5079
-
amdopteron #3239 Sziasztok érdeklődnék ,hogy van egy htc hd2esem gyers tehát gyári rom van rajta
és frissítetem egy hard spl 1.66 felakarom rá rakni az androidot valaki leírná ,hogy pontosan mit tegyek lépésről lépésre ha nem nagy kérés!Köszönöm -
#3238 hidd el hogy nincs rajta kb szar se, és örülök ha van 14 megám. -
#3237 Kíváncsi lennék mik azok :)
Nekem volt fent 1 rakat programom Heron és a belső memóriát csak akkor sikerült megtelíteni amikor új volt a telefon és minden szeméttel megtömtem, pedig azt hiszem még a Desirenél kisebb a belső memóriája. -
#3236 az oké hogy app2sd, de van egy halom program ami nem települ sdre, és azok egyszerűen betelítik, pedig alig van egy pár programom belső memórián... :c -
#3235 sőt, root+custom rom, és akár ma megkaphatja a legfrissebb androidot :D -
vass17 #3234 Miért lenne alap?
A Desire még a 2.3-at is megkapja, szerintem teljesen felesleges a root. App to SD pedig a 2.2-ben is van. Tény, hogy néha nem árt szelektálni a programok közül, nem kell minden szemetet fent hagyni. -
#3233 Jaja, nem kell rögtön kidobni a Desiret
Root + App2SD alap dolog kéne legyen, főleg egy Desirenél bár ez csak az én véleményem -
#3232 bannerba ott az xda-forum :D
Recovery modban kell feltenni, amit innen leszedsz: cwm
És pl EZ a rom egész jónak tűnik vagy EZ esetleg EZ
Az első linken video tutorial is van cwm nélkül hogy kell az sd-t formázni, hogy jólegyen :) -
#3231 na és van olyan honlap vagy bármi ami ezt nekem részletesen leírja? :D -
#3230 Custom rom!
Formázni memkarin egy 1gb-s ext pariciót, 128-as swap-ot, a többi meg fat32, és akkor a programok az ext particíóra települnek majd maguktól. (Persze csak ha támogatja a rom ezt a megoldást, aszem cyanogen mod kell hozzá, de nembiztos...)
A formázást a ClockworkMod megcsinálja, neked csak a méreteket kell megadni... -
#3229 na emberek felbaszott a HTC Desirem hogy egyfolytába tele van a belső memória... mire érdemes cserélni? Desire HD? vagy nézelődjek WM7 téren? -
#3228 Nemtom, nekem vhogy nem jött be...
Amit még régebben itt fórumon tárgyaltunk CMet tettem fel először. Azt töltötték le legtöbben, meg az a legnépszerűbb topik is. Felraktam, új volt érdekes, de hiányzott a sense. Így kerestem másikat, több is volt sense felülettel és ugye elég hardcore módon DesireHD ROMjai voltak amik ugye a legnagyobbak. Megtetszett a Rafdroid, leszedtem és használom is. Néha kicsit akad, de nemrég jött ki a 4.2 asszem és már lassan ő is áttér Gingerbread-re, szóval maradok ennél.
CM az Nexus ROM volt, Sense nélkül, sztem elég csúnya így magában- de kinek mi. Gyorsabb volt, meg 2.3, de nekem annyira nem jött be. -
#3227 Ha kell a sense akkor nem ezek a neked való romok :)
Amúgy cm-el mi gond? csak egy tweak, szerintem jó cucc :) -
#3226 Nem váltok WP7re. Nekem annyira nem is jön be, meg beleszerettem androidba :DD
Én Rafdroid-ot használok, 2.2.1el elég jó rendszer. a CM nem jött be annyira, meg nekem kell a sense... -
vass17 #3225 Ha 2.2-es, akkor Settings-> Applications-> Manage applications. Itt megtalálod az alkalmazásokat, ezután kiválasztod, amelyiket akarod és lesz egy olyan gomb, hogy Move to SD card.
Gondolom magyar nyelvű menüben is megtalálod ez alapján:) -
#3224 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ahogy töltöttem le a játékokat és telepítettem elfogyott a hely pedig az sd kártyán van még 1,5gb. Hol tudnám beállítani, h az sd kártyára telepítsen? 2. Jó lenne ha mobilon keresztül is meg tudnám nézni az CIB-es internetbankomat, de sajna nem megy hiába volt fent a java rajta. Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#3223 Ha kinyomom a data connectiont nem csatlakozik mobilnetre :)
A gond az ha jóltudom, hogyha engedélyezve van, akkor generál irreálisan nagy adatforgalmat.
