HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiprobaltam es csak tudnam mirol beszelsz, a telom azonnal reagal az elso ujjmozdulatra... 😊 Spet ohne. A kulonbseg hogy az Androidnak eleg egy kozepes teljesitmenyu hardver, azon is baromi gyors.
Saor Alba
Mert én igen, és zseniális. Eleve kezdjük ott, hogy felhasználói élményben már alapból veri az Androidot, tekintve hogy az érintésre csak 2 rendszer reagál azonnal: az iOS és a WP7. Csak scrollozz egyet egy weboldalon vagy akár a homescreenen az Androiddal és meglátod mirõl beszélek. Ez nem a hardvertõl függ, egyszerûen így van megírva az Android, van egy kis spét.
Bevallom idegesít, hogy tele van a net WP7 fikázással anélkül, hogy az illetõ próbálta volna. A neten pedig a hülyeség sajnos exponenciálisan terjed.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egyébként már csak azért is örülök a hírnek, mert asszem a HD2 lesz az egyetlen telefon amin 3 oprendszert lehet futtatni😊 Android WM6 és WM7😊
Francnak sem kell Desire HD meg HD7.😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amugy az elozo win rendszerekhez kepest ketsegtelenul oriasi elorelepes az uj cucc.
Saor Alba
Ugyanolyan színüek a kockák, és alapból fekete háttér azt szevasz, kivéve, amikor lezárod a telót! Sztem az Android simán veri!
Huawei Ideos S7 Slim ;)
Saor Alba
Huawei Ideos S7 Slim ;)
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1102 Budapest, Szent László tér 20.
Meg ha amcsiból jön telefon, azt ott javítják nekem? Fater megveszi a HD2-t zsírúj, amerikai tmobilos import, és érdedkelne, hogy ha valami bajom lesz vele, akkor azt hol tudom megoldani?
örülök ha egy napot kibír csóró telefon... :/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HD2-õm van, és letöröltem egy Sunnysoft Iterwrite Pro nevû alkalmazást, azóta a telefonon magyar nyelve megszínt létezni, minden angol, hiába állítom magyarra.
Ez nem tudom hogyan lehetséges, vagy hogy hogyan van köze hozzá. Szerintetek mit lenne érdemes tenni?
Üdv

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Volt vaterán is egy tag aki "htc hd2"-ket árult újonnan 80ezerért.... 😊)
Specifikációk: 512 mhz proci, kijelzõ kb 240x400 px, aksi 1000mAh, RAm, ROM fele mint az eredetiben stb stb...
Vicces. De biztos van aki bedõl neki.
http://www.tenke.hu
http://teszvesz.hu/item1299190521_telefon_n97_mini_fm_dual_sim_qwerty_mp3.html
Ez most micsoda? Ez nem Nokia ugye? Szerintetek érdemes megvenni? Barátnõm szeretné, de attól félek hogy ez valami iszonyat gagyi utánzat, ennyi pénzért.... tehát ilyen használhatatlanul rossz minõségû telefon. Szerintetek?
segítsetek valahogyan.
köszönöm
😊)
Fanboyság?
Egy kor felett az ember általában belátja (vagy van rá esély hogy belátja) hogy kissé erõltetett bármilyen márka mellett minden áron kardoskodni, ragaszkodni ahhoz mi van a készülékre kis betûkkel design-osan felírva. Mindamellett, hogy ezt ésszel felfogom, én sem tudom magam kivonni alóla. Semleges szeretnék maradni, és tudatos vásárlóként azt venni amelyik készülék éppen leginkább passzol a mindenkori aktuális igényeimhez, a kor-elvárásomnak, de mégis szentimentalista vagyok.
Nyilván senkit nem érdekel (nem is tudom minek írom ide.. 😊)) de én anno Nokia buzivá váltam pár modell után. Csak az volt a jó. Sajnos már csak akkor vettem észre, hogy baj van, "beteg vagyok" amikor már CSAK a Nokiákat néztem a kirakatban, és ha éppen telefon kellett, akkor nem ár és specifikációk alapján választottam modellt, hanem kizártam minden más márkát, és csak a Nokiák között válogattam (mondjuk ez eléggé megkönnyítette anno a dolgot,mert nem kellett annyi készüléket ismernem :-D )
Most végbement a nagy okostelefon-PDA (fogalom-)fúziós technológiai forradalom, vettem valamit. Mit vegyek? Htc lett belõle. Nem a presztizs miatt, hanem a tesztek és a design miatt. Megvettem, megszerettem.
És kezdem magamon megint észrevenni a csökönyös bigott márkahûséget a htc irányába, miközben ésszel felfogom, hogy valójában ez nem racionális hanem érzelmi dolog.
De végül is nem annyira gond az se ha a szívére hallgat az ember néha, mivel ettõl vagyunk azok amik vagyunk... :-)
Kijelzõk összehasonlításában az a döntõ, hogy melyik közelíti meg leginkább a valóságot (ez soha nem fog száz százalékig sikerülni, hiszen az összes kijelzõ fényt bocsájt ki és nem elnyel, mint ahogy az a valóságban történik), ergo ha ezt az X típusú kijelzõ abszolválja jobban, akkor az lesz a jobb kijelzõ, viszont azt teljesen rendben van, ha téged nem zaklat a színhelyesség és a többi dolog és neked az Y tetszik jobban. Ha az jobb kompromisszum neked, akkor számodra az a legjobb választás. Ha nekem is az Y tetszene, én is azt venném.
Igazából azzal nem értettem egyet, hogy amikor ez a felállás, akkor az Y a jobb technológia, mert nem. Sajnos vagy nem sajnos akármilyen konkurens technológia közül van jobb és rosszabb, amit számokkal és logikával le lehet vezetni, amit itt meg is tettem, mindezt úgy gondolom, hogy kulturáltan, ésszerû érveléssel. Nem azért, hogy bárkit is meggyõzzek, hogy melyiket válassza, hanem azért, hogy látszódjon, hogy sokkal összetettebb a dolog, mint elsõre tûnik.
Jah amúgy a kedélyek megnyugtatására: HTC-m van és iPhone fanboy sem vagyok
Konyhanyelven szólva legyen szép, igen, ha kell csapjon be az a kijelzõ, szeressek ránézni nap mint nap, ne a tökéletes paraméterei nyugtassanak minden tíz percenként amíg a zsebemben hordom, hanem élvezzem, hogy van.
Nálam fontosabb a felhasználói felület élménye, a GUI fluiditása, az hogy akadásmentesen lapozhassam, azonnal azt csinálja amit "mondok" neki, ne fagyjon, és ennek érdekében én elviselek egy #2530 második kép jobb oldali kijelzõjét is.
Igénytelen volnék? Lehetséges. De lehet, hogy csupán más prioritást állítok fel egy PDA tulajdonságaival szemben, mint mások, de rajtam kívül még sokmillió embernek szintén eltérõ igényei vannak, kinek ez, kinek az.
Lehet itt a kijelzõkrõl mérnöki mélységekig vitázni, csak szerintem ez a topic nem *kifejezetten* errõl szól, vagy kellene hogy szóljon...
Pedig a 2. képen még világosabb is van
Saor Alba
Saor Alba
Az a baj a maximalizmussal, hogy egy idõ után semmi se jó, mert már van jobb... és annál is.. et cetera. vehetünk-e valaha olyat ami elég jó nekünk? Vagy csak technikai rongyrázás az egész egy olyan mobil-kommunikációs eszközzel szemben aminek azért fõ funkcióihoz teljesen megfelel egy mai "szar" amoled kijelzõ?? (Én BOLDOG maximalista embert még nem láttam,.. rossz nekik..)
Ha tervezõmonitort akarunk akkor ott az Eizo, de nem tartom valószínûleg hogy a netezõk, de akár még a kockák 99%-ának ne lenne elég egy közepesen jó kontrasztarányú LCD monitor a munkájukhoz meg játékhoz. Ismerek én is kivételt, de ismerem az embert és tudom, hogy sznobizmusról van szó.. (Crysis-hoz, meg COD-ozáshoz 400 ezres Eizo monitor kell).
Egy zsebben hordható eszközzel szemben meg ilyen "komoly" elvárásai annak legyenek aki milliomos, csak a legkomolyabb és legújabb technológiát fogadja el.. de valljuk be, a mobiltelefonosok nagy százaléka nem ilyen, hanem örül neki hogy okostelefonja van, méginkább ha PDA-ja, még annál is inkább ha egy ránézésre "szimplán nagyon szép" kijelzõjû PDA-ja, és ennyi elég.
#2520: szivesen összeengedlek vele (filmfanatikus munkatárs) ha gondolod, neki errõl kicsit más lesz a véleménye.
Saor Alba
Saor Alba
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az RGB színtér lefedése a színátmeneteknél fontos (minél nagyobb ez a lefedés, annál kevésbé sávosodik),
omnia 7
illetve azért, mert ha nem tud egy adott kijelzõ annyi színt megjeleníteni, mint amennyit kellene, részletek vesznek el a képbõl, illetve a videóból.
A kontraszttal kapcsolatban ahogy leírtam:
"a pentile matrix miatt (...)
nem lehetséges a fekete/fehér kontrasztot megvalósítani, mindig lesz egy raszteres határolás a két árnyalat közt" és pont ezért a technológiai csalás miatt fizikailag közel sincs meg az a pixelszám, mint amit ráírnak. 384k helyett kb 250k.
Többek közt azért is nagyobb a VALÓS kontraszt egy jó IPS-en, mert amoleden soha nem lesz normál fehér megjelenítés, mert ahhoz 3 azonos méretû és intenzitású subpixel kellene egy pixelen belül.