HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beállítások->gps
gps vétel bekapcs = pipa
port: 4
Adaátv. seb: 57600
Hogy nálad mi a port a htc gpstool-ba tudod meglesni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha nem akarsz mobilszamlat generalni ne kapcsold be a mobilnetet
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
bevállt ötlet?
http://www.tenke.hu
Már nem mondom semmire csípõbõl hogy csúnya, mert a gyakorlat azt igazolja, hogy nem szabad elsõre ítélni... könnyen változhat bármilyen vélemény vagy ízlés..
Jelenleg nálam a HD2 a befutó.. (külcsín szempontjából) és az ACE.
HD-m van de ideje lenne lépni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Az legalább kapott egy értelmes billt ha már a desire z nem 😊
Ugyértem jó hogy van a desire z-n bill, de minem tesznek rá valami normált, mert ami azon van az hát, szutyoknak néz ki 😊
Te írtad, a mostani csúcs kategória 1 év mulva közép kategória 😊
Láttam videot ahol HD2 ment a win7...azon is elég nagy reccenésel 1-2 helyen...már nem is remélnykedem h az én "elavult" HD m en menne : D mondjuk nem is sok reményt fûztem hozzá : )
Ha ellopják a telód, és más sim-et tesznek bele, küld egy sms-t aról a számrol, egy elõre meghatározott számra. Pl beállítod anya számát, vagy barátnõdét stb...
Amúgy én ma arra jöttem rá, hogy a win mo 6.5.3-ban azt szeretem, hogy lehet gányolni, és hozzáférek mindenhez 😄
Olyan jó érzés turkálni a registryben, olvasok forumon valamit, hogy melyik értékkel jobb, gyors beállítom, és jön a lelki megnyugvás 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
:@
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
de szívesen kipróbálnám. van rá esély hogy valaha átportolják androidos mobilokra is?
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Azt meg csak gari nélkülire éri meg feldobni.
"A kezdõképernyõ és a menü fogalmát is újraértelmezték a készítõk, ráadásul mindezt a WP7 védjegyévé is tették, ami azt jelenti, hogy a készülékek gyártói ezekre a részekhez egyáltalán nem nyúlhatnak hozzá, azaz az összes ilyen rendszert futtató készüléken ugyanolyanok lesznek ezek a részek."
Na, akkor ennyit a Sense-rol... Tehat a keszulekek csak kulalakban (+logo) lesznek kulonbozoek, a hardveres megkotes is szoros...
Saor Alba

1. Settings -> Wireless controls -> Data connection OFF
2. Settings -> Wireless controls -> Data connection - itt pedig: felül amilyen hálózaton vagy (T-mobile, Telenor, Voda stb... alatta 3 lehetõség közül katt a középsõre (Set up my proxy server) - itt pedig kivenni a pipát a felsõ sor elõl (This network connects to the Internet)
3. ...de legrosszabb esetben is elég a Repülõgépes mód be-ki, nem kell kikapcsolni a telót.
Ha pedig véglegesen el akarod távolítani a lehetõséget, akkor: ua. mint a 2. pontban, az utolsó mozzanat helyett viszont katt bal alul a General fülre (legelsõ fül a 3 közül) - ott pedig Delete Settings ...és máris nem fog tudni netezni egyik haver sem a telóval a kártyád rovására...bár aki ennyi pénzért vesz telót, attól elvárják, hogy netezhessenek a haverok... 😛😛😛
Egyéb jó tanács? Szívesen várok mindent 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mostanában tervezem lecserélni a jó öreg SE w300i mobilomat, és nagyon kacsingatok egy HTC fele. A kiszemelt áldozat egy HTC Wildfire, a vodánál 40-ért van korlátlan netes csomagban (100mb net, utána csak lassítanak, de nincs +forgalmi díj).
Olvasgattam a fórumokat, és elég sok helyen lehúzták a gépet a kijelzõje miatt, és a gyenge proci miatt, de mivel én egy õskövület telóról váltanék, ezért ez nem igazán okozna gondot.
Viszont nem tudom, hogy a beépített GPS-hez milyen szoftver lenne jó, mert sok szoft nem megy az alacsony felbontás miatt.
A kérdésem az volna, hogy megéri-e ezt a telefont megvennem? Az elkövetkezõ jó pár évben nem akarom cserélni, szóval hosszú távra kéne a cucc. Olvastam azt is, hogy decemberben jön ki az új 3as android, amihez 1 gigás proci kell, szóval az mindenképp felejtõs. Meddig támogatott a rajta lévõ rendszer?
Ha van jobb telefon, kicsivel drágábban, akkor abba szívesen belefeccölök, de 40-50 körül van a limit (elõfizuval).
Várom a tippeket 😊
Elõre is köszönöm.
[url="http://blog.sancho.hu/2010/03/igo-futtatasa-htc-touch-pro2-es-hd2.html"]HELP
HELP 2 (ez ahozvan hogy tudjááá két ujal zoomlni meg forogjon a kép ha forgatod a telót)
Elõször a 2.-et próbáld, ha nemjó akkor irogassad a sys-t 😊
Olyanban még tudok segíteni, hogyha navi közben kikapcsol a háttérvilágítás 😊
Másik h milyen fajta igo8 tölthetnék le, amivel müködne is e ketyere? 😊

<#alien>#alien>