5079
htc_one_banner_1.jpg
  • kemszi2
    én is .de nem nagyon találtunk neki semmit.legalább is ami már elfogadható lenne a kor szellemében is.a külső is fontos szempont neki.ez alapján választott.azt hiszem látott a vadtűzből pirosat aztán arra kapott rá:D
  • morcosqtya
    Ha nem igazán kellenek neki a funkciói, telefonálásra és klasszikus mindennapi használatra inkább egy megbízható stabil Nokiát ajánlanék...

Bár ki tudja... lehet, hogy annyira bejön neki, hogy 2 hónap múlva már Androidot fejleszt majd.. :))
  • kemszi2
    dehogy.nekem is ez az első :D egy symbim volt előtte.anyám most még nokia 6111 tulaj.csak már nagyon szarakodik neki.külsőre szép állapotban van de mindig kikapcsol neki,nincs térerő .nem lehet vele nomrálisan telefonálni mert mindig kikapcsol tőle.már nekem is idegesítő nem hogy neki.
    Aztán hogy hogy talált rá a wildfire-re azt passzolom :D csak bejelentette :D
  • morcosqtya
    Hát új élmény lesz a korábbiakhoz képest az biztos.
    (gondolom nem volt még PDA-ja)
  • kemszi2
    kb.de ki tudja lehet le se fogja tenni :D net játék stb :D
  • morcosqtya
    Akkor oda kell a Wildfire mint egy falat kenyér!! :))
  • kemszi2
    én lejátszónak ajánlom neked még a rockplayert
  • mousee
    Okés, rálestem, tényleg van 2.2, fel is raktam. Egyelőre tetszetős, aztán majd egy kis idő múlva meglátjuk mi lesz. Valami biztos :)
  • kemszi2
    anyám is wildfire-t nézett ki magának :D dobtam egy hátast mikor mondta,hogy milyen telefon tetszik neki azért is mert alap telefonfelhasználó,hívás 1-2 sms meg max pár fotó :D
  • Máté94
    :D
  • kifli
    ha valakit érdekel lehet van egy eladó touch pro 2-m...
  • mstummer
    Örülök hogy neked is tetszik a Wildfire. Azt viszont halkan megsúgom hogy a 2.2 kb fél hónapja kint van rá. Nézz egy frissítést.
  • kemszi2
    eladom havernak az enyémet vagy 3500-ért aztán veszek egy ilyen class10-es 8gigásat.
    a 16 gigásnak brutális ára van
  • kemszi2
    igazad lehet :
    "Sebesség Class 10: 10 MB/sec tartós adatátviteli sebessé"
  • kifli
    a class-ok ha joltudom azt jelelök, hogy hány mb/s-el lehet írni/olvasni.
  • kemszi2
    énmost akarom eladni a 8 gigásomat...sajnos nem figyeltem oda a vásárláskor és class 4 csak.amúgy mennyivel gyorsabb a class 10 pl?
  • REPS0L
    akkor asszem megrendelem ezt, köszönöm!
  • kifli
    ez m2 memoriakártya.

Ajánlani min class 6-ost ajánlanék, de itt ahol nézed borzasztódrága. Hardverapro.hu-n, jópár ember árúl vadi újakat, sokkal kedvezőbb áron.
  • kemszi2
    pl
  • REPS0L
    de nekem aztán jó a 8gigás is, csak látom hogy ez drágább a 16gigásnál, akkor gyorsabb is?

köszönöm előre!
  • REPS0L
    ez megfelelő lenne?
  • REPS0L
    Sziasztok!
    Régebben beszéltük hogy milyen microSD-t ajánlotok a Desirembe, de már sajnos nem emlékszek, tudtok segíteni?
  • Jockey
    sziasztok!
    az alarm dlog megoldódott, köszi a tippet, ringdroid frabkón működik..
    Következő friss problémám van:
    HTC desire telefonnál van ugye van a 7 fő képernyő...
    itt eddig én appokat az utolsó üres felületre tettem ki, viszont ez most betelt és nem neged több app kitételét arra az oldar. Ezt normális? hogy tudok több app-t kirakni gyors elérésbe? A többin ugyebár, mail, new egyéb szolgáltatások vannak..azokra szintén nem lehet ráhúzni semmit..
  • mousee
    Hali!

