HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
portot állítsd be, nekem a 4-es alapból

beállítások->gps

gps vétel bekapcs = pipa
port: 4
Adaátv. seb: 57600

Hogy nálad mi a port a htc gpstool-ba tudod meglesni.
Üdv. HD2 re töltöttem IGO8at. El is indul felbontás is oké, mindent tudok vele csinálni de nem találok vele jelet! Mi lehet a gond? Valakinek esetleg van valami ötlete mi lehet a baj? Amugy kezdöpontnak valami Franciországi város van megadva 😄 Amugy IGO magyar full!

morcosqtya
így van.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tenkenorman
ezaz, lekapcsolom a sync-et. az tartalmazza a gmailt, idõjárást, stb.

http://www.tenke.hu

Blasta
Sztem a szolg. minden forgalmat kiszamlaz szep nyugodtan...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A telefon nem a facebook miatt toltoget le folyton, hanem pl. a gmail postafiokot, idojaras elorejelzest frissít, stb...

Ha nem akarsz mobilszamlat generalni ne kapcsold be a mobilnetet

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Ahhoz, hogy Facebookozz, mindenképp le kell töltenie a telefonnak. Max. ezt a forgalmat nem számlázza a szolgáltató ki feléd.
kifli
ÉN ÚGY TUDOM ÍGY IS VAN MINIMÁLIS FORGALOM AMIT SZÁMOL. DE NEM VAGYOK BENNE BIZTOS 😊
tenkenorman
Sziasztok. Hero-m van androiddal és az lenne a kérdésem hogy valaki használja e ezt az ingyen facebook dolgot. ha bekapcsolom a mobilnetet, de a sync-et kikapcsolom akkor is látom az ikonon hogy föl le töltöget.

bevállt ötlet?

kifli
ja 😄
neevous
Mindegyik windowsos HTC-rõl van az oldalon rivjú.

morcosqtya
ezt a designt nagyon szoknom kellene.
Már nem mondom semmire csípõbõl hogy csúnya, mert a gyakorlat azt igazolja, hogy nem szabad elsõre ítélni... könnyen változhat bármilyen vélemény vagy ízlés..
Jelenleg nálam a HD2 a befutó.. (külcsín szempontjából) és az ACE.
HD-m van de ideje lenne lépni.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
pro-ból kéne valami rivjú, nekem az a bejövõs 😊

Az legalább kapott egy értelmes billt ha már a desire z nem 😊

Ugyértem jó hogy van a desire z-n bill, de minem tesznek rá valami normált, mert ami azon van az hát, szutyoknak néz ki 😊
neevous
Solten
<#alien>

Saor Alba

kifli
"Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar"

Te írtad, a mostani csúcs kategória 1 év mulva közép kategória 😊
Solten
Meg jo hogy siman fut az 1 GHz Cortex-A8-al ez az agyonegyszerusitett ize... 😄

Saor Alba

gagax
Srácok : ) itt említettétek hogy Androitot is fel lehet tenni a telóra : D valaki tud linkelni nekem egy liírást v vmi hogy mégis hogy mûködik? : ) és ti androidot vagy winmo t ajánljátok jobban? : ) eggyáltalán androitból meiket lehet rátenni? 😊

Láttam videot ahol HD2 ment a win7...azon is elég nagy reccenésel 1-2 helyen...már nem is remélnykedem h az én "elavult" HD m en menne : D mondjuk nem is sok reményt fûztem hozzá : )

kifli
Ja igen, hasznos prog: Silent Spy

Ha ellopják a telód, és más sim-et tesznek bele, küld egy sms-t aról a számrol, egy elõre meghatározott számra. Pl beállítod anya számát, vagy barátnõdét stb...
kifli
elég simán fut rajta, és gondolom a jövõben erõsebb készülékek jönnek, ugyhogy a futással nem lesz baj. Amúgy szívesen kipróbálnám. Elsõre kicsit fura, de tényleg teljesen új.

Amúgy én ma arra jöttem rá, hogy a win mo 6.5.3-ban azt szeretem, hogy lehet gányolni, és hozzáférek mindenhez 😄
Olyan jó érzés turkálni a registryben, olvasok forumon valamit, hogy melyik értékkel jobb, gyors beállítom, és jön a lelki megnyugvás 😄
jazzy
Ilyenkor érdemes az asztalra csapni kicsit, hogy miazhogyegyilyendrágakészülék etcetc és akkor általában adnak egy újat. Máskor próbáld ki😊
elszomorít ha egy desire beteg ...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

REPS0L
még 2 hét mire lesz alaplap a desirembe, elõzõ héten vittem be... 😊
:@

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Máté94
y
gagax
és arra lesz lehetõség hogy a régebbi winmobilokra fellehessen rakni? vagy azok már túl gyengék hozzá? : )

van rá.. bár szemely szerint maradok androidéknál 😊

tenkenorman
harha jó ez a wp7 de valljuk be ez elég hamar unalmassá fog vállni.
de szívesen kipróbálnám. van rá esély hogy valaha átportolják androidos mobilokra is?

Solten
Solten
btw:

HTC HD7 review

<#alien>

Saor Alba

Solten
Az meg hab a tortan hogy a rendszer hardverkovetelmenye csucskategoriat takar, szoval eselytelen a kozepkategoriasok megjelenese, nem tudom hogy gondolta ezt a Majkroszoft.. 😄 Ok tudjak...

Saor Alba

kifli
hát ha nem lesz sense vagy hasonló akk nemvalami jó. Fõzött rom hátha...
Azt meg csak gari nélkülire éri meg feldobni.
Solten
Ja, ezt se nekem talaltak ki. Androidos HTC FTW!

