5079
htc_one_banner_1.jpg
  • jazzy
    Illetve ha valaki esetleg fejből tudja, hogy hogyan kell visszaállítani az eredeti állapotot, mintha nem lenne rootolva és eredeti rom legyen fent azért nagyon hálás lennék.
  • mEkLaU
    Toroltem SIMrol mindent..nem volt mas megoldas, azert kosz :D :D
  • jazzy
    Nagyszerű, beszart a Hero-m egyik napról a másikra. Nem ejtettem le, semmit nem csináltam vele és az érintőképernyő össze vissza érzékel, hol itt hol ott, néha nem is érzékel, néha fent nyomom lent érzékel.. Pesten lett véve a Speedshopban, de szolnoki vagyok.. szerintetek valahol máshol lehet javíttatni?
  • mEkLaU
    HTC Desire HD..nagy nehezen rajottem h lehet atmasolni SIMrol telora kontaktokat..de h lehet megoldani h a telkonyvben a sim kartyarol ne nezze az adatokat? Csak a " People"-ban tudtam beallitani, rem idegesito! Koszi elore is
  • rastaman
    fel se tűnt, pedig láttam a filmet :)
  • LoSA
    Most nézem, hogy a HTC is hogy rászokott már erre a "S"-ezésre! :)
  • Solten
    lol
  • kemszi2
    lool.ne ez az a gomb ami nálam csak véletlenül lenne megnyomva (nincs arckönyvem) :D
  • GregSB
    Uhh, és tényleg :D Akkor már értem miért szerepelt ez a kép ma az engadgeten:

• Rasztiman
    azt hittem hogy rosszul látom, de nem, az első két készüléken külön facebook gomb..... azért az kemény :D
  • GregSB
    MWC újdonságok:

• pongi10
    Hali! Desire HD-t használok és kipróbáltam az Sygic Aura-t ami nagyon tetszik, csak a bejövő hívásoknál elmegy a képe és a hívás után újra el kell indítanom :( Sztem ez csak beállítási hiba.
    Mikor próbáltam a gps-t, ADW launcher-t használtam a sense helyett. ez lehet probléma? Ja és a bejövő hívásoknál pedig fullscreen caller ID-t használok.
    valaki valami ötlet????
  • Match
    Frissítés után pár nappal beállítottam, azóta jól megy (cserébe valamiért sok időbe telik amikor rákötöm a gépre hogy másoljak rá valamit...nem vészes, fél perc kb).

Más, részben legendes téma.
    Szereték kipróbálni pár custom romot....pár dolog nem tetszik a gyáriban (pl hogy egy rakat felesleges progi van rajta).
    Állítólag a 2.2-es bootloadere miatt nem lehet rootolni, úgyhogy downgrade-elni kell, mivel vodafone-os, azt mondják goldcard is kell, majd mehet a root és a custom rom.

A kérdések:
    Ebből bármelyiket kihagyhatom? :)
    Mi fog elveszni a telefonról? Miket kell backupolni?
    Gariztatás esetében mennyire kell aggódni? Tudom hogy vissza lehet állítani, de azért gondoltam rákérdezek. (nem tudom mennyi gari van rá, ha 1 év akkor még augusztusig).
  • kemszi2
    köszi!kipróbálom ,80-100 óra múlva kiderül,rendszerint ennyi idő után megkergült.remélem megoldja
  • Match
    Nekem is ez volt, 2.2 frissítés után.
    Kapcsold be az usb debuggingot és megjavul.
  • kemszi2
    Droidosok nem találkoztatok még azzal a problémával,hogy valami miatt pár nap után mindig folyamatosan 100%-on dolgozik a processzor.úgy hogy nem is csinálok semmit vele,csak akkor tér magához ha ki és be kapcsolom
    OS monitor program szerint /init nevű folyamat dolgozik folyamatosan.zavaró a dolog mert már a menüben észrevehető,hogy akad.egyébként gyári 2.2-es foryo van fent
  • Tetsuo
    Ez igaz, de Magyarorszagon az elado koteles intezni a garanciat, ha a vevo nem akarja maga szakszervizbe vinni..
  • Basic
    Sziasztok! Mostanában szeretnék telefont újítani, HTC-ket nézegettem, mert ezek a készülékek a szimpatikusak számomra. Jelenleg Desire vagy Desire HD vétele van tervben, de ahogy utánanézek a dolgoknak neten, pár helyen felbukkannak ilyen nevek is, hogy HTC Evo meg Drois Incredible, és hasonlóan jónak tűnnek számomra, csak viszonylag kevés infót találni róluk, és nem látok sok helyet sem, ahonnan rendelhető lenne. Tudnátok adni egy kis felvilágosítást ebben az ügyben?
    És így mellékesen még szeretném megkérdezni, h melyik htc készüléket tartjátok a legjobbnak, vagy ha az elkövetkező hónapokban terveznek kiadni valami újat, akkor érdemes-e inkább azt kivárni?

Köszi előre is!
  • Bucser
    Tévedés. Ez attól függ, hogy mit veszel. Ha az adott termékhez nemzetközi garancia van akkor a gyártó bármely helyi szervízébe viheted, kihagyva az eladót.

Ráadásul UK-ben 28 napig viheted vissza a hibás eszközt a boltba. Utána irány a gyártó helyi képviselete.
  • kifli
    hát, ha elromlik a media markt-ban vásárolt samsung tv-m, akkor én a media marktba viszem vissza, mivel a garanciát, annak kell intéznie akitől vettem, nem egyből a samsunghoz fordulok...
  • Bucser
    Mi a francot akarsz a vodafone-tól? a Garanciát a gyártó adja értsd már meg....
  • Bencee7
    Ez szerintem csak attól függ h milyen garancia papírod van, hogy hova is szól pontosan... ha üzlethez akkor egyértelmű h szívsz, de ha gyári Samsung akkor szerencséd van!

Én anno az N95met 1év bolti és nem gyári Nokia garanciával kaptam...

Szóval először nézd meg a papírjait, utána mindjárt okosabb leszel!
  • Odacsap77
    De most pl. van londonból egy telefonom, akkor azt nem a samsung ba viszem be hanem a vodefone ba szóval
  • Odacsap77
    Na igen azt felcseréltem a samsungot meg a vodafone t.
    Hát majd elmegyek és meglátjuk.. de szerintem csak elfogadják hát ha garancia akkor garancia max elküldik külföldre
  • Bucser
    vodafone szolgáltató. a garanciát Samsung adja. Samsung magyarországot kérdezd meg, hogy él e még a gari. UK-ben minden mobilon 2 év nemzetközi garancia van.
  • tenkenorman
    sokkal egyszerűbb lenne ha felhívnád őket, vagy bemennél és simán odaadnád. attól függ egyébként hogy mit takar a külföld. meszabják mely országokra terjed ki a gari. a maláj telefonokat pl nem javítják itt mert elvileg más alkatrészek lehetnek benne.
  • Odacsap77
    OFF:
    (elnézést hogy ide írok, de segítséget kérek topikba le sem szarnak)

Sziasztok

Aki tud nekem segíteni kérlek írja le hogy, vettem egy csávótol olcsón egy Omnia 2-t Vodafone os a telefon csak külföldi vodafone .. és az a baj hogy elromlott az Omniám szervízbe szeretném adni de nem tudom hogy magyarországon elfogadják a vodafone ba a beviszem a külföldi garanciát?
    Tehát van egy külföldi garanciám és azt elfogadják-e amagyar vodafone ba?
    Előre is köszi!
  • Bencee7
    Na, hát megvan....érdekes ez az Android. Először Nexus1 2.3 volt rajta, de nem tetszett h nincs sense meg HTC cuccok, úgyhogy lecseréltem egy DesireHD ROM-ra, igaz h 2.2 de így már mindjárt jobban tetszik:DD
    kicsit körülményes volt - pl SD partícionálás stb. de megérte...nem rossz
  • kifli
    hát nemtudom, újraraktam kábelle, és kb 5 percet kelett várnom, ezek után nem értem minek használjam a cw-t :D
    cw-vel, csak updatet telepítettem, az jó volt..
  • Bencee7
    Azt írják egyébként, hogy az első boot az lehet 20 perces is! szóval lehet h jó volt, csak türelmetlen voltál
  • kifli
    Ja, látom azt kihagytam, hogy cw mod nekem nem volt jó, telepítette a rom-ot, majd nem bootolt. (Vagyis megállt, az android logonál) Úgyhogy én simán mgloader-el kábelen flasheltem.

(Ha nincs ilyen verzió a romból, csak zip, akkor le kell szedni egy olyan rom-ot, ami kábeles, és ki kell cserélni, az img fájlt)
  • kifli
    nekem annyira nem zabálja az aksikat. Az fel volt rakva amit linkeltél, de mivel a gingerbread, így még sok játék nem megy vele (egy csomó gameloft játék pl, bár nem néztem van-e frisebb)

Úgyhogy, én a clean droid rom-ot használom. Az is cyanogen mod alapú, csak 2.2-es.
    sense nincs benne.

Ahogy nézegettem, a cyanogen mod, az egyik legjobb alap.

Ha kell sense, vagy másmilyet néznél meg belőle akkor ITT a keresőbe csak írd be hogy cyanogen, és akkor csak azokat mutatja.

(Ha nem kellenek a játékok annyira, akkor viszont mdjs nekem jobban tetszett mint a clean droid)

Fagyások nemnagyon vannak, nagyon ritkán akad csak meg, de annyira még nem fagyott le egyszer sem, hogy resizni kellett volna.

Advenced task killer pro változatának telepítése ajánlott, mert android tele tudja pakolni a memóriát, ezmeg automatikusan lövi ki a nem szükséges appokat.

A sima advenced task killer, viszont nem csinálja ezt meg magától, kézzel kell nyomkorászni. (A pro fizetős, de applanetről, be tudod szerezni ingyen :))
  • Martins15
    Sziasztok!
    Ma vettem egy htc desire hd-t és még ismerkedem vele eléggé mert előtte nokia 5800-ám volt
    a kérdés az lenne hogy könyvjelzők közül törölni hogyan tudok? mert ha kiakarod egyet húzni mondjuk és kukába rakni akkor az egészet fogja meg. a menübe külön nem nem találok olyat hogy könyvjelzők.
  • Bencee7
    Még vmi Android telepítéssel kapcs: Clockwork Mod vagy gépes megoldás?

Bár sztem inkább CWM féle lesz, majd meglátjuk...már csak egy jóféle ROM kell (mondjuk ezt próbálom ki szerintem először: MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 [A2SD+])
  • Bencee7
    ja meg, akkor ezt használod ugye?
  • Bencee7
    kifli! milyen az Android? Nem eszi az akksit? meg mennyire stabil (fagyások?)?

Most gondolkodom énis, hogy kipróbálom...kicsit kezdem unni a 6.5öt, pedig még csak 1hónapja van meg kis változás kellene...

meg már kezd idegesíteni, hogy míg WM6.5re nincs is rendes játék, meg kevés az alkalmazás, android market meg tele van minden jóval+applanet is ott van...
  • kifli
    Mobiledit tuggya aszem.
  • Tetsuo
    Az meg igenyli az Outlookot, ugye..
  • tenkenorman
    HTC Sync legújabb változata nálam tudja
  • Bucsek
    Sziasztok, hogyan tudnám lementeni telóról (htc touch2) gépre az smseimet? nem backupot akarok csinálni, hanem elmenteni, hogy gépről is tudjam olvasni. Köszi.