5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Rogerke
    A kérdés nem ez volt
  • Máté94
    Ha Androidot akarsz akkor Androidos készüléket vegyél.
  • Rogerke
    Helló!

Teló vásárlás előtt állok 3 teló közül vacilálok:

Desire ( nagyon jókat olvastam róla )
    Desire HD (kicsit drága véleményeket kérnék hogy miért éri meg)
    HD2 (kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy megbízhatóak e az android illetva a wp7 op.rendszerek- gondolok ezalatt gyorsaság alkalmazások stb.)

előre is köszönöm a válaszokat
  • Bucser
    én androiddal használom. semmi bajom véle. 1,5-2 napot bír az aksi napi 2 óra zenehallgatással egy-két órás netezéssel wi-fin keresztül.
  • Bencee7
    Én "még" 6.5tel használom, az a legbiztosabb. De ugye android már ok, szép is jó is. WP7tel én személy szerint várok, míg sokan kipró.álják előttem, meg lesz egy kódgenerátor a live cuccokhoz, mert még csak a "betelfonálós" módszer van, amit én nemhiszem h kipróbálok, majd lesz kódgenerátor akkor. Mert azért live az kellene...
  • kifli
    Mielőtt megjön hd2-m, ki milyen oprendszerre esküszik? :D

Ugye tehető rá 6.5.x, WP7 (nem memoriakártyás), Android (ez sem memoriakártyás)

WP7-ben le lehet tiltani, hogy magától generál internetforgalmat?
  • kifli
    ha uk-ból rendelem, akkor ugye az eu-n belül van, és nem állítják meg a vámosok ugye?

Nincs kedvem megint átírogatni a számlát, hogy ne kelljen fizetnem :D
  • morcosqtya
    amúgy használd egészséggel!
  • morcosqtya
    :) Milyet?
  • kifli
    Jó látni az ilyet :D
  • morcosqtya
    gyűlöllek!
    nem vagy az apám!

:)
  • kifli
    megvan a hd2-m

kiválló állapot 2 aksi, dokkolo, töltő, headset adatkábel. (szállítással 70e uk-ból)
  • Bencee7
    Wildfire tulajok! nektek megy az Angry Birds (sima/seasons)?
    Mert húgomnak a Wildfire-jén vhogy nem akar menni egyik sem... bejön egy világoskék képernyő meg zene, meg a tetején egy sötétkék csík és vmi piros cuccok ugrálnak
    olyan, mintha el lenne csúszva a képernyő...
    2.2 FroYo van fent, de Eclair-rel is ezt csinálta
  • morcosqtya
    nem.
  • kifli
    HA rendelek angliából vodás telót, azt itthoni vodás kártyával is használhatom?
  • morcosqtya
    Ezzel nem tudok vitatkozni mivel nálam is a HD2 a nyerő... :))
    Galaxy S-nek a kijelzője (színei, vizuális élmény) tetszik, egyébiránt a szívemhez közel álló telefon a HD2...

Azért nem utasítanék én vissza egy Desire HD-t sem.... :)
  • Bencee7
    Én most, ahogy vettem a HD2-t, szemeztem a Galaxy S-sel is, még olcsóbban is tudtam volna venni egyet (77k) teljesen új, bontatlan dobozosat, de nekem nem kellett.
    Meg is mondom miért
    1. Android maga nekem nem jön be, szerintem a Sense felületű WinMo 6.5 szebb, meg nekem jobban tetszik.
    2. kicsit babráltam, gyors, szép is tényleg, viszont ha megfogod, érezni, hogy nincs benne anyag - nagyon könnyű, túlságosan is. Nem tudom, lehet h ez csak az én perverzióm, de HD2-ben érezni, hogy van anyag, és nincs olyan "műanyagos" érzete
  • morcosqtya
    Mivel ez HTC topik... Nem nagyon fogja senki azt mondani, hogy vegyél inkább egy iPhone-t... (vagy Samsungot, stb.) :))

Komolyra fordítva: #3021, de felhasználói élményben a Galaxy se szar...
  • kifli
    desire hd melett ez szól: nagyobb képernyő, több ram, jobb kamera, jobb kezelőfelület
  • Máté94
    Desire HD.
  • tzjh89
    Hali
    Okostelefont szeretnék vásárolni. 2 telefon közül szeretnék választani: Samsung Galaxy S vagy HTC Desire HD. Mivel ez HTC topik ezért kérlek írjátok le, h szerintetek miért ezt a készüléket vegyem!

A válaszokat előre is köszönöm!
  • Bencee7
    hát angol tudás azért kell ehhez is... magyar főzött ROMot szerintem meg nem találsz hozzá
  • kifli
    energy rom
  • gagax
    Hali!

