5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    haha
  • kemszi2
    na végre ma megérkezett az új proci hűtőm a legendre

itt az ideje felhúzni a processzort.a venti azért nem megy mert ki van kapcsolva a képernyő és ilyenkor bekapcsol az energysaver mod XD
  • kifli
    Én EZT néztem ki hogy felteszem, ez gingerbread alapú.
  • Bucser
    Aki eddig idegenkedett a HD2 alatt az androidtól feltétlenül próbálja ki Darkstone új 1,5-ös Superramos Froyoját.

Isteni gyors, nem zabál áramot és stabil. Sense nincs rajta, de nekem nem is hiányzik.
  • Solten
  • kemszi2
    aksira visszatérve,ha azért nagyobb adatforgalmam lenne,akkor biztos jobban merülne,sógornál a desire keményen van használva ,net megosztás,egésznap levelezés és telefonálás ,1 napot kihúz,ami ahhoz képest,hogy egész nap használatban van nem olyan rossz szerintem
  • kemszi2
    az enyém még amoledes .sógornak a desire viszont már slcd különbség csak akkor van ha egymás mellé teszem a kettőt ugyanazzal a flashlight programmal ugyanazzal a színnel akkor kicsit fakóbbnak hat,de ez nem olyan nagy különbség, legalább is szerintem
  • vass17
    Ez nem is olyan rossz, mint amennyire írják:D
    Lehet, hogy nem mondok nagy újdonságot, de ha valakit érdekel, most találtam meg a cikket, ezek szerint nemcsak a Desire-ben, hanem a Legend-ben is lecserélték az Amoledet S-Lcd-re.
  • kemszi2
    hát én zenét nem igen szoktam hallgatni a Legend-en,úgy hogy ezt nem tudom,de mostanában beállt a 3nap/1 töltésre.ebben van vagy 2 óra wifizés,minimális játék,programok frissítgetése ,meg vagy 2 óra telefonálás ,ha ehhez még hozzá veszel pár óra zenehallgatást akkor szerintem ez olyan másfél nap esetleg két nap körül lehet,másfél nap esetén akkor meg marad a napi töltés :D
  • vass17
    Köszönöm a gyors válaszokat:) igazából nem is figyeltem fel rá, hogy a Wildfire-nek sokkal négyzetesebb a képernyője... ez viszont elég erős érv a Legend mellett, mivel böngészés mellett a videóknál sem árt, ha széles a kép. A másik nem elhanyagolható tényező a minőség, ezért kellett anno E51 és a Touch is, úgyhogy ezt a vonalat leginkább a Legend-el tudnám továbbvinni:)

Lenne még egy kérdésem: a zenehallgatás önmagában mennyire meríti az akksit? elvileg kikapcsolt képernyő mellett nem kellene túlságosan. Androidon ez mennyire igaz?
  • HiPPoNaX
    Netezresre a QVGA kijelzo mindenkeppen szivas, gyakorlatilag semmi se fer ki ra, ezert en nem vennem a Wildfire-t ilyen celra.
  • kemszi2
    netre meg zenére felesleges szerintem többet kiadnod a legendre,ráadásul jobban is bírják aksival a wildfire típusok mármint amit itt a többiek leírtak.nagyon sok különbség szerintem amúgy sincs a kettő között proci meg kijelző,de javítsatok ki nyugodtan :D
  • vass17
    Hali!
    Szeretném lecserélni korábbi telefonomat. nézegettem élőben is néhány készüléket, de a samsung nem győzött meg, így mindenképpen Htc-t vennék. Túlzottan sokat nem akarok kiadni, így egy Wildfire vagy Legend jöhetne szóba.
    tudom nem egy kategória a kettő, csak az érdekelne, hogy megéri-e a többletráfordítást a Legend?

A tudás inkább másodlagos szempont, mivel van (illetve volt, mert elromlott) egy ipod touchom és másfél év alatt rájöttem, hogy a játékokból kezdek kinőni és a sok felesleges alkalmazás is ebbe a kategóriába esik:)...leginkább netezésre használnám egy telefont is, illetve a zenehallgatás sem utolsó.
    Próbáltam utánanézni, de még néhány kérdésre keresném a választ:
    1.) a legendnek és a wildfirenek is üvegből van az érintőrésze?
    2.) tudom, hogy a Desire-t már nem Amoled-el gyártják, a Legendnél is lecserélték az amoledet lcd-re?
    3.) az Androidnak milyen minőségű a zenelejátszója, képes egy ipod szinvonalat produkálni?
    Előre is köszi a választ!:)
  • Bucser
    Igen.

