5079
htc_one_banner_1.jpg
  • tenkenorman
    nah holnap viszem vissza a hősöm... kijelző érzéketlenség....
  • Bencee7
    így van ha újra kezembe veszem az N95öt vagy akár a Wilfire-t, mindig csodálkozok, hogy milyen kicsik
  • Bucser
    ha megszokja az ember a 4.3 colt utána minden kicsi lesz...
  • Máté94
    Én azért nem nevezném kicsinek... :)
  • nyuny01 #3115
    Hát pont ezért nem a defy-re esett a választásom,mert azt túl kicsinek találom!Nekem teszik az a nagy kijelző,meg maga a telefon is!Aztán lehet meg bánom,de ne így legyen! :)
  • vass17
    Nem lesz az egy kicsit nagy? :)
  • nyuny01 #3113
    Akkor szerintem HD2 lesz!Motorola Defy-t akartam aztán tegnap olvastam hogy lehet rá felrakni androidod és hát HTC az HTC! :)
    Majd mielőtt próbálkozom zavarhatlak majd vele?Lehet lesz egy-két kérdésem!

• kifli
    Nekem viszonylag elég könnyű volt felpakolni az androidot.

sd kártya kellett csak hozzá, meg adatkábel. Meg persze odafigyelés, hogy pl megfelelő rádi verzió legyen a telefonon telepítés előtt.
  • nyuny01 #3111
    Mennyire bonyolult HD2-re androidot rakni?Most tervezem a telefon vásárlását és nem tudom belemerjek e vágni!És hogy ti mennyire vagytok elégedettek WP rendszerrel pl. HD2-őn?

Előre is köszönöm!
  • kemszi2
    valakinek a térerővel nem volt még gondja?ár 2x csinált olyat,hogy eltűnt a hálózat,és csak akkor volt hajlandó újra csatlakozni,ha airplane módra váltotta majd vissza normálra
  • zoliwiskis
    Nekem is pont ezt csinálja,de néha meg ükszik normálisan.
  • Bencee7
    Hát én inkább kivárok egy rendes/nem betelefonálós live hackes WP7et és SD bootos Androiddal tolom

vhogy nekem android nem jön be annyira...csak a játékok meg a flashes böngésző kellene belőle
  • kifli
    Aszem visszaállok még 2.2-re, meg gingerbreaden, nem mennek a gameloft játékok :D

Majd váltok ha jön frissítés a játékokhoz :D
  • kifli
    :D

Spúúúúúrgecik :)
  • kemszi2
    vettem is hozzá egy gyári autóstöltőt,ami szintén szétszedhető mint a rendes,egy dolog zavart,hogy a kábel csak töltésre való gépen is.nem hiszem,hogy nagy költség lett volna adatkábelként megkapni azt ius
  • kifli
    hát, sajnos az ilyen usb átalakítok elég gagyik szoktak lenni általában, kitudja hány voltot adnak le, meg mennyire tudják szabályozni a dolgokat :S
    tp2-höz egy sima töltőt használtam, ehhez, meg még nem tudom mi lesz :)

Amúgy most tettem nand androidot a telómra :)
    Találtam EZT az oldalt, és ahogy láttam a nand cyanogen modot nézték meg a legtöbben :D
    Úgyhogy azt tettem fel. És azt kell mondanom, kibajó :D
    Nemkell szarakodni usb-n hogy az sd-re telepítsen, ne a belső memóriába (menüben van beállítás)
    Gyorsabb, mint a ram-ba töltött darkstone féle android. Kurvajó effektek vannak benne alapból is. (pl, kikapcs gomb megnyomására, úgymegy el a kép, mint a régi tv-ken :D)
  • kemszi2
    nekem úgy nagyon nem szerette kb 10 perc alatt olyan forró lett tőle a telefon,hogy igencsak megijedtem :D
  • kifli
    Nekem kocsiba univerzális tartó van, az nem volt nagyon drága, szerintem 2000 körül van, autós töltő pedig, szerintem az is 2000, ha máshogy nem akkor úgy, hogy szivargyújtó -> usb átalakító, meg egy adatkábel.
  • Bencee7
    Ha 10$ az eredeti aksi akkor az csak nem eredeti azért nemhiába adja speedshop vmi 8-10ezer körül. A dokk az már reális ár...

Én majd még egy autós tartót+töltőt fogok beszerezni tavaszra. Az mibe fáj, nem tudod? Haverom asszem vmi 10$ környékén vette, bár nem emlékszem pontosan
  • kifli
    Én telóhoz kaptam, haver nemtudom mennyiért vette. De amúgy kurva praktikus, hogyha merülök, vagy ha csak félig van akku, és megyek el, akk inkább kiveszem a feltöltöttet dokkolóból, és tuti nem merülök le :)

Majd ha jön hogy csináljunk képeket a telóról, megkérdem, nem adja-e külön ;)

Amúgy egy eredeti aksi ebay-ről 10 dollár körül van. Dock 12$-tól van.
    Ami ahhoz a tolóhoz van az 28$ környékén kapható.
  • Bencee7
    egy olyan dokkoló meg a plusz aksi mennyibe van?
  • kifli
    Nem, ez nem az enyim. A telefon haveré, nemrég ejtette le, úgyhogy másikat akar :D

Énmeg megbeszéltem vele, hogy adja a magyar konnektoros töltőjét, meg a dokklót, az én angol konnektoros cuccaimért + a sok szar hátlapért ami nekem nem kell + segítek eladni neki. Már majdnem beadta egy használtmobiloshoz, aki, 50-et ajánlott érte, mert megrepedt. Mondjuk mindegy neki mert kis burzsuj geci :D

Ha ebay-en átvertek volna, akkor a paypalhoz fordulok, hogy visszavegyem a pénzem, nem szenvedek ilyenekkel :)
  • Bencee7
    kifli! ez mi? azt hittem vmi rendes cuccot vettél... vagy átbsztak?
  • tzjh89
    Hali
    HTC Desire HD-m van és volna néhány kérdésem:
    1- hogyan tudom felrakni a frissítést? A 2.2.1-et
    2. Hol tudom megnézni milyen vverzió van fent jelenleg?
    3. Hogy tudom kikapocsolni a rezgést gépelést közben?
    4. Milyen alapvető progarmokat használsz?
    5. Hogyan tudom root-olni a telefonot?
    Amire kell: zene, film, net

Előre is köszi!
  • desigo
    Kiszivárogtak a HTC tablet technikai adatai

* 7", 1024x600 pixeles kijelző
    * Qualcomm Snapdragon processzor, ugyanaz, mint ami pl. a HTC Desire HD-ben (tehát első körben nem lesz dual-core)
    * HDMI kimenet
    * DLNA támogatás, videó, zene streameléséhez
    * 5 megapixeles hátsó kamera LED vakuval, arcfelismeréssel
    * 1,3 megapixeles elülső kamera videochateléshez (a Skype az alaptelepítés része lesz)
    * Gingerbread, vagy Honeycomb lesz rajta
    * A Sense átdolgozott változata (Sensation) adja az ui-t
    * HSPA támogatás
  • kifli
    őő ha jólemlékszem, a lelkemben állapodtunk meg :D
  • kemszi2
    grat!
    akkor mennyit is fizetsz hogy átvegyem a tácspró2-t ,és végre hozzám szólhass? :D
  • rastaman
    grat hozzá!
  • tzjh89
    Hali

Mejött a HDHD-m. A kérdés az h miért nem tudok vele telefonálni h érvényesítsem a sim kártyát?

Térerő nél x van van. Mi lehet a gond?
  • kifli
    Megjött a hd2 ^^
  • kifli
    ebből van sd-s is :)
    ITT

ÍGY pedig még gyorsíthatsz rajta egy keveset :)
  • Bucser
    Nandról nem tudok nyilatkozni, csak a micro sd buildeket próbáltam, eddig hibátlan a Superram. 2 napot bír a telóm és a nova határozottan gyorsabb mint az sd-ről futó társaknál. tehát az applikáció tempón is érződik a sebességnövekedés nem csak a reakcióidőkön.
  • kifli
    kiváncsi leszek, hogy megy majd hd2-n :)
  • kemszi2
    mi nem....
  • Máté94
    Azért ez már egy kicsit jobb szint min a GTA2 volt.
    Mi lesz még? :o
  • kemszi2
    Gondolom ez gyári froyo-s legenden esélytelen XD
  • Máté94
    Wifin keresztül küldi a meleget a ventilátornak.
  • kemszi2
    szatyorba fogom hordani ,de így a kemény azt mondják
  • rastaman
    és ezt hogy rakod zsebre?
  • Solten
    Uj rekord van keszuloben...