HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Srácok : D az lehetséges hogy 2 romba más a fényképezõ? : D eddig ha megnyomtam a fényképezõ gombot csak akk focusált...most viszont már ha csak eltartom vmerre akk is focusál

kifli
nyilván sokat fog még fejlõdni a cucc, és remélhetõleg jobb lesz.
Solten
Tulzottan minimalista szvsz, ez nem jelent feltetlen rosszat, garantalt a villamnyors mukodes pl.. 😄 Persze vannak csili-vili menu-animaciok. Elegansnak elegans, az teny. Dicseretes valoban hogy egesz ujszerut alkottak, de valahogy az egesz koncepcio egyelore nem jon be. Na mind1, majd meglatjuk mi sul ki belole... 😊

Saor Alba

Solten
Sense ide oda (nagyon kiraly egyebkent, big thx erte a HTC-nek), a marketrol/egyeb helyekrol letolthetsz total hasonlo widgeteket (meg a HTC keyboardot is.. 😄), az Androidos telodat total atszabhatod egy HTC-ve... (ha ez a perverziod) 😊)

Kivancsi leszek hogy lesz megoldva ez a Win-nel, mert azert az Androidnal egy joval zartabb rendszer.

Saor Alba

morcosqtya
a T8285-öst alapvetõen amerikai (+ausztrál) piacra tervezték kiadni, míg a T8282-t Európára és Ázsiára.
Kicsit eltérõ a vas alatta, a ROM is, fõleg az újgenerációs telstra next G hálózat igénybevételéhez. 3G-s hálózaton 850/2100 Mhz-re van "beállítva" szemben a T8282 900/2100 Mhz-ével.

Egetverõ különbség egyébként nincs (nem gyorsabb, tudomásom szerint a fluiditás sem jobb)
Itthon bõven jó a T8282. :-))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

neevous
Nem tudjátok véletlen, hogy a Sprint-es Hero az mûködésre bírható-e itthon?

kifli
azért kérdeztem, mert nemtudom melyik touch hd-ból a magyar melyik a külföldi, meg hogy mi is a különbség a kettõ közt, csak láttam xda forumon hogy van 2 fajta 😊
morcosqtya
félig off, de hogy egy kis humort is vigyünk a nagyon komoly topic-ba:

when You See It, You Will... 😊))

morcosqtya
Ha hazai vétel akkor nagy eséllyel T8282 blackstone lesz az.. 😊

gagax
Köszi! mostmár települ az a rom amit aztmondtak hogy jó : ) aztán majdelválik mi lesz : ) <#worship>

kifli
EZT kéne megpróbálnod, mert a telefonodhoz van 2 féle hardspl egy a régi romokhoz, egy pedig az újabbakhoz.

Ha ezt megcsinélod, elvileg, már fel megy rá bármien rom.
gagax
T8282

kifli
telód t8282 vagy t8285?
gagax
HSPL az az amit amikor a -hangerõ gombot + powert nyomom akk bejön és ott írja h 1.54 SPL? azaz?

kifli
touch hd-ból 2 fajta is van nem? Biztos hogy ez való az övéjéhez?
gagax
ha valaki leírná nekem hogy mit merre meddig akkor akár azt is rátenném : ) de egyedül se**hü**e vok ehez mert angol tudásom nuku....németet tanulok -_-

Bp re szól a garancia eggyik pda boltba szal gondolm EU ból való...

hykao
Szerintem hívd fel, akitõl vetted, és kérdezz rá az elõéletére a telónak, hogy eddig miket rakott rá. Milyen HARDSPL-t? Milyen RADIO-t? S végül milyen ROM-ot. Gyárit simán vissza kéne tudnod tenni, amennyiben a megfelelõt próbálod ráerõltetni. Lehet, hogy a készülék nem is európai, azért nem megy rá az európai rom stb. stb...mellesleg miért nem dobod rá az Androidot?
gagax
próbáltam a video alapján de az az uspl 2.5 nem akar win7 altt nekem semmitse csinálni....eggyik usb rõl se... : S

gagax
jah meg tegyük hozzá... hogy a windefaultba nincs benne eggyik contactom se o_O sense be meg ott volt minden ki : O na akk ez most hogy van?

