5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Ignus
    Sziasztok!
    Már gugliztam mindenütt, lehet én vagyok vak, de sehol nem találtam egyértelmű választ arra, hogy a HTC Desire HD-ra lehet-é pendrive-ot csatlakoztatni? Tehát nem a telefont használni mint egy pendrive, hanem arra rádugni egy pendrive-ot és esetleg arról nézni filmet. Úgy, mint a Nokia N8-nál. Arról videót is láttam.

Előre is köszönöm azoknak, akik tudnak egy egyértelmű "igen"-nel vagy "nem"-mel válaszolni!
  • mEkLaU
    Desire HD..letoltottem az Astro file managert, es franko meg minden, leszamitva azt, hogy az SD kartyan nem tudok megnyitni fajlokat, ez mi miatt lehet? Koszi
  • kifli
    nekem, nem csillogó, ujjlenyomat mentes fóliám van, a vastagabb fajta, ebay-ről párszáz forint...
  • vass17
    Egyébként milyen fóliát ajánlanátok, amit könnyű feltenni és nem gyűjti a karcokat? Ár-érték arányban melyik a legjobb?

Ez a mostani egy katasztrófa, egyszerűen nem tudtam feltenni buborékok nélkül, pedig nem most csináltam először, ráadásul a körvonalai is látszódnak, mert a szélei nem tapadnak rá normálisan..
  • jazzy
    Milyen időközönként érdemes a fóliát cserélni? Lehet már amúgy is kéne.. fél éves.
  • kifli
    szedd le a fóliát, ha jó minőség, akkor csapnál megmosod, és mehet is vissza...
  • jazzy
    Független a telefon, 2x próbáltam rárakni a 2.1-et amikor kijött, aztán konstatáltam, hogy nem működik és elkönyveltem, hogy nincs 2.1 Herora, raktam főzött romot. Most majd kell garanciáztatni, visszaraktam az eredeti romot, arra megpróbáltam megint a 2.1-et, megint 150-es hiba. Igazából nem is érdekel annyira, elvagyok főzöttel.

Az viszont idegesít, hogy a speedshoposok a nem rég vett fóliámat nem pótolják...
  • kifli
    Nemtudom hogy itt hogy van, de nem lehet hogy a szolgáltató oldaláról kell beszerezni a frissítést, vagy a szolgáltatótol függ, lehet-e frissíteni. Mert annó nokia update progija, a nem független telókat, minding csak akkor frissítette, ha a szolgáltató is úgy akarta.
  • Blasta
    OTA nem próbáltad csekkolni a frissítést?
    Vagy az 1.5-ben nincs online update csekkolás, jol emléxem?
  • jazzy
    Érdekes, akkor nekem lehet valami problémám van, mert láttam, hogy van az oldalon 2.1, de amikor updatelni akartam hivatalosra, mindig kiírt valami 140-es meg 150-es hibaüzenetet, hogy ez az én készülékemre nem jó..
  • REPS0L
    app2sd programmal (market), de ott sem az összes játékot/programot.
  • Rasztiman
    Azt meg lehet oldani valahogy, hogy az sd kártyára másolhassak dolgokat Hero-n? Gondolok itt például a játékokra.
  • Blasta
    ???
    Hero-ra hónapok óta van hivatalos 2.1
  • redmonk
    rendben köszönöm az információkat
  • kemszi2
    á köszi az usb-s tippet már 140 órája működik normálisan .Örök hála :D
  • kemszi2
    a 2.2-t már megkaptuk egy ideje rá
  • Match
    Valaki tudna segíteni egy htc legend rootolása ügyében?
    EZ alapján próbáltam megcsinálni, egyedül az maradt ki a végén, hogy a froyo ota rom-ot felrakjam, mert a link ahonnan le kéne szedni már nem megy, tehát a testimage.zip van fent rajta.

2.1, működik is, de a rom manager nem csinál semmit. A recovery-t se hozza be, csak a piros háromszögeset. Elvileg a root checker azt mondja hogy a root megvan. A superuser-t is feltettem, az meg ha update-elni akarja magát, akkor újraindul a telefon.

Valakinek van valami tippje?
  • Máté94
    Az elvileg van rá.
  • redmonk
    de 2.2 az még rárakható ugye?
  • Máté94
    Esélytelen...
  • redmonk
    Sziasztok

HTC Legend megfogja kapni majd egyszer vmikor a 2.3-as szoftvert?
  • gagax
    Valaki ehez tud vmi infot adni hogy mégis hogy merre meddig lehet ilyet ? : D

• gagax
    Hali!

Ma azzal keltett a Touch HD m h valami frissítéses dolgot dobott fel...erről mit lehet tudni v miért most jött előt amikor már vagy 3-4 hónapja ugyanaz a 6.5.3 as rom van fent....Csak kíváncsiságból kérdezem :D
  • GregSB
    Ezzel együtt még mindig ők azok a (szinte egyetlen) gyártó, akik széles és igényes választékot nyújtanak Androidból és WP7ből is... Szerintem már csak ezért megérdemelték a gyártóknak járó díjat.
  • jazzy
    Nekem elég nagy csalódás, hogy a régi telefonjaikat egy az egyben leszarják, jó kidobnak évente 8-10 új telefont, én meg a Heroval nem kapok egy szaros 2.1-et hivatalosan....
  • Solten
    Grat. Bar szinte minden szakerto egyetert abban hogy a HTC volt a Mobile World Congress nagy csalodasa. Rancfellvart Incredible, Wildfire, Desire, semmi ujdonsag. Idetlen Facebook mobilok. HTC Flyer, ha a Galaxy Tab-al egyutt kerul piacra az oke, de 2 magos Honeycombos tabletek mellett csak egy erdekes probalkozas...
  • tenkenorman
    van benne valami
  • vass17
    a neve miatt szimpatikusabb, mint az iPad, de szerintem nem elég nagy a képernyő.

Telefonnak nem elég kompakt, ha meg úgyis táskába kell tenni, akkor inkább legyen 10 col, ami már otthon is megállja a helyét, szerintem.
  • rastaman
    hát ilyet se fog mindenki venni...
  • GregSB

Ez a német amazonon jelent meg. Szóval lesz az sajna 180.000-200.000 is itthon boltokban :(
  • tenkenorman
    érdekes hogy a flyeren a két szélső widget oldala befigyel. nem rossz ötlet. gőzöm sincs milyen áron lesz kapható. vagy 100-120 körül lesz szerintem vagy sokkal drágább lesz.
  • GregSB
    MWC 2011 díjak.

HTC nyerte a "Device Manufacturer of the Year" díjat (7. kategória).
  • jazzy
    Igazából már rakom fel a HTC oldaláról az egyik RUU-t elvileg ez letöröl mindent, felrakja a hivatalos romot és unrootol.
  • Blasta
    Asszem nagyon gyorsan kell megnyomni az end call buttont, legalabb is csajom Tattoo-ján az volt a megoldás (nem árt ha 2 ember csinálja, ugy lehet a legjobban elocsalni a resetet)
  • jazzy
    Igen a telefon működik csak az érintőkijelző szart be, de már javasoltak megoldást, elvileg csak leszedem a HTC oldaláról a hivatalos RUU-t, azt simán gépről rá tudom rakni és tadaaam. Elvileg. Még nem próbáltam ki.
  • Bencee7
    Na ezért jó WinMo-ba a HSPL meg a bootloader :DD

ha rádugod gépre akkor érzékeli? Mert gondolom akkor még lehet mit kezdeni vele...
  • jazzy
    A fehér képernyő szépen megjön, de más nem történik.
  • Tetsuo
    Na ja, ezt tenyleg szarul csinaltak meg. Nekem is duplan mutat mindent.. valszeg torolnom kell. Backupolni meg nem lehet fuckin Outlook nelkul, ugye..
  • Blasta
    Parancsolj, a Hero hard reset:

1/ Switch off the phone (either removing the battery or shutting down by holding the "end call" button for few seconds
    2/ While being switched off, hold the "home" (house) and "back" (the arrow in the lower right corner)
    3/ Hit briefly the "end call" button" while still holding the "home" and "back" buttons.
    4/ Release the "home" and "back" button, a white screen containing technical information should appear, with a red message asking for hitting the "menu" button.
    5/ Hit the "menu button", the Hero will now boot with factory settings.

Factory settings means that every information stored on the ROM (NOT your SD memory card) will be cleared (for me it was just the address book which was instantly updated thanks to my Google account).

(tehát ez torolni fog mindent a telefon, és csak a telefon memoriájából, visszaáll a vásárlás utáni állapot, az SD kártyát nem bántja, de azért érdemes kiszedni elotte, biztos ami biztos)
  • Blasta
    Micsoda szar lineup ez. Semmi innováció, semmi izgalmas termék, javarészt átlagosnak vagy divatjamúltnak számitó technikai megoldások/tulajdonságok.
    Csalódtam a HTC-ben