HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Desire HD
Mert Android.
Karácsonyra kérnék egy okostelefont de nem tudok dönteni :S

HTC HD7 , vagy HTC DESIRE HD .

Tanács ? Melyik a jobb és mért ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

kemszi2
nekem is két frissítésem volt,meg is lepõdtem
Hegi90
Azt megkérdezhetem, hogy alapállapotban mennyi adatforgalmat generál a WP7?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😊 Köszi. Sok tesztet elolvastam, de nem találtam olyat, ami mondjuk nem pár napnyi használat után íródott, hanem mondjuk 1-2 hónap után. Azért gondoltam, hogy megkérdezem itt a fórumon, mert itt úgy gondolom, hogy abszolút a userek mondják el a véleményeiket.

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

LoSA
Megkérdezhetem, hogy miért?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

REPS0L
Desire tulajdonosként is azt mondom hogy Galaxy S, ha ezekre akarod használni a telefont!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Helló!

Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.

Elõre is köszi a válaszokat 😊

Match
Ha az egyszerûbb update a 2.1-update1 (verziószámra nem emlékszem), akkor számíts rá hogy a napokban jön a 2.2 update.
Nem megbízható forrásból hallottam hogy ez az update vissza lett vonva a htc által, mert sok volt a hiba (sms, wifi), viszont elõfeltétele a 2.2 update-nek.
Nekem tegnap jött ez a 2.1-update1 frissítés, ma reggel pedig a 2.2.

Ha hülyeséget mondtam plz javítsatok ki.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Jó lett volna ha Wildfire-re is kijött volna...helyette egy egyszerûbb update volt csak. De ha jól tudom december végéig erre is megérkezik.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

kemszi2
ááá végre!!! köszi hogy szóltál.már el is kezdtem 😊 már már kezdtem elveszteni a reményt 😄
Match
Csekkolj frissítést, ha még nem tetted.

Végre megjött a froyo a legendre.

mousee
Köszönöm a tanácsokat, vateráról idáig csak egyszer sikerült vásárolnom, de azt is sikeresen tettem. Persze ha lehet kerülöm ahol csak tudom 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

morcosqtya
Csak megbízható helyrõl / személytõl rendelj.
Nyilván minél komolyabb/patinásabb bolt/üzlet e-részlegétõl rendelsz annál nagyobb a biztonság.
Vaterán vannak visszaélések, nyerészkedõk, svindlerek, és szimplán idióták is.
Csak óvatosan.
4 év tapasztalat...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gagax
hali! ink használd a m.facebbok.com ot ( : touch.facebbok az még nagyon kezdetlekegs állapotba van sztem...nagyon régi eseményeket mutat és csomo minden nem müxik rajta v behozza de amint scroolozol eltünik : D én m.facebbok ot használom az jó ( :

rastaman
grat!
bizony sokkal kényelmesebb otthonról intézni. nem is tudom megszámolni mennyi mindent vettem már pl ebay-rõl...

kemszi2
grat hozzá 😉
én már a karácsonyi ajándékok nagyrészét is a neten intézem ill fogom még intézni
mousee
Egy kis történet:
Ugye elhatározásra jutottam, hogy megveszem a HTC Wildfire-t. Neki is indultam. Debrecenben lakom, elsõnek mégcéloztam -én kis naív- a plázában a vodkafont. Mondták, hogy nem tartanak ilyet, de tudnak rendelni gyönyörû szép pirosat nekem. A mondat végére már nem voltam az üzletben. Elmentem a helyi nagy vodafone központba, ahol már komolyabb készleteket tartogatnak, de itt sem találtam, viszont az eladó nagyon készséges volt.

Végül megrendeltem neten, ma hívott a diszpécser csajszi, hogy megvan a kütyü, normális mokka színû (nem piros), és 2-3 napon belül hozza a futár.

Tanulság: Mostantól mindig neten rendelek. A kajánál és a telefonnál is bejött, nemsokára veszek még egy netbookot is, az is a netrõl jön. Nem éri meg személyesen utánamenni a dolgoknak, egyszerûen nem éri meg, elpocsékolt idõ.

Amint megjött a futár, folyt. köv. 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

a touch-os oldal legajánál ott van hogy normal nezet vagy ilyesmi hogy ne mobil nezet legyen alapbol..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Sziaztok!