gagax
Nekem tökéletes lenne az ami most van rajta ! de a sense felület nem müxik rajta és az sokkal jobban néz ki mint a windefault...de az a baj hogy semmien romot nem tudok felrakni... mert amikor végig nextezem és azutána színes képernyõ után loadingra vált...akkor megáll a tudomány nálla : S gyári romot meg lesetudtam szedni mert nem fogadja el a s/n számot...

hykao
Te, most nem Sense 2.5-ös felületet akarsz? Ha igen, akkor minek akarod visszarakni a gyári romot? Az csak 6.1-es Wines és a régi TF3D felületes. Inkább keress azon az oldalon, amit korábban linkeltem neked egy olyan maszek ROM-ot, ami Sense 2.5-ös, és nem túlvariált-túlcsicsázott marhaság, ami felzabálja az egész RAM-ot. Vagy felrakhatod még az Android cuccot is, SD kártyára, Win alá!
gagax
Hali ! : )

elindítom a kipipálom a telepítõt minde..elkezd updatelni és semmi = / teló 0% és a gép is...egy idõ után meg átvált arra h nem sikerült teló marad a % mutatónál gép meg mondja h mit csináljak és próbáljam újból...de már v 10X ezt csinálja : S tipp h mitõl? a pipákat levettem amiket mondtál...

hali, hogy lehetne lejátszani filmet, sorozatot egy htc touch 2 mobilon? sajnos a sima átmásolom verzió nem mûködik 😞
Blasta
szerk.: en meg a Launcher Pro-val még a 7 fokepernyot is leredukaltam 3-ra, mert annyi nekem eppen eleg annak a halom widgetnek meg ikonnak meg gyorshivo gombnak amiket hasznalok es meg szepen is mutat 😊))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Lattam vmi videot a WP7-rol, asszem spanyol arcok teszteltek es elvoltak ajulva attol, hogy a kezdokepernyore mindenfele aktív ikont kilehet pakolni azokba a nagy zold/piros/stb dobozokba....
Amit utana ha jol telerakod scrollozhatsz lefele annyáig mire megtalalod amit keresel...

<#guluszem1><#wilting>

kifli
ara még nincs sense ugye? Ha nincs, akkor várjuk ki 😊
morcosqtya
WinPhone - lassú zsákutca lesz (hosszú ideig húzza) hacsak nem lépnek valami hatalmasat..

Android a jövõ, ez egyértelmû. Fél éve még csak óvatos felvetés volt, most már borítékolható tény.

Ez a WP7-es felület legfinomabban szólva is elõnytelen, csúnya, nem esztétikus.
Ha már a szépérzéknél és a vizualitásnál tartunk: a nagyképernyõs tepsi-telefonok/pda-k elõnye éppen a hatalmas kijelzõ kihasználásáról szól: nagy kijelzõ + nagy felbontás (WVGA és fölötte) +sok kisebb ikonos kifinomult manila --> nagyobb tágabb térérzet, lenyûgözõ hatás.
Ha egy 4,3-as képernyõt (ami hatalmas) felosztunk 1/6-od méretû medvebaszás nagy "ikonokra" az éppenhogy elõnytelen, mert nem érezni nagynak az egyébként terebélyes kijelzõt. Éppencsak a lényeg veszik el...

Ez egy fiaskó. Vagy gyengénlátóknak készült.
Meg lehet nézni egy android felületet... ég és föld.
(sajnálom is, hogy nem az van az enyémen)

GregSB
Szerintem nem puritán, inkább minimalista és elegáns. Mármint a fõmenü, ha belépsz egy kockába ott is van csicsa rendesen.

Nekem tetszik, hogy gyökeresen újat csináltak, nem a többit másolták. Még ki kell próbálni, de a hands-on videók alapján jól kezelhetõ / élhetõ lesz.

kemszi2
Legend frissítésrõl nem tudni még semmit?
kemszi2
bár még kezelni sosem kezeltem win-es mobilrendszert
Solten
Ajfon ovszerben.

Saor Alba

kemszi2
nekem is annak tûnik ...
Solten
Jajh, ez a Win 7 mobile mennyire puritan... 😊 Abszolute nem jon be a felhasznaloi felulet. Android FTW!

Saor Alba

morcosqtya
a "nagyságos iPhone" is igen okádék így..

neevous
Nem lett ilyen?

kifli
hát 5500+pk szerintem sok egy védõcuccért :/

Ennyiért eredeti elõ+hátlapot kapok.
Bucser
Zagg invisible shieldet javaslom. Filléres cucc és pótolhatatlan😊 Szilikon a screenre és a könnyen sérülõ részekre. Ejtettem már el, törlöm nadrágba és táskában hordom külsõ bõrtok nélkül. Eddig semmi probléma a telóval és lassan fél éves.

HA meg maszatos akkor csak gyors törlés a nadrágba és szép tiszta megint😊

A felhelyezés kicsit problémásabb, de el lehet vele boldogulni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

morcosqtya
ha itt lenne a kezemben talán lenne, így most nincs, de ha újrarakod a ROM-ot akkor rendben lesz minden.

gagax
ohh okè.köszi 😊 arra még azert van tipp hogy mitöl mehetett tönkre a sense felület?

morcosqtya
PDA-n kapcsold ki az external power-nél az automatikus kikapcsolást (ez NAGYON FONTOS!) (power settings - advanced - on external power: mindkét pipa ki)

PDA-t csatlakoztatod a gépre, activesync-el felismerteted, ha nincs kapcsolat akkor
manuálisan létrehozol egyet.

Ha megvan szinkronizálni akar majd. Várd meg.
zárj be a PDA-n minden progit, kivéve az activesync klienst.

Lépj ki minden más programból a gépen.

Indítsd el a _HTC Touch HD_MR_2009_RUU_BlackStone_HTC_Europe_1.56.401.0_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe-t

intézõt zárd be,
kövesd az utasításokat

az usb kábel ne lazuljon ki se a gépbõl, se a pda-ból a következõ 10-12 percben.
a pda-t (értelemszerûen) NE piszkáld, NE kapcsold ki.
a géphez se nyúlj ha lehet.

Az elsõ boot után többször újraindul, a ROM felrakja a Win 6.1-et, a manilád az alap touchflo 3d lesz.

gagax
oks 😊 mostmár csak hnap lesz próba : ) ma már nem akarom elqrni : ) am se tudom...letöltöm..végig nyomom a programot? ----> örül? v hogy megy ez? 😊

morcosqtya
S/N
ellenõrizd újra
HD-d van?

gagax
utólag rájöttem : D de vhogy eggyiket se akarja elfogadni az oldal : O

facepalm ... 😄 ..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

morcosqtya
hátlap levesz
aksi kivesz
IMEI, S/N P/N megnéz
csodálkozik
örül

gagax
még 1 hülye kérdés : ) Serial numbert honnan szüljem ki? : )

morcosqtya
v 1.56.401.0

vagy más fõzött rom-ot (energy rom, stb stb) kereshetsz, saját felelõsségre itt:

XDA developers fórum

Annyit tudj, hogy amennyiben jótállásos a vas, és fõzött rommal viszed vissza javítani, a garancia mondta is hogy csókolom...
(visszarakhatod elõtte a gyárit. kivéve ha kijelzõ kuka, mert akkor semmit nem raksz sehova.)

morcosqtya
én nem tudom, konkrétan nem ÉRTEM mit szeretnél, mi a gond.
Ha tudnék hidd el, hogy segítenék!

Javaslat: HD esetén gyári 1.56-os ROM-ot tedd fel.. például
szûzen pakolj fel mindent
(nem figyeltem, ha más készüléked van, értelemszerûen ahhoz töltsd le a htc oldaláról)

htc Touch HD (blackstone) ROM itt:

Blasta
Valaki regelt mar a www.htcsense.com-ra?
Mit lehet ott latni? Egyszeru weboldal bongeszesehez nincs kedvem n+1 oldalra regisztralni

kemszi2
nekem speciel android van nem win,és még ezt sem buheráltam.szóval én is csak a #2327-es kommentet tudom erõsíteni