5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Bencee7
    Na ez jó hír! akkor nemsokára én is kipróbálom
  • morcosqtya
    Hopsz, módosítok!
    Ez sem teljesen igaz. Kollégám szerint újabb Android verziókkal megoldották a túlzott merülést..

Úgyhogy a
    #2992-át visszavonom. Nem tudtam a fejleményekről!
  • Vanek
    hi!
    a köv problémám:
    frissítés után a telefonom az sms megnyitásakor a legrégebbieket mutatja először,nem e legújabbakat,ezt hogy tudom átállítani? Eddig rendesen működött,de nemrég updatelte magát az androidom,és utána változott ez meg...kösz
  • morcosqtya
    De én ezt Androiddal felszerelt HD2-re írtam.
    Nem kell egész nap nyomkodni hidd el! Anélkül is piszkosul merül.
    Míg WM-el feleannyit / 2/3-ad annyit kb..
  • Bencee7
    Na azért a 15% az tényleg akkor ha nagyon intenzíven használod!
    Nekem a HD2m 2 napot azért bír (bár 2.nap estére megvan a 15% :DD) úgy, hogy reggel RSS, twitter miegymás, suliba net a szünetekben, utazáskor 45perc zene...

Viszont, ha én megnézek rajta egy részt egy sorozatból, na az zabálja! Akkor merül igazán, dehát ezt a szép nagy kijelzőt el kell látni energiával :D
  • morcosqtya
    Igazából nekem Desire HD-ra fájna a fogam.. de hát... a pénz ugye..
  • kifli
    nekem tp2-n az android leszíja az aksit reggelre, ha 100%-on teszem le. (annyira leszívja, hogy be sem kapcsol, töltőre rakva várni kell vele egy kiscsit hogy bekapcsoljon)
    Lehet ez már javítva lett, az utólsó updatet nem próbáltam.
    Illetve HD2-höz teljesen más android van, mint az én tp2-m höz...
  • morcosqtya
    #2991-ben meg is kaptad a választ.
    Olyannyira zabálja, hogy este lerakod 100-on, reggel 98-on ébred.
    Kicsit nyomogatod napközben, este kb 3-15%-al viszed haza.
    +instabil a működése kártyáról (van akinek nem, másnak igen, hogy miért azt ne kérdezd..).

Nyilván jönnek az ellenvélemények majd, mindenki próbálja ki magának. Ha jó, jó, lehet örülni.
    Én inkább a kis HD-mmal wm6.1-gyári ROM-mal (+spb shell) elvagyok 3 napig lemerülés nélkül (megy az rss, net, outlook kliens, sms-ezés, telefonálás is).

Ha androidos készülék kell majd, akkor olyat fogok venni amin eleve az van.

Visszatérve: HD2-n Android kártyáról sem lesz lassú. Legalább is nem vettem észre. Szép fluid.
  • Bencee7
    Elvileg hasonlóan gyors, de zabája az aksit az microSD-s megoldás, a NAND-osról még nem olvastam
  • kifli
    uj romot tettem telora. build2900.Netezes gyorsult, mast meg ne neztem
  • tenkenorman
    és az teljesen jó lesz? ugyan olyan gyors lesz mint pl egy hero-n?
  • Bencee7
    Megvan a megoldás!
    Becopyzom hátha másnak is kell:

1. Make sure you select USB Debugging in Settings > Applications > Development before connecting your phone to the computer

2. Connect you Phone to the PC and wait 20 seconds for your phone to install HTC Sync on your phone.

3. Unplug the USB sync cable. Wait for 5 seconds. Reconnect the Phone to the PC using the USB cable.

4. Select “HTC sync” and wait for HTC Sync to recognize your Phone. This process could take up to a minute your first

time connecting to the computer.

így működik!
  • Bencee7
    Háttértárnak felismeri, csak a HTC Sync nem...
    de olvastam több helyen is h volt/van ilyen, szóval nem egyedi eset
  • tenkenorman
  • morcosqtya
    HD2-re pl igen.
  • tenkenorman
    csak kérdem. hogy melyik winmo-s htckre lehet rakni android-ot? lehet egyáltalán? csak mert mintha itt hallottam volna.
  • morcosqtya
    valaki nagyon unatkozik.. :))
  • tomi555
    Nekem is ez volt a Desire-rel, az oldotta meg hogy a gépnél hátra dugtam be, nem előre, de külön táppal rendelkező HUB-ról is ment.
  • morcosqtya
    Mint háttértár sem?
  • Bencee7
    Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy a wildfire-t nem ismeri fel a gép ? Meg a HTC Sync-kel nem kommunikál
  • FlyHigh
    smarton gondolkodom, igaz nem okos telefon, de nekem csak sima hétköznapi használatra kellene. harminc párezres kategóriában nekem elég meggyőzőnek tűnik, szerintetek jól járnék vele?
  • REPS0L
    Valami normális zenelejátszót nem tudtok amit át lehet másolni SD-re androidon? Most WinAmp van, de szűkös a hely :(
  • Bencee7
    Van olyasmi oldal vagy alkalmazás WinMo-ra mint Androidra a blackmarket?
    ha itt nem ok, jöhet PMbe is
  • joebacsi
    és winmobil :)
  • desigo
    nagyon jó,hogy qwerty van rajta viszont emiatt a kijelző kicsi :/
  • Solten
    A napokban lattam egy ilyet "eloben" (az un. operacios managerunk hasznalja):

HTC Snap. Gozom se volt arrol hogy ilyen qwerty-s HTC letezik :) (my bad) Ami megtetszett benne hogy kegyetlen jo minosegben raktak ossze, igenyes anyagokbol.
  • Solten
    A ficko szerencsejere ebben a HTC-ben is Gorilla Glass volt
  • desigo
    A HTC kibabrált a Wright fivérekkel, avagy életet mentett az okostelefon

• Saccard
    Köszi nagyon szuper!:)
  • REPS0L
    Miren
  • Saccard
    Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e androidra vmi olyan böngésző ami átlátható, de több oldalt is meg tud nyitni egyszerre? HTC Desire-m van. Előre is köszi!
  • REPS0L
    még ilyen csunyaszar hátlapokat...
  • desigo
    HTC 4G Phones at CES

• toarpad
    2010 Q1-ben várhatóan jön valamilyen új HTC pda ?
  • kemszi2
    nekem 4 nap volt a max.úgy általában amúgy 2 nap
  • Blasta
    Ha van egy poharad ami csurig van vizzel, szted az normalis, hogy nem tudsz tobb vizet beletolteni?
  • mstummer
    Az én Wildfire-m úgy bírja 4-5 napot ha wi-fit nem használok, és csak a teljesen általános dolgok vannak mint telefonálás (max. napi 1 óra összesen), sms, ébresztés. Éjszakára nincs kikapcsolva. A zenehallgatás nem tudom mennyit esz,de sztem nem számottevő. Ez a 4-5 nap elsősorban a gyengébb hardvernek köszönhető.
  • Match
    4-5 napig bírja? Ilyet se hallottam még.
    Egyik ismerősöm barátnőjének van wildfire, a srácnak desire, ki is van akadva egy kicsit az aksiidőn, biztos beszámolt volna egy ilyen rendkívüli jelenségről hogy 4-5 nap, de még 3-ról is sztem.

Én a legendet szintén elég minimálba használom (ébreszt, zene+olvasgatás melóba menet, melóba max akkor megy a wifi ha valamit le kell szedni a marketről, telefonálás nem említésre méltó), mégis 2 napnál eddig tovább nem bírta. És ezt a két napot is már ajándéknak éreztem :) A wifi 1 nap alatt leszívja (pontosabban reggeltől estig).

Nem mondom hogy nem igaz, de ez a 4-5 nap nekem marha hihetetlen, kb mint sok embernek hogy a régi telefonom 1 hetet bírt (SE w910, utáltam mind az 1 évig amíg megvolt :D)
  • tenkenorman
    angoltanáromnak milestone-ja van. (összeadóztuk neki)
  • rastaman
    az utolsó soron elmosolyodtam :)