saját felelõsségre itt:
XDA developers fórum
Annyit tudj, hogy amennyiben jótállásos a vas, és fõzött rommal viszed vissza javítani, a garancia mondta is hogy csókolom...
(visszarakhatod elõtte a gyárit. kivéve ha kijelzõ kuka, mert akkor semmit nem raksz sehova.)
Ha tudnék hidd el, hogy segítenék!
Javaslat: HD esetén gyári 1.56-os ROM-ot tedd fel.. például
szûzen pakolj fel mindent
(nem figyeltem, ha más készüléked van, értelemszerûen ahhoz töltsd le a htc oldaláról)
htc Touch HD (blackstone) ROM itt:
Mit lehet ott latni? Egyszeru weboldal bongeszesehez nincs kedvem n+1 oldalra regisztralni