Most vásároltam egy HTC HD mini-t és az lenne a kérdésem, hogy Facebooknál (nem a beépitett kliens) mér dob vissza a touch.facebook oldalra mindig amikor valahova kattintok a sima oldalon, illetve másik kérdésem, hogy Tmobile-s vagyok és a 0.facebook.hu cimet ha beirom akkoris alapból bedob a touch.facebook oldalra ez valahogy kiküszöbölhetõ vagy ez a windows mobile-al jár ???

Köszönöm a segitségeket .

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

rastaman
fasza!

kifli
ahha
Solten
HD2 + a zsir uj Android.

Saor Alba

kemszi2
az új verzió droidból ha jól tudom
kifli
mi is ez pontosan?
desigo
kemszi2
akkor oké 😄
Match
Van, szintén anyázok a frissítés miatt 😊

dragon11
végignéztem.😊 mindegyikhez oda volt írva, illusztrálva képekkel, hogy kijelzõjük sérült, stb.. ezért ennyi az áruk.:S

gondolom nem 2-3ezer egy új kijelzõ..

dragon11
köszi:😊

kifli
valamit rosszul csinálsz 😄

TESS
dragon11
itt is csak 35ezerért találtam egyet, ami talán már nincs is meg!😞

dragon11
köszönöm, szétnézek!😊

kifli
hardverapro.hu-n van 20-ért is 😊
ÉS ott lefele lehet alkudni is 😊
dragon11
sry a double postért.. de ami még szóba jöhetne az a Glofiish M700.. mármint amit ismerek és árilag:S

dragon11
15ezer?:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vaterán 25a legolcsóbb:S s ennyi keret van rá

jelentéktelenül rossz telefont váltana le, így..😊

morcosqtya
Akkor úgy tûnik nem tudok segíteni, pedig szeretnék, de nálam 2003-as office van és 32 bites minden progi (+Win7), ami a winmobil központtal együttmûködik..

kifli
az a baj, hogy távsegítséget kéne nyújtanom, hogy hol jelennek meg a névjegyek a gépen, mert outlook 2010 64bit + win mobil központ nem mûködik együtt, így én nem tudom megnézni mit is kell :S
morcosqtya
boltban 76 ezer - irreális
használtan 15 ezer.

Innen újabb kérdés:
mennyi pénzt szánsz rá, és mit váltana le?

dragon11
Igazad van. Hát, mi a reális ár érte, mester?😊 És ebben az árkategóriában bestbuy?

morcosqtya
Az attól is függ mennyi pénzért...
Az hogy "jó" vagy "nem jó" eléggé relatív..
:-)

dragon11
Meg szeretném kérdezni a kedves HTC szakiktól, fõleg azoktól, akiknek volt már Diamond 1.. hogy jó-e? Érdemes-e beruházni rá?😊

kemszi2
van itt még rajtam kívül Legend tulaj?😊
morcosqtya
elvileg eléggé "plug and play" a dolog..
Miután felraktad a Windows Mobile-eszközközpontot, és felcsatlakoztál, ott beállítod alapértelmezett levelezõprogramként/névjegyadatbázisként az Outlook-ot.
Konkrétan elég régen foglalkoztam vele, de eléggé magától értetõdõ a beállítás. (csak egyszer kell az elején)
Azt követõen ha rádugod a PDA-t a PC-re és nem háttértárként akarod használni hanem ActiveSync-en át, akkor minden felcsatlakozáskor automatikusan szinkronizál, de manuálisan is indíthatod.

kifli
ez az outlook szinkronizáció hogyan is mûködik?
Én HD-én WinVibe Pro-t használtam, az nyerte el legjobban a tetszésem annó.
info
Mondjuk én szándékosan nem a WVGA verziót szedtem le hozzá, hanem kisebb felbontásút, így a HTC home képernyõn mint valami ablakot lehetett tologatni az "asztalon", nem töltötte ki a teljes képernyõ felületet, csak egy töredékét, nagyon tetszett.

kemszi2
androidon megoldható Game boy advanced emulátorral 😊
kifli
win mo-ra vagy androidra valaki tud mariot? 😄
morcosqtya
Valaki ajánljon nekem egy wm6.1-en is használható letisztult, egyszerû és ergonomikus zenelejátszót, ami nem Media Player, nem Winamp, és nem Nitrogen.
Ti mit használtok (már akinek még 6.1-ese van)?