HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Lehet h nem tudják...addig oké....bár kétlem na mind1 : )

Blasta
Amugymeg baszod, ha 4x beirsz vmit es nem erkezik ra valasz, az EGYENLO azzal, hogy az idejarok NEM TUDJAK a kerdesedre a valaszt. Nem tudom, ez igy mennyire ertheto?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mobilarena forum
Ott minden telefonnak van topikja

gagax
Legalább vmi magyar oldalt tudttok adni ahol magyar felhasználók osztják meg tudásokat? : ) elég kellemetlen hogy 4x beírtam és még sz*rni se sz*rtak a fejemre = / annyit legalább belehetett volna nyögni h menny a pibe v vmi... = / lehet nem izgat titeket az én bajom = / de hát...na mind1 = / sajnálom = /

Blasta
Ennek a faszinak mekkora keze van már? 😄DD
Ket 4.3"-os telefon a tenyereben es az ujja kilatszik a HD7 szelenel 😊))

gagax
Na? valaki tud választ adni? = /

csak a posta koltség a tok átába kerul 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

végul is HTC oldalán is az van irva hogy szallitanak SVK ba .. 😊

jaja.. majd informalodok az uzlettel.. eddig így neten ahogy olvasok róluk.. speedshopot dicserik 😊

morcosqtya
Gyanítom, hogy postáznak oda is. Nagyon segítõkészek.

A postaköltséget tisztázzátok le, illetve ha jól tudom valamilyen összegû vásárlás felett ingyen küldik ki (10ezer Ft??). Esetleg rendeljetek közösen egy haverral (ha kell neki valami), hogy elérjétek az összeget..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gagax
Srácok 😄 aki vágja a winmobil témát 😄 pls help már : D ha átváltok HTC Sense re akkor mviért mostmár csak villog a homescreen és nem akar semmise mûködni rajta: O újbol teleíthetõ vagy vmi megoldás van rá hogy újbol mûködjön? : D pls HELP : )

sajnos latom.. na akk rem rendelhetek ide SVK ba is 😊

kemszi2
nincsen
szlovba is.. az faja.. de amugy gyorben van uzletuk? ..mind1.. meglesem .. nem terhellek titeket 😄

kemszi2
fõleg hogy a legendnek van egy kis törése is
majd kitágítom a lukát XD

morcosqtya
postáznak ám.. :-)

szlovakiaban nem talaltam sehol.. gyõrbe van speedshop ? oda még atmek érte 😊

morcosqtya
kicsit tágítani kell ezeket, mert nyersen nagyon szorul benne a teló (szinte mindegyik ami nálam járt)

kemszi2
kemszi2
nah meg is van
kemszi2
nekem egy kihúzós bõrt tokom van ,meg azért a biztonság kedvéért egy kijelzõvédõ fólia
morcosqtya
speedshop, Bp

gagax
most még h él a topik 😄 vkinek van tippje? v senset újbol lehet telepíteni vhogy? : )

hat igen, akkor magadnak kell takaritani.. amugy ez a "how to use" csoda nekem se lesz sokaig mert beruhazok 1 jobb tokra.. az a baj hogy kornyeken nem lehetnagyon kapni eredeti desire tokot.. tenyleg nem tudjatok honnan lehetne rendelni ?

kemszi2
nekem tokban van,az pedig hiába szövet belül annyira nem ér hozzá hogy letisztítaná ,huzamos használatnál pedig esélytelen 😄
ruha anyag jol torli hal istennek.. így ha zsebben hordod, akk kov elovetelnel mar ujra tiszta 😊 😊

kemszi2
szerintem nem .
a qvga az a felbontása
slcd/amoled pedig típusa
Gladiator
aham. és gáz, ha nem tudom frissíteni?😄 meg most akkor a desire végülis milyen kijelzõvel van? mert olvastam már QVGA-t, SLCD-t, AMOLED-t, stb...

gagax
az miért van ha nem a windows defaulton van hanem a HTC Sensen akk a homescrren csak villog és mindiig ki írja ujbolt hogy tap to start sense..v vmi ilyesmi...eddig mûködött : O tipp? v h tom újbol rakni v vmi? : S PLS HELP

kemszi2
ezt az egyet nagyon utálom az érintõképernyõben hogy mindig össze van kenve
Máté94
He? 😄D
kemszi2
mázga? <#idiota>
gagax
Hali ! vki megtudja mondani hogy tudom feltenni a 2.5 senset? abba ha láttam van facebbok "tab"...mert a kliens az katasztrófa = / meg ahogy néztem ott lehet már a homescreenre is programot kitenni : ) v csak én vok a hülyes és nem találom sehol a jelenlegi állapotába a telefonba azt h a fõképernyõre tegyek programot..

Máté94
Sense az amit ott látsz a képernyõn.
Gladiator
heló

HTC desire vagy desire Z vásárlása elõtt állok, csak nem tudok döntenil. A Z billentyûzete elég nagy plusz, viszont drágább és csak 800mhz-es a procija. Mondjuk amcsiból rendelve már van 90-100 ezerért is.
A sima desirere meg azt mondták, hogy nem adják már ki rá a legújabb Senset és ezért már nem érdemes ilyen "régi" telót venni. Na már most, mi az a Sense?😄 És nagy baj az nekem, ha nem kapok már újat?😄

shittes 😊

kemszi2
zöldben igen érdekes a színe
neevous

rastaman
D:AS😄??

neevous
Szerintem a 4-es bõven elég. FullHD kamerákba sem adok nagyobbat.

REPS0L
szóval akkor csak a másolási sebesség itt a probléma, semmi több? 😊
köszi a választ, akkor veszek szerintem valami ilyesmit

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kifli
jó bele igen nagy valószínûséggel, class 6 gyorsabb mint class 4.

Nekem class 6 7,5mb/s-el ír win szerint, class 4 kártyám 5mb/s körüli értéket produkált, de inkább kevesebb.
REPS0L
esetleg ha kapnék valakitõl választ, megköszönném!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

gagax
jah meg : D amikor hosszan nyomom a WINfos gombot : D az mien funkcionak felel meg? 😊 meg alul annál a kis chipnél mennyi az ami normális értéknek számít? : ) Bocs a gyökér kérdésekért 😄

gagax
: D megnézem ezt zenelejátszót : ) de nekem tökéletes az ami kint van 6.5 nél a...amikor ooldara megyek és ott : ) de ott nemtudom hogy hogy bírom frissíteni a listát...mert belemegyek a library ba és ott azok a zenék amik fent voltak de márnincsenek ott vannak...és melletekük egy felkiáltójel...azokat hogy bírnám eltüntetni?!?! : )

GregSB
Persze, visszamenõleg 10+ évig kirakjuk az összes HTC modellt, és akkor egy jó 2 percig kell majd görgetni a bannert mire leérsz a hozzászólásokhoz 😄

tenkenorman
D:AS😄??

http://www.tenke.hu

Blasta
<#wilting>