De ma visszatettem androidot (2.3.3), mert a 8gb-s memkari elég csúnyán betett wp7-nek (elég válogatós memóriakártyák terén. Elvileg ha jönnek a nokia cuccai, akkor már működni fog rendesen, mert jelenleg nokia sd-vel rebootol folyamat :D)
A 2gb-sel jó volt, de az meg túl kicsi :/
Úgyhogy ha fel akarod tenni, próbálj ITT utánanézni, hogy kompatibilis-e az memoriakártyád :)
Amúgy most ahogy nézegettem mdjs cyanogen 7 modját törölték valami licence gondok miatt, úgyhogy most ez a kettő közt vaciláltam: Hyperdroid GBX és Hyperdroid cyanogen mod-al
Végül az utóbbit választottam, igaz elvileg lasabb egy picit, de jobban testreszabható, és kényelmesebb használni, meg újabb a kernel is... -
#3222 "Rejtett" mobilnet használat nem aggaszt? vagy már kijött a javítás?
Én ezért nem tettem fel még a WP7et HD2re...Bár mióta NANDroidolok azóta meg sem fordult a fejemben a váltás
-
#3221 na a kulcs igénylés is gyorsan ment :) -
#3220 Na felpakoltam egy wp7-et hd2-re. Eddig tetszik. Bár nincs annyi app... -
#3219 csak a hátlapja kicsit fura azzal a keresztirányú pacával. egyébként tetszetős! -
#3218 a teteje nem olyan :) -
vass17 #3217 Kinek mi, nekem még mindig a Legend:) -
#3216 Ennyi erővel DHD is, mivel az is egyfajta HD2 -
#3215 Nem nagyon ismerem ezt a márkét,tudnátok róla mondani valamit,melyik ország terméke,meg ilyesmi. -
#3214 dizájnba nálam még mindig hd2/hd7 a nyerő :) -
#3213 HOLY MOLY!! azt hiszem el kell kezdenem spórolni... -
#3212 -
#3211 Elérhető a HTC Pyramid látványterve
-
#3210 Igazán nincs mit :) -
#3209 megoldottam közben :D -
#3208 help!
touch hd-n úgy jártam a nav n go igo8-cal hogy elfordítottam a programban a képernyőt, újraindult a program, de a menünek az alját nem rajzolja ki, mert a képernyőt nem fordítja el... kérdés: meg lehet-e bütykölni valahogy a programot, hogy visszarakja az alapbeállításra, vagy uninstall?
-
#3207 persze az év vége felé megjelenő telefonjaival
nem kis hátrányuk lesz a konkurenciához képest -
#3206 Nem nagyon porognek, de majd a Nokia jól felporgeti a WM7-et :) -
#3205 csak én érzem úgy hogy a WM7 még alig indult el, de már ki is halt? :) -
#3204 Szívesen.
Amúgy oszintén eddig nekem sem hiányzott ez a ficsor, rádugom a kábelt a telefonra, SD kártya beolvas és onnantol ugyan olyan gyorsan másolok a 16GB SD-re mint bármi más pendrive-ra.
Persze mint ficsor nem lenne rossz ha ezt is tudná, de boven teljes életet lehet élni enélkul szerintem :) -
Ignus #3203 Persze abszolút igazad van, de sokkal gyorsabb meg kényelmesebb mint egy telefonból kivenni a kártyát, vagy telefonon keresztül a kártyára. Nekem E71-es Nokián, kártyára iszonyat lassan másol telefonon keresztül. Ha meg kiveszem a kártyát összekutyulja az ikonokat, a programokat visszapakolja az alapértelmezett mappába... egy agyrém. Ezért tartom egy nagyon jó ötletnek ezt a megoldást. Persze ez HTC meg Android, itt lehet teljesen más a helyzet. -
vass17 #3202 Egyszerűen nincs létjogosultsága.
Én bőven elférek 8gb-os kártyán, zenékkel, Igoval és így is üresen maradt 3gb.
Egy 16gb-os kártyán pedig a filmeknek is marad hely bőven és az még megfizethető árkategória. -
Ignus #3201 Ez elég kiábrándító. :(
Pedig baromi jó találmány, ez nagyon tetszett az N8-ban.Mindenesetre köszönöm a választ, eddig te vagy az első aki valamit tudott mondani egy "hümm"-ön kívül. -
#3200 Tudtommal ilyet egyetlen Androidos telefon sem tud