HTC Touch HD re valaki tud ajánlani valami jó romot(gyors stabil lehetőleg kevés "bug" al )? : ) 6.5 vagy felette kellene : ) mivel angol tudás nincs így azért hiába nézegetm xda n nem sokat mondanak nekem : )
  • kemszi2
    köszönöm :D
    úgy legyen mindenkinek
  • rastaman
    kívánom, hogy hosszú életű legyen a htc-d!
  • morcosqtya
    Várok, igazából nem hajt s tatár, és nem is vagyok ebben maximalista. Tetszik az a telefon, az én igényeimnek maximálisan megfelel. Most viszont le vagyok égve, úgyhogy esélytelen.

86-ért azt nagyon kifogtad, grat hozzá!
    Garancia meg hatalmas előny. (az én értékrendemben)
  • kemszi2
    ha az n70-el kihúztam annyit úgy hogy azt használtan másfél éves korában vettem,akkor ezzel sem lesz probléma.Próbálok vigyázni rá aztán majd meglátjuk:)
  • Bencee7
    97k szvsz drága... ennél sokkal olcsóbban is találsz ha vársz, és keresel. 99ért kapsz teljesen újat, boltból, gyári 2év garanciával is...

Ha hardveraprón keresgélsz, jókat ki lehet fogni. Én elég sokat nézem, majdnem minden nap és nemrég volt egy HD2 szeptemberi 60k-ért hirdette az eladó -nemtudom miért ilyen olcsón, talán már gyanús is de ebbe ne menjünk bele, csak példa. Meg ha nem zavar h fél vagy 1éves akkor 70ért is elég sok szokott menni.

Én lassan 1 hónapja vettem a HD2met, hardveraprón találtam, 1hónaposan, 2év gyári HTC garival, 86ért...
    sőt a legújabb: húgomnak vettem egy vadiúj (1napos) Wildfire-t, 35k-ért. Szóval jókat ki lehet fogni ha figyelsz!
  • rastaman
    mai telefonoknál a három év az már nagypapa kor :) remélem azért kihúzza a legended.
  • morcosqtya
    Na, egy nevezőn vagyunk.
    Nyilván szubjektív, ízlés dolga, de nekem is a HD2 a maga skandináv egyszerűségével és nagy méretével az egyik legszebb telefon/pda amit eddig láttam.
  • kemszi2
    én , ha nem lép fel valami komoly probléma,akkor a következő 3 évben nem szándékozok túl adni a legend-en.ez a minimum idő amit kitűztem neki.
  • kifli
    Énis így vagyok a dologgal, nekem HD2 az a telefon, ami a legjobban tetszik mióta megjelent...
    Ráadásul már fut rajta wp7 is, így elég sok mindent támog. És az sem mellékes, hogy még mindig elég jónak számít hardverileg.
    (És jól tippeltél, a legtöbb ebay-es hirdetésben, az iphone 4 volt megnevezve eladás okául )
  • morcosqtya
    [sentimental mode ON]

Hát azért vicc, hogy vannak akiknek a HD2 már egy szar, Szomáliában egyes gyerekek meg nem hogy egy egyszerű 5ezer forintos ZTE telefont nem láttak még de éheznek a mindennapjaikban.
    Emellett kissé nevetséges amikor a szeplős kövér német kisgyerek azon izgul két dióskalács pofábatömése közt, hogy fehér hátlappal kapja-e az iPhone 4-et karácsonyra...

Egy bolygón élünk, de valahogy mégsem...

[sentimental mode OFF]
  • kifli
    elhiszem hogy nem ugyanaz, de azért e kettő közt még mindig van 20e, ami nálam elég nyomós érv :D

Lehet találtam most valakit, aki megveszi 70-ért a tp2-met, és akkor rendelek egy HD2-t...
    A legtöbb hd2 most 4-5 hónapos volt, és azért adják őket el, mert karácsonyra kaptak újat, a burzsuj német kölkök :D
  • rastaman
    jaja. én is 55ért vettem :S
  • morcosqtya
    Már megjártam a külföldi rendeléssel, elhiszem, hogy biztonságos, de mivel már rossz a szájízem meg az emlékeim inkább nem is kezdek már ilyenekbe.

Ismerősben megbízok, és ugye a kezemben tartva kipróbálva más mint rendelgetni...

HD már csak 45-55??
  • kifli
    ja aki szeretne, windows phone 7 kinézetet telefonjának, annak ajánlom EZT meg EZT a modpackot hozzá :)
  • kifli
    Hardveraprón tuoch pro 2-t 65 adnak körül mostanában, tuch hd 45-55-ért van. Viszont ebay.de-ről 70-75 körül beszerezhető kitűnő állapotú HD2 garival. Németből ha behozod meg nem kell fizetni semmit +ba ha joltudom.
  • morcosqtya
    Na, van egy eladó HD2 egy ismerősömnek, el kéne adnom a HD-t hogy megvehessem azt... az a baj, hogy 97-ért árulja, HD-t meg 65-nél többért kétlem, hogy el tudnám adni..
    30-at ráfizetni meg most kicsit fájó dolog lenne... másrészt baromira nincs türelmem árulgatni...