HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HTC HD7 , vagy HTC DESIRE HD .
Tanács ? Melyik a jobb és mért ?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Vacillálok Galaxy S és HTC desire megvétele között. Melyik a jobb? Telefonálás mellett neteznék, filmetnéznék, hébe-hóba fotóznék.
Elõre is köszi a válaszokat 😊
Nem megbízható forrásból hallottam hogy ez az update vissza lett vonva a htc által, mert sok volt a hiba (sms, wifi), viszont elõfeltétele a 2.2 update-nek.
Nekem tegnap jött ez a 2.1-update1 frissítés, ma reggel pedig a 2.2.
Ha hülyeséget mondtam plz javítsatok ki.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Végre megjött a froyo a legendre.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nyilván minél komolyabb/patinásabb bolt/üzlet e-részlegétõl rendelsz annál nagyobb a biztonság.
Vaterán vannak visszaélések, nyerészkedõk, svindlerek, és szimplán idióták is.
Csak óvatosan.
4 év tapasztalat...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
bizony sokkal kényelmesebb otthonról intézni. nem is tudom megszámolni mennyi mindent vettem már pl ebay-rõl...
Ugye elhatározásra jutottam, hogy megveszem a HTC Wildfire-t. Neki is indultam. Debrecenben lakom, elsõnek mégcéloztam -én kis naív- a plázában a vodkafont. Mondták, hogy nem tartanak ilyet, de tudnak rendelni gyönyörû szép pirosat nekem. A mondat végére már nem voltam az üzletben. Elmentem a helyi nagy vodafone központba, ahol már komolyabb készleteket tartogatnak, de itt sem találtam, viszont az eladó nagyon készséges volt.
Végül megrendeltem neten, ma hívott a diszpécser csajszi, hogy megvan a kütyü, normális mokka színû (nem piros), és 2-3 napon belül hozza a futár.
Tanulság: Mostantól mindig neten rendelek. A kajánál és a telefonnál is bejött, nemsokára veszek még egy netbookot is, az is a netrõl jön. Nem éri meg személyesen utánamenni a dolgoknak, egyszerûen nem éri meg, elpocsékolt idõ.
Amint megjött a futár, folyt. köv. 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Most vásároltam egy HTC HD mini-t és az lenne a kérdésem, hogy Facebooknál (nem a beépitett kliens) mér dob vissza a touch.facebook oldalra mindig amikor valahova kattintok a sima oldalon, illetve másik kérdésem, hogy Tmobile-s vagyok és a 0.facebook.hu cimet ha beirom akkoris alapból bedob a touch.facebook oldalra ez valahogy kiküszöbölhetõ vagy ez a windows mobile-al jár ???
Köszönöm a segitségeket .
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
gondolom nem 2-3ezer egy új kijelzõ..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jelentéktelenül rossz telefont váltana le, így..😊
használtan 15 ezer.
Innen újabb kérdés:
mennyi pénzt szánsz rá, és mit váltana le?
Az hogy "jó" vagy "nem jó" eléggé relatív..
:-)
Miután felraktad a Windows Mobile-eszközközpontot, és felcsatlakoztál, ott beállítod alapértelmezett levelezõprogramként/névjegyadatbázisként az Outlook-ot.
Konkrétan elég régen foglalkoztam vele, de eléggé magától értetõdõ a beállítás. (csak egyszer kell az elején)
Azt követõen ha rádugod a PDA-t a PC-re és nem háttértárként akarod használni hanem ActiveSync-en át, akkor minden felcsatlakozáskor automatikusan szinkronizál, de manuálisan is indíthatod.
info
Mondjuk én szándékosan nem a WVGA verziót szedtem le hozzá, hanem kisebb felbontásút, így a HTC home képernyõn mint valami ablakot lehetett tologatni az "asztalon", nem töltötte ki a teljes képernyõ felületet, csak egy töredékét, nagyon tetszett.