Az összes gameloft játék, meg androidos játék megy rendesen.
  • kifli
    és játékok futnak rajta rendesen?
    pl nfs shift?
  • morcosqtya
    WM-on na.
    Nem a telefonon volt a hangsúly hanem a poénon...
  • HiPPoNaX
    registry androidon?
  • kemszi2

szerintem a számára fontos dolgokat megtanulja rajta (hívás,sms,1-2 kép készítése,talán néha zene)aztán ha nem lesz komolyabb gond akkor megint elvan vele 5 évig szerintem
  • morcosqtya
    Az egyetemen felhívna Anyukád:
    - Mit főzzek hétvégére kisfiam?
    - ROM-ot anya, ROM-ot.

:))))
  • kemszi2
    az a baj még 1 hétig nem megyek haza ...:D
    ha addig nem boldogul majd segít neki sógor .
    Mint másodállású háziasszony kíváncsi lennék mit gondolna a főzött rom-ról így első hallásra
  • morcosqtya
    Ha tetszik neki, belejön szerintem. :-)

Egyszerűbb dolgokkal kell kezdeni..
    Első héten a kezelőfelület, másodikon funkciók és beállítások elérése, harmadik héten háttérkép beállítása, 4. héten pedig jöhet a házi ROM főzés és a registry bejegyzések módosítása, nyilt forráskódú mobil linux fejlesztés.. :))
  • kemszi2
    anyámnak megjött a vadtűz :D
    nagyon érdekel hogy fogja tudni kezelni :D
  • kemszi2
    komolyan
    ?
  • morcosqtya
    Valószínűleg igen, de erős a gyanúm, hogy itthon egy darabig nem lesznek forgalmazva...
  • morcosqtya
    Van egy 26 hónapos hibátlan karcmentes Touch HD-m (T8282 Blackstone), ha 70-ért megveszed meg is érinthetsz.
    :)
  • toarpad
    Ezek a 4g-s modellek nem olyanok mint a mostani 3g-sek , hogy lehet 4g-n is futtatni , de akár lejjebb is lehet venni ? Így itthon is lehetne őket használni mondjuk 3g-ben .
  • kifli
    :D
  • morcosqtya
    4G-re igen.
    Egyelőre.
  • toarpad
    Az új 4g-s htc mobilokat , amelyeket a ces-en mutattak be , azok csak USA-ban lesznek megvásárolhatóak ?
  • kemszi2
    megveszem,de csak azért hogy hozzá szólhassak :D
  • kifli
    na, te meg legközelebb akkor szólj hozzá, ha a telefonom kell XD
  • kemszi2
    elvagytok :D
  • morcosqtya
    :-)))
    tudtam én.
  • kifli
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    zs... vagyok, nemkapsz lófaszt se XD, azé kösz a reklámot :P
  • morcosqtya
    Bizony, én láttam azt a Touch Pro 2-t.
    Simán megér 150-ezret is!
    Nagyon ász. Mindent tud az ecsém!!
    1-14-ig vannak rajta a gombok!! :)))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..akkor ha megveszi, majd a 150-ből a megbeszéltek szerint utalod nekem a 40-et. :))
  • kifli
    XD

Nem akartam megfosztani öttel az infótól, mert én ilyen rendes ember vagyok :D
  • morcosqtya
    Nagy zs... izé zsivány vagy Te barátom..

:)))
  • kifli
    Vagy vegyél egy touch pro 2-t, 60-ért megkapod csak tőlem
  • Bencee7
    Attól függ mire/mi kell neked... én Desire-t egészbiztosan nem vennék. Ha van fölös +40ezred akkor Desire HD. De rosszul nem dönthetsz.

Én csak Androidos pda-t nem vennék, nekem nem tetszik annyira maga az Android, meg ha kijön az újabb, akkor úgyis lesz HD2re (a mostani teljesen jó és használható Android is Desire HDből lett portolva HD2re)

Ha kicsit visszaolvasol, pont most tárgyaltuk ki mind2-t
  • Máté94