Saor Alba

kifli
deszar mááá
Solten
Minden a Windows Phone 7-rõl

"A kezdõképernyõ és a menü fogalmát is újraértelmezték a készítõk, ráadásul mindezt a WP7 védjegyévé is tették, ami azt jelenti, hogy a készülékek gyártói ezekre a részekhez egyáltalán nem nyúlhatnak hozzá, azaz az összes ilyen rendszert futtató készüléken ugyanolyanok lesznek ezek a részek."

Na, akkor ennyit a Sense-rol... Tehat a keszulekek csak kulalakban (+logo) lesznek kulonbozoek, a hardveres megkotes is szoros...

Saor Alba

24 ÓRÁJA VOLT MEG ÉS 2000 FT BÁNTA, UGY H ELMENTEM ROUTER MELLÕL! Azért ennyire nekem se vastag a pánztárcám 😄

desigo
"Tõlünk keletebbre már október 21-e van, árulják a Windows Phone 7-es PDA-kat. Új-Zélandon elkelt az elsõ HTC Trophy 7. "

hykao
Ki lehet azt lõni a készülék kikapcsolása nélkül is.
1. Settings -> Wireless controls -> Data connection OFF
2. Settings -> Wireless controls -> Data connection - itt pedig: felül amilyen hálózaton vagy (T-mobile, Telenor, Voda stb... alatta 3 lehetõség közül katt a középsõre (Set up my proxy server) - itt pedig kivenni a pipát a felsõ sor elõl (This network connects to the Internet)
3. ...de legrosszabb esetben is elég a Repülõgépes mód be-ki, nem kell kikapcsolni a telót.

Ha pedig véglegesen el akarod távolítani a lehetõséget, akkor: ua. mint a 2. pontban, az utolsó mozzanat helyett viszont katt bal alul a General fülre (legelsõ fül a 3 közül) - ott pedig Delete Settings ...és máris nem fog tudni netezni egyik haver sem a telóval a kártyád rovására...bár aki ennyi pénzért vesz telót, attól elvárják, hogy netezhessenek a haverok... 😛😛😛
HTC HD2 hogy lehet azt megoldani, hogy a NET GPRS soha ne kapcsoljon be! Nem lehet ezt telefonon beállitani? Ha elmegyek itthonról a Router mellöl, azt akarom h ne lehesen netezni, haverok a kezükbe veszik azt lenetezik az összes pénzem :S 1szer bekapcsol és nem lehet lelöni csak a telefon kikapcsolásával lehet megállitani! Vannak rajta programok, azokat letiltottam, hogy ne frisitsenek, de ha beleugrok explorerbe akkor elindul! Az lenne a jó hogyha A GPRS akkor se kapcsoljon be rajta ! Van funkció, amivel ezt ki lehessen iktatni?

nemtom.. erre direkt szuletnek emberek, akik nomád gyujtogeto eletmodot folytatnak.. es az a kuldetésuk hogy gyujtsenek.. barmi modon 😄 😄 😄

kemszi2
ezeket a pontgyûjtõs oldalakat hogy nem lehet megunni?<#idiota>
tenkenorman
annyira kapzsi maradi undorító szánalmas egy bunkó vagy. csak azért akarod hogy regizzünk hogy gyûljenek a szaros pontjaid.

itt is hirdetsz gyík?

neevous
Az a vicc, hogy a vodánál 10k-val drágább a többi HTC, ha dominoval veszed, mint két éves elõfizuval.

mousee
Na igen, és még "vaku" sincs benne, ami nálam elég fontos dolog lenne 😞 Akkor marad a futótûz egyelõre.
Egyéb jó tanács? Szívesen várok mindent 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Mersant
kulfoldi oldalakon 350-400€ arat mondanak ra.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

mousee
Esetleg rá megérné várni novemberig?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Üdv, egy kis segítséget szeretnék kérni.

Mostanában tervezem lecserélni a jó öreg SE w300i mobilomat, és nagyon kacsingatok egy HTC fele. A kiszemelt áldozat egy HTC Wildfire, a vodánál 40-ért van korlátlan netes csomagban (100mb net, utána csak lassítanak, de nincs +forgalmi díj).
Olvasgattam a fórumokat, és elég sok helyen lehúzták a gépet a kijelzõje miatt, és a gyenge proci miatt, de mivel én egy õskövület telóról váltanék, ezért ez nem igazán okozna gondot.
Viszont nem tudom, hogy a beépített GPS-hez milyen szoftver lenne jó, mert sok szoft nem megy az alacsony felbontás miatt.

A kérdésem az volna, hogy megéri-e ezt a telefont megvennem? Az elkövetkezõ jó pár évben nem akarom cserélni, szóval hosszú távra kéne a cucc. Olvastam azt is, hogy decemberben jön ki az új 3as android, amihez 1 gigás proci kell, szóval az mindenképp felejtõs. Meddig támogatott a rajta lévõ rendszer?

Ha van jobb telefon, kicsivel drágábban, akkor abba szívesen belefeccölök, de 40-50 körül van a limit (elõfizuval).

Várom a tippeket 😊

Elõre is köszönöm.

kifli
Igo 8

[url="http://blog.sancho.hu/2010/03/igo-futtatasa-htc-touch-pro2-es-hd2.html"]HELP
HELP 2 (ez ahozvan hogy tudjááá két ujal zoomlni meg forogjon a kép ha forgatod a telót)

Elõször a 2.-et próbáld, ha nemjó akkor irogassad a sys-t 😊

Olyanban még tudok segíteni, hogyha navi közben kikapcsol a háttérvilágítás 😊
sziasztok! ma megkaptam HTC HD2 kütyümet! új vagyok, és szeretném megkérdezni h mire jók ezek a ROM frissitések!

Másik h milyen fajta igo8 tölthetnék le, amivel müködne is e ketyere? 😊

kifli
megeshet