Gondolom még rémlik valami a közelmúltból, hogy vettem magamnak egy HTC Wildfire-t. A telefonon per pill 2.1 fut, de állítólag jön majd a hivatalos ápdét is nemsokára.
    Most írnék róla egy kisregényt így egy hónap használat után, hátha valaki szintén ezt a kütyüt nézte ki magának.

Naszóval :) Amire használom:

Beépített Gmail kliens nekem hibátlan, általános használatra megfelel. Kellemes tempóval fut, nem éreztem soha, hogy várnom kéne valamire. Ha elfordítom a telefont, max 2, de inkább 1 másodperc alatt fordul velem a "világ" is, és így már nagyon kényelmesen lehet gépelni rajta. Leveleket szépen csoportosítja, amióta megvan, szerintem nem is nagyon loggoltam be számítógéppel a leveleimhez.

- net
    Opera Minit használok rajta, szintén nem érzem lassúnak, ha kicsit nagyobb oldalt tölt be, akkor néha akár még 5 egész másodpercig is megvárakoztat mire mindent behoz. Nekem ennyi belefér, kényelmesen netezek rajta, szerintem királyság. Ha van 3-4 nyitott tabom, akkor se lassú, a tabok között simán vált.

- kamera/fényképező
    A kamera nem egy csoda minőségű dolog, de arra hogy pár poén fényképet, videót csináljak vele, teljesen megfelelt. Max felbontáson akad a videózás, de ha megelégszem az kicsit kisebb felbontással, akkor nincs gond. Van rajta egy led is, amivel lehet világítani ha sötét van, ezt amúgy zseblámpaként is lehet használni (épp a múlt héten égett ki a folyosónkon a lámpa, felbecsülhetetlen érték :))

- chat
    Beépített Gtalk klienst nyúzom, ugyanis minden ismerősömnek van Gmail fiókja, kivétel apám, de ő meg csinált egyet magának, azóta áldja a nevem hogy "végrenemazaszarfrímélvan". Egyszerre több emberkével is lehet chatelni, de gondolom ezt nem kell bemutatnom. A lényeg az, hogy itt se lehet érezni a kicsit vékonyabb HW-t.

-zene
    A poweramp nevezetű lejátszót használom rajta, teljes megelégedettséggel. Nem lassú, van frankó widgetje, hangszínszabályzója, és lehet vezérelni a headsettel. Erről nem tudok mit írni. Hibátlan.

- videó
    Videózni is teljesen jól lehet rajta, csak előtte le kell konvertálni a film felbontását. Így csökken a mérete is, melynek örömére több cucc fér el a memóriakártyán. Én az xyplayert használom, vagy a beépítettet, épp attól függ milyen kedvem van. Mindkettővel jól megy.

- telefonálás
    Jut eszembe így a végére, hogy erre is használom ezer évente :D. Jó a hangminősége, nem akadozik a vétel, mindenki jól hallott aki velem beszélt, akár headsettel beszéltem, akár simán a telefonnal.

Összegzés:
    Rohadtul megérte ez a kütyü, legalábbis nekem. A cikkekben leginkább a felbontása miatt húzták le, és a gyenge proci miatt. Na akkor jöjjön az ezekből adódó előny: A képernyő felbontása egyáltalán nem pixeles, legalábbis ha nem fél centiről nézed nagyítóval. Valljuk be így relatíve kevesen használják a telefonjukat. Én soha nem éreztem hátrányát, minden elfér a képernyőn, kényelmesen használható a telefon.
    A másik a gyenge proci. Na itt már azért érezni lehet a különbséget, de csak akkor, ha játszani akarsz valami komolyabb játékkal. Ugyanis nem fogsz tudni. Idáig ez volt az egyetlen terület, ahol érezni lehet, hogy ez a telefon nem csúcskategóriás izomgép, hanem egy alsó-közép kategóriás okostelefon. Mivel én nem játszom vele, hanem használom, ezért nekem ez nem fáj :).
    DE. A gyenge procinak és a kis kijelzőnek van másik oldala is, mégpedig az, hogy átlagos használat mellett 4-5 napig simán kihúzza 230 nélkül. Ez az átlagos felhasználás úgy néz ki hogy reggel ébreszt, utána megy rajta a zene, bent melóhelyen telefonként üzemel, 4-5 hívás naponta, amik 3-4 perc körül vannak, utána este hazafele menet pedig kb 1 óra zene+internet. Otthon elrakom aludni (nem kapcsolom ki), reggel megint ébreszt, és így tovább.

Szóval akkor még egy összegzés, csak rövidebben:
    Ha valakinek a fent említett dolgokra kell a telefon, és nem akar játszani, akkor semmiféleképpen se hagyja ki. Vodafone-nál 41k HUFért hozzámvágták 2 év hűségért cserébe, 3500hufos havidíjjal, amiben van 125 ingyen perc bármely hálóba, és 100 mega internet, amin nincs túlforgalmazási díj ha kicsit megszaladna, csak lelassul.

Ennyiért "ingyen" van.

Ha bármi kérdésetek van a telóval kapcsolatban, akkor írjatok privátot, vagy ide, 2-3 naponta fel tudok lesni.
  • Hegi90
    Nekem sikerült.
  • kifli
    EZ nekem engedi 1-ből :D
  • morcosqtya
    áhh.. baszik letölteni bármit is..
    expired, premium user, anyámpicsája... :(((

erről beszéltem.
    nevetséges. Ilyenek ezek az oldalak. Szarra nem valók..
  • morcosqtya
    :)
    Köszönöm!
  • Blasta
    De lehet, hogy csak a fizetos verzioja, a simaban most nem talaltam meg.
    Akkor viszont a handcent sms is tud ilyesmit.
  • Blasta
    Astro file manager barmilyen mp3at barmelyik jelzo/csengohanghoz hozza tud rendelni
  • Hegi90
    szívesen
  • HiPPoNaX
    Pardon, evek kerdese es megtanulok olvasni is :D Ha jol emlekszem, akkor nekem az Application Data\Sound mappaba masolva megette az mp3-at is a winmo6.1
  • morcosqtya
    WM 6.1-et használok.
  • HiPPoNaX
    Ringdroid nevu progi nem segit?
  • morcosqtya
    StarCraft 1-es egységhangokat (unit speak voice) kerestem WAV-ban de nem találtam értelmes oldalt, ahonnan le is lehetne tölteni...
    A második rész teljesen kiszorította az elsőt a neten (alapból az újakat hozzák a keresések).
    Értelmes tone oldalt meg nem találtam...
  • morcosqtya
    Ugyanezt akarom elérni én is csak sms-ekkel (is)..
    Elvileg WAV-ban működik a dolog, talán a my voices vagy a my ringtones mappába kell bemásolni, de sajnos mp3-at nem "látja".
  • kifli
    szerintem csak ébresztő progival, winmon galarm, lehet van neki android verziója is...
  • Jockey
    sziasztok!

nyomi kérdés tudom, de desire-n hogy a picsába tudom az ébresztő hangját átállítani saját dallamra? a sima csengőhanggal nincs gondom, de az ébresztő funkicónál csak az alapból benne levőket tudom váasztani..
  • Mersant
  • graffiti
    sziasztok

a birtokomban van egy HTC TOUCH 2 telefon, amivel lenne egy kis problémám..(ugyan nincs pénz most a kártyámon) de ennek ellenére a telefonom folyton bekapcsolja magától a pannon net gprs-t, és megy a számláló. Attól tartok h ha most feltölteném a kártyám azonnal elkezdené leszívni. Olvastam valahol hogy androidos telefonokra pndroid program letiltja az adatforgalmat..de mivel ez nem androidos...tud vki vmilyen segítséggel szolgálni?

előre is köszönöm