5079
-
#2919 linux alól esetleg még meg lehet próbálni, az még szokott felismerni, meg formázni halottnak hitt pendrivokat. Bár az, hogy megáll formázás közben arra utalhat, hogy ott valami elektronika mehetett tönkre. Bár lehet helyre lehet még hozni... -
#2918 "Failed to format the device" kár -
#2917 Néha a Leo felismeri, csak éppen formázni nem tudom. Se a telefonon (80% és megáll), se a számítógépen (hiba...). De ezt a programot kipróbálom -
#2916 bármelyiket elfogadnám :) -
#2915 Amúgy nem olyan biztos hogy tönkrement az a memoriakártya!!!
Nekem pont ma nézett úgy ki miután áttettem a kártyát egy mp3 lejátszóba, hogy végeredményben baszhatom az egészet, mert nem tudtam se formázni se felismertetni semmivel. (linuxnak sem ment)
Végülis úgy sikerült, hogy betettem az mp3 lejátszóba, és ott működőképesnek, és formázottnak ismert fel a rendszer, újra formáztam és most így jó.
Esetleg ahogy olvastam EZ segít még sokaknak.
Nekem ez azért nem működött, mert az írta hogy írásvédett, csakhogy a kártyán nincs külső kapcsoló hogy meg lehssen ezt szüntetni.
Utánaolvastam, és registry turkálással vagy egy microsd-sd kártya adapterrel, amin van lock kapcsoló, és egy kártyaolvasóval ez megkerülhető.
Esetleg ha valakinek gondja vele, és nem tudja megoldani, küldje el nekem a hibás kártyát, és megpróbálom megcsinálni neki.
Ha kell és lehetséges adatmentést is meg tudok oldani. -
#2914 igen, de azért az enzo sem egy gagyi autó, és így is szemléletes :)
-
#2913 itt épp a Ferrari okádott be.. :) -
:D -
#2911 mind a három márka teljesen jó, itt nem ezen múlott.
Bármi el tud romlani. Egy Rolls-Royce is, attól még nem rosszak. -
#2910 Ez egy Kingmax volt, eddig semmi gondom nem volt vele és nem az első ilyen kártyám volt már. Sandisk SDHCm van fényképezőbe, az is frankón üzemel... Kingstonoknak elég jó ára van, szerintem az lesz belőle vagy még egy Sandisk -
#2909 márkásat vegyél, igaz lehet hogy drágább valamivel, de inkább azzal a pár ezressel legyél kevesebb, mint a kártyáról eltűnt adatokkal!
[apro]/na ezt jól megfogalmaztam így szilveszter után :P /[apro] -
#2908 Persze, gondoltam én is, csak pont most...beletettem, benne volt max 1 napot, végre ráraktam mindent, erre megdöglik
amúgy egyik ismerősömnek a Leojába már 2microSD meghalt... de kicserélték neki mind2őt, most ami van az már egy fél éve jó neki...
csak fura volt h eddig 2 év alatt N95be semmi baja, semmi hiba, most beleteszem és annyi neki...
kár, de akkor lesz helyette 8/16 gigás mostmár -
#2907 lassan fél éve ugyanaz a kártya van a leomban és semmi baja. Nem a telefon a fos hanem a kártya... -
#2906 Na fsza....drága LEOka hazavágta a memóriakártyámat hol hozzáfér, hol nem. Formázni nem tudom, megáll 80%nál, gépen "sikertelen", fényképezőgépbe beletettem adapterrel-formázni szintén nem tudja. Másik telóba is beletettem, felismeri, 1-2x bele is tudok mászni, de az sem tudja formázni...
másnak hasonló élmény? -
#2905 nekem HD-n így sikerült orvosolni a problémát: átírtam a szolgáltató IP címét, így ha elvesztem a wifit és autómatikusan kapcsolódni akar a pa**on-netre akkor sem tud :) -
#2904 Na ez szerintem jó lesz, ki is próbálom. Köszönöm
böröczk: Communication managerbe hiába van off, ő átállítja ha úgy gondolja... -
#2903 setting network beállítás?
én letiltottam az telo netet... -
#2902 MoDaCo NoData-t szedd le -
#2901 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet megtiltani a HD2nek, hogy csak úgy kérdezés nélkül felmásszon wapra? pl időjárás frissítésnél hiába van bekapcsolva a wifi, fogja magát és önkényesen felmegy djuice wapra
az automata frissítések le vannak tiltva, csak olyan kéne, hogy semmilyen körülmények között ne másszon fel, inkább kérdezze meg, h milyen kapcsolatot akarok használni - és itt mondjuk megadnám h wifi...
van ilyen app? vagy ezt nem lehet neki megtiltani? -
#2900 én még csak mától : ) barátom tette rá a kezét először 23-án. Nekem amúgy még sosem volt függő telefonom, ezt most a volt p betűsnél vettük apukám előfizujára, és mivel 94-óta annál a társaságnál van, még kapott rá kedvezményt, gyakorlatilag ajándék volt ez a telefon, és nagyon szuper készülék.
először pajtásom keresett telót, a sony e. x10 mini pro és samsung galaxy s között vacilált, de valamiért egyik se volt neki a tökély, még egy nokia is becsúszott a képbe, és akkor már végképp nem tudta, mit akar, mire írt neki valaki egy fórumon, hogy miért nem vesz htc desire-t : D -
ktomi22 #2899 en mar kb 2-3 honapja buszke tulajdonosa vagyok.. :) nekem bejon :D -
#2898 *mielőbb = mielőtt -
#2897 jól utánanéztél, mielőbb megvetted
barátom karácsony előtt, én most kebeleztem be egy ilyen remeket, éshát tökéletes az elégedettség, frankó telefon, egyébként (bár már biztos más is linkelte)
nem véletlenül kapott különösen ajánlott-at -
#2896 A lényeg hogy sikerült :) -
#2895 Bazz dehülyevagyok kössz!
Ez mondjuk nem T-s, de megtaláltam egy másik topikban a választ...
Igazából az volt a gondom,h nem tudtam h csak így össze-vissza lehet hivatalos ROMokat cserélgetni (pl 3.12ről 1.42re...) -
#2894 ITT az elsőre kell majd nyomnod :) -
#2893 Flashelés ok lesz, ez is csak egy .exe fájl, de a HSPL-hez kisebb verziószámú SPL kell, amit nemtudom pontosan honnan kellene beszereznem.
Mondom, ha jól olvastam, akkor csak egy régebbi ROM-ot kell visszarakni, mert ezen a legújabb van. Csak nem tudom, hogy egy 1.66osnak mi az SPLe, meg h csak így hipphopp rárakom SD-re vagy nemtom, a régebbi ROMot, felrakom és kész a régebbi SPLlel operáló pda-m? -
#2892 na, úgy nézem romcsere szempontjából, én szerencsésebb vagyok, tp2-vel :D
Én úgy flasheltem hogy: hspl (1 fajtát találtam)
Majd letöltöttem energi rom-ot, rádogtam a telefont, active-sync-el. A letöltött rom, pedig egy exe fájl volt, és csak azt elindítottam, és felkúszott magától :) -
#2891 Egyik ismerősöm HD2jére raknék HSPL-t meg utána egy főzött ROM-ot, de csak most kezdtem nemrég utána olvasni az ilyeneknek, és kérdezném, h ha régebbi SPL-t akarok rá (ugye HSPL-hez 1.42.0000, SPL 1.62.0000, SPL 1.66.0000, SPL 2.07.0000, SPL 2.08.0000, SPL 2.10.000 kell) de ezen nagyobb verziójú van akkor azt olvastam hogy egy régebbi gyári ROM kell rá. Na akkor ez ok, de ez akkor csak simán annyi, h fogok mondjuk egy 1.66os ROM-ot és felrakom?
Ha igen, ez hogy megy?
+honnan tudjam melyik gyári ROM milyen SPL?
amatőr dolgok, de sajnos nem vagyok még elég tájékozott... -
#2890 Desire-android -
#2889 windows vagy android? -
#2888 Igen tudsz -
#2887 aranyos :) -
#2886 Sziasztok!
A Vodánal vagyok ugyan és olyan kérdésem lenne, hogyha letlitjuk a WAP-ot a telón, akkor Wi-Fin keresztül tudok netezni?
-
#2885 Sxiasztok!
Tud valaki egy free jòl müködő gps ùtvonaltervezőt ami letölthető? -
#2884 :-)
Ez a Droid figura szinte kiáltott ezért a szerepért.. :)) -
#2883 Békés boldog karácsonyt nektek!
-
#2882 ja és a Froyo óta csinálja ezt nekem -
#2881 van valakinek valami ötlete hogy időről időre miért lassul be a telefon,ha ránézek egy cpu-s programmal akkor látszik hogy 100%-on pörög.használok pedig advanced task killert is -
#2880 Miert kene 2 sim kartya? A regi telefonban maradhat a sim, onnan kuldozgetheted at a cuccokat az uj telefon memoriajaba, ezek ugyanis elindulnak sim kartya nelkul is.