HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha végképp problémás, akkor törölheted az accountot és újat viszel fel a megszokott mûködõ beállításokkal.
Különös tekintettel a "authentikáció szükséges" pontra. (ott az "igen"-t állíts be)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
touch hd-m van (win6.5), és a gmail fiókomat beállítottam a telefonon is, az érkezõ emaileket el tudom olvasni, de amit írok, azt nem hajlandó elküldeni, helyette egy ilyen hibaüzenetet dob ki:
The message(s) could not be sent. Check that you have network coverage and that your account information is correct. Then try sending again.
pedig folyamatosan van wifi kapcsolatom, és mielõtt küldeném külön beléptet a gmailbe mégegyszer...
Annyit azért tisztázzunk már (múltkor is befigyeltem egyet), hogy én WM (6.1, 6.5)-ról beszélek, nem Androidról.
Nem hinném, hogy nagy különbség lenne a telepítési metódusaik közt, de nem használok Androidot, így okoskodni nem akarok.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
De haveromnak sikerult dseire-ra felraknia, igaz O nem hasznal olyan sok programot
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jobb sarok:
- add widget
- shortcut
- kiválasztod az igo-t
- kész a képernyõn, ott az ikon.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sürgõsen kéne, szal bárki tud bármit ne hallgassa el 😄
Karácsonyra tervezek egy bevásárlást okostelefon területen. Eddig a Desire tetszett meg a legjobban, mind tudás, mind ár szempontjából. Mi a véleményetek róla? Esetleg van rá valamilyen alternatíva, amit még megnézni, akár WP7-bõl?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A SIM-re másolás nem javallott.
Elveszted az összes névjegyhez rendelt információt, képet, hangot, bejegyzést, e-mail címet, az összes mezõt. Korlátozott a névjegy (contact) hossza is (karakterszám), továbbá a SIM-en se fér el sok.
Megoldás:
Outlook szinkronizáció. Heti 1x frissítés.
egyéb fõzött ROM melletti probléma esetén ha tudod rakd vissza a hivatalos romot, és szûzen vidd be javíttatni.
Néha gond lehet egyes ROM-okkal, csak saját felelõsségre pakolod fel õket.
Láttam már fagyós, energiazabálós, és félig magyar félig angol, szétesõs manilákat. Kösz nem.
Vagy úgy jársz mint én: bedöglik a teljes érintõpanel, így még csatlakoztatni se tudod activesync-el a géphez, vagyis ROM se le, se fel, se tyû...
A barátságos az volt benne, hogy az összes számom a telefonban volt, személyes és bizalmas doksik, fotók, jelszavak (kódolva, de akkoris na)
Szerencsére az eredeti ROM volt fent.. egyébként a javítás 60ezer Ft lett volna.
Ennyit nekem nem ér egy 15%-al gyorsabb, csilli-villi sufniprogram.
XDA-n vannak jók is, vannak nagyon profi programozók, fanok, én ezzel nem szórakoztam, ennyire nem mélyülök el benne, van nekem életem is.. 😊) amire kell azt az eredeti is tudja, spb-t meg úgy is felrakom rá.
Programokból meg amire szükségem van. Mindenféle szarral nem ömlesztem tele, mint elég sokan..
,rockplayer filmlejátszó
,mixzing zenelejátszó EQ-val
,powersaveenabler szerintem egyértelmû mit takar
,acurrency pénzváltó
ajánlotok nekem rá programokat? 😊
Saor Alba
bocsi
ha letörlök mindent, teljes reset. akkor eltûnik minden ez egyértelmû. de a telószámokat csak úgy menthetem el, ha simre másolom?
köszönöm a segítséget..
Ezekután ha mindent beállítasz, felrakod a programokat amik kellenek, rakd fel az spb backup-ot.
Csinálj még az elején egy backupot az SD-re.
Ezután bármikor gond van akkor hard reset, kártyáról meg mehet a backup.
Mindent visszarak, mindent.
Úgy kapod vissza ahogy a telefon állt a backup pillanatában..
Még azt is, hogy épp melyik képernyõn álltál.. 😊)
van mikor lefagy az egész SPB (windows menü mûködik), de ami méginkább idegesítõ, hogy nem mûködik az SMS/Email program. rámegyek üzenetekre tölt kicsit és ennyi. Emailnél ugyanez. semmit sem csinál. ujraíndítom, jó egy ideig aztán megint beszarik... lehet hogy kéne egy teljes reset a mobilnak és úgy felrakni a SPB-t? nagyon tetszik, sokkal egyszerübb használni vele a készüléket, de így viszont s*art se ér, hogy nem mûködnek a dolgok 😞
elõre is köszönöm.
http://www.tenke.hu
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Bocsánat a sok üzenetért!
Jó lenne ha az ember tudná h milyen parancs mire vonatkozik!
ez miért lehet? Nem lehet kitörölni, nem tudok vele mit csinálni! Már vagy nyolcszor ujraraktam ujrairtam a syst, és a ini file-t