HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
A fiók kezelésnél ellenõrizd a jelenleg beállított accountodat, minden haladó és egyéb beállítást nézz át újra. Ments rá. Ha valami változott azt állítsd vissza (nálam pont ma reggel állítódott el)
Ha végképp problémás, akkor törölheted az accountot és újat viszel fel a megszokott mûködõ beállításokkal.

Különös tekintettel a "authentikáció szükséges" pontra. (ott az "igen"-t állíts be)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

rastaman
help pls!

touch hd-m van (win6.5), és a gmail fiókomat beállítottam a telefonon is, az érkezõ emaileket el tudom olvasni, de amit írok, azt nem hajlandó elküldeni, helyette egy ilyen hibaüzenetet dob ki:

The message(s) could not be sent. Check that you have network coverage and that your account information is correct. Then try sending again.

pedig folyamatosan van wifi kapcsolatom, és mielõtt küldeném külön beléptet a gmailbe mégegyszer...

morcosqtya
hát az érdekes :-)), mivel amikor a cab file-t elindítod, megkérdezi a telepítõ, hogy hová szeretnéd telepíteni a programot, kártya vagy készülék?

Annyit azért tisztázzunk már (múltkor is befigyeltem egyet), hogy én WM (6.1, 6.5)-ról beszélek, nem Androidról.
Nem hinném, hogy nagy különbség lenne a telepítési metódusaik közt, de nem használok Androidot, így okoskodni nem akarok.

REPS0L
és merre találom ezt a felajánlást? 😊 mert egyel sem találkoztam még 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

desigo
nem tudom megdani. valakinek további ötlete?

morcosqtya
10-bõl 9 progi felajánlja a SD-re telepítést is.

Blasta
Sajnos csak akkor tudsz az SD-re telepiteni ha maga az app ugy van megirva, hogy engedelyezi magat sd-re telepiteni.
De haveromnak sikerult dseire-ra felraknia, igaz O nem hasznal olyan sok programot

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HTC HD2

morcosqtya
spb mobile shell-en:
jobb sarok:
- add widget
- shortcut
- kiválasztod az igo-t
- kész a képernyõn, ott az ikon.

1 kérdésem lenne! Fent van az igo, és az érdekelne, hogy lehet neki parancs ikont csinálni, h ne az intézöbõl kelljen elinditani! ha valaki tud valami trüköt szivesen várom.

REPS0L
megoldható valahogy hogy az SD kártyára telepítsek HTC Desiren? letöltöttem a NFS Shift .apk-ját, és nem fér rá egyszerûen a belsõ memóriára, külsõre meg nem tudom hogy telepítsem :/

Blasta
O igen, es ha jol latom a formabol a Hero/Legend vonalat viszi tovabb (bar ugy lenne) 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kifli
valaki tud linkelni egy mûködskype klienst touch pro 2-re? 😊
Sürgõsen kéne, szal bárki tud bármit ne hallgassa el 😄
REPS0L
van olyan youtube downloader esetleg androidra, ami MP3-ban tölti le a klipp hangját? mintha valahol láttam volna már.

Hegi90
Hello!
Karácsonyra tervezek egy bevásárlást okostelefon területen. Eddig a Desire tetszett meg a legjobban, mind tudás, mind ár szempontjából. Mi a véleményetek róla? Esetleg van rá valamilyen alternatíva, amit még megnézni, akár WP7-bõl?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

desigo
Köszi, most már úgy néz ki minden okés a telommal 😊
morcosqtya
nem.
A SIM-re másolás nem javallott.
Elveszted az összes névjegyhez rendelt információt, képet, hangot, bejegyzést, e-mail címet, az összes mezõt. Korlátozott a névjegy (contact) hossza is (karakterszám), továbbá a SIM-en se fér el sok.

Megoldás:
Outlook szinkronizáció. Heti 1x frissítés.

morcosqtya
Gyári ROM fentléte feltétele a jótállásnak (legtöbb helyen..)
egyéb fõzött ROM melletti probléma esetén ha tudod rakd vissza a hivatalos romot, és szûzen vidd be javíttatni.
Néha gond lehet egyes ROM-okkal, csak saját felelõsségre pakolod fel õket.
Láttam már fagyós, energiazabálós, és félig magyar félig angol, szétesõs manilákat. Kösz nem.

Vagy úgy jársz mint én: bedöglik a teljes érintõpanel, így még csatlakoztatni se tudod activesync-el a géphez, vagyis ROM se le, se fel, se tyû...
A barátságos az volt benne, hogy az összes számom a telefonban volt, személyes és bizalmas doksik, fotók, jelszavak (kódolva, de akkoris na)
Szerencsére az eredeti ROM volt fent.. egyébként a javítás 60ezer Ft lett volna.
Ennyit nekem nem ér egy 15%-al gyorsabb, csilli-villi sufniprogram.

XDA-n vannak jók is, vannak nagyon profi programozók, fanok, én ezzel nem szórakoztam, ennyire nem mélyülök el benne, van nekem életem is.. 😊) amire kell azt az eredeti is tudja, spb-t meg úgy is felrakom rá.
Programokból meg amire szükségem van. Mindenféle szarral nem ömlesztem tele, mint elég sokan..

morcosqtya
device, azaz a készülékre

REPS0L
elsõ dolgom volt 😄
köszi Solten!

Solten
Az elobbiekhez meg: ColorNote, appInstaller, Barcode Scanner.

Saor Alba

neevous
A legfontosabb kimaradt: Angry birds 😄

REPS0L
köszönöm! 😊

Mire érdemes felrakni a SPBshellt? memória kártyára? vagy a mobil saját háttértárára?
kemszi2
astro fájlkezelõ
,rockplayer filmlejátszó
,mixzing zenelejátszó EQ-val
,powersaveenabler szerintem egyértelmû mit takar
,acurrency pénzváltó
REPS0L
Csak nekem nem akar letolteni a market? 😞

REPS0L
na visszajött a kis barátom, Desire a szervízbõl, új alaplappal 😄
ajánlotok nekem rá programokat? 😊

Solten
még 1 kérdés.. istenem de amatõr vagyok. 😄
bocsi

ha letörlök mindent, teljes reset. akkor eltûnik minden ez egyértelmû. de a telószámokat csak úgy menthetem el, ha simre másolom?
Ezt az SPB Backupot honnan tudom leszedni, szégyellem, de a SPB-m se "eredeti".
Az ilyen romokkal való váltogatás garivesztést okoz, nem? nem igazán értem ezt a ROM témát, lehet inkább HARD reset lesz :-\
köszönöm a segítséget..
morcosqtya
Hard reset, de még jobb ha feldobsz egy legutóbbi gyári romot, majd tisztán rá a mobile shell.
Ezekután ha mindent beállítasz, felrakod a programokat amik kellenek, rakd fel az spb backup-ot.
Csinálj még az elején egy backupot az SD-re.
Ezután bármikor gond van akkor hard reset, kártyáról meg mehet a backup.
Mindent visszarak, mindent.
Úgy kapod vissza ahogy a telefon állt a backup pillanatában..
Még azt is, hogy épp melyik képernyõn álltál.. 😊)

gagax
tedd újból az SPB t : ) én is használtam : ) de nekem felefunkcióra nem volt szükségem amit tudott : ) szal ink sense felületnél maradtam : )

Üdv, htc touch2-m van hozzá SPB shell 3.5 ös verzió (3.5 valamennyi) a helyzet az hogy eddig tökéletesen mûködött, de most már olyat mûvel amive kikészit 😞

van mikor lefagy az egész SPB (windows menü mûködik), de ami méginkább idegesítõ, hogy nem mûködik az SMS/Email program. rámegyek üzenetekre tölt kicsit és ennyi. Emailnél ugyanez. semmit sem csinál. ujraíndítom, jó egy ideig aztán megint beszarik... lehet hogy kéne egy teljes reset a mobilnak és úgy felrakni a SPB-t? nagyon tetszik, sokkal egyszerübb használni vele a készüléket, de így viszont s*art se ér, hogy nem mûködnek a dolgok 😞

elõre is köszönöm.
kifli

😄
tenkenorman
fiszont az komolyan felidegesített hogy bill gatesék küszöbét nem lépheti át apple kütyü. kolostorban laknak ezek?

http://www.tenke.hu

na ja.. legalabbis asszem 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

tenkenorman
nem igazán értem. ez csak a szétnyithatós mobiloknál használható?

http://www.tenke.hu

Azota találtam 1 megfelelõ sys-filet! Renedesen müködik hála az égnek <#zavart1>

kifli
elvileg az ini-ben a rész
Folytattam! Nem jutottam semmire! Azt árulja el valaki, melyik az a parancs amelyikkel be tudom állitan, hogy ne kapcsoljon ki a képernyõ? Már olyan ideges lettem h az se érdekes h nem tiszta az igo, az sem h 2 ujjal lehessen zoomolni, csak ne menne el a háttér világitás meg a kép :S

Bocsánat a sok üzenetért!

ez sem segitett a dolgon ha valakinek akad ötlete szivesen várom 😊

Jó lenne ha az ember tudná h milyen parancs mire vonatkozik!

Hát most ahogy néztem a sys-fileba GDI volt az ini-be pedig GX most mindenhol GX-re teszem és kiprobálom h ugy jó lesz e.

amig nem irtam át a sys-t, és az ini-t, vagyis mig csak simán használtam igo-t addig jo volt a keresõ!

kifli
elõtte jó volt a keresõ?

esetleg azt nézd meg hogy a Drivert ami gdi jelenleg, átírod gx-re
Elinditom igot, minden jó gps müködik, 1 valamit kivéve! Mikor keresöt elinditom, és a település nevét kéri akkor 1 Á betü van és mögötte egy pont ami villog (Á○😉 és csipog! Nem tudok vele mit kezdeni és igy a keresõ teljesen használhaatlan!

ez miért lehet? Nem lehet kitörölni, nem tudok vele mit csinálni! Már vagy nyolcszor ujraraktam ujrairtam a syst, és a ini file-t

Ehehehe nagyon